Πώς να αυξήσει τα κράτη - μέθοδοι

Το ζήτημα του πώς να αυξήσει το κράτος τον εαυτό του, είναι ένα από τα πιο συχνές σε απευθείας σύνδεση. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, δεν είναι κάθε σύγχρονος άνθρωπος είναι ικανοποιημένος με το μέγεθος της αξιοπρέπειάς του. Να απαλλαγούμε από τα συμπλέγματα και να είναι σε θέση να παραδώσει συνεργάτη ακόμη περισσότερη ευχαρίστηση, οι άνδρες αρχίζουν να χρησιμοποιούν μια ποικιλία από τεχνικές που παρέχουν την ευκαιρία να αυξήσει το κράτος τον εαυτό του στο σπίτι.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Είναι δυνατόν να αυξήσει τον ανδρισμό μου;

Γνωρίζατε ότι σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 87% των ανδρών θέλουν να αυξήσουν το σεξουαλικό όργανο, ενώ το 90% των γυναικών είπε στους εταίρους ότι χρειάζεται βαθύτερη διείσδυση; Ως αποτέλεσμα αυτής της τάσης, οι άντρες πρέπει να κάνουν, να ονειρεύομαι ένα μεγάλο πέος ή με την εφαρμογή ενεργά μέτρα για την αύξηση. Αν το προγενέστερο ισχυρίζονται ότι υπάρχει ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την αύξηση κράτος, ήταν αντιληπτή ως επιστημονικής φαντασίας, και στις μέρες μας έχει γίνει πολύ δυνατό. Σχετικά με το ερώτημα του αν πρέπει να αυξήσει το κράτος τον εαυτό του, θετικά διεκδικήσει τα εκατομμύρια των ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει διαφορετικές πρακτικές για τη δική τους εμπειρία και να λάβει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αν αναρωτιέστε πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις συστάσεις τους. Δείτε αν μπορείτε πραγματικά να αυξήσει το κράτος ανεξάρτητα, από το άρθρο μας.

Το μασάζ ως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αυξηθεί η αξιοπρέπεια

Ο ευκολότερος τρόπος για να αυξήσει το πέος σας, σύμφωνα με τους γιατρούς και τους χρήστες που είναι ένα ειδικό μασάζ. Μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι σας στο σπίτι, και χωρίς να βλάψουν την αναπαραγωγική λειτουργία. Επιπλέον, κατά τη διαδικασία της εφαρμογής, μπορείτε να παραδώσει περισσότερη ευχαρίστηση, λοιπόν, ότι σε κάθε περίπτωση, πραγματοποιώντας ειδικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να αυξήσει το σεξουαλικό όργανο, δεν θα το μετανιώσετε. Τα κύρια πλεονεκτήματα του μασάζ:

1. Ασφάλεια για το ανδρικό σώμα – ελλείψει απότομες κινήσεις, είναι απίθανο ότι θα τραυματίσει τον εαυτό σας;2. Ελλείψει αντενδείξεις για τη χρήση μπορείτε να κάνετε τις ακόλουθες πράξεις χειραγώγησης ακόμα και αν έχετε ασθένειες που σχετίζονται με το καρδιαγγειακό σύστημα, ή θα έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση;3. Η έλλειψη των απαραίτητων οικονομικών δαπανών, είναι το μασάζ δεν πρέπει να αγοράσετε ειδικά φάρμακα, και τα μέσα για την εφαρμογή μπορεί να βρεθεί σε κάθε κτίριο 4. Η αναμφισβήτητη αποτελεσματικότητα της μεθόδου σύμφωνα με τη γνώμη της πλειοψηφίας των ανδρών που προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να αυξήσει την αξιοπρέπεια για τον εαυτό σας, αυτό βοηθά πραγματικά να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εκατομμύρια άνδρες στην έρευνα παραδέχθηκε μασάζ ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσει το πέος. Διεγείρει τη ροή του αίματος στο πέος, η οποία επιταχύνει σημαντικά την ανάπτυξη του συνδετικού ιστού. Και ειδικές ασκήσεις για να αυξήσει το πέος, δεν έχει καμία επίπτωση στην ικανότητα του ανθρώπου να φέρουν τα παιδιά, και ακόμη και το αντίθετο – να συμβάλλει στην ενίσχυση της ανδρικής υγείας.

Πώς να μασάζ για να αυξήσει την ανδρισμό του;

Να εφαρμόσει το παρουσίασε χειραγώγηση μπορείτε να κάνετε στο σπίτι ανά πάσα στιγμή βολική για εσάς. Δεν έχει σημασία πότε θα αρχίσεις να κάνεις τις ασκήσεις – είναι αποτελεσματική πριν από τον ύπνο, και πριν πάει για δουλειά. Αν δεν ζουν για τον εαυτό σας, βάλτε τους στο μπάνιο, κρυφά.

Παρουσιάζονται μασάζ χωρίζεται σε δύο στάδια:

1. Προετοιμασία (περιλαμβάνει την προετοιμασία αυτοσχέδια).2. Άμεσα το μασάζ.Πριν από το πουλί μου μεγαλύτερο με τον εύκολο τρόπο με τη βοήθεια του μασάζ, θα πρέπει να προετοιμάσετε τα ακόλουθα εργαλεία:1. Ένα μικρό τμήμα των μαλακών ιστών;2. Ζεστό νερό από τη βρύση;3. Μαλακή πετσέτα (που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε).

πέος διεύρυνση

Η ποιότητα του υφάσματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι βαμβάκι, σατέν ή μετάξι. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μόνο φυσικά υλικά που θα αισθάνεται ωραία στο δέρμα και δεν προκαλεί αλλεργίες. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το πανί ήταν καθαρό, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.

Περαιτέρω, για να εφαρμόσει ένα πολύ απλό τρόπο για να αυξήσει τα κράτη, απολαύστε το έτοιμο ύφασμα σε ζεστό νερό και το στύβουμε καλά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα ζεστό πανί για το πέος. Θερμότητας prostimulirujte η ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα και θα κάνει το μασάζ πιο αποτελεσματική. Όταν αισθάνεστε ότι το θέμα είναι δροσερό, και πάλι το να μουλιάσει σε ζεστό νερό. Παράγουν αυτή τη διαδικασία μερικές φορές, στη συνέχεια, σκουπίστε με ένα σεξουαλικό όργανο, στη συνέχεια, προχωρήστε στο μασάζ.

Πριν ξεκινήσετε τη διεύρυνση πεών απλές ασκήσεις, πάρτε μια άνετη θέση κάθεται ή στέκεται. Στη συνέχεια, σταθερά ενώστε τα δάχτυλα κεφάλι, σταδιακά αρχίζει να τραβήξει προς την πλευρά της. Προσπαθήστε να μην προκαλέσει πόνο στον εαυτό σου όταν αισθάνεστε δυσφορία, να σταματήσει το μασάζ για πέντε λεπτά, κρατώντας το πέος σε κατάσταση έντασης. Μετά από αυτό το διάστημα, αφήστε το κεφάλι σας μασάζ στα γεννητικά όργανα ομαλή κίνηση, και πάλι τόνωση της ροής του αίματος. Στη συνέχεια, επαναλάβετε την αρχική χειραγώγηση της αυτό το απλό τρόπο για να αυξήσει το πέος, εναλλάξ, αλλάζοντας την κατεύθυνση της έντασης του πέους.

Μετά από αρκετές προσεγγίσεις για την εκτέλεση αυτής της άσκησης, να κατανοήσουν πλήρως το πλεονέκτημα με το χέρι, τραβώντας προς τα εμπρός και κρατήστε το για ένα λεπτό. Στη συνέχεια, πιέστε το πουλί σου 10 φορές. Από αυτούς τους χειρισμούς είναι μια απλή θεραπεία στο σπίτι, πώς να αυξήσουν τα κράτη ανεξάρτητα, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας απότομες κινήσεις. Είναι σε θέση να βλάψει το νεύρο και να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση. Αυτή η μέθοδος ήταν αποτελεσματική, να εκτελέσει όλες τις απαιτούμενες υγρό κινήσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες. Το ορατό αποτέλεσμα μετά από μόλις 2,5 μήνες.

Η μέθοδος της απεικόνισης είναι μια άλλη αποτελεσματική μέθοδος για τη διεύρυνση πεών

Σήμερα υπάρχουν και άλλες γρήγορη τρόπους για τη διεύρυνση πεών στο σπίτι. Για παράδειγμα, εκτός από ασκήσεις για γρήγορη πεών διεύρυνσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο του οραματισμού. Δεν είναι παράξενο, μετά από όλα, οι ειδικοί λένε ότι οι σκέψεις μας είναι το υλικό. Παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως ο ιδιοκτήτης του ένα μεγάλο πέος πριν πάτε για ύπνο, την αξιοπρέπειά σας μπορεί στην πραγματικότητα να αυξάνουν σε μέγεθος από μόνο του. Σκέψεις προκαλούν την παραγωγή μια ειδική ορμόνη που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των αρσενικών οργάνων, με αποτέλεσμα να γίνουν περισσότερα, ακόμη και χωρίς χειραγώγηση, και ειδικά ταμεία.

Acupressure για τη διεύρυνση πεών

Άλλη μια ταχύτερη μέθοδο της διεύρυνσης πέος – σημείο επιπτώσεις στο σεξουαλικό όργανο. Είναι ενεργά χρησιμοποιείται στην Ασία και σημείωσε μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Δεν είναι μυστικό ότι κάθε μέρος του ανθρώπινου σώματος σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο σημείο στα πόδια, τα χέρια και ακόμη και τα αυτιά.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ακόμα και για τα κράτη της φύσης καθορισμένο σημείο, το οποίο του επιτρέπει να αυξηθεί για σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι δύσκολο, γιατί για κάθε άτομο είναι άτομο, αλλά μπορείτε να μασάζ διάφορα σημεία του σώματος για να πάρει την πραγματική ανάκαμψη ταχεία αύξηση της ανδρικής δύναμης για το πέος, καλά, ή τουλάχιστον να θεραπεύσει τον εαυτό σας ένα ζευγάρι των τριών προβλήματα υγείας. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα το μετανιώσετε.

Η αύξηση σε ένα μέλος της "παλιάς" μεθόδους

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Στο τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραδοσιακή τρόπους για να αυξήσει το πέος. Για αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιούν το ειδικό τσάι από βότανα, τα οποία είναι επίσημη από τις φαρμακευτικές εταιρείες με βάση τα ειδικά βότανα σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει μια ποικιλία των ανθρώπων, τα προβλήματα και για να διεγείρουν τα γεννητικά όργανα. Μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε μια τέτοια τσάι ή αφεψήματα, μαθαίνοντας τους σύνθεση.

Για να διασφαλιστεί ότι τα κράτη έγιναν περισσότερα, μπορείτε να ετοιμάζω τα εξής βότανα:

  • Το Ginseng;
  • Hawthorn.

Αυτά τα βότανα χαρακτηρίζονται από μεγάλη αποτελεσματικότητα και σίγουρα θα σας βοηθήσει για το σκοπό που επιδιώκουν. Αλλά, πριν να αυξήσετε το κράτος παραδοσιακό τρόπο με την χρήση των φυτών, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για να καθορίσει τους επιμέρους επίδραση, καθώς και για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλες αρνητικές συνέπειες που συνδέονται με την προσωπική της μισαλλοδοξίας του κάθε στοιχείου.

Υλικό μέθοδοι αύξησης κράτους

Αν δεν εμπιστεύεσαι το μασάζ, τα πλαστικά και τα βότανα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο αποτελεσματικό τρόπο για να αυξήσει τα κράτη. Για παράδειγμα, για το σκοπό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ειδική συσκευή. Είναι μια συσκευή που προκαλεί το τέντωμα του πέους, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη του συνδετικού ιστού, και αρχίζει να μεγαλώνει. Αυτή η συσκευή φοριέται συνεχώς για 4-5 ώρες την ημέρα ή διαλείπουσα φορέσει δύο φορές τη μέρα για 2 ώρες. Κάθε 20 λεπτά επέκτασης ένδυση είναι απαραίτητο να αυξηθεί η ένταση του πέους περίπου μισή ίντσα. Ως αποτέλεσμα της τακτικής χρήσης του παρουσίασε τη συσκευή, μπορείτε να επιτευχθούν ορατά αποτελέσματα μετά από μόνο 3 μήνες. Αλλά σημειώστε ότι:

1. Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή επέκτασης δεν μπορεί να είναι περισσότερο από έξι μήνες * 2. Η εφαρμογή της μπορεί να προκαλέσει μεγάλη δυσφορία;3. Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή αδύνατο, αν πάσχετε από καρδιαγγειακή νόσο, θρομβοφλεβίτιδα, νευρικότητα, ή πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πέος;4. Επίσης απαράδεκτη τη χρήση της συσκευής με την παρουσία τους τραυματισμούς στο πέος.

Σε άλλες περιπτώσεις, να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή επέκτασης μπορεί να είναι προσεκτικοί κατά τη λειτουργία της. Να θυμάστε ότι η αποτελεσματική θα είναι όταν θα ομαλά κατανέμει το φορτίο και δεν θα κάνει απότομες κινήσεις που θα μπορούσαν να τραυματίσουν τα γεννητικά σου όργανα.

Παρόμοιες ιδιότητες έχουν και άλλες συσκευές για το πέος ατόμων αυξήσεων: η κενή αντλία ή αντλία είναι επίσης τέλεια αντιμετωπίσουν με τα καθήκοντά τους. Για την αγορά αυτών των συσκευών είναι εύκολο σε προσιτό κόστος σε ειδικά καταστήματα. Να τους χρησιμοποιήσετε με τον ίδιο τρόπο όπως η συσκευή επέκτασης, και απολαύστε γρήγορα αποτελέσματα.

Τζελ για να αυξήσει την αξιοπρέπεια

Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να αυξήσετε το κράτος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ειδικό τζελ. Επιπλέον, θεωρείται μια λύση και μια εξαιρετική πρόληψη κατά της ανδρικής προβλήματα όπως:

1. Σεξουαλική δυσλειτουργία;2. Στειρότητα * 3. Ανικανότητα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και λίγο πριν τη σεξουαλική σώμα να φέρει ευχαρίστηση σε μια γυναίκα. Για να το κάνετε αυτό, απλά διαδώστε το πέος σας περίπου 5 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Gel είναι ότι στην αναζήτηση του πώς να αυξήσει το μέλος του απλό τρόπο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μαζί με άλλα εργαλεία (μασάζ, διαλυτικά, τα βότανα, ψυχική επιρροή, κ. λπ.). Για παράδειγμα, πολλοί άντρες προτιμούν να το χρησιμοποιήσετε κάτω από ειδικά ακροφύσια για τη διεύρυνση πεών. Έτσι φαίνεται να συνδυάσουν τη δουλειά με τη διασκέδαση – για να ευχαριστήσουν έναν συνεργάτη νέες αισθήσεις στο σεξ, και επίσης να αυξήσουν αποτελεσματικά το σεξουαλικό όργανο, επίσης, να πάρει επιπλέον ευχαρίστηση.

Ως εκ τούτου, το ερώτημα είναι, υπάρχει τρόπος να αυξηθεί το κράτος, εμείς θα σας απαντήσουμε καταφατικά. Σήμερα υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι για την τόνωση της ανάπτυξης του πέους, η οποία είναι αποτελεσματική σε οποιαδήποτε ηλικία. Αλλά να έχετε κατά νου ότι μετά από 30 χρόνια μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο από το 20, το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση θα είναι μόνιμη.

μεγάλο πέος

Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας τρόπο για να διευρύνει το πέος σας και να απολαύσετε το αποτέλεσμα, αλλά να θυμάστε ότι σε κάθε περίπτωση, η διαβούλευση με έναν ειδικό μπορεί να βλάψει. Ως εκ τούτου, πριν από την παραγωγή το ανωτέρω χειραγώγηση, είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική μέθοδο για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από πιθανές αρνητικές συνέπειες που προκύπτουν από λάθη που μπορεί να κάνει κάθε αρχάριος να αυξήσει το δικό του πέος.

30.10.2018