Πώς να κάνετε μασάζ μεγέθυνσης πέους: οι καλύτερες τεχνικές και αποτελέσματα

Ένας άντρας χαλαρώνει πριν κάνει μασάζ μεγέθυνσης πέους

Μια ποικιλία τεχνικών μεγέθυνσης πέους επιτρέπουν σε έναν άνδρα να επιλέξει. θετικόςΤα αποτελέσματα του μασάζ είναι αποδεδειγμέναΈρευνα από αρμόδιες πηγές.

Ο Kemmer Aaron αναφέρει τα αποτελέσματα του πειράματος στο βιβλίο «Ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους»: 1000 αποδέκτες με τακτική εκπαίδευση αυξήθηκαν σε μέγεθος κατά 2-4 cm μέσα σε 3 μήνες.

Ο Gerry Griffin, στη μονογραφία του Τεχνικές διεύρυνσης πέους, αναφέρεται στην ανάλυση του επιστήμονα Brian Richards, ο οποίος κατέληξε σε παρόμοια έρευνα το 1975. Η μεγέθυνση του πέους είναι αδύνατη - ένας μύθος που διαλύεται στο υλικό μας.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος με ένα μασάζ

Ο μυς του σώματος αναδιαμορφώνεται υπό εξωτερική επίδραση. Το πέος δεν αποτελεί εξαίρεση. Η δομή του οργάνου δείχνει την αποτελεσματικότητα του μασάζ «από μέσα».

Το πέος αποτελείται από δύο μύες: βολβώδης-σπογγώδης και ισχιοκάβερνος. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπηλαιώδεις κοιλότητες. Κατά τη σεξουαλική διέγερση, τα σπηλαιώδη σώματα γεμίζουν με αίμα και το πέος γίνεται όλο και πιο σκληρό.

μασάζεπηρεάζει τον όγκο των κοιλοτήτων. Τα διευρύνει και κάνει χώρο για νέο αίμα. Διεγείρει την εισροή κυττάρων στους ιστούς, στο εσωτερικό του φαλλού. Το δέρμα γίνεται ελαστικό, τεντωμένο. Το πέος γίνεται μακρύτερο και παχύτερο.

αποτελεσματικότητα της μεθόδου

Καθημερινή εκτέλεσηΗ άσκηση έχει θετική επίδραση στην οικεία σφαίρα ενός άνδρα. Ακόμα κι αν του δώσεις 5 λεπτά.

 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα.
 • Η στύση γίνεται πιο σταθερή και καλύτερη.
 • Εξαλείφει την πρόωρη εκσπερμάτιση.
 • Ένας άντρας αποκτά περισσότερη αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ.
 • Η ισχύς αυξάνεται.
 • Υπάρχει έλεγχος στη στύση.

Είναι δυνατή η μεγέθυνση του πέους με μασάζ;

Το τακτικό μασάζ έχει μεγαλώσει το πέος σε έναν άνδρα

Το τακτικό μασάζ διευρύνει τον φαλλόαπό 5 έως 7 cm σε μήκος και 2-3 cm σε όγκο.

Ως εκ τούτουΜασάζ μεγέθυνσης πέους πραγματοποιείται καθημερινά, πολύς καιρός.Οι πρώτες αλλαγές παρατηρούνται τουλάχιστον ένα μήνα αργότερα.

Τα πέη των περισσότερων ασκούμενων μεγαλώνουν με γρήγορο ρυθμό3 cm μετά από 3 μήνες τακτικής προπόνησης. Οι αξίες είναι ατομικές −1, 5 έως 5 cm. Ένα μασάζ άνω της 1 ώρας την ημέρα βελτιώνει το αποτέλεσμα.φάση προετοιμασίας

Η περιοχή με μασάζ είναι προζυμωμένη. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνοςβλάψει το πέος.

Το πρώτο στάδιο είναι η χαλάρωση. Το σώμα πρέπει να είναι ανοιχτό. Πρώτα απ 'όλα, εκτελούν θεραπείες νερού - κάντε ένα ζεστό ντους. Εκτελέστε ελαφρύ χάιδεμα του πέους, των όρχεων και της βουβωνικής χώρας. Ο ιστός γίνεται πιο μαλακός και το αίμα διεισδύει πιο εντατικά. Στη συνέχεια ζεστάνετε τα χέρια σας.

Η πετσέτα υγραίνεται με ζεστό νερό και τυλίγεται γύρω από το πέος. Αυτό αυξάνει τη ροή του αίματος. Το μασάζ ξεκινά μετά από δύο λεπτά.

Η προετοιμασία συμπληρώνεται με προθέρμανση.

Τύποι εκπαίδευσης:

 1. Χαλάρωση

  Λιπάνουμε το όργανο με λιπαντικό και κάνουμε χαϊδευτικές κινήσεις με τους αντίχειρές μας στις πλάγιες επιφάνειες. Κατεύθυνση: από τη βάση στο κεφάλι. Διάρκεια θεραπείας: έως τρία λεπτά.

 2. Τρίψιμο

  Σφίγγουμε τον φαλλό με δύο παλάμες και τον τυλίγουμε από άκρη σε άκρη. Εστιάζουμε στα δικά μας συναισθήματα.

 3. σέικ

  Εκτελούμε μικρές ταλαντεύσεις στα πλάγια. Η άσκηση είναι εξαιρετική για την ανακούφιση από το άγχος.

Κύρια είδη και τεχνικές

Κατά την εκτέλεση της διαδικασίας, ακούστε προσεκτικά την αντίδραση του σώματος στη χειραγώγηση.Εάν αισθάνεστε πόνο, επανεξετάστε την καθορισμένη πορεία.

Μασάζ πέους για μεγέθυνση

τεχνική jelqing

Το Jelqing είναι μια τεχνική για την αύξηση της ροής του αίματος στον φαλλό. Αυτό διεγείρει την ανάπτυξη των ιστών.Το αποτέλεσμα παρατηρείται σε 2-3 μήνες.

Συνοδευτικό σημαίνει εφαρμογή ειδικών κρέμες και αλοιφές. Επίσης ζεσταίνουν το σώμα.

Για να επιτευχθούν απτά αποτελέσματα, η τεχνική εκτελείται καθημερινά.


Υπάρχουν τρεις τύποι jelqing:

 • Βρεγμένος

  Πριν ξεκινήσουμε ζυμώνουμε τα γεννητικά όργανα.Το μασάζ για την ανάπτυξη του πέους γίνεται κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό, με ένα πανί ή πετσέτα. Τυλίγουμε το όργανο και προχωράμε στο τέντωμα του πέους.

 • Δαχτυλίδι δείκτη και αντίχειρα για πιάσιμο του πέους κατά τη διάρκεια του μασάζ
 • Βρεγμένο με λιπαντικό

  οικείο φάρμακοεφαρμόζεται στο πέος με απαλές κινήσεις. Συνδέουμε τον δείκτη και τον αντίχειρα με ένα δαχτυλίδι, πιάνουμε τη βάση. Γλιστράμε σε όλο το μήκος του πέους χωρίς να το πιέζουμε. Αυξάνουμε τακτικά τον αριθμό των κινήσεων (από την πρώτη μέρα και έως και 200 φορές).

  Η στύση ελέγχεται.Δεν υπερβαίνει το ένα τρίτο του συνόλου του κράτους. Κατά την ανύψωση, περιμένουν να επιστρέψουν στην προηγούμενη κατάσταση.Ολοκληρώστε 100 επαναλήψεις σε 90 δευτερόλεπτα.


 • Ξηρός

  Η θέση των δακτύλων είναι ένα δαχτυλίδι, αλλά η περίμετρος εκτελείται με πέντε δάχτυλα. Η ξηρή προπόνηση γίνεται το πρωί. Σε αυτό το σημείο, η τεστοστερόνη είναι αυξημένη στο σώμα. Κατευθύνουμε κινήσεις από τη βάση προς το κεφάλι.


Τεχνική Dao

Ενεργούμε στο κεφάλι του πέους. Σφίγγουμε το μέλος με ένα δαχτυλίδι από συνδεδεμένα δάχτυλα δείκτη και αντίχειρα. Η κίνηση γίνεται με αργό ρυθμό. Ο στόχος είναι να κατευθύνουμε το αίμα στο κεφάλι, όπου κρατάμε το χέρι για 10 δευτερόλεπτα.

 • Τεχνική Uli

  Η άσκηση αυξάνει το πάχος. Πιάνουμε το πέος και το πιέζουμε για 40 δευτερόλεπτα. Επαναλαμβάνουμε 5 φορές. Παίζουμε σε ενθουσιασμένη κατάσταση.

 • Διπλό Ούλι

  Βάζουμε το ένα χέρι στη βάση, το δεύτερο γύρω από το κεφάλι. Εκτελούμε ταυτόχρονο πάτημα και απελευθέρωση για 50 δευτερόλεπτα.

 • Αντίστροφη Uli Jelqing

  Με το ένα χέρι πιάνουμε το πέος στη βάση, με το δεύτερο - γύρω από το κεφάλι. Σύρετε στη βάση. Φέρνουμε τον φαλλό σε όρθια κατάσταση. Κάνουμε 30 επαναλήψεις.

τεχνική 4

μασάζεκτελούνται όρθιοι και καθιστοί. Χαλαρώστε. Πιάστε το κεφάλι με το χέρι σας και πιέστε σταθερά. Το πέος ανασύρεται μέχρι να εμφανιστεί ενόχληση. Συνεχίστε να τραβάτε μετά από 60 δευτερόλεπτα. Περιμένετε άλλα 4 λεπτά. Στη συνέχεια, κάντε 30 κυκλικές κινήσεις του χεριού γύρω από το πέος. Στη συνέχεια επαναλάβετε την άσκηση σε τέσσερις κατευθύνσεις με διαλείμματα γιαμασάζ. Η διαδικασία ολοκληρώνεται κρατώντας το πέος σε ευθεία θέση για 60 δευτερόλεπτα και πραγματοποιώντας 10 συμπιέσεις.Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται αισθητά μετά από 2 εβδομάδες.

Η σωστή εκτέλεση είναι ανώδυνη! Μην τσιμπάτε το νεύρο στο κεφάλι σας.

τεχνική 5

Μέλος σε χαλαρή κατάσταση. Πιάστε το πέος μαζί με το κεφάλι γύρω από τον κορμό. Στη συνέχεια, τραβήξτε προς τα πίσω μέχρι να νιώσετε τέντωμα. Κρατήστε για 30-60 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε μετά από ένα διάλειμμα - 10 λεπτά.

Μια γυναίκα θαυμάζει το μέγεθος του πέους του άντρα της

τεχνική 6

Πρώτα κάνουμε μια άσκηση αναπνοής. Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή από τη μύτη μας, κρατάμε τον αέρα στο λαιμό μας για λίγα δευτερόλεπτα, μετά καταπίνουμε και χαμηλώνουμε το στομάχι μας.

Μετακινήστε το διανοητικά στο πέος. Τοποθετούμε τον δείκτη, το μεσαίο και τον παράμεσο στο σημείο Wu Yun (ανάμεσα στο όσχεο και τον πρωκτό). Δυναμώνει το άκρο, κυκλοφορεί ενέργεια. Η αναπνοή αποκαθίσταται. Με το άλλο χέρι, τραβήξτε το πέος μπρος-πίσω 36 φορές. Φέρνουμε το πέος σε όρθια κατάσταση χαϊδεύοντας τη βάλανο. Πιάνουμε τη βάση, μετακινούμε το χέρι μπροστά, τραβάμε προς τα δεξιά, στρίβουμε 46 φορές. Κάνουμε το ίδιο προς τα αριστερά.

Μαζί με το μασάζ χρησιμοποιείται κρέμα, αλοιφή ή τζελ για μεγέθυνση του πέους.

τεχνολογία ασφαλείας

Η συμμόρφωση με τους κανόνες για τη διεξαγωγή ενός μασάζ θα προστατεύσει από δυσάρεστες συνέπειες.Κάθε είδος και τεχνική έχει τις δικές του συστάσεις..

Γενικοί κανόνες:

 • Προθέρμανση για αποφυγή τραυματισμών.
 • Οι ασκήσεις δεν εκτελούνται σε κατάσταση πλήρους στύσης.
 • Ακολουθήστε την τεχνική της άσκησης.
 • Σε περίπτωση αλλεργικών αντιδράσεων, πόνου ή κνησμού, η εκτέλεση διακόπτεται.
 • Μην αυξάνετε απότομα το φορτίο.
 • Οι κινήσεις εκτελούνται ομαλά.

συμπέρασμα

Ένας άντρας μεγάλωσε το πέος του και βελτίωσε την οικεία του ζωή με την αγαπημένη του γυναίκα χάρη στο μασάζ

Μεγέθυνση πέους με μασάζΠιθανό αρκεί να το κάνετε τακτικά, να ακολουθείτε τις οδηγίες και να έχετε θετική στάση.

μασάζεπαναφέρει την ανδρική σεξουαλική ενέργεια. Εκτός από μια πραγματική αύξηση του μεγέθους είναι η μέθοδοςβελτιώνει την ποιότητα της οικείας ζωής.