Τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Το πέος είναι ένα μάλλον ευαίσθητο όργανο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός άνδρα. Και για πολλούς άντρες είναιδείκτηςανδρική δύναμη - όταν είναι μικρή το ερώτημα ανακύπτει φυσικά πώς να το αυξήσετε.

Ωστόσο, πριν εξετάσετε αυτό το ζήτημα, θα πρέπει να γνωρίζετε εάν αυτή η αύξηση είναι απαραίτητη. Για τον αγώνα του Καυκάσουμέση τιμή, το μήκος του πέους θεωρείται φυσιολογικόσε 12-16 cmόταν είναι όρθια, σε πάχος3-4εκ.Και εάν το μέγεθος του πέους κυμαίνεται εντός αυτών των ορίων, τότε το πρόβλημα είναι ψυχολογικό παρά φυσιολογικό.

Μέθοδοι επέκτασης - λειτουργικές και μη λειτουργικές

Μεγέθυνση πέους με επέκταση

Πώς ακριβώς να μεγεθύνετε το πέος - σε αυτήν την περίπτωση, οι γιατροί διακρίνουν πώςΛειτουργικά θέατρα, έτσι καιεκτός λειτουργίαςΤεχνικές. Υπόμη χειρουργικήΟι ακόλουθες τεχνικές μπορούν να διακριθούν:

 1. Τεχνική εξάσκησης Jelqing. . . Μια αρχαία τεχνική που προήλθε από την Ανατολή και την Ινδία, την αφρικανική ήπειρο. Το κιτ εξάσκησής σας περιλαμβάνειμασάζΚινήσεις σχετικά με την αρχή του αρμέγματος - για να έχετε ένα αποτελεσματικό αποτέλεσμα, αξίζει να χρησιμοποιήσετεΛίποςκαι αυστηρήσυνέπειεςσυνταγογραφημένες οδηγίες για την εκτέλεση της άσκησης. Αρκεί να πούμε ότι κάθε κίνηση μασάζ και jelqing συμπεριλαμβανομένων,Ιδρύθηκε τοσύμφωνα με την αρχή του τεντώματος του στυτικού ιστού, που αποτελεί το ίδιο το πέος -ΑποδοτικότηταΤέτοιες διαδικασίες οδηγούν σε ορατά αποτελέσματα μετά από 2 μήνες εάν πραγματοποιούνται τακτικά.
 2. ανανέωση- μια ειδική συσκευή που όχι μόνο βοηθά στη μεγέθυνση του πέους, αλλά και βοηθάΕξαλείφωη ανώμαλη καμπυλότητά του. Λειτουργεί βάσει της αρχής του τεντώματος - η αποτελεσματικότητα εμφανίζεται μετά από ενάμισι έως δύο μήνες εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για αρκετές ώρες την ημέρα.
 3. ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥσχετικά με την αρχή της δημιουργίας ενός κενού χώρου γύρω από το πέος, ένα κενό, και αυτό το καθιστά δυνατόενισχύωΡοή αίματος και, κατά συνέπεια, μέγεθος και ισχύ.
 4. Πηκτώματα και αλοιφές, δισκία. . . Πολλοί γιατροί ρωτούνΑποδοτικότηταΗ λήψη τέτοιων ναρκωτικών και, στην περίπτωση αυτή, κατά τη γνώμη τους, το αποτέλεσμα, εάν υπάρχει, είναι ασήμαντο. Και αυτό το αποτέλεσμα, αν και ασήμαντο, εξαρτάται από το κόστος - όσο πιο ακριβό είναι το προϊόν, τόσο πιο αισθητή θα είναι η διεύρυνση του πέους.
 5. Συμβουλές πέους- η βέλτιστη και ταχύτερη λύση για τη μεγέθυνση του πέους σε πλάτος και μήκος. Βοηθούν, μεταξύ άλλωνμεγέθυνσηόχι μόνο μήκος και πλάτος, γρήγορα και φθηνά, αλλά επίσης βελτιώνουν τη στύση. Σε αυτήν την περίπτωση, το κύριο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το υλικό από το οποίο πρέπει να κατασκευαστούν πρέπει να είναι μαλακό και ελαστικό, για παράδειγμα λατέξ ή σιλικόνη.
 6. Μια άλλη μάλλον ριζοσπαστική και επικίνδυνη μέθοδος διεύρυνσης του πέους είναι αυτήκρέμασμαΦορτώστε το. Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει ένα μηχανικό τέντωμα τόσο των συνδέσμων όσο και του στυτικού ιστού του πέους, το οποίο τελικά επιτρέπει αύξηση του μήκους. Αλλά αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να αυξήσει το πλάτος της. Πριν από τη διαδικασία, κάντε μασάζ στο πέοςζέσταμα, τότε ένα άκρο προσαρτάται μπροστά από το κεφάλι με ένα αυτοκόλλητο γύψο και στη συνέχεια καικρέμασμαμικρά βάρη. Επομένως, η διάρκεια της συνεδρίας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15-20 λεπτά, ενώ οι βλεφαρίδες δεν πρέπει να μουδιάζουν - αν συμβεί αυτό, αξίζει τον κόπονα μειώσειΒάρος του μετρητή.
Το αποτέλεσμα μιας λειτουργίας επέκτασης μέλους

χειρουργική επέμβασηΔιεύρυνση πέους - δεν αποφασίζει κάθε άνθρωπος να κάνει τη διαδικασίαΦαλλοπλαστική, όμως είναι αυτή η μέθοδος που οι γιατροί καλούν τις περισσότερες φορέςΑποτελεσματικόςόταν μπορείτε να "προσθέσετε" 4 cm κάθε φοράμεγέθυνσητόσο το μήκος όσο και το πάχος του πέους.

 1. Αύξηση σε μήκος- Σε αυτήν την περίπτωση, οι χειρουργοί αφήνουν εκτεθειμένα 3-4 cm του ριζικού τμήματος του πέους και κόβουν τους συνδέσμους στη βάση. Η ίδια η λειτουργία γίνεται κάτωγενικό αναισθητικόκαι διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα, και κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης, για 6-7 μήνες, πρέπει να φοράτε μια ειδική συσκευή στήριξης στην οποία το πέοςδιορθώσετεσε μια συγκεκριμένη θέση.
 2. Διεύρυνση πέουςπλάτος- Μια τέτοια διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τη βοήθεια ενέσεων, όταν το θεραπευμένο λίπος του ασθενούς εγχέεται κάτω από το δέρμα ο ίδιοςμεταφύτευσηΛιπώδης ιστός. ΣΤΟπρώτη περίπτωση- οι διαδικασίες πρέπει να επαναλαμβάνονται περιοδικά, καθώς το λίπος τείνει να διαλύεται και να εξαπλώνεται, και κατά τη διάρκειαδεύτερη περίπτωση- Ο εμβολιασμός λιπώδους ιστού θεωρείται πιο αποτελεσματικός, αλλά απαιτεί 3-4 μήνες αποκατάστασης.

Πριν καταφύγετε σε ριζοσπαστικά μέτρα με τη μορφή χειρουργικής επέκτασης του πέους, αξίζει τον κόποπροσωρινάζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, συμβουλευτείτε έναν ειδικό και μόνο τότε θα λάβετε μια τελική απόφαση.

Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος σε μία επέμβαση;

Όπως σημειώνουν οι γιατροί, η διεύρυνση του πέους μπορεί να διασφαλιστεί με τη βοήθεια τουπλαστική χειρουργική. . . Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ένα όργανο μπορεί να αυξηθεί κατά 3-4 cm, αλλά αξίζει να θυμόμαστε ότι η αύξηση του μήκους και του πλάτους του πραγματοποιείται ξεχωριστά. Με απλά λόγια -σε μία λειτουργίαΜπορείτε να μεγεθύνετε το πέος είτε σε μήκος είτε σε πλάτος.

Εάν πρέπει να αυξηθεί και στους δύο δείκτες, τότε εκτελούνται δύο φαλλοπλαστικά.

Συνέπειες και επιπλοκές της επέμβασης

Μεγέθυνση πέους με μηχανή jelqing

Οι γιατροί σημειώνουν ότι εάν η χειρουργική επέμβαση για ριζική μεγέθυνση του πέους πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλους τους κανόνες,κίνδυνοςελαχιστοποιούνται σοβαρές παθολογίες και επιπλοκές. Ακόμη,χειρουργική επέμβαση- αυτός είναι πάντοτε ένας κίνδυνος και οι πιο συχνές αρνητικές συνέπειες και επιπλοκές που αναπτύσσονται μετά τη φαλλοπλαστική, μπορεί να είναι:

 1. μόλυνσηκαι επακόλουθη εξάλειψη στα σημεία ένεσης του λιπώδους ιστού -σήψημπορεί να προκαλέσει θάνατο του πέους και σταδιακή μόλυνση ολόκληρου του οργανισμού.
 2. Η εμφάνιση των σφραγίδωνκαι παρατηρούνται ουλές στο σημείο του φυσικού ανοίγματος της ουρήθρας και η επακόλουθη στένωση του - παρατηρούνταιΠροβλήματαμειωμένη ευαισθησία των βλεννογόνων κατά την ούρηση.
 3. παράβασημια στύση σε έναν άνδρα ως αποτέλεσμα μιας επέμβασης - τις περισσότερες φορές αρκεί να παρακολουθείτεσύστασηκαι η συνταγή του γιατρού κατά την περίοδο αποκατάστασης και η ευαισθησία του οργάνου θα επιστρέψουν σταδιακά.
 4. Σε περίπτωση λανθασμένης λειτουργίας που περικόπτει τους συνδέσμους και τους τένοντες καθώς αυξάνονται, μπορεί να αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου καιπαραμόρφωσηαλλάξτε το σχήμα του πέους.
 5. Το πιο άβολο πράγμα που μπορεί να συμβεί μετά από χειρουργική επέμβαση και διεύρυνση του πέους είναιΑπόρριψηΕμφύτευμα εμφυτευμένο εάν είναι σιλικόνη. Όμως στις μέρες μας οι γιατροί χρησιμοποιούν συνήθως το καθαρισμένο λίπος του ασθενούς, το οποίο σας επιτρέπει να ελαχιστοποιήσετε όλες τις αρνητικές συνέπειες.

Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ για μεγέθυνση πέους;

Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

Για φαλλοπλαστική - πάνω απ 'όλα, αξίζει τον κόποεπιλέξτε μια κλινικήκαιγιατρός. . . Και αυτό πρέπει να είναι ουρολόγος ή ανδρολόγος, χειρουργός - όταν είναι απαραίτητο να κάνουμε χειρουργική επέμβαση για να μεγεθύνει το πέος.

Απέναντι απόουρολόγοςΑξίζει να σημειωθεί - πρέπει να είναι ειδικός με εμπειρία στην εκτέλεση τέτοιων χειρουργικών επεμβάσεων. Σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση, ο γιατρός έχειαπογειώνεταιΤο θεραπευτικό σας σχήμα, ένα σχέδιο λειτουργίας, εάν είναι απαραίτητο, και ελέγχετε μόνοι σας τη διαδικασία θεραπείας.