Πέος διεύρυνση – αποτελεσματικές μεθόδους

Αυξάνοντας το μήκος ή το πλάτος του πέους μπορεί να επηρεάσει τη συναισθηματική υγεία των ανδρών. Ένα μικρό πέος συχνά γελοιοποίηση η όμορφη μισό της ανθρωπότητας, και μπορεί να προκαλέσει περισσότερους ασθενείς νευρωτική κατάσταση και σοβαρή ασθένεια, το μέρος της ψυχής. Μία από τις αποτελεσματικές μεθόδους για την ταξινόμηση του ανδρισμού είναι η επαύξηση του κράτους.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Ποιες είναι οι διαφορετικές μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Γύρω από το αρσενικό πέος πολλές φήμες και φανταστικούς μύθους, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι από μια φυσιολογική άποψη, το φυσιολογικό μήκος του πέους εντάσσεται στο πλαίσιο της 12-18 εκατοστά σε στύση.

Αποτελεσματική πέος διεύρυνση είναι δυνατή όχι μόνο χειρουργικά, αλλά και μέσα από μια ποικιλία από τρόπους που δεν απαιτούν χειρουργική επέμβαση στο σώμα του αρσενικού. Αυτές περιλαμβάνουν:

  • Η χρήση των αντλιών κενού συμβάλλει σημαντικά τη ροή του αίματος στο πέος των ανδρών. Μετά την επίτευξη μια σταθερή στύση, το πέος που στερεώνεται στη βάση με όλα τα είδη του εξοπλισμού, για παράδειγμα, λατέξ δαχτυλίδια. Η τεχνική αυτή εμποδίζει την εκροή του αίματος από το σηραγγώδες σώμα της το κράτος και το μήκος αυξάνεται κατά λίγα εκατοστά, σε σύγκριση με την κανονική και φυσιολογική στύση χωρίς AIDS. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι η χρήση των αντλιών κενού δεν είναι μια θεραπευτική μέθοδος και βασίζεται στα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του ανδρικού σώματος. Αφού σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το κενό κοu'φώματα κράτος αμέσως παίρνει τα συνήθη μεγέθη. Σημειώστε ότι το μειονέκτημα του χρησιμοποιώντας αντλίες μπορεί να είναι πρήξιμο του σώματος, η παρουσία αιματώματα οφείλονται σε ρήξη των αιμοφόρων αγγείων, καθώς και παραβίαση της στυτικής ικανότητες του πέους.
  • Η χρήση των διαφόρων βάρη, συσκευές και ειδικές ασκήσεις έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσει το πέος δεν είναι σαν τις διαφημιστικές εκστρατείες αμφιβόλου κατασκευαστές που παράγουν "αποτελεσματική" συσκευές που εγγυώνται άμεσα αποτελέσματα. Σεξουαλική αρσενικό όργανο δεν μπορεί να αντλήσει ή να συμπληρώσετε με βάρη ή αλτήρες. Η χρήση τους μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό στο σώμα ή να προκαλέσει δάκρυα των συνδέσμων που συγκρατούν το πέος. Το "τράβηγμα" του πέους μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μετά από χειρουργική θεραπεία υπό την επίβλεψη του θεράποντα τεχνικός χρησιμοποιώντας ειδικά διαλυτικά (συνδυασμένη αύξηση). Τέτοιες συσκευές μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η αποτελεσματικότητά τους είναι αρκετά υψηλό.

Συμβουλή: για να αποφευχθεί η σπατάλη των πόρων και την επακόλουθη απογοήτευση, δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε όλα τα είδη των κρεμών για εξωτερική χρήση και άλλα "φάρμακα" φάρμακα για τη διεύρυνση πεών σε όγκο. Δεν φέρει καμία θεραπευτική φορτία, και εντελώς αναποτελεσματική.

Λειτουργία

Η επιχείρηση στοχεύει στην αύξηση των ανδρικών αναπαραγωγικών οργάνων από τη διέλευση και την επακόλουθη σταθεροποίηση των πυελικών συνδέσμων ευθύνεται για κρατώντας το πέος του. Μέσω αυτής της μεθόδου, οι γιατροί μπορεί να απελευθερώσει περίπου 3-5 cm από το εσωτερικό μέρος του πέους. Προηγουμένως, αυτές οι χειρουργικές τεχνικές που διεξήχθησαν με την περιτομή της ακροβυστίας του πέους. Σύγχρονες μέθοδοι επιτρέπουν σε σας για να το αποφύγετε αυτό και να το κρατήσει με παράλληλη αύξηση στα γεννητικά όργανα.

Η λειτουργία είναι (δεν είναι τόσο δύσκολο, για παράδειγμα, ως ακρωτηριασμό του κράτους), και διαρκεί περίπου μισή ώρα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με την αύξηση των αναπαραγωγικών οργάνων μπορεί ταυτόχρονα να λειτουργεί για τους όρχεις (π. χ., μετά την ανίχνευση των παθήσεων που μπορεί να προγραμματιστεί για χειρουργική επέμβαση για την κιρσοκήλη), ωστόσο, η σκοπιμότητα μιας τέτοιας παρέμβασης μπορεί να καθοριστεί μόνο από τον θεράποντα ιατρό. Μετά από πλαστική χειρουργική του πέους, ο ασθενής μπορεί να είναι στο νοσοκομείο ουρολογικό Τμήμα για μια μέρα. Μετά από δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση τα ράμματα αφαιρούνται.

Συμβουλή: για να αποφύγετε ασυμφωνίες σε χειρουργικά ράμματα στο πέος είναι συνιστάται να απέχουν από σεξουαλικές σχέσεις μετά από χειρουργική επέμβαση για μέχρι και 3 εβδομάδες.

Είναι δυνατόν να αυξήσει το πάχος του πέους

Η αύξηση του πάχους του πέους, αρσενικό όργανο δυνατόν. Αυτό είναι λιγότερο τραυματική λειτουργίας: διάτρηση του δέρματος του πέους με ένα ειδικό εργαλείο για την εισαγωγή του το δικό του λιπώδους ιστού του ασθενούς ή ένα ειδικό gel. Μετά το συνέδριο του πέους επάνω προστατευτικό επίδεσμο.

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Σημειώστε ότι αυτή η λειτουργία μπορεί να συνεπάγεται τον εντοπισμό του λιπώδους ιστού σε ένα συγκεκριμένο μέρος του πέους, η οποία οδηγεί σε ανωμαλίες και το κύρτωμα του σώματος. Για να αποφευχθούν επιπλοκές και φλεγμονή των ιστών, για να αυξήσει το πάχος του κράτους χρησιμοποιούνται διαφορετικά πολυμερικά προθέσεις, την παροχή και την αισθητική εμφάνιση της αρχής και δεν θίγουν την επιδείνωση της λειτουργικότητας του.

Χαρακτηριστικά της μετεγχειρητικής περιόδου

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την επιμήκυνση του πέους θεωρείται μια μικτή μεθοδολογία, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση μετά από τη λειτουργία της επέκτασης και τη χρήση jelqing (ειδικό μασάζ για την αναπαραγωγική σώμα για να αλλάξετε το μήκος του). Εξετάστε τα χαρακτηριστικά των μεθόδων αυτών:

  • Χρήση συσκευής επέκτασης μετά την επέμβαση επιτρέπει να βελτιώσει σημαντικά το αποτέλεσμα της αύξησης. Επιπλέον, αυτή η μονάδα συμβάλλει στη διόρθωση της καμπυλότητας και να αποκαταστήσει την σωστή ανατομική θέση. Οι νεότεροι τον ασθενή είναι η πιο ορατή η επίδραση της χρησιμοποιώντας τη συνδυασμένη μέθοδο.
  • Όσο για το jelqing, αυτή η τεχνική μασάζ θα πρέπει να εκτελείται μετά από χειρουργική επιμήκυνση του σώματος για 2-3 μήνες κάθε μέρα τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα. Χειρισμοί μασάζ στο πέος διενεργούνται από τον ασθενή χέρια σε όρθια κατάσταση του σώματος και είναι το τράβηγμα. Όταν μασάζ, υπάρχει αυξημένη ροή αίματος στο πέος και την αύξηση στο μέγεθος.

Πριν αποφασίσετε σχετικά με ένα τόσο κρίσιμο βήμα, καθώς η αύξηση του όγκου του πέους από τη χειρουργική επέμβαση, αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι, παρά την αποτελεσματικότητά του, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τελικό αποτέλεσμα. Πιθανές μετεγχειρητικές επιπλοκές μπορούν να περιλαμβάνουν ουλές των ιστών του πέους και τη μόλυνση. Εξάλλου, αυτό συμβαίνει συχνά μειωμένη ευαισθησία του σώματος μπορεί να αλλάξει τη θέση του πέους κατά τη στύση, όπως διαταραχθεί αρχική ανατομική θέση, και ακόμη και την ανάπτυξη της ανικανότητας (σπάνια).

Η ταχεία αύξηση στο αρσενικό αναπαραγωγικό όργανο είναι ικανοποιημένοι όχι περισσότερο από το ένα τρίτο του συνόλου των ασθενών. Όπως δείχνει η πρακτική, να επιμηκύνει το σώμα με ένα ποσό από 1 έως 4 cm εγγυήσεις, δεν μπορεί να δώσει οποιαδήποτε εξάσκηση χειρουργός.

01.11.2018