Πραγματική μεγέθυνση πέους: Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας

Ποιοι είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε πραγματικά να μεγεθύνετε το πέος σας;

Είναι αληθινή ή φανταστική η μεγέθυνση του πέους; Τι λένε οι επιστήμονες και οι ερευνητές για αυτό; Πράγματι, αυτές οι ερωτήσεις ενδιαφέρουν σημαντικό αριθμό των ισχυρότερων φύλων που δεν τριπλασιάζουν το μέγεθος του αρσενικού τους οργάνου.

Σήμερα πρόκειται να βρούμε το συμπέρασμα εμπειρογνωμόνων που έχουν αναλύσει μελέτες που αξιολογούν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια διαφόρων μεθόδων μεγέθυνσης του πέους.

Χρήση επέκτασης για την ανάπτυξη πέους

Ο Marco Ordena και ο Paolo Gonero από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο υποστηρίζουν ότι όλο και περισσότεροι άνδρες θέλουν να μεγεθύνουν το πέος τους επειδή δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος. Εξ ου και το μεγάλο ενδιαφέρον για διάφορες μεθόδους που μπορούν να επηρεάσουν το μέγεθος του αρσενικού γεννητικού οργάνου.

Ιταλοί ερευνητές ανέλυσαν 10 αξιόπιστες μελέτες αξιολογώντας την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια διαφορετικών μεθόδων μεγέθυνσης του πέους. Οι μισές από αυτές είναι μέθοδοι λειτουργίας που έχουν δοκιμαστεί σε 121 άτομα.

Ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές που δεν απαιτούν νυστέρι δοκιμάστηκαν σε 109 άτομα. Ένα από αυτά είναι το τέντωμα του πέους. Αυτό βοηθάται από μια επέκταση που ασκεί δύναμη στον φαλλό που κυμαίνεται μεταξύ 600 και 1500 γραμμάρια.

Τα επεκτατικά λειτουργούν με την ίδια αρχή με συσκευές που χρησιμοποιούνται για τέντωμα των άκρων, ειδικά των ποδιών, για πολλά χρόνια. Στην πλαστική χειρουργική, η επιφάνεια του δέρματος του ασθενούς μεγεθύνεται κατά τη διάρκεια του τεντώματος για την επόμενη μεταμόσχευση.

Επέκταση διεύρυνσης πέους

Το Order και το Gonero ισχυρίζονται ότι μπορείτε να μεγεθύνετε και το πέος σας με αυτόν τον τρόπο. Μία από τις μελέτες που ανέφεραν έδειξε ότι οι επεκτατές τους επιμηκύνουν κατά μέσο όρο 1, 8 cm. Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι χάρη σε αυτήν τη μέθοδο, το πέος επιμηκύνεται κατά 2, 3 cm.

Ωστόσο, αυτή η μέθοδος είναι προβληματική. Στην πρώτη μελέτη που αναφέρθηκε, η επέκταση έπρεπε να χρησιμοποιηθεί 6 ώρες την ημέρα για 4 μήνες.

Στη δεύτερη περίπτωση, η συσκευή έπρεπε να φορεθεί για 4 ώρες την ημέρα και για 6 μήνες.

αντλία κενού πέους

Εξίσου προβληματικό στη χρήση, αλλά όχι πολύ αποτελεσματικό, ήταν μια αντλία κενού για μεγέθυνση πέους που λειτουργεί μέσω μιας περιοχής χαμηλής πίεσης. Οι παραγγελίες και ο Gonero προειδοποιούν ότι το μέγεθος του γεννητικού οργάνου ενδέχεται να μην επηρεαστεί σημαντικά, ακόμη και μετά από έξι μήνες χρήσης.

Ωστόσο, και οι δύο ερευνητές αναγνωρίζουν ότι ορισμένοι από τους άνδρες που χρησιμοποίησαν την αντλία είχαν ψυχολογικά οφέλη από την ικανοποίηση με την αντλία.

Ωστόσο, οι δακτύλιοι του πέους στη βάση του πέους μπορούν να βοηθήσουν, καθώς βοηθούν στη διατήρηση περισσότερου αίματος στο σώμα του σπηλαίου. "Αυτοί οι δακτύλιοι μπορούν να διευρύνουν το πέος και να παρατείνουν τις στύσεις, ειδικά σε άνδρες που πάσχουν από ψυχικό άγχος", λένε οι Ιταλοί ειδικοί. Ωστόσο, παραδέχονται ότι ανέλυσαν μόνο δύο τεκμηριωμένες περιπτώσεις για να δοκιμάσουν αυτήν τη μέθοδο.

Ασκήσεις για την αύξηση του ιστού του πέους

Οι παραγγελίες και ο Gonero δοκίμασαν επίσης την αποτελεσματικότητα αρκετά δημοφιλών ασκήσεων που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη ροή του αίματος και έτσι να διευρύνουν το πέος.

Ασκήσεις για μεγέθυνση του πέους

Το 1970 εξαγοράστηκαν από τον Dr. Ο Μπράιαν Ρίτσαρντς από τη Μεγάλη Βρετανία πρότεινε. Σε ένα από τα σεξουαλικά περιοδικά, ισχυρίστηκε ότι δοκίμασε αυτήν την ισχυρή μέθοδο σε 32 άτομα. Σε 28 από αυτά, το πέος επιμήκυνσε κατά μέσο όρο 3, 5 cm, ενώ ο όγκος αυξήθηκε κατά περίπου 3 cm.

Ωστόσο, οι Ιταλοί ερευνητές δεν το επιβεβαιώνουν. Η ανάλυσή τους δεν διαπίστωσε ότι οι ασκήσεις για τη βελτίωση της παροχής αίματος στο πέος επέτρεψαν σημαντική επιμήκυνση ή ακόμη και αύξηση της περιφέρειας.

Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε σημαντικό αριθμό τεχνικών στον Παγκόσμιο Ιστό, συμπεριλαμβανομένου του jelqing, που είναι πραγματικά ωφέλιμες. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, το ισχυρότερο σεξ θα πρέπει να εργαστεί για μήνες. Η διαδικασία μπορεί να επιταχυνθεί χρησιμοποιώντας ειδικά τζελ και κρέμες με βάση φυσικά συστατικά, η δράση των οποίων αποσκοπεί στην τόνωση της ανάπτυξης του πέους ιστού.

Διεύρυνση πέους μέσω χειρουργικής επέμβασης

Η πραγματική διεύρυνση του πέους είναι δυνατή χειρουργικά, συνήθως 2-3 cm. Σε μια εγχείρηση που ονομάζεται ligamentotomy, ένας ειδικός κόβει τους συνδέσμους στο πέος που συνδέουν το φαλλό με το πυελικό οστό. Για το λόγο αυτό, εκτείνεται προς τα έξω από το περίνεο, αλλά πρέπει να τεντωθεί επιπλέον εντός έξι μηνών χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή με τη μορφή επέκτασης.

Δυστυχώς, η σεξουαλική απόδοση μπορεί να υποφέρει μετά από μια τέτοια επέμβαση, καθώς όσο μεγαλύτερο είναι το μήκος, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος προβλημάτων στο γέμισμα του σώματος του σπηλαίου.

Χειρουργική επέκταση πέους

Το πέος μπορεί επίσης να ανακατασκευαστεί πλήρως. Αυτή η διαδικασία, που ονομάζεται φαλλοπλαστική, προσφέρεται μόνο σε άτομα με ανατομικό ελάττωμα, μικροπένι (μήκους κάτω των 7 cm).

Σε αυτήν την τεχνική, το δέρμα αφαιρείται από το αντιβράχιο, μετατρέπεται σε σχήμα πέους και εμφυτεύεται στο πέος με τεχνητή ουρήθρα και φουσκωτές προθέσεις στύσης.

Ένα πέος που κατασκευάζεται με αυτόν τον τρόπο παραμένει ευαίσθητο στα ερεθίσματα, επειδή η επιφάνειά του καλύπτεται με ιστό μικροπενίου. Η ιατρική προσφέρει επίσης μεθόδους με τις οποίες μεταμοσχεύονται θραύσματα λίπους ή μυών.

04.10.2020