Πώς να χρησιμοποιήσετε μια αντλία πέους. εγχειρίδιο

Η χρήση ανδρικής αντλίας κενού θεωρείται ένας από τους φθηνότερους τρόπους αλλαγής της αξιοπρέπειας ενός άνδρα. Η χρήση αυτής της συσκευής καλύπτεται από μια ποικιλία εκπαιδευτικών βίντεο και οδηγών. Αυτές οι οδηγίες μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού του πέους, ενώ παράλληλα θα έχετε τα πιο δραματικά αποτελέσματα. Η γνώση της σωστής χρήσης μιας αντλίας κενού πέους μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα στυτικά προβλήματα γρήγορα και να διεγείρετε τη διαδικασία διεύρυνσης της ανδρικής ηλικίας.

Έτσι λειτουργεί η αντλία

Κάθε άτομο που θέλει να αυξήσει την ανδρική του δύναμη μπορεί να χρησιμοποιήσει μια αντλία κενού. Βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, η οποία οδηγεί στα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • Αύξηση της πληρότητας του στυτικού ιστού- προκαλεί αύξηση του μεγέθους. Υπάρχει συνήθως ένα βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα που θα σταματήσει όταν εξαντληθεί η στύση. Αλλά με συστηματική χρήση, μπορείτε να ενοποιήσετε το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται με τον ελάχιστο κίνδυνο παρενεργειών. Επιτυγχάνεται επίσης διόρθωση του σχήματος του πέους - ισιώνοντας το.
 • Ενίσχυση της στύσηςεπιτυγχάνεται αυξάνοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή του πέους. Η χρήση αντλίας κενού στους άνδρες βοηθά στην αποκατάσταση μιας ισχυρής στύσης που μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Βελτιώστε την παροχή αίματοςπου συμβαίνει ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης τεχνητής κυκλοφορίας αίματος στα πυελικά όργανα. Η διέγερση της ροής του αίματος βοηθά στην αύξηση της μεταφοράς αίματος μέσω των αγγείων και στην αποφυγή διαταραχών του κυκλοφορικού. Με παραβίαση της ροής του αίματος στην πυελική περιοχή, αναπτύσσονται ασθένειες όπως αιμορροΐδες και προστατίτιδα.
 • Αυξημένη ευαισθησίαεπιτυγχάνεται με υπεραιμία ιστών. Βοηθά να κάνει το αίσθημα του σεξ πιο ζωντανό και τον οργασμό ισχυρότερο.

Ένα σημαντικό σημείο! Φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης, οι οποίες εξηγούν πώς να χρησιμοποιείτε σωστά και με ασφάλεια την αντλία κενού. Εάν χρησιμοποιηθεί ακατάλληλα, μπορείτε να πάρετε το αντίθετο αποτέλεσμα - η ευαισθησία του πέους μειώνεται και καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί οργασμός.

Η χρήση της αντλίας κενού βασίζεται σε εναλλασσόμενη πίεση. Η συσκευή αποτελείται από ένα σφραγισμένο σωλήνα και μια συσκευή για εκκένωση αέρα.

Υπάρχουν ανοιχτοί και κλειστοί σωλήνες.

 • Οι ανοιχτοί σωλήνες δεν διαθέτουν δακτύλιο στύσης στη βάση. Τέτοιοι σωλήνες δημιουργούν ένα κενό πιο δύσκολο, απαιτούν περισσότερες συνθήκες για κανονική λειτουργία.
 • Με κλειστούς σωλήνες, η χρήση γίνεται ευκολότερη με την παρουσία ενός δακτυλίου στύσης. Αυτός ο δακτύλιος παρέχει μεγαλύτερη στεγανότητα, γεγονός που καθιστά ευκολότερη τη δημιουργία κενού. Ο δακτύλιος βοηθά στην επιβράδυνση της ροής του αίματος από το πέος, γεγονός που σας επιτρέπει να έχετε ισχυρότερες και μεγαλύτερες στύσεις

Όταν δημιουργείται χαμηλότερη πίεση μέσα στο σωλήνα, το αίμα αρχίζει να ρέει ενεργά στον στυτικό ιστό του πέους. Αυτό αναγκάζει το πέος να γίνει σκληρό και ο άντρας να πάρει στύση.

Για τη βελτίωση της στύσης, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από τη σεξουαλική επαφή. Αυτή η εφαρμογή βοηθά στη μεγέθυνση του πέους και παρατείνει σημαντικά τον χρόνο διέγερσης. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια αντλία κενού για να αυξήσετε τα αρχικά στάδια διέγερσης. Για προληπτική χρήση, η συσκευή χρησιμοποιείται σε μη στύση πέος.

Τύποι συσκευών

Υπάρχουν πολλές ταξινομήσεις των αντλιών. Ήδη αναφέρθηκε ήδη - για την παρουσία δακτυλίου στύσης στο κάτω μέρος του σωλήνα. Εκτός από αυτήν την ταξινόμηση, οι αντλίες κενού χωρίζονται επίσης σε τύπους ανάλογα με τον τύπο ελέγχου.

Οι ακόλουθοι τύποι αντλιών διακρίνονται ανάλογα με τον τύπο ελέγχου:

 • μηχανικό (χειροκίνητο);
 • ηλεκτρικός;
 • Νερό.

Ο τελευταίος τύπος αντλίας εμφανίστηκε πριν από πολύ καιρό, και έτσι υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Οι κατασκευαστές αυτών των τύπων συσκευών ισχυρίζονται ότι εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια σε σύγκριση με άλλες μεθόδους, καθώς το νερό προστατεύει το πέος από ξαφνικές αλλαγές στην πίεση και τους κινδύνους που σχετίζονται με αυτές.

Αντλία νερού για μεγέθυνση του πέους

Οι υπόλοιποι τύποι χρησιμοποιούνται εδώ και πολύ καιρό.

Φορητές συσκευές

Αυτός ο τύπος αντλίας είναι εξοπλισμένος με ένα ειδικό έμβολο που αντλεί αέρα από το έμβολο μέσω ενός τριχοειδούς. Αυτό οδηγεί σε πτώση της πίεσης μέσα στο πέος, η οποία διεγείρει την αύξηση της ροής του αίματος προς το πέος. Το αποτέλεσμα της εφαρμογής είναι μια ταχεία αύξηση του μήκους και του πάχους του πέους.

μεγεθύνετε το πέος με μια αντλία

Η χρήση μιας αντλίας κενού πέους βοηθά στην ενίσχυση της στύσης, αλλά αυτός ο τύπος συσκευής απαιτεί εξαιρετική προσοχή καθώς είναι πολύ εύκολο να το παρακάνετε.

Η άντληση μεγάλων ποσοτήτων αέρα οδηγεί στο σχηματισμό παρενεργειών: μώλωπες, μώλωπες, μώλωπες, μειωμένη ευαισθησία.

Ηλεκτρονικός εξοπλισμός

Ένας τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος με αντλία κενού είναι μέσω της χρήσης ηλεκτρικών συσκευών. Είναι πιο ήπια από τα χειροκίνητα και είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση. Ο άνθρωπος ρυθμίζει ανεξάρτητα το επίπεδο της άντλησης αέρα, το οποίο σας επιτρέπει να επιτύχετε ισχυρότερα αποτελέσματα και να αποφύγετε παρενέργειες.

ηλεκτρική αντλία για μεγέθυνση πέους

Τέτοιες συσκευές είναι ακριβότερες από τις χειροκίνητες συσκευές.

Οδηγίες χρήσης

Κάθε άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει πώς να λειτουργεί σωστά μια αντλία κενού. Αυτή η συσκευή όχι μόνο βοηθά στην αλλαγή του μεγέθους του ανδρικού. Η χρήση αντλίας κενού μετά από ασθένειες των οργάνων του αναπαραγωγικού συστήματος βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος και μπορεί να επιταχύνει τις διαδικασίες αναγέννησης.

Ένα σημαντικό σημείο! Πριν διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης της αντλίας κενού, φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Θα σας εξηγήσει πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά την αντλία για μεγέθυνση πέους και μπορεί να σας συμβουλεύσει για τη διάρκεια της χρήσης.

Οι κύριες ενδείξεις για τη χρήση αυτής της συσκευής είναι:

 • Αδυναμία στύσης
 • μικρό μέγεθος του πέους
 • ανεπαρκώς έντονες αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ.
 • ένας καθιστικός τρόπος ζωής που οδηγεί σε στασιμότητα του αίματος στην πυελική περιοχή.

Αντενδείξεις για τη χρήση του

Η διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή του πέους είναι μια σοβαρή διαταραχή των φυσικών διεργασιών που συμβαίνουν στο ανδρικό σώμα.

Επομένως, είναι δυνατή η χρήση αντλίας κενού στο πέος μόνο εάν δεν υπάρχουν αντενδείξεις:

 • παθολογίες φλεγμονώδους και μη φλεγμονώδους γένεσης που επηρεάζουν την ακροποσθία.
 • Φλεγμονή της ουρήθρας (ουρηθρίτιδα) στο οξύ στάδιο.
 • Νεφρική ανεπάρκεια;
 • Ηπατική ανεπάρκεια;
 • Παραβίαση της πήξης του αίματος.
 • Σακχαρώδης διαβήτης;
 • Υποβιταμίνωση, η οποία αυξάνει την ευθραυστότητα των αιμοφόρων αγγείων.

Ένα σημαντικό σημείο! Είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε προσεκτικά τις συστάσεις που δίνονται στις οδηγίες χρήσης της αντλίας κενού για άνδρες. Διαφορετικά, υπάρχει υψηλός κίνδυνος σχηματισμού αιματωμάτων και διαταραχών που απαιτούν επακόλουθη χειρουργική επέμβαση.

Πλεονεκτήματα των αντλιών

Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτών των συσκευών σε σύγκριση με άλλες μεθόδους:

 • σχετικά λίγες παρενέργειες.
 • Χαμηλότερο κόστος;
 • Φιλικότητα προς τον χρήστη;
 • Αύξηση της ελαστικότητας των αγγείων των αναπαραγωγικών οργάνων.
 • Ενίσχυση των διαδικασιών αποκατάστασης στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.
Μεγέθυνση πέους με φούντα

Οι οδηγίες για τη χρήση αντλιών κενού για άνδρες περιέχουν απαραίτητα γενικές συστάσεις, η συμμόρφωση με τις οποίες θα βοηθήσει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας της χρήσης:

 1. Αντιμετωπίστε τη συσκευή με αντισηπτικό μετά την αγορά. Πριν χρησιμοποιήσετε την αντλία κενού, πρέπει να την καθαρίσετε από σκόνη και βακτήρια.
 2. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε λιπαντικά όταν ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης της αντλίας κενού. Τα λιπαντικά με βάση το νερό πρέπει να προτιμώνται. Η βάση λαδιού μπορεί να προκαλέσει ζημιά και ζημιά στην ίδια τη συσκευή.
 3. Αφού χρησιμοποιήσετε την αντλία κενού, πρέπει να πλυθεί καλά με ζεστό νερό και σαπούνι.
 4. Προκειμένου να χειριστείτε το προϊόν πριν ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αντλία μεγέθυνσης του πέους, συνιστάται να αποφεύγετε τα συστατικά του αλκοόλ.
 5. Για να βελτιώσετε την επαφή με το δέρμα όταν ακολουθείτε τις οδηγίες για την αντλία κενού πέους, θα πρέπει να αφαιρέσετε τη βλάστηση στην περιοχή της βουβωνικής χώρας. Αυτό βοηθά επίσης στην εξοικονόμηση λιπαντικού.
 6. Εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες για αντλία κενού για άντρες, δεν χρειάζεται να βρέξετε την περιοχή του όσχεου με λιπαντικό - αυτό μπορεί να διευκολύνει την ολίσθηση και να την αναρροφήσει στον κόσμο.

Οδηγός εφαρμογής

Πριν αποσαφηνιστεί πώς χρησιμοποιείται σωστά μια αντλία κενού για μεγέθυνση πέους, πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ της συσκευής που χρησιμοποιείται - νερό ή συμβατική. Είναι επίσης σημαντικό να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν αντενδείξεις, ώστε η χρήση αυτής της συσκευής να μην προκαλεί θλιβερές συνέπειες.

Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, πρέπει να προετοιμάσετε μόνοι σας το όργανο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να κρατηθεί σε ζεστό νερό για λίγο - αυτό θα βοηθήσει τα αιμοφόρα αγγεία να επεκταθούν. Στη συνέχεια, αυτό το μέτρο μειώνει τον πόνο και βοηθά στην επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων παρά χωρίς νερό. Για να αυξήσουν την ελαστικότητα, ορισμένοι άνδρες εξασκούν την τεχνική jelqing πριν χρησιμοποιήσουν τη συσκευή.

Χρησιμοποιώντας μια συμβατική αντλία

Η γνώση του τρόπου χρήσης μιας αντλίας κενού μπορεί να σας σώσει τον κίνδυνο τραυματισμού. Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σε άνδρες που δεν τηρούν το πρόγραμμα ή που δεν ξέρουν ακριβώς πώς να χρησιμοποιούν σωστά μια αντλία κενού.

 • Εάν η συσκευή διαθέτει δακτύλιο στύσης, πρέπει να τοποθετηθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στη βάση του πέους. Χωρίς το μπουκάλι, απλώς πιέστε το προς τα κάτω με αντλία κενού.
 • Σταδιακά αρχίστε να εκκενώνετε τον αέρα. Κάντε το πολύ προσεκτικά και αργά, ώστε να μην προκαλέσετε ζημιά στο όργανο.
 • Όταν εμφανίζεται πόνος, η διαδικασία άντλησης αέρα πρέπει να διακοπεί.
 • Για αρχάριους, η διάρκεια της προσέγγισης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 λεπτά. Οι πιο έμπειροι άντρες μπορούν να κάνουν κενό έως και 10 λεπτά σε μία πρόταση.
 • Η χρήση πολλαπλών προσεγγίσεων θα βοηθήσει στην αύξηση του όγκου του αίματος που περιέχεται στον στυτικό ιστό.
 • Η παύση μεταξύ των σετ κυμαίνεται μεταξύ 30-240 δευτερολέπτων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να τεντώσετε το πέος σας.
 • Πρέπει να κάνετε έως και 5 προσεγγίσεις ταυτόχρονα.

Αυτή η τεχνική μεγέθυνσης του πέους με αντλία βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος. Η πίεση στο έμβολο μπορεί να αυξηθεί σταδιακά.

Ένα σημαντικό σημείο! Πριν το χρησιμοποιήσετε, φροντίστε να παρακολουθήσετε το βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης αντλιών κενού - με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε προσωπικά ποιο αποτέλεσμα μπορείτε να επιτύχετε με την εφαρμογή.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους κανόνες ασφαλείας που τηρούνται κατά τη χρήση - αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες.

Χρήση της υδραυλικής αντλίας

Μια απλούστερη μέθοδος είναι η χρήση αντλίας μεγέθυνσης πέους με υδραυλική αντλία.

 • Ως προετοιμασία, μπορείτε να βυθιστείτε σε ένα ζεστό μπάνιο για 10-15 λεπτά. Η ράβδος πρέπει να είναι εντελώς κρυμμένη κάτω από το νερό.
 • Σύμφωνα με τις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο μεγέθυνσης του πέους με αντλία, πρέπει να τοποθετήσετε τη συσκευή στο πέος και να τοποθετήσετε τη λάμπα στη βάση.
 • Πάρτε αρκετές διαδρομές άντλησης για να αφαιρέσετε τον αέρα από τη φιάλη.
 • Παρακολουθήστε την αλλαγή στο επίπεδο πίεσης της συσκευής - αυξάνεται σταδιακά και συνεπώς πρέπει να αντληθεί.

Ολοκλήρωση της διαδικασίας

Πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα το τράβηγμα του πέους από τη συσκευή. Πρώτα πρέπει να επαναφέρετε την πίεση. Διαφορετικά, μπορεί να σχηματιστεί περιοχή πολύ χαμηλής πίεσης, προκαλώντας σχηματισμό αιματώματος. Αφού εξισορροπηθεί η πίεση στο έμβολο, πρέπει να αφαιρεθεί προσεκτικά.

αυτόματη αντλία μεγέθυνσης πέους

Ένα σημαντικό σημείο! Εάν η αντλία χρησιμοποιείται πριν από το σεξ, ο δακτύλιος στύσης πρέπει να τραβηχτεί πάνω από το πέος. Αυτό θα βοηθήσει στην επιβράδυνση της ροής του αίματος και έτσι θα αυξήσει τη διάρκεια της στύσης.

Εάν εκτελείτε τη διαδικασία τακτικά ως καθημερινή προπόνηση, θα έχετε ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας μετά την πρώτη αίτηση. Με την πάροδο του χρόνου, μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα της διεύρυνσης του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση, μόνο με μια αντλία.