Διεύρυνση πέους με τζελ στο σπίτι. Αξιολόγηση των καλύτερων λιπαντικών

Σκεφτείτε σοβαρά τη διεύρυνση του πέους σύμφωνα με δημοφιλείς μεθόδους και ίσως όχι μόνο τους ιδιοκτήτες των λεγόμενων μικροπενίων, το μήκος των οποίων δεν υπερβαίνει τα 10 εκατοστά. Κατά μέσο όρο, το πρόβλημα της έλλειψης μεγέθους πέους είναι περισσότερο ψυχολογικό, καθώς και οι δύο σύντροφοι μπορούν πραγματικά να βιώσουν υψηλά επίπεδα σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πολύ καλύτερο να διαφοροποιήσετε τη σεξουαλική σας ζωή και να περιορίσετε τον εαυτό σας σε προληπτικές μεθόδους.

Πώς λειτουργούν οι κρέμες, τα τζελ και οι αλοιφές για τη διεύρυνση του πέους;

Προσφέρονται κρέμες για μεγέθυνση πέους; Σήμερα υπάρχουν πολλά εργαλεία που βοηθούν στη διεύρυνση του ανδρικού γεννητικού οργάνου, το φθηνότερο και απλούστερο από αυτή την άποψη - γέλες και αλοιφές για τη μεγέθυνση του πέους. Μπορείτε να τα αγοράσετε από φαρμακεία ή να τα παραγγείλετε από εξειδικευμένους ιστότοπους.

Βραχυπρόθεσμα Κρέμες αυτού του τύπου χρησιμοποιούνται πριν από την οικειότητα, καθώς η διάρκεια του εφέ δεν υπερβαίνει τις 2 ώρες.
Μακροπρόθεσμα Χρησιμοποιείται συστηματικά για επιμήκυνση ή πάχυνση του πέους για μεγάλο χρονικό διάστημα
Βοηθητικό Χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα άλλων μεθόδων χειρισμού του πέους, επιτάχυνσης της ροής του αίματος και διέγερσης της ανάπτυξης.

Το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί από οποιαδήποτε από τις ομάδες που αναφέρονται. Πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλα μέτρα για την αύξηση του φαλλού.

Αυτά τα χρήματα προωθούνται ενεργά, επομένως δεν θα είναι δύσκολο να τα αγοράσετε. Το κυριότερο είναι να μην ψάχνετε για ένα ψεύτικο και να μην αγοράσετε ένα τζελ που δεν έχει απτή επίπτωση. Προκειμένου να μην εμπιστευτείτε τους απατεώνες, πρέπει να γνωρίζετε και να έχετε μια καλή ιδέα για το πώς λειτουργούν αυτά τα κεφάλαια, καθώς και μια ιδέα των κατασκευαστών που έχουν κάνει καλά στον τομέα αυτών των υπηρεσιών.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι όλοι οι τρόποι μεγέθυνσης του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση, αλοιφές και άλλα φαρμακολογικά προϊόντα αποδεικνύουν μόνο την αποτελεσματικότητά τους, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί σχετικά με τις μεθόδους για τους τεμπέληδες.

Η προσέγγιση "επίχρισμα και ξεχάστε" δεν είναι πολύ αποδεκτή σε αυτό το θέμα: δεδομένου ότι ο στόχος έχει οριστεί να προσθέσει μερικές επιπλέον ίντσες, πρέπει να ακολουθήσετε τις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων με εξαιρετική προσοχή ή ακόμη και έναν συνδυασμό πολλώνΕπιστρέψτε στις μεθόδους.

Τεχνικές μεγέθυνσης πέους

Όλες οι τεχνικές μεγέθυνσης του πέους εξυπηρετούν έναν από τους δύο σκοπούς:

 1. φυσιολογική αύξηση του μήκους λόγω επέκτασης ιστού.
 2. Ενεργοποίηση της «άντλησης» των σωμάτων του σπηλαίου, δηλαδή απλώς η καταπολέμηση της αδύναμης ισχύος.

Παραδόξως, η τελευταία προσέγγιση είναι μερικές φορές ακόμη πιο αποτελεσματική: η δυσλειτουργία του προστάτη και του καρδιαγγειακού συστήματος μπορεί απλώς να εμποδίσει τον "γείτονα στο ισόγειο" να αναπτύξει πλήρως τις δυνατότητές του.

Εάν το αρσενικό όργανο είναι πάντα ισχυρό και σταθερό σε κατάσταση διέγερσης και αυτό μπορεί να παραμείνει για αρκετές ώρες, η έλλειψη μήκους μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με χειρουργική επέμβαση ή μέτριο τραύμα.

Σε πιο ώριμους άνδρες, το μέγεθος του πέους πρέπει να θεωρείται ως σταθερή σταθερά και να επικεντρώνεται σε έναν υγιή τρόπο ζωής, ώστε να μην έχουν προβλήματα με την ισχύ.

Ποιο αποτέλεσμα μπορεί να αναμένεται από τη χρήση του προϊόντος;

Βοηθά το τζελ διεύρυνσης του πέους να βελτιώσει την ποιότητα της εκσπερμάτισης (σπέρμα); Ορισμένοι τύποι οικείων περιοχών περιέχουν επιπλέον ουσίες που εμπλέκονται στη σύνθεση πρωτεϊνών απαραίτητων για το σχηματισμό αρσενικών βλαστικών κυττάρων.

Για να απαλλαγείτε από τα σύμπλοκα και να πάρετε πραγματικά τα θεραπευτικά αποτελέσματα που θέλετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε μια πιστοποιημένη κρέμα για να μεγεθύνετε το αρσενικό μέλος. Τα φάρμακα με πιστοποιητικά ποιότητας έχουν περάσει κλινικές μελέτες που έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους.

Το 67% των ανδρών που χρησιμοποίησαν ποιοτικά προϊόντα μπόρεσαν να αυξήσουν το μέγεθος και το μήκος του πέους τους κατά 20-25%.

Πώς ένα τζελ ή αλοιφή διευρύνει το πέος; Το πέος μπορεί να αναπτυχθεί μόνο αυξάνοντας τα δομικά στοιχεία των ιστών. Τα συστατικά που περιέχουν αλοιφές για τη διεύρυνση του πέους επηρεάζουν τις φυσιολογικές διεργασίες στο σώμα. Τα αμινοξέα, οι πρωτεΐνες και τα ιχνοστοιχεία συγκεκριμένα επιταχύνουν το μεταβολισμό και τον πολλαπλασιασμό (πολλαπλασιασμός) των κυττάρων στο σώμα του σπηλαίου και στις μυϊκές ίνες. Για να αλλάξετε τις παραμέτρους του πέους, τα διεγερτικά ανάπτυξης πρέπει να χρησιμοποιούνται καθημερινά για 2-4 εβδομάδες.

Έχουν ειπωθεί πολλά για τον τρόπο μεγέθυνσης του πέους χωρίς φάρμακα. Ορισμένες πηγές αναφέρουν κατηγορηματικά ότι τίποτα εκτός από τη χειρουργική επέμβαση θα βοηθήσει. Άλλοι, αντίθετα, υποστηρίζουν ότι η διεύρυνση είναι δυνατή με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Επομένως, πρέπει να καταλάβετε με σαφήνεια πώς να μεγεθύνετε το πέος χωρίς χάπια και αλοιφές και να κατανοήσετε αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μεγεθύνετε το πέος σας χωρίς φάρμακα.

Αυτές οι μέθοδοι βοηθούν στην απαλλαγή του σώματος από την υπερβολική χημεία και συμβάλλουν στην αλλαγή του μεγέθους της ανδρικής. Οι περισσότερες από τις μεθόδους μεγέθυνσης του πέους χωρίς κρέμες δεν παρουσιάζουν γρήγορο αποτέλεσμα, χαρακτηρίζονται από μακροπρόθεσμα αλλά σταθερά αποτελέσματα. Η χρήση τεχνικών για τη διεύρυνση του πέους χωρίς φάρμακα είναι πολύ διαφορετική - κάθε άνθρωπος μπορεί να αποφασίσει για τον εαυτό του πώς να μεγεθύνει το πέος χωρίς αλοιφές.

Τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Υπάρχουν διάφορες ομάδες μέσων για τη μεγέθυνση του πέους χωρίς αλοιφές και τις βλαβερές συνέπειες της χημείας:

 • μέθοδοι αλλαγής μεγέθους χωρίς τη χρήση πρόσθετου εξοπλισμού.
 • μέθοδοι με ειδικές συσκευές.

Όλες αυτές οι τεχνικές μεγέθυνσης του πέους χωρίς χάπια στοχεύουν στη διέγερση της ροής του αίματος και στην αλλαγή του μεγέθους του corverna cavernosa. Αυτό βοηθά στην αύξηση του όγκου του αίματος που εισέρχεται στο πέος, καθιστώντας το πολύ μεγαλύτερο ως αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, η χρήση μεθόδων μεγέθυνσης πέους χωρίς γέλη βοηθά στην αύξηση της υπερηφάνειας του άνδρα.

Η επιλογή των προϊόντων μεγέθυνσης του πέους είναι αρκετά μεγάλη. Αλλά όταν επιλέγετε μια κρέμα ή τζελ, πρέπει να δώσετε προσοχή στη φύση του αποτελέσματος.

Χωρίζονται σε:

 1. Για μικρό χρονικό διάστημα. Λειτουργούν αμέσως, αλλά η διάρκεια του εφέ δεν υπερβαίνει τις 2 ώρες. Το πλεονέκτημα είναι η χρήση πριν από τη σεξουαλική επαφή.
 2. Μακροπρόθεσμα. Θα απαιτεί συνεχή και τακτική χρήση.
 3. βοηθήματα. Ιδανικό για άτομα με ασθένειες ή γενική κόπωση.

Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται στη συσκευασία των εμπορευμάτων.

Το ζήτημα του κατά πόσον βοηθά η κρέμα διεύρυνσης του πέους συζητείται ενεργά σε διαδικτυακά φόρουμ. Οι κριτικές είναι θετικές και αμφιλεγόμενες. Είναι καλύτερα να επιλέξετε μια κρέμα για την ανάπτυξη του πέους που περιέχει το πολύ φυσικά συστατικά. Μόνο μια τέτοια σύνθεση μπορεί να οδηγήσει στο αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Τι είδους κρέμες χρησιμοποιούνται για τη διεύρυνση;

Για μεγέθυνση του πέους, χρησιμοποιήστε αλοιφή για όσους δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους τους. Σε τελική ανάλυση, μια τέτοια δυσαρέσκεια μπορεί να δημιουργήσει ένα σοβαρό ψυχολογικό εμπόδιο που μειώνει την επιθυμία ενός άνδρα για το αντίθετο φύλο και προκαλεί ανικανότητα.

Είναι δύσκολο να ταξινομηθούν τα φάρμακα μεγέθυνσης του πέους, επειδή υπάρχουν πολλά από αυτά στην αγορά. Συνήθως οι άνδρες αγοράζουν διαφορετικούς τύπους:

 • λαχανικά;
 • σε συνδυασμό με φυτικά και ζωικά συστατικά.
 • ορμονικό;
 • με ηπαρίνη;
 • με νιτρογλυκερίνη;
 • με ένζυμα.

Απαγορεύεται η χρήση ορμονικών κρεμών χωρίς ιατρική συνταγή, καθώς μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία σας.

Εάν θέλετε να επιλύσετε τον εαυτό σας ένα ευαίσθητο πρόβλημα χωρίς να δείτε έναν γιατρό, πρέπει να δώσετε προσοχή σε φυτικά φάρμακα. Μπορείτε να δοκιμάσετε λιπαντικά με ειδικά εξαρτήματα που έχουν βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματά του μπορούν επίσης να γίνουν αισθητά σε γυναίκες που έχουν ελαφρύτερο οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

Συνηθίζαμε να μιλάμε για το εάν ήταν δυνατό να μεγεθύνετε το πέος με κρέμα. Τώρα ας ανακαλύψουμε την αρχή της δουλειάς τους. Οι κρέμες και τα τζελ είναι πολύ παρόμοια στη σύνθεσή τους. Τα περισσότερα από αυτά περιέχουν δύο ή περισσότερα δραστικά συστατικά που έχουν αποτέλεσμα θέρμανσης και τόνωσης.

Σημαντικό! Πιστεύεται ότι η συγκέντρωση του φαρμάκου είναι ελάχιστη και δεν μπορεί να επηρεάσει την ακεραιότητα του οργάνου. Ωστόσο, μετά από διαβούλευση με έναν ειδικό, τα φάρμακα πρέπει να χρησιμοποιούνται αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες και να μην υπερβαίνουν τη δοσολογία.

Πηκτώματα και αλοιφές για μεγέθυνση του πέους

Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι όσο πιο συχνά και πιο πυκνά εφαρμόζεται το προϊόν, τόσο πιο γρήγορα και πιο αισθητά το αποτέλεσμα. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Εάν δεν ακολουθήσετε ιατρικές συνταγές και δεν θεραπεύσετε τον εαυτό σας, τότε ο άνθρωπος δεν θα είναι σε θέση να αποφύγει παρενέργειες.

Τα σκευάσματα κρέμας έχουν έναν μόνο μηχανισμό: το αίμα ρέει στα σπηλαιώδη σώματα, το πέος μπορεί να γίνει μακρύτερο και φαρδύτερο. Τα φαρμακολογικά φάρμακα συμβάλλουν στη διατροφή του πέους. Η μακροχρόνια χρήση βοηθά:

 • βελτιώνει την κατάσταση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων.
 • για την αποκατάσταση του σπηλαιώδους ιστού.
 • ενεργοποιεί την ανάπτυξη μικροβίων.

Ενώ το τζελ τρίβεται, ο άξονας του πέους τρίβεται απαλά, κάτι που έχει ένα επιπλέον θετικό αποτέλεσμα. Απαλλαγείτε από τη στασιμότητα του αίματος. Ο σπογγώδης ιστός υπό τον χειρισμό αποκτά την ιδιότητα της σωστής τάνυσης.

Το πιο αποτελεσματικό τζελ δεν είναι τόσο δύσκολο να επιλεγεί, γι 'αυτό πρέπει να ακολουθήσετε αυστηρά τις συστάσεις. Κατά την επιλογή ενός φαρμάκου, θα πρέπει να αξιολογήσετε τα ακόλουθα:

 1. συστατικά. Πρέπει να είναι φυσικά και να μην έχουν επιβλαβείς, τοξικές επιδράσεις στο δέρμα ή το σώμα.
 2. ημερομηνία λήξης. Εάν έχουν λήξει, τότε η χρήση ενός τέτοιου εργαλείου είναι επικίνδυνη για την ανθρώπινη ζωή και υγεία.
 3. Κριτικές πελατών και οι απόψεις τους για τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν. Εάν υπάρχουν απλά που θα επιβεβαιώσουν την απουσία αποτελέσματος, τότε θα πρέπει να προτιμάτε το ανάλογο.
 4. Γνώμη του γιατρού. Για τους άνδρες, οι πληροφορίες από τους γιατρούς μπορούν να είναι χρήσιμες για διάφορους λόγους. Συχνά, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τέτοιες κρέμες.
 5. Τα λιπαντικά με ελάχιστες αντενδείξεις και αλλεργιογόνα είναι κατάλληλα για το πέος. Όσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα εμφάνισης δυσάρεστων συμπτωμάτων, καθώς και διάφορα δερματικά προβλήματα μετά τη χρήση.
 6. Η κρέμα πρέπει να επιλέγεται ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνονται υπόψη οι ιδιότητες του οργανισμού. Διαφορετικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αναποτελεσματικότητας, υπάρχουν πολλά παρόμοια προϊόντα στην αγορά. Είναι κρίμα να αγοράζετε ένα "ομοίωμα" και να χάνετε τα χρήματά σας.

Συστάσεις για τη χρήση κρεμών και αλοιφών

Αφού αγοράσετε το φάρμακο, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που συνοδεύουν. Συνήθως χρησιμοποιείται σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες:

 • Η κρέμα εφαρμόζεται 10-15 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή.
 • καλύπτουν το δέρμα του πέους με εξαίρεση την ακροποσθία και το κεφάλι.
 • περιμένετε για απορρόφηση.
 • Το
 • εκτελεί μια τεχνική jelqing.

ΌχιΣυνιστάται ο συνδυασμός του προϊόντος με αλκοόλ και ναρκωτικά διεγερτικά. Το αποτέλεσμα θα είναι απροσδόκητο.

Γενικά, οι αλοιφές δεν αφήνουν κολλώδη μεμβράνη στο δέρμα. Μετά την έναρξη της δράσης, ο άντρας αισθάνεται μια ευχάριστη ζεστασιά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Τα ναρκωτικά μπορούν να αυξήσουν το πέος κατά 1, 5-2 ώρες και στη συνέχεια η στύση σταματά.

Συνήθως, δεν υπάρχουν παρενέργειες όταν χρησιμοποιείτε κρέμες υψηλής ποιότητας για να μεγεθύνετε το πέος. Ωστόσο, στο δίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλές κριτικές για άνδρες που αντιμετώπισαν αρνητικές εκδηλώσεις μετά τη χρήση αυτών των χρημάτων. Τα πιο συνηθισμένα από αυτά είναι τα ακόλουθα:

 • εμφάνιση ναυτίας.
 • αντανακλαστικό gag;
 • αδυναμία, σκοτεινιάζει στα μάτια.
 • εγγραφή;
 • κνησμός ή υπερευαισθησία.
 • ερυθρότητα, εξάνθημα όπου εφαρμόζεται η κρέμα.
 • παραβίαση ισχύος
 • πληγές στο δέρμα του πέους ή των βλεννογόνων.

Αυτά τα δυσάρεστα φαινόμενα μπορεί να προκληθούν από κατώτερα συστατικά, υπερβολική δόση ή αλλεργίες στα συστατικά της κρέμας. Πριν αγοράσετε μια κρέμα, εκτός από τη μελέτη της σύνθεσης, χρειάζεστε:

 • ελέγχει την ημερομηνία λήξης.
 • οδηγίες ανάγνωσης.

Ακολουθώντας απλές προφυλάξεις, μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να αποφύγετε παρενέργειες.

Η οδηγία περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η χρήση της γέλης δεν συνιστάται εάν:

 • υπάρχουν βλάβες, τραυματισμοί, έλκη, εξανθήματα.
 • Υπάρχει ατομική δυσανεξία στα στοιχεία που απαρτίζουν τη σύνθεση.
 • υπάρχει αλλεργική αντίδραση στα φυτικά εκχυλίσματα.
 • ο άντρας έχει ψυχική ασθένεια.
 • Υπάρχουν ορμονικές διαταραχές, διαταραχές ή ενδοκρινικές ασθένειες διαφόρων προελεύσεων.

Συνήθως τα προϊόντα υψηλής ποιότητας δεν προκαλούν παρενέργειες. Όταν συμβαίνουν, είναι λόγος να αμφιβάλλετε για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράσατε. Είναι δυνατή η μεγέθυνση του πέους με κατώτερο τζελ; Φυσικά και όχι!

Σε περίπτωση εκτεταμένης βλάβης, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό και ταυτόχρονα να τον συμβουλευτείτε εάν η κρέμα μπορεί να διευρύνει το πέος και εάν η κρέμα γενικά συμβάλλει στη διεύρυνση του πέους. Να θυμάστε ότι μόνο ένας εξειδικευμένος γιατρός μπορεί να δώσει ακριβείς συμβουλές σχετικά με αυτό.

Η ένδειξη για τη χρήση της κρέμας είναι η παρουσία ενός ή περισσότερων παραγόντων:

 • μικρό μέγεθος του πέους;
 • Αδυναμία ή έλλειψη στύσης
 • πρόωρη εκσπερμάτωση;
 • μείωσε την ευαισθησία του πέους.

Επισκόπηση κοινών λιπαντικών και των ιδιοτήτων τους

Είναι δυνατή η μεγέθυνση του πέους με εξωτερικά μέσα; Σε αναλογία με τα φαρμακευτικά παρασκευάσματα, οι ζεστές γέλες και οι κρέμες περιέχουν δραστικά συστατικά που επηρεάζουν το μεταβολισμό των κυττάρων, την ταχύτητα της ανανέωσης των κυττάρων και το σχηματισμό νέων ανατομικών δομών. Οι κρέμες για μεγέθυνση του πέους συνήθως περιέχουν ένα ορισμένο σύνολο μη συνθετικών συστατικών που επηρεάζουν την ταχύτητα των φυσιολογικών διεργασιών και την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού.

Οι κρέμες περιέχουν διάφορα φυτικά εκχυλίσματα και ορμόνες που ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος. Όχι μόνο μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος, αλλά μπορείτε επίσης να αυξήσετε σημαντικά τη σεξουαλική επιθυμία. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι κρέμες μεγέθυνσης του πέους δεν είναι φάρμακα. Ωστόσο, η ποιότητά τους επιβεβαιώνεται από πιστοποιητικά.

Μια σύγκριση βοηθά να κατανοήσουμε ποια γέλη είναι καλύτερη για μεγέθυνση. Η ανάλυση των δεικτών θα σας επιτρέψει να εξαγάγετε συμπεράσματα και να αγοράσετε ένα ποιοτικό προϊόν.

Ωστόσο, προσέξτε κατώτερα αγαθά και πλαστά που μπορεί να προσφέρονται σε μειωμένη τιμή. Η περιοχή της βουβωνικής χώρας είναι ένα πολύ ευαίσθητο μέρος για έναν άνδρα που δεν πρέπει να εκτίθεται σε επιπλέον κίνδυνο. Επομένως, επιλέξτε μόνο τζελ ή αλοιφές για μεγέθυνση πέους από γνωστούς κατασκευαστές που είναι υπεύθυνοι για την ποιότητα των προϊόντων τους.

Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με την ποιότητα της γέλης, διαβάστε στο Διαδίκτυο εάν είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος με τις αλοιφές που έχετε επιλέξει.

Μπορώ να φτιάξω μια κρέμα μόνη μου;

Μην προσπαθήσετε να φτιάξετε το δικό σας βάλσαμο για τη διεύρυνση του πέους. Αυτή η ενέργεια απαιτεί ειδικές γνώσεις από εσάς. Δεν αρκεί η συναρμολόγηση των ίδιων στοιχείων όπως στο τελικό εργαλείο. Πρέπει να γνωρίζετε:

 • φυσικές ιδιότητες των στοιχείων;
 • τον ακριβή αριθμό τους;
 • τεχνολογία παραγωγής.

Είναι καλύτερο να αγοράσετε το τελικό προϊόν σε φαρμακείο ή ηλεκτρονικό κατάστημα. Σίγουρα δεν θα βλάψει το σώμα σας εάν είναι πιστοποιημένο. Εάν τα συστατικά αναμιχθούν λανθασμένα, μπορείτε να κάψετε το ευαίσθητο δέρμα του φαλλού.

Συμπέρασμα

Αλοιφές, κρέμες, γέλες για τη διεύρυνση του πέους - σημαίνει ότι το πρόβλημα του ανεπαρκούς μεγέθους του πέους δεν θα λυθεί - αυτή είναι η γνώμη των ουρολόγων και των ανδρολόγων. Οι κρέμες ή τα τζελ βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή λόγω των άλλων ιδιοτήτων τους: αυξάνουν την ποιότητα της στύσης, κάνουν το αίσθημα οικειότητας φωτεινότερο και δυνατότερο.

Μεγέθυνση πέους με πηκτές και αλοιφές

Εξακολουθούν να βοηθούν τα τζελ διεύρυνσης του πέους; Η κρέμα ή το τζελ διεύρυνσης πέους είναι ένα εργαλείο που λειτουργεί όταν χρησιμοποιείται σωστά, αλλά δεν πρέπει να περιμένετε υπερβολικά αποτελέσματα. Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος μόλις λίγα εκατοστά με το τζελ.

Η αλήθεια για την κρέμα μεγέθυνσης του πέους μπορεί να μην ταιριάζει πάντα στους αγοραστές, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μόνο η χειρουργική επέμβαση μπορεί να μεγεθύνει δραματικά το πέος.

Οι γιατροί είναι σκεπτικοί για τις προσπάθειες των ανδρών να μεγεθύνουν τα οικεία τους όργανα. Μπορούν να δικαιολογηθούν για αντικειμενικούς λόγους παρουσία καμπυλότητας ή υποανάπτυξης του πέους και απαιτούν χειρουργική διόρθωση.

Για να μην ντρέπεστε μπροστά από έναν σύντροφο κατά τη διάρκεια μιας οικείας πράξης, αρκούν τα προσωρινά μέσα. Οι αλοιφές μεγέθυνσης πέους δεν είναι επιλογή εάν ντρέπεστε για το μικρό τους μέγεθος. Παρέχουν στο όργανο αίμα. Μετά από μερικές ώρες, τα αποτελέσματα της ομοιοπαθητικής ή του φαρμάκου θα σταματήσουν, το μέγεθος του πέους θα επιστρέψει στο αρχικό του μέγεθος. Ο χρόνος δράσης είναι αρκετός για να έχει σεξουαλική επαφή και να βοηθήσει τον σύντροφο να επιτύχει οργασμό.

07.10.2020