Χειρουργική επέκταση πέους - Τι είναι σημαντικό να γνωρίζετε

Πρόσφατα, οι άντρες ανησυχούν όλο και περισσότερο για ένα ανδρικό πρόβλημα όπως ένα μικρό πέος. Προσπαθείτε με όλη σας τη δύναμη να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Μία από τις επιλογές για την επίλυση του προβλήματος είναι η επέμβαση διεύρυνσης πέους. Κάποιος πηγαίνει σε αυτό για τους δικούς του λόγους, για παράδειγμα, ένα μικρό πέος για έναν μεγάλο άντρα είναι μια μεγάλη τραγωδία για το εγώ, και κάποιος πηγαίνει να ευχαριστήσει και να εκπλήξει ένα αγαπημένο κορίτσι. Δεδομένου ότι το να πηγαίνετε στο χειρουργικό τραπέζι δεν είναι πολύ ευχάριστο, πριν βάλετε το «κύριο» όργανο κάτω από το μαχαίρι, οι άνδρες μελετούν ολόκληρη τη διαδικασία, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, τους πιθανούς κινδύνους, τους τύπους χειρουργικών επεμβάσεων και το κόστος.

Χειρουργική επέκταση πέους

Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί σε τέτοιες ερωτήσεις. Επιπλέον, θα σας πούμε πόσο κοστίζει η επέμβαση διεύρυνσης πέους.

Η φαλλοπλαστική μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους:

  1. Αυξήστε την ένταση.
  2. Διεύρυνση πέους.

Τέτοιες επεμβάσεις εκτελούνται μόνο από ειδικευμένους ειδικούς σε κλινικές. Συνήθως χρησιμοποιείται μόνο τοπική αναισθησία. Η μετεγχειρητική ουλή έχει μήκος αρκετές ίντσες. Σε μια ποιοτική κλινική με καλή εξυπηρέτηση, ο ασθενής μπορεί να μιλήσει με έναν ουρολόγο πριν από τη χειρουργική επέμβαση και να συμβουλευτεί μαζί του για τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν, και αυτό είναι απολύτως δωρεάν. Επιπλέον, ο γιατρός θα σας ενημερώσει για όλους τους κινδύνους και τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν.

Πόσο κοστίζει η χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης πέους;

Μπορούμε να πούμε ότι η τιμή εξαρτάται από τις επιθυμίες σας, τα δομικά χαρακτηριστικά του πέους και την παρουσία ασθενειών που σχετίζονται με την ανατομική δομή των γεννητικών οργάνων.

Εκτελέστε τεχνική

πριν και μετά τη χειρουργική επέκταση του πέους

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δύο τύποι χειρουργικών επεμβάσεων. Στην πρώτη περίπτωση ο χειρουργός εκτελεί τη διαδικασία μέσω κάθετης τομής και στη δεύτερη μέσω τομής σχήματος Υ.

Η δεύτερη επιλογή, σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, είναι πιο αξιόπιστη, καθώς ο χειρουργός έχει ευρύτερη άποψη και μπορεί να ελέγξει καλύτερα τη χειρουργική διαδικασία. Ωστόσο, άλλοι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτή η μέθοδος είναι ένδειξη μη επαγγελματισμού και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από αρχάριους στον τομέα. Δεδομένου ότι οι μετεγχειρητικές ουλές κάθε τύπου λειτουργίας διαφέρουν στην εμφάνιση, μπορείτε να δείτε αμέσως ποια μέθοδος επέλεξε ο χειρουργός όταν κοιτάζει την ουλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο μεγαλύτερη είναι η ουλή, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να προσβληθεί μια λοίμωξη στην πληγή και τόσο περισσότερο θα χρειαστεί να επουλωθεί. Επιπλέον, μια τέτοια ουλή είναι δύσκολο να χάσετε, υπάρχει πιθανότητα η ουλή να μην καλυφθεί πλήρως από τα μαλλιά, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι δυνατό να πει ότι έχει πραγματοποιηθεί μια επέμβαση.

Δεν υπάρχει ανάγκη εμφυτευμάτων. Η ουσία της διαδικασίας έχει ως εξής: ο χειρουργός κόβει τους μυς στην άκρη του πέους και αναλαμβάνει έναν υποστηρικτικό ρόλο. Τότε αυτοί οι μύες ράβονται λίγο πιο μακριά. Η θέση του πέους αλλάζει, φαίνεται να πηγαίνει λίγο βαθύτερα.

Με αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να επιμηκύνετε το φαλλό κατά αρκετά εκατοστά, έως και τέσσερα το πολύ. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι με τη στύση, η θέση του πέους θα αλλάξει επίσης, θα είναι λίγο πιο οριζόντια από πριν.

Η μείωση των μυών συγκράτησης είναι μια απλή διαδικασία, ο ασθενής χάνει πολύ λίγο αίμα κατά τη διάρκεια της επέμβασης και διαρκεί περίπου μισή ώρα έως σαράντα λεπτά. Τη δεύτερη ημέρα μετά την επέμβαση, ο γιατρός δεν συνταγογραφεί πλέον φάρμακα για τον πόνο στον ασθενή. Τα ράμματα αφαιρούνται σε δύο εβδομάδες, μετά από δύο έως τρεις μήνες το τελικό αποτέλεσμα της λειτουργίας είναι ήδη ορατό. Φυσικά, το σεξ δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης της ουλής.

Είναι απαραίτητο να φοράτε επέκταση μετά από σχεδόν κάθε επέμβαση. Σας συνιστούμε να μην κάνετε επέκταση πέους με τα χέρια σας.

Το κόστος της χειρουργικής επέκτασης πέους δεν είναι πολύ υψηλό, αλλά αξίζει τα λεφτά. Εάν είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε κινδύνους, αυτή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές επιλογές.

Είναι δυνατόν να αυξηθεί το πάχος του πέους;

Η επέμβαση αύξησης του όγκου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και συχνές χειρουργικές επεμβάσεις σε αυτόν τον τομέα. Μία τέτοια επέμβαση είναι η μεταμόσχευση λιπώδους ιστού στα γεννητικά σας όργανα. Όταν ο χειρουργός είναι έμπειρος και εξειδικευμένος ειδικός, η πιθανότητα σοβαρών επιπλοκών μειώνεται στο ελάχιστο.

ενέσιμη διόγκωση του πέους

Η ουσία της διαδικασίας είναι η εξής: ο γιατρός αφαιρεί λιπώδη ιστό από την περιοχή του μηρού, τον καθαρίζει από περιττά στοιχεία και τον εγχέει στα γεννητικά όργανα ακριβώς κάτω από το δέρμα. Μετά από αυτό, βάζει έναν ειδικό επίδεσμο γύρω από το πέος, το οποίο προστατεύει από τις αρνητικές συνέπειες. Ο επίδεσμος αφαιρείται μετά από περίπου μία εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, έως και διακόσια χιλιοστόλιτρα ιστού μπορούν να αφαιρεθούν από τους μηρούς και να εισαχθούν στο πέος. Με την πρώτη ματιά, αυτό μπορεί να μοιάζει πολύ, αλλά δεν είναι. Το γεγονός είναι ότι το ήμισυ του λιπώδους ιστού θα διαλυθεί από μόνο του τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι η εμφάνιση του "φίλου" του ασθενούς μπορεί να τον καταπλήξει την πρώτη φορά μετά την αφαίρεση του επιδέσμου. Ένα άγνωστο άτομο μπορεί ακόμη και να φοβάται ελαφρώς το πέος του, καθώς μπορεί να έχει ανωμαλίες, δυσάρεστο χρώμα και άλλα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθεί - μετά από λίγο θα περάσουν όλα, και το μέλος θα πάρει την επιθυμητή εμφάνιση. Σημειώστε ότι αποφασίσαμε να συλλέξουμε όλους τους τρόπους για να αλλάξουμε το πλάτος του πέους - πώς να αυξήσουμε το πάχος του πέους. Η χειρουργική επέμβαση δεν είναι καθόλου η μόνη επιλογή.

Είναι επιτακτική ανάγκη ο γιατρός να εξηγήσει στον ασθενή ότι για έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχει σεξουαλική επαφή με κανέναν, δηλαδή, είναι ευκολότερο να πούμε χωρίς σεξ. Το αποτέλεσμα που παίρνει ο χειρουργός εξαρτάται από το πόσο επαγγελματικοί είναι στον τομέα. Με έναν καλό ειδικό, ο νέος όγκος του πέους θα ευχαριστήσει τον ασθενή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά συμβαίνει ότι ο επιτευχθείς όγκος παραμένει μόνο έξι μήνες ή ένα χρόνο.