Πώς να αυξήσει το πέος - τρόπους

Το μικρό μέγεθος του πέους επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη σεξουαλική ζωή των ανδρών: πως καταστέλλει την ευαισθησία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής για τους δύο εταίρους, ειδικά αν η γυναίκα έχει ένα τυπικό βάθος και το πλάτος του κόλπου. Για το λόγο αυτό, ορισμένοι άνδρες πρέπει να πας στο πιο διαφορετικές, μερικές φορές πολύ επικίνδυνο και αμφίβολη αποτελεσματικότητα, πειράματα για να αυξήσει το πέος.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Πρέπει να διευρύνει το πέος;

Θα πρέπει αμέσως να πω ότι η χειρουργική επέμβαση δεν είναι πάντα συνιστάται: υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που είναι δυσαρεστημένοι με αντικειμενικά φυσιολογικές παραμέτρους του τα γεννητικά τους όργανα. Τα Ευρωπαϊκά άνδρες θεωρούνται 12-16 εκατοστά σε μήκος. Αν κάποιος σου ζητά να αυξηθεί το κράτος κατά τη διάρκεια αυτών των αρχικών δεδομένων, ο γιατρός προσπαθεί να βρει την αιτία του κόμπλεξ κατωτερότητας. Μπορεί διακριτικά να συστήσει τη θεραπεία σε ψυχολόγο, γιατί προφανώς, ένα πλαστικό εσωτερικό πρόβλημα, σε κάθε περίπτωση, δεν έχει λυθεί. Μάλλον μιλάμε για διαταραχή σωματικής δυσμορφίας, ή ανεπαρκή αντίληψη μέρη του σώματός σας. Κατά συνέπεια, ακόμη και αν τώρα καταφύγει στην πλαστική χειρουργική και είναι επιτυχής, κανείς δεν θα σας δώσει τη διαβεβαίωση ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει πλήρως.

Ένα άλλο πράγμα, αν το φυσιολογικό μέγεθος του πέους έχουν μια μικρή παραμόρφωση (ασυμμετρία, καμπυλότητα) – σε αυτή την περίπτωση, η αισθητική χειρουργός μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε την ελκυστικότητα του πέους.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο – το μήκος του πέους θα πρέπει να αξιολογούνται αποκλειστικά και μόνο σε στύση. Αν, λοιπόν, στα αποδυτήρια του αθλητικού συλλόγου παρατηρήσετε κάποιος πέος είναι ένα εντυπωσιακό μέγεθος, αυτό δεν σημαίνει ότι η ανέγερση θα αυξηθεί σημαντικά. Και ως εκ τούτου λόγο να αμφισβητήσω στη δική τους σεξουαλική ικανότητα, σε σύγκριση με κάποιον που εκ των προτέρων θα πρέπει να προκύψουν.

Σήμερα είναι μέθοδοι μεγέθυνσης πέους με τη βοήθεια της εναλλακτικής ιατρικής μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε. Κάθε χρόνο περίπου 20.000 άνδρες εκτίθενται σε διαφήμιση επιρροή, και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε πολύ αμφισβητήσιμη φάρμακα και συσκευές για τη διεύρυνση πεών, δεν υποψιάζεται τον κίνδυνο, και μερικές φορές θάνατο.

Επικίνδυνο και σχετικά ασφαλείς μέθοδοι μεγέθυνσης πέους χωρίς χειρουργός

  1. Τα βάρη – ένα από τα παλαιότερα εργαλεία για την αύξηση της αρσενικό σεξουαλικό όργανο. Είχαν χρησιμοποιηθεί σε native American φυλές. Θεωρήθηκε ότι το φορτίο είναι συνδεδεμένο στα γεννητικά όργανα, είναι σε θέση να "τραβήξει" προς τα κάτω. Παραδόξως, όμως, σε παρόμοια προϊόντα που πωλούνται τώρα. Όσοι είχαν την ευκαιρία να τους δω από πρώτο χέρι, να πω ότι μοιάζουν με όργανα βασανιστηρίων της ιεράς εξέτασης. Τέλος πάντων, οι γιατροί διαβεβαίωσαν: με τέτοιες συσκευές μπορεί να επιτύχει είναι ότι το τέντωμα του δέρματος. Το μέγεθος και ο όγκος των κρατών δεν επηρεάζεται.
  2. Προσομοιωτές. Υπάρχουν ειδική εκπαίδευση, δήθεν για να "ανεβάσουν" το πέος. Αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθετε αν θέλετε να αγοράσετε τον εξοπλισμό αυτό: το πέος σου δεν είναι ένας μυς. Έτσι, είναι μια σπατάλη των χρημάτων. Επιπλέον, μέσω αυτών των συσκευών μπορείτε να αποσπάσουν τα αιμοφόρα αγγεία, τα οποία τρέφουν το σώμα και μόνιμα θέσει σε κίνδυνο την παροχή αίματος, προκαλώντας τοπική θρόμβωση των φλεβών.
  3. Η κενή αντλία έχει γίνει ένα κλασικό ανάμεσα σε άτομα που αναζητούν την περιπέτεια, με στόχο τη διεύρυνση πεών. Η μέθοδος εφαρμόζεται στο πέος μια ειδική βεντούζα. Λόγω του κενού των βραχυπρόθεσμων διεγείρεται η ροή αίματος στα γεννητικά όργανα, οπότε η δομή αφαιρείται και στο κάτω μέρος της βάσης μέλος του ιμάντα ή δαχτυλίδι. Πρέπει να πω ότι αυτή η μέθοδος είναι συχνά ασκείται και στην επίσημη ιατρική, αλλά και για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. "Φορούν" το σχέδιο για το πέος μπορεί να είναι όχι περισσότερο από 25-30 λεπτά και, στη συνέχεια, αναπόφευκτα αρχίζει βλάβη των ιστών. Η αντλία κενού είναι η καλύτερη αριθμός και η συχνότητα των επιπλοκών. Η πιο κοινή είναι η βλάβη των αιμοφόρων αγγείων και των νεύρων, μώλωπες, αιματώματα, αποστήματα, προσωρινή ανικανότητα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία του "η αύξηση του κενού" δεν είναι μια ευχάριστη διαδικασία.
  4. "Jelcing". Λιγότερο επικίνδυνο, αλλά εξίσου άχρηστο μέθοδο της διεύρυνσης πέος. Είναι μια μακριά σειρά εγχειρίδιο ασκήσεις. Σύμφωνα με το μύθο, οι ασκήσεις αυτές εφευρέθηκαν από Άραβες σοφοί και μεταδόθηκε από γενιά σε γενιά. Στην πραγματικότητα, η "εκπαίδευση" επινοήθηκε από τον ίδιο έμποροι που αυτή η ημέρα έχει προσφερθεί για τη μεταφορά τους στους λογαριασμούς των κατ ' αποκοπή ποσό για το αναλυτικό πρόγραμμα. Η άσκηση δεν φέρει κανένα αποτέλεσμα, να πάρει πολύ χρόνο (περίπου 30-60 λεπτά την ημέρα) και απαιτούν απίστευτη αυτο – πειθαρχία για να τους κρατήσει μόνο στο πέος χωρίς στύση.
  5. Χάπια, Συμπληρώματα διατροφής, αλοιφές και κρέμες. Περιέχουν, κατά κανόνα, εκχυλίσματα φυτών και διεγερτικά. Το κύριο συστατικό – "χόρτα του βουνού κατσίκα", η οποία φέρεται να χρησιμοποιηθούν για παρόμοιους σκοπούς με τους Κινέζους. Φυσικά, οποιαδήποτε επίδραση αυτών των εργαλείων που θα φέρει. Και στη χειρότερη περίπτωση, να προκαλέσει ισχυρές αλλεργικές αντιδράσεις και την εσωτερική παθολογία.

Στην αρχαιότητα, υπήρχαν ακόμη πιο βάρβαρες μεθόδους του πέους διεύρυνση. Για παράδειγμα, οι άνδρες της Ινδίας και της Ανατολικής φυλές καταφύγει σε δηλητηριώδη φίδια και τα έντομα. Δαγκώνει το πέος τους μετά από πολύ χνούδι και, κατά συνέπεια, αυξήθηκε σε μέγεθος. Η διάρκεια της διαδικασίας αυτής κυμαίνεται από μερικές εβδομάδες έως έξι μήνες. Λογική πολιτισμένος άνθρωπος μπορεί να φανταστεί τις σοβαρές επιπλοκές των οδηγήσεων τέτοιες τελετές.

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Βιοτεχνικές μέθοδοι μεγέθυνσης πέους είναι το πιο επικίνδυνο. Ωστόσο, μερικές φορές λιγότερο επικίνδυνο θεραπείες προσφέρονται και ειδικευμένους ιατρούς. Τα πιο δημοφιλή χρησιμοποιηθεί προηγουμένως μια πλήρη επεμβατική χειρουργική. Περιλαμβάνει εκτεταμένος λεμφαδενικός καθαρισμός του δέρματος μέλος του κορμού με ταυτόχρονη εμφύτευση του ο χόνδρος μόσχευμα. Οι παρεμβάσεις αυτές προκάλεσαν πολλές παρενέργειες, από μια περίπλοκη αποκατάσταση, μέχρι την πλήρη ανικανότητα.

31.10.2018