Κριτικές Titanium

 • Κωνσταντίνος
  Το gel βοήθησε όχι μόνο να αυξήσετε το μέγεθος, αλλά επίσης να δώσει μια νέα εμπειρία στο σεξ. Πάνω από ένα μήνα χρήσης, ήταν σε θέση να αυξήσει 4 ίντσες, κατ ' αρχήν, δεν. Η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής έγινε πλέον σχεδόν κατά δύο φορές και μετά την πρώτη στύσης και της εκσπερμάτωσης, διέγερση έρχεται πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι το μυστικό για την κανονικότητα των διαδικασιών και η σωστή για να σπιλώσει το gel χωρίς υπερβολική πίεση. Γυναίκα είναι εκστατικό, γεμάτο αρμονία και την κατανόηση στο κρεβάτι, το οποίο είναι πολύ σημαντικό το 8ο έτος του γάμου. Προτείνουμε titanium!
  Titanium
 • Elif
  Άντρας titanium 1.5 μήνες, κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, κατάφερε 4.5 cm για να αυξήσει το μήκος και 1 cm διάμετρο του πέους. Ήταν σοκαρισμένος από το αποτέλεσμα, η νύχτα έγινε πιο φωτεινή και πιο ενδιαφέρουσα. Γράψτε μια κριτική για το συνιστούσα για τα κορίτσια είναι ένα εργαλείο. Βοήθησε τον άντρα σου και τον εαυτό σας για την επίτευξη νέα αποτελέσματα. Ο άντρας συσκευή νέο μέγεθος, έγινε πιο σίγουροι για τον εαυτό μου, σύντομα μπροστά δουλειά προσφορές. Σε Γενικές γραμμές, ορισμένα πλεονεκτήματα από το πήκτωμα.
  Titanium
 • Κωνσταντίνος
  Το gel είναι πολυσύνθετο, το χρησιμοποιώ με διάφορους τρόπους. Να διευρύνει το χρώμα κάθε μέρα το βράδυ, ανεξάρτητα από το φύλο ή όχι, ακριβώς όπως ένα φαρμακευτικών αλοιφών. Αν υπάρχει μια συνάντηση με το κορίτσι, στη συνέχεια, λιπαίνετε πριν από την επαφή. Σε αυτή την περίπτωση, το τζελ λειτουργεί ως ένα εξαιρετικό αφροδισιακό. Είναι για να απολαύσετε μια βιασύνη του αίματος προς την βουβωνική χώρα, το δέρμα γίνεται ζεστό και μπορείτε να λάβετε μια στύση. Μπορείτε να κάνετε το στρώμα παχύτερο, και στη συνέχεια Titanium καλά έρχονται ως λιπαντικό. Αυτό οξύνει τις αισθήσεις σας, και το σεξ φέρνει περισσότερη ευχαρίστηση.
  Titanium
 • Burak
  Titanium δεν αυξάνεται το μέγεθος, αλλά ακόμα και να θέσει ένα στερεό 5. Αμέσως μετά την εφαρμογή του τζελ, στη βουβωνική χώρα, υπάρχει μια ευχάριστη ζεστασιά, την άλλη ενισχύει και αυξάνει κατά το χρόνο της πράξης. Σταθερή στύση, ώρα για σεξ είναι εκτεταμένη, η αίσθηση είναι φωτεινό. Παρατηρήστε ότι το φάρμακο δρα για την ευαισθησία των γυναικών. Με μια πιο φιλελεύθερη εφαρμογή της γέλης συμπεριφέρεται ως λιπαντικό, όταν η κολπική ξηρότητα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την διείσδυση. Έχω βελτιωθεί η ποιότητα του σπέρματος, πριν ήταν παχύτερη και είχε μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Τώρα κοπέλα αυτή ξεκινά το στοματικό σεξ, αν και αυτό είναι να αποφεύγονται. Titanium καλό για την υγεία μου, τη σεξουαλική ζωή και την ψυχολογική κατάσταση. Έγινα πιο χαλαρή και αυτοπεποίθηση, δεν φοβάσαι τις αποτυχίες στο κρεβάτι, ή απλά να χάσει την επιθυμία. Λίμπιντο αντίθετα, μόνο ενταθεί: είμαι έτοιμος να πολεμήσει χωρίς πολλά προκαταρκτικά και επιπλέον διέγερση. Θα συσκευασία δεν είναι αρκετό και θα συνεχίσει να παραγγείλει περισσότερα. Τιμή για ένα τέτοιο χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο σε όλους αστεία, μόνο λιγότερο δωρεάν. Στην ιστοσελίδα εφαρμογές σε επεξεργασία γρήγορα και να παραδοθεί χωρίς καθυστέρηση.
  Titanium
 • Raul
  Titanium λειτουργεί αργά και έχει ένα σύνθετο αποτέλεσμα. Σε 1 εβδομάδα χωρίς σημαντικές αλλαγές. Μόλις μπήκε η συσσώρευση των θρεπτικών συστατικών στα βαθιά στρώματα του δέρματος και των σηραγγωδών σωμάτων. Παρά το γεγονός ότι η επίδραση είναι μόνο επιφανειακή, τα ενεργά συστατικά γρήγορα διεισδύουν στην κυκλοφορία του αίματος. Για 2 εβδομάδες βελτίωσε την στύση. Έγινε ισχυρότερη και πιο παρατεταμένη. Η ευαισθησία των γεννητικών οργάνων έχει αυξηθεί. Άρχισε μια αργή προσθήκη διαστάσεις σε μήκος και περίμετρο. Την 3η εβδομάδα του σεξουαλικό όργανο έγινε πιο ελκυστικό σχήμα, το κεφάλι είναι καλά εδραιωμένη. Αυξημένη διάρκεια της συνουσίας, οι αισθήσεις από το σεξ είναι διαφορετικό. Πιο διασκεδαστικό έχω εγώ και ο συνεργάτης. Την 4η εβδομάδα, το μέγεθος έχει φτάσει στο μέγιστο. Το μήκος έχει αυξηθεί κατά περίπου 5 cm σε διάμετρο τα 2 εκατοστά Σε κατάσταση χωρίς στύση παραμέτρους δεν αλλάζουν. Ισχύουν titanium είναι δυνατόν, δύο ανεξάρτητα και μαζί με μια κοπέλα. Αυτό μετατρέπεται σε μια ενδιαφέρουσα σεξουαλικό παιχνίδι. Μασάζ gel μετά το ντους, όταν το δέρμα είναι καλά βρασμένο στον ατμό και οι πόροι είναι πιο ανοιχτό) δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Το σώμα αυξημένη λόγω φυσικών διεργασιών και όχι από ορμόνες.
  Titanium
Εκτίμηση Titanium
4.9
28