Επέκταση πέους κενού

Η μέθοδος τάνυσης των μαλακών ιστών του αναπαραγωγικού οργάνου, που αποτελεί τη βάση της επέκτασης του πέους, είναι γνωστή από την αρχαιότητα. Μπορεί να συγκριθεί με το κρεμασμένο από ένα φορτίο, αλλά μόνο σε μια σύγχρονη τροποποίηση. Το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή η διεύρυνση του φαλλού, βασίζεται σε μια σειρά από προϋποθέσεις.

Επέκταση κενού για μεγέθυνση πέους

Η συσκευή πρέπει να τοποθετηθεί και να φορεθεί σωστά και επίσης να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί μερικές φορές δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα. Η δύναμη φόρτισης αυξάνεται σταδιακά. Διαφορετικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επιπλοκών.

Η επιμήκυνση του ανδρισμού φαίνεται να είναι μια αναστρέψιμη διαδικασία, καθώς αρχικά ο ιστός τεντώνεται υπό την επίδραση του υπάρχοντος φορτίου. Επιπλέον, οι αντισταθμιστικοί μηχανισμοί ενεργοποιούνται όταν τα κύτταρα του περιβλήματος της πρωτεΐνης του φαλλού αρχίζουν να διαιρούνται ενεργά. Μετά από αυτό, το μέγεθος του πέους δεν θα αλλάξει ακόμα κι αν αρνηθείτε να το φορέσετε.

Κριτήρια για μια σωστά εφαρμοσμένη επέκταση πέους:

 1. Είναι απαραίτητο να ντύνεστε με τέτοιο τρόπο ώστε η ακροποσθία να μην πέφτει κάτω από τους ιμάντες.
 2. Η βάλανο δεν τραυματίζεται.
 3. Χωρίς πόνο.
 4. Η τάση του φαλλού είναι αισθητή, αλλά το σύνδρομο πόνου απουσιάζει.

Υπάρχουν δύο σχήματα για τη χρήση της συσκευής. Η κλασική εκδοχή συνιστάται για άνδρες που μόλις ξεκίνησαν την πορεία της μεγέθυνσης του πέους. Η βέλτιστη ένταση ρυθμίζεται με τη βοήθεια chopsticks, μην αλλάζετε για 10 ημέρες. Την 11η ημέρα, το φορτίο στο πέος αυξάνεται με το στρίψιμο των ράβδων. Αυτές οι ενέργειες επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι το πέος να γίνει μακρύτερο.

Η έκδοση ισχύος της μεταφοράς βασίζεται σε πολλαπλή αύξηση του φορτίου σε μια χρονική περίοδο. Η συσκευή τοποθετείται στο μέγιστο δυνατό μήκος και μετά από 20-30 λεπτά οι ράβδοι σφίγγονται. Και το κάνουν πολλές φορές την ημέρα.

Ένα τέτοιο σχέδιο θα συμβάλει σε ταχύτερο αποτέλεσμα.

Ερωτήσεις σχετικά με την επέκταση και την αντλία

Καλημέρα, κύριοι επεκτατές!

Έκανα extension για ακριβώς ένα μήνα από τότε που επισκέφτηκα τον γιατρό. Συνοπτικά για μένα: 23 χρονών, τα αρχικά δεδομένα του IF σε όρθια κατάσταση είναι 16 εκατοστά, δεν ξέρω ακριβώς τι περιφέρεια, δεν το μέτρησα, αλλά αν του βάλεις χάρακα, τότε το πλάτος αποδεικνύεται ότι είναι περίπου 3 , 5 εκ. Το μήκος των ραβδιών αυξήθηκε κατά 3 εκ. από το αρχικό μήκος (η αρχή επέλεξε ο γιατρός στη συνεδρία στα +6 εκ. στα χρυσά). Πλησιάζω σιγά σιγά τον στόχο μου.

Γενικά, δεν υπήρξαν προβλήματα με την τοποθέτηση και τη χρήση του, εκτός από τον πόνο στην ουρήθρα, όπου το κάτω μέρος της έκφρασης και καμία κίνηση που εμφανίστηκε κατά τη συνεδρία με βοήθησε περισσότερο από 10 λεπτά. Πρώτα ήρθε η ιδέα της σύνδεσης ενός αφρώδους ελαστικού - δεν πονάει πλέον τόσο πολύ, αλλά περιοδικά αλλάζει, αλλάζει. Και αυτό οδήγησε σε νέες ιδέες σχεδιαστικής σκέψης - να καλύψει τη βάση του πρώην με αυτό το αφρώδες λάστιχο και το πόδι του, την ίδια τη στερέωση. Δημιούργησα αυτό το θαύμα και κανόνισα μια δοκιμαστική διαδρομή σε 1, 5 ώρα και όλα θα ήταν καλά, ΑΛΛΑ το Η εσοχή για την ουρήθρα ήταν αρχικά σκαλισμένη για κάποιο λόγο και όταν την κλείνω φαίνεται να πιέζω την ίδια ουρήθρα, αν και με μαλακό υλικό.

Αντίστοιχα, προέκυψε το ερώτημα για τον σεβαστό γιατρό - ποιος είναι ο κίνδυνος να φορέσει μια πρώην με τυλιγμένη βάση; Είναι δυνατόν να συνεχίσετε να φοράτε τέτοια ή να σταματήσετε επειγόντως την πάνα για να μην πληγώσετε τον εαυτό σας;

Η δεύτερη ερώτηση αφορά την αντλία. Αφού αγόρασα μια κρέμα και την άλειψα σε ένα πέος σε στύση χωρίς αντλία για λίγο, μια εσωτερική φωνή μου είπε ότι η τεχνική απαιτεί όλα τα εξαρτήματα να είναι στη θέση τους - διαφορετικά χάνεται ο χρόνος. Αγόρασα την αντλία και αμέσως είχα ερωτήσεις, πολλές από τις οποίες φαινόταν να έχουν απαντηθεί. Από άποψη χρόνου, αν αφαιρέσω την προσέγγιση της εργασίας με αντλία, είναι 30 λεπτά. Και πόσες προσεγγίσεις πρέπει να κάνετε; Αν προχωρήσουμε από τις οδηγίες για την εφαρμογή της κρέμας 3 φορές, η καθεμία θα έχει 3 προσεγγίσεις με αντλία; Ακριβώς εκεί, κάπου στο φόρουμ υπήρχε μια φράση σχετικά με τη χρήση της αντλίας το βράδυ, από αυτή την άποψη υπήρχε σύγχυση στο κεφάλι.

Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας, βοηθήστε με να διευκρινίσω τις ερωτήσεις που έχουν προκύψει. Χαιρετίζω επίσης σχόλια από έμπειρους χρήστες)

Ποια είναι καλύτερη αντλία κενού ή προέκταση

Δύο προσαρμογές επηρεάζουν το μέγεθος του ανδρικού πέους. Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποια συσκευή είναι καλύτερη και γιατί; Προκειμένου να απαντηθούν αυτές οι ερωτήσεις, είναι απαραίτητο να εξετάσουμε τις συσκευές μεγέθυνσης πέους όσον αφορά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Η αντλία έχει αντενδείξεις, επομένως δεν είναι κατάλληλη για όλους τους εκπροσώπους του ισχυρότερου φύλου. Επομένως, η συσκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν υπάρχει ιστορικό πριαπισμού - παρατεταμένης στύσης που συνοδεύεται από σύνδρομο έντονου πόνου. Δεν συνιστάται για χρήση σε παθολογίες του κυκλοφορικού συστήματος και των αιμοφόρων αγγείων, φλεγμονώδεις ασθένειες του ουρογεννητικού συστήματος, τραυματισμούς φαλλού.

Καταρχήν, φυσικά, η αντλία φαίνεται να είναι μια αρκετά ασφαλής συσκευή όταν λειτουργεί σωστά. Αλλά συχνά οι αρχάριοι είναι πρόθυμοι να βρουν ένα γρήγορο αποτέλεσμα, το οποίο οδηγεί σε επακόλουθες επιπλοκές:

 • πόνος στο πέος που διαρκεί μερικές ημέρες.
 • υπεραιμία του δέρματος του πέους.
 • Εμφανίζονται κόκκινες κηλίδες στο αναπαραγωγικό όργανο (αυτό υποδηλώνει ρήξη τριχοειδών).
 • Τα αιματώματα (μωβ κηλίδες) υποδηλώνουν υπερβολική πίεση που υπερβαίνει τον επιτρεπόμενο χρόνο άντλησης.
 • Στυτική δυσλειτουργία.

Μια αντλία κενού, όταν χρησιμοποιείται σωστά, βελτιώνει την ποιότητα του ανυψωτικού. Αν αποκαλυφθεί η αντίθετη κατάσταση, τότε ο άντρας κάτι κάνει λάθος.

Η επέκταση αναφέρεται σε αποτελεσματικές συσκευές για τη μεγέθυνση του πέους. Όπως και με την αντλία, δεν βλάπτει η σωστή χρήση της. Η συσκευή έχει αντενδείξεις. Αυτές περιλαμβάνουν τις ακόλουθες ασθένειες:

 1. Καλοήθης υπερπλασία του προστάτη.
 2. Χρόνιες παθολογίες του ουρογεννητικού συστήματος στο οξύ στάδιο.
 3. Νεοπλάσματα κακοήθους φύσης.
 4. Οξεία προστατίτιδα.
 5. προβλήματα με την πήξη του αίματος.
 6. Σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις, για παράδειγμα, τριχομονάση (ο αιτιολογικός παράγοντας είναι ο Trichomonas), η γαρδνερέλλωση (που προκαλείται από Gardnerella) και άλλες ασθένειες.

Η επέκταση μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές εάν φοράτε τη συσκευή τη νύχτα. Μια αυθόρμητη στύση κατά τη διάρκεια του ύπνου ή μια αλλαγή θέσης οδηγεί σε τραυματισμό του πέους.

Δεν συνιστάται να φοράτε τη συσκευή όταν είστε σε κατάσταση μέθης ή όταν παίρνετε παυσίπονα.

αντλία ή επέκταση

Η μεγέθυνση του πέους γίνεται τελικά μια αναγκαιότητα για πολλούς άνδρες. Όλοι θέλουν να βρουν έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο, αλλά αντιμετωπίζουν μια τεράστια επιλογή από τις πιο διαφορετικές μεθόδους - από παραδοσιακές συνταγές μέχρι χειρουργική επέμβαση. Υπάρχουν δύο αρκετά δημοφιλείς συσκευές για να διαλέξετε: μια αντλία ή μια επέκταση, αυτό είναι το ερώτημα.

Σύγχρονες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους:

 • χρήση ειδικών συσκευών - αντλιών ή προεκτατικών.
 • κρέμες, τζελ, συμπληρώματα διατροφής, ταμπλέτες, επιθέματα.
 • συμπλέγματα άσκησης?
 • φαλλοπλαστική - χειρουργική αύξηση.
 • Κρεμάστε ένα φορτίο.

Η επιλογή της τεχνικής θα πρέπει να καθορίζεται από τον βέλτιστο συνδυασμό αποτελεσματικότητας και ελάχιστου τραύματος. Οι αλοιφές για εξωτερική χρήση, όπως πολλές εξουθενωτικές ασκήσεις, είναι πολύ αναποτελεσματικές. Το κρέμασμα ενός φορτίου είναι πολύ τραυματικό. Όσον αφορά τη ριζική μέθοδο (χειρουργική αύξηση), με την επιφύλαξη επαγγελματικής εφαρμογής, παρέχει υψηλή απόδοση. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, είναι πιθανές επιπλοκές και ανεπιθύμητες ενέργειες. Μια καλή εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση είναι η χρήση αντλιών ή επεκτατικών. Αλλά ποια μέθοδος είναι καλύτερη;

Μεγέθυνση πέους με αντλία κενού.

Η χρήση αντλίας κενού είναι μια αρκετά δημοφιλής μέθοδος για την αύξηση του μεγέθους του πέους. Αυτό οφείλεται στην απλότητα και τη σαφήνεια της μεθοδολογίας. Η ουσία της μεθόδου είναι η χρήση κενού για τη δημιουργία μιας περιοχής αρνητικής πίεσης γύρω από το πέος. Το αίμα έλκεται με δύναμη στο όργανο, με αποτέλεσμα να διογκώνεται γρήγορα και να σκληραίνει. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται «υπεραιμία». Το μειονέκτημα της τεχνικής είναι η δύσκολη εκροή αίματος για πάρα πολύ καιρό, που δεν είναι ο κανόνας και η χαμηλή πίεση μπορεί να προκαλέσει οίδημα και διάφορα αιματώματα.

Πιθανά προβλήματα κατά τη χρήση αντλιών:

 • πρήξιμο του πέους?
 • εξασθένηση ή πλήρης απουσία στύσης.
 • Υποδόρια αιμορραγία - μώλωπες ή σκοτεινά σημεία στο δέρμα.
 • σκουρόχρωμο δέρμα του πέους.
 • Θρόμβοι - πήξη αίματος.

Μεγέθυνση πέους με προέκταση.

Το extender είναι μια ειδική ορθοπεδική συσκευή της οποίας η ουσία είναι να ασκεί μια επίδραση τεντώματος στο πέος. Με παρατεταμένη έλξη, ο αριθμός των κυττάρων αυξάνεται και ο ιστός σταδιακά επεκτείνεται. Αυτό το αποτέλεσμα καθιστά δυνατή την αύξηση όχι μόνο του μήκους, αλλά και του όγκου του πέους τόσο σε κατάσταση ηρεμίας όσο και σε κατάσταση στύσης. Επίσης, η συσκευή χρησιμοποιείται για τη διόρθωση ορισμένων φυσιολογικών ανωμαλιών.

Κορυφαίοι ειδικοί στον κόσμο έχουν αναγνωρίσει την αποτελεσματικότητα του προέκτασης στο 100% των κλινικών περιπτώσεων.

Η συσκευή αποτελείται από δύο δακτυλίους που συνδέονται μεταξύ τους με δύο ράβδους που μπορούν να ρυθμιστούν σε μήκος. Η επέκταση τοποθετείται στο πέος, μετά την οποία επιτυγχάνεται έλξη με την επέκταση των ράβδων. Η αρχή λειτουργίας αυτής της συσκευής βασίζεται στη μοναδική ιδιότητα του ανθρώπινου σώματος.

Με παρατεταμένη έλξη, το σώμα ανταποκρίνεται σχηματίζοντας έναν επιπλέον αριθμό κυττάρων στην πληγείσα περιοχή. Η συσκευή πρέπει να φοριέται για αρκετές ώρες την ημέρα. Η διάρκεια του μαθήματος είναι αρκετοί μήνες. Αρχικά, εφαρμόζεται η μικρότερη δύναμη έλξης, η οποία αυξάνεται όσο μεγαλώνει το πέος.

Όταν χρησιμοποιείται σωστά, η προέκταση επιτυγχάνει τα εξής:

 • Επιμήκυνση του πέους κατά 3-4 cm.
 • αύξηση πάχους έως 2 cm.
 • διόρθωση παραμόρφωσης.

Αυτό λύνει το ερώτημα της επιλογής: αντλία ή επέκταση. Δεδομένου ότι η δράση του επεκτατικού βασίζεται στις φυσικές διαδικασίες του σώματος, μπορεί να ονομαστεί η καλύτερη εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση. Σε αντίθεση με μια αντλία, το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ενός προέκτασης διαρκεί για πάντα!

ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ

Μια αντλία κενού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τη μεγέθυνση του πέους όσο και λίγο πριν το σεξ για να εντυπωσιάσετε τον σύντροφό σας με εντυπωσιακές παραμέτρους πέους. Η αντλία παρέχει ένα άμεσο αποτέλεσμα μεγέθυνσης που διαρκεί για αρκετές ώρες.

Ενδείξεις για τη χρήση της συσκευής:

 1. Στυτική δυσλειτουργία ψυχογενούς φύσης.
 2. Δυσκολία στύσης.
 3. Επιθυμία για μεγέθυνση του αναπαραγωγικού οργάνου.
 4. Προβλήματα με την πρώιμη εκσπερμάτιση.
 5. Σύντομη επαφή.
 6. ανόρθωση πέους.

Σε κάθε περίπτωση, η συσκευή λειτουργεί, αλλά για να λάβετε όλα τα μπόνους που αναγράφονται πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη μέρα για τουλάχιστον δύο μήνες.

Μετά τη χρήση της συσκευής, ο άνδρας αποκτά ένα δυνατό και ελαστικό πέος, το οποίο αυξάνεται σημαντικά σε σύγκριση με το αρχικό μέγεθος.

Τα κύρια σημεία χρήσης της συσκευής:

 • Πέντε λεπτά είναι αρκετά για την πρώτη εφαρμογή.
 • Όλες οι επόμενες προπονήσεις δεν πρέπει να υπερβαίνουν το χρονικό όριο των 15 λεπτών.
 • Εάν παρουσιαστεί πόνος κατά τη χρήση της συσκευής, η συνεδρία πρέπει να τερματιστεί.
 • Για καλύτερο αποτέλεσμα άντλησης, επιτρέπεται η χρήση ειδικού τζελ.
 • Εάν χρησιμοποιείται αντλία αέρα, το πέος πρέπει να προθερμανθεί. Όταν χρησιμοποιείτε υδραντλία, αρκεί να ξαπλώσετε σε ζεστό νερό για 5 λεπτά για να ζεσταθούν το όσχεο και το πέος.

Πιστεύεται ότι κατά τη σύγκριση της συσκευής αέρα και της υδραυλικής αντλίας, είναι προτιμότερο να προτιμάτε τη δεύτερη επιλογή. Δεδομένου ότι η συσκευή φαίνεται πιο μαλακή, οι κίνδυνοι τραυματισμού του πέους ελαχιστοποιούνται.

Αν και η συσκευή έχει πολλές διθυραμβικές κριτικές, δεν είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση. Υπάρχουν οι ακόλουθες αντενδείξεις για χρήση:

 1. Όταν ένας άνδρας πάσχει από πριαπισμό, μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από μια μακρά και επώδυνη στύση.
 2. Ασθένειες του αίματος και των αιμοφόρων αγγείων.
 3. Αυξημένη ευθραυστότητα των αγγείων.
 4. Φλεγμονώδεις εστίες στην ουρήθρα.
 5. Τραυματισμοί στο αναπαραγωγικό όργανο, φίμωση.

Εάν δεν τηρηθούν οι συστάσεις των οδηγιών χρήσης, δεν αποκλείεται η πιθανότητα των ακόλουθων αρνητικών επιπτώσεων:

 • Πόνος στο πέος που μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες.
 • Ερυθρότητα του δέρματος του πέους.
 • Κόκκινες κηλίδες εμφανίζονται στο δέρμα του πέους, καθώς ένα μεγάλο φορτίο στο πέος οδήγησε στο σκάσιμο μικρών τριχοειδών αγγείων.
 • Μωβ κηλίδες ως αποτέλεσμα λανθασμένης εκπαίδευσης και υπέρβασης της ωφέλιμης ζωής της συσκευής.
 • Μειωμένη ποιότητα στύσης.

Η αντλία κενού έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει ποιοτική ανέγερση. Επομένως, εάν, αντίθετα, επιδεινώνεται, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στην εκπαίδευσή σας και να αναλύσετε ποιες ενέργειες είναι λάθος. Παρά τον αρκετά μεγάλο κατάλογο αρνητικών φαινομένων, μπορούν να αποφευχθούν μελετώντας τις οδηγίες χρήσης και ακολουθώντας τις συμβουλές του κατασκευαστή.

Παρά τον αρκετά μεγάλο κατάλογο αρνητικών φαινομένων, μπορούν να αποφευχθούν μελετώντας τις οδηγίες χρήσης και ακολουθώντας τις συμβουλές του κατασκευαστή.

Ποια είναι καλύτερη αντλία ή επέκταση

Η πιο οικεία και προσεκτικά κρυμμένη επιθυμία ενός άνδρα είναι να μεγεθύνει το πέος του. Και αυτή η δήλωση δεν είναι μόνο λόγια, αφού ένα τέτοιο γεγονός επιβεβαιώνει την παρουσία στην αγορά ειδικών συσκευών για τη μεγέθυνση πέους, οι οποίες είναι πολύ δημοφιλείς. Και όταν υπάρχει ζήτηση, θα υπάρχει πάντα προσφορά.

Την ηγετική θέση στον τομέα των μεγεθυντικών πέους καταλαμβάνει μια αντλία κενού, καθώς και μια επέκταση. Πρόκειται για δύο συσκευές των οποίων η αποτελεσματικότητα δεν πρέπει να αμφισβητηθεί.

Η αντλία κενού, με τη σειρά της, χωρίζεται σε διάφορους τύπους: ο πρώτος αυξάνει το σώμα λόγω της πίεσης του αέρα και το δεύτερο μοντέλο λόγω της αρνητικής πίεσης του υγρού.

Η επέκταση λειτουργεί με βάση την αρχή της συνεχούς μηχανικής διάτασης του πέους, λόγω της μακροπρόθεσμης επίδρασης της οποίας το πέος μεγαλώνει και αυξάνεται σε μήκος.

Οι προεκτάσεις είναι επίσης διαφορετικοί: ένα σύστημα προσάρτησης κενού νέας γενιάς, μια συσκευή κενού και περισσότερα απαρχαιωμένα μοντέλα - μια συσκευή ζώνης και βρόχου.

Λόγω της δημοτικότητας των συσκευών, το καθήκον είναι να προσδιορίσετε ποιο είναι καλύτερο, μια επέκταση ή μια αντλία κενού; Για να γίνει αυτό, πρέπει να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των συσκευών, να μάθετε τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις για τη χρήση τους και στο τελευταίο βήμα να συγκρίνετε τα πάντα και να βγάλετε τα κατάλληλα συμπεράσματα.

διάταση πέους υπό κενό

Η αντλία κενού έχει αρκετές ενδείξεις χρήσης. Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει το μέγεθος του πέους (πρέπει να ασκείστε τακτικά) ή αμέσως πριν από τη σεξουαλική επαφή για να αποκτήσετε αύξηση υψηλής ποιότητας. Το αποτέλεσμα της εφαρμογής διαρκεί για αρκετές ώρες.

Το Pomp χρησιμοποιείται από άνδρες που έχουν ιστορικό στυτικής δυσλειτουργίας ψυχολογικής φύσης, προβλήματα με πρόωρη εκσπερμάτιση. Η συσκευή λειτουργεί με βάση την αρχή της αρνητικής πίεσης, η οποία επηρεάζει τους μαλακούς ιστούς και τα σπηλαιώδη σώματα του αναπαραγωγικού οργάνου.

Κατά τη χρήση της συσκευής, παρατηρείται μια μαζική εισροή αρτηριακού αίματος, τα σπηλαιώδη σώματα γεμίζουν στο μέγιστο με υγρό, γεγονός που οδηγεί σε τέντωμα ή αύξηση του όγκου τους.

Προκειμένου να επιτευχθεί ένα καλό και διαρκές αποτέλεσμα, η αντλία κενού πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Από μια εφάπαξ "δράση" το αποτέλεσμα είναι προσωρινό και ισοπεδώνεται μετά από μερικές ώρες. Η αντλία ανακουφίζει από τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας.

Η αντλία αέρα δεν μπορεί να προκαλέσει ζημιά εάν χρησιμοποιηθεί όπως προβλέπεται. Τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι τα εξής:

 • Ο μέγιστος χρόνος χρήσης της αντλίας είναι 15 λεπτά.
 • Εάν η άντληση γίνει επώδυνη, η πίεση πρέπει να μειωθεί.
 • Η προθέρμανση του πέους πριν από τη χρήση της αντλίας μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών.

Η εφαρμογή κενού έχει θετική επίδραση στην ανδρική δύναμη. Αλλά μερικές φορές η λειτουργία της είναι επιβλαβής, επειδή η αντλία έχει αντενδείξεις.