Συνδεσμοτομή: περιγραφή της τεχνικής. Κριτικές ασθενών, φωτογραφίες πριν και μετά

Η συνδεσμοτομή είναι πλαστική χειρουργική επέμβαση που διευρύνει το εξωτερικό μέρος του ανδρικού πέους. Αυτό συμβαίνει λόγω της τομής των συνδέσμων που συγκρατούν το υποδόριο τμήμα των σηραγγωδών σωμάτων στη βουβωνική χώρα. Μετά τη διαδικασία, το πέος επιμηκύνεται και σχηματίζεται νέος συνδετικός ιστός στο σημείο της χειρουργικής επέμβασης. Η συνδεσμοτομή είναι μια απλή και ασφαλής τεχνική μεγέθυνσης πέους. Είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για προθέσεις πέους, μεγέθυνση πέους και χρήση ακριβών φαρμάκων.

Χαρακτηριστικά χειρουργικής επέκτασης του φαλλού

Οι γιατροί συνιστούν την καταφυγή σε συνδεσμοτομή πέους σε τρεις περιπτώσεις:

 • εάν το μήκος του φαλλού είναι μικρότερο από 12 εκατοστά και ο άνδρας έχει δυσκολίες στην οικεία ζωή.
 • εάν το μέλος αρχίζει να χάνει βάρος με την ηλικία.
 • όταν ένα άτομο είναι δυσαρεστημένο με το μέγεθος του πέους του και αντιμετωπίζει ψυχολογικές παθήσεις που παρεμβαίνουν στις κανονικές σχέσεις με το αντίθετο φύλο.

Επίσης ένδειξη για χειρουργική επέμβαση είναι το μικροπέος, το τραύμα του πέους και η ίνωση.

Ποια αποτελέσματα μπορούν να αναμένονται

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική, πρέπει να γνωρίζετε ότι στο 100% των περιπτώσεων βοηθά στη μεγέθυνση του πέους, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό μόνο μετά την επέμβαση. Αυτό οφείλεται στα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του σώματος του ασθενούς ή μάλλον στη δομή του πέους του. Μερικοί άνδρες παίρνουν +1, 5 εκατοστά μετά την επέμβαση, ενώ σε άλλους ο φαλλός μεγαλώνει σε 3 εκατοστά ή περισσότερο.

Μέτρηση πέους πριν και μετά την επέμβαση μεγέθυνσης

συνδεσμοτομή. Φωτογραφίες πριν και μετά

αντενδείξεις

Η ανατομή του βουβωνικού συνδέσμου απαιτεί τη χρήση σπονδυλικής αναισθησίας. Σε αυτή την περίπτωση, ο άνδρας χάνει ευαισθησία σε όλα τα σημεία του σώματος που βρίσκονται κάτω από τη μέση. Αυτή η μέθοδος ανακούφισης από τον πόνο δεν είναι κατάλληλη για άτομα που έχουν χάσει πρόσφατα πολύ αίμα ή είναι αλλεργικοί στο αναισθητικό. Επίσης, η σπονδυλική αναισθησία αντενδείκνυται σε τέτοιες παθολογίες:

 • καρδιακή ασθένεια;
 • ενδοκρανιακή πίεση?
 • διαταραχή της πήξης του αίματος?
 • νευραλγικές και ψυχικές ασθένειες.

Η ίδια η επέμβαση δεν είναι κατάλληλη για άνδρες με λοιμώξεις των γεννητικών οργάνων ή του ουροποιητικού συστήματος, καθώς και για άτομα της μεγαλύτερης ηλικιακής ομάδας (άνω των 60 ετών). Επιπλέον, η διαδικασία πρέπει να εγκαταλειφθεί με την παρουσία λειασμένης στεφανιαίας αύλακας, πολυπόδων στο κανάλι της ουρήθρας και ογκολογίας.

Σπουδαίος! Εάν για κάποιο λόγο η συνδεσμοτομή αντενδείκνυται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική - hardware τέντωμα του φαλλού. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αγοράσετε μια επέκταση.

υποβρύχιος βράχος

Παρά το γεγονός ότι οι πλαστικοί χειρουργοί αποκαλούν τη συνδεσμοτομή μια ασφαλή διαδικασία, μπορεί να οδηγήσει σε πολλές αρνητικές συνέπειες. Το πιο κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς είναι η φλεγμονή κάτω από το δέρμα στη βουβωνική χώρα. Αυτό συμβαίνει συχνά λόγω ανεπαρκούς αποστείρωσης του χειρουργικού οργάνου ή απειρίας του ιατρικού προσωπικού.

Άλλα μειονεκτήματα της τεχνικής είναι:

 • επώδυνη σεξουαλική επαφή?
 • μια μακρά και δυσάρεστη περίοδο αποκατάστασης.
 • υψηλή πιθανότητα εξόγκωσης των ραφών.
 • δυσκολία στην ούρηση?
 • εξασθενημένη στύση (πρώτος μήνας μετά την επέμβαση).

Προετοιμασία για τη διαδικασία

Η συνδεσμοτομή του πέους είναι μια χειρουργική επέμβαση, πριν από την οποία ο ασθενής πρέπει να υποβληθεί σε εξέταση. Του ανατίθεται:

 • γενική ανάλυση αίματος.
 • φθορογραφία του θώρακα?
 • ΗΚΓ;
 • αλλεργικό τεστ για αναισθητικά.
 • καρδιογράφημα της καρδιάς?
 • γενική ανάλυση ούρων?
 • Υπερηχογράφημα των πυελικών οργάνων (εάν υπάρχει υποψία μη φυσιολογικής ανάπτυξης του πέους ή του οσχέου).

Ο άνδρας παραπέμπεται και για συμβουλευτική με ψυχολόγο. Αυτό είναι απαραίτητο για τον εντοπισμό ψυχικών ανωμαλιών που αποτελούν αντένδειξη στη διαδικασία.

Εάν η κατάσταση της υγείας του ασθενούς είναι φυσιολογική, του δίνεται ένας κατάλογος προπαρασκευαστικών διαδικασιών. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 • μην καταναλώνετε αλκοόλ ή ναρκωτικά την ημέρα πριν από την επέμβαση.
 • το πρωί, 5-6 ώρες πριν από την επίσκεψη στην κλινική, απαγορεύεται να πίνετε και να φάτε.
 • Την παραμονή της επέμβασης, πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας σε τάξη - να ξυρίσετε τη βουβωνική χώρα και να κάνετε μπάνιο.

Οι γιατροί συνιστούν επίσης να μην παίρνετε ισχυρά φάρμακα 2-3 ημέρες πριν την επέμβαση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα αντιπηκτικά - φάρμακα που εμποδίζουν την πήξη του αίματος.

Εάν δεν είναι δυνατή η προσωρινή διακοπή ενός από τα αναφερόμενα φάρμακα, θα πρέπει να το αναφέρετε εκ των προτέρων στον γιατρό.

Πώς γίνεται η επέμβαση μεγέθυνσης πέους;

Η διάρκεια της επέμβασης είναι μόνο 15-20 λεπτά. Η διαδικασία για την τομή των βουβωνικών συνδέσμων πραγματοποιείται σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα:

 1. Στον ασθενή χορηγείται ραχιαία αναισθησία και το ιατρικό προσωπικό παρακολουθεί την ανταπόκρισή του.
 2. Όταν το κάτω μέρος του σώματος έχει γίνει αναίσθητο, ο χειρουργός κάνει μια μικρή τομή δίπλα στο όσχεο (περίπου 1, 5-2 cm).
 3. Ο γιατρός αισθάνεται τον συνδετικό ιστό μέσω της τομής και τον κόβει με ένα νυστέρι.
 4. Στη συνέχεια ο χειρουργός τεντώνει το πέος σε αποδεκτό μήκος. Αυτό γίνεται αργά και προσεκτικά για να μην τραυματιστεί ο στυτικός ιστός.

Όταν το πέος τεντωθεί στο όριο, η τομή ράβεται και τοποθετείται ένας αποστειρωμένος επίδεσμος πάνω του.

χρόνος αποκατάστασης

Την επόμενη μέρα μετά την επέμβαση, ο ασθενής τοποθετείται σε φορείο - φορείο - στα γεννητικά όργανα. Μερικοί το αποκαλούν ως ιατρικό επεκτατικό, αλλά δεν έχουν τίποτα κοινό. Το φορείο πρέπει πάντα να φοριέται μέχρι να αφαιρεθούν τα ράμματα.

Μετά από 14-20 ημέρες, σχηματίζεται νέος συνδετικός ιστός μεταξύ των κομμένων σηραγγωδών σωμάτων και του ηβικού οστού. Στη συνέχεια τα ράμματα αφαιρούνται στην κλινική. Ταυτόχρονα, ένας άνδρας μπορεί να απαλλαγεί από το φορείο, αλλά οι γιατροί εξακολουθούν να επιμένουν να το φοράνε για 30-45 ημέρες μετά την επέμβαση.

Στο τέλος της περιόδου ανάρρωσης, ένας άντρας μπορεί να έλθει σε οικειότητα, αλλά πρώτα πρέπει να προσέξεις την «αξιοπρέπειά σου». Ο νέος συνδετικός ιστός είναι ακόμα τρυφερός και μπορεί να καταστραφεί κατά τη διάρκεια του σκληρού σεξ.

Σπουδαίος! Για την περίοδο της περιόδου αποκατάστασης, ένα άτομο θα πρέπει να αρνηθεί να πάει στην παραλία. Μέχρι να επουλωθεί η ουλή, το κολύμπι σε μια δημόσια λίμνη μπορεί να προκαλέσει μόλυνση του τραύματος και την έναρξη μιας οξείας φλεγμονώδους διαδικασίας.

Γενικές συστάσεις

Κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης, ένας άνδρας πρέπει να τηρεί τους ακόλουθους κανόνες:

 • Είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε την προσωπική υγιεινή και να αποτρέψετε την είσοδο μόλυνσης στο τραύμα στο δέρμα που παραμένει μετά την επέμβαση.
 • Δεν μπορείτε να κάνετε σεξ και να χρησιμοποιείτε συσκευές σχεδιασμένες για αυνανισμό ή μεγέθυνση πέους (αντλίες κενού, προέκταση κ. λπ. ).
 • απαγορεύεται η θεραπεία της ουλής με κρέμες, αλοιφές και άλλα καλλυντικά.
 • το φορείο δεν μπορεί να αφαιρεθεί.
 • ο αποστειρωμένος επίδεσμος αλλάζει 2-3 φορές την ημέρα.
 • Πρέπει να εγκαταλείψετε τη σωματική δραστηριότητα και να στραφείτε σε μια υγιεινή διατροφή.

Πού γίνεται η επέμβαση και πόσο κοστίζει;

Η συνδεσμοτομή περιλαμβάνεται στη λίστα υπηρεσιών όλων των μεγάλων κέντρων πλαστικής χειρουργικής. Αυτή η διαδικασία δεν πραγματοποιείται στο νοσοκομείο της πόλης.

Το μέσο κόστος της επέμβασης είναι χαμηλό και προσιτό για σχεδόν όλα τα κοινωνικά στρώματα. Εάν είναι επιθυμητό, ο ασθενής μπορεί να παραγγείλει λιποπλήρωση. Η ουσία της υπηρεσίας είναι να γεμίσει το πέος με λίπος που λαμβάνεται από τους μηρούς, τους γλουτούς ή την κοιλιά ενός άνδρα. Αυτή είναι μια βοηθητική τεχνική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το πέος πιο χοντρό, αφού ένα λεπτό και μακρύ πέος είναι άσχημο.

Η τελική τιμή του lipofilling καθορίζεται από το μέγεθος του πέους που θέλει να αποκτήσει ο πελάτης. Μια φθηνότερη υπηρεσία είναι μια ένεση με υαλουρονικό οξύ. Όπως και με την αύξηση των χειλιών, ένα τεχνητό πληρωτικό εισάγεται κάτω από το δέρμα του φαλλού.

Συνδεσμοτομή ή πρόσθεση πέους - τι να επιλέξετε;

Για τους άνδρες που θέλουν να φτιάξουν πέος, οι χειρουργοί προσφέρουν δύο επιλογές:

 • φαλλοπρόσθεση (εμφύτευση εμφυτεύματος σιλικόνης σε σηραγγώδη ιστό).
 • συνδεσμοτομή.

Και οι δύο διαδικασίες σχετίζονται με την πλαστική χειρουργική, αλλά διαφέρουν ως προς την αρχή εφαρμογής. Σύμφωνα με τους γιατρούς, μπορούν να ονομαστούν εναλλακτική μεταξύ τους, αλλά καθεμία από τις αναφερόμενες μεθόδους έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Για παράδειγμα, η προσθετική πέους δίνει καλά αποτελέσματα (μερικές φορές το πέος μπορεί να επιμηκυνθεί έως και 7 εκατοστά), αλλά η επιστροφή του πέους στην προηγούμενη μορφή του δεν θα λειτουργήσει και το εμφύτευμα θα πρέπει να αλλάζει κάθε 5-6 χρόνια. Η συνδεσμοτομή, με τη σειρά της, είναι μια γρήγορη και αρκετά ασφαλής διαδικασία, αλλά το αποτέλεσμα θα φαίνεται ασήμαντο σε πολλούς.

Και οι δύο μέθοδοι είναι πολύ αποτελεσματικές, επομένως καλό είναι να κάνετε μια επιλογή με βάση τα αποτελέσματα που θέλετε. Εάν πρέπει να προσθέσετε μερικά εκατοστά, τότε η δεύτερη επιλογή είναι κατάλληλη και για σημαντική αύξηση του φαλλού είναι καλύτερο να καταφύγετε στην εγκατάσταση ενός εμφυτεύματος σιλικόνης.

αξιολογήσεις ασθενών

άνδρας, 39 ετών

Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να αποφασίσω να πάω κάτω από το μαχαίρι του χειρουργού, αλλά οι θετικές κριτικές στην ιστοσελίδα της κλινικής και οι φωτογραφίες πριν και μετά συνέβαλαν στην απόφαση. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε γρήγορα και χωρίς επιπλοκές. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν η μακροχρόνια ανάρρωση. Έχουν περάσει έξι μήνες από την επίσκεψή μου στην κλινική. Η ουλή έχει επουλωθεί, ο γιατρός είπε ότι όλα είναι καλά, αλλά μερικές φορές έχω λίγο πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Δεν με ενοχλεί, αλλά εξακολουθεί να είναι ενοχλητικό.

Φωτογραφία πριν και μετά τη μεγέθυνση

άντρας, 26 ετών

Έκανα συνδεσμοτομή πριν από δύο χρόνια και ήμουν ευχαριστημένος. Ήμουν τυχερός, το πέος επιμήκυνε κατά 4, 5 εκατοστά. Πριν από αυτό δοκίμασα μερικά φάρμακα, αγόρασα ένα προεκτατικό - όλα χωρίς αποτέλεσμα. Κατά τη γνώμη μου, δεν έχει νόημα να ξοδεύετε χρήματα οπουδήποτε, είναι καλύτερα να πληρώσετε μία φορά, αν και πολλά, αλλά να έχετε ένα πραγματικό αποτέλεσμα.

άνδρας, 31

Οι γιατροί μου πρόσφεραν επίσης - είτε προσθετικά είτε κόψιμο στους συνδέσμους. Δυστυχώς επέλεξα το πρώτο. Ως αποτέλεσμα, αντιμετώπισα μια σειρά από δυσάρεστες συνέπειες. Πρώτον, το εμφύτευμα δεν έχει ριζώσει. Έπρεπε να το βγάλω. Δεύτερον, ενώ φορούσα την πρόθεση, οι ιστοί του πέους τεντώθηκαν και όταν αφαιρέθηκε, το πέος έμοιαζε με ξεφουσκωμένη μπάλα. Έπρεπε να πληρώσω ένα μεγάλο ποσό για να τα ξαναβάλω στη θέση τους. Έγιναν άλλες 3 πλαστικές επεμβάσεις, lipofilling. Γενικά το μετάνιωσα εκατό φορές, θα ήταν καλύτερα να υπογράψω αμέσως για συνδεσμοτομή.