Επιμήκυνση συμβουλές μέλος: απόψεις, δημοφιλή μοντέλα, σχόλια

Ένα από τα πιο απλή, αποτελεσματική, ασφαλή και οικονομικά αποτελεσματικών μεθόδων διεύρυνσης πεών θεωρούνται ως συνημμένα. Δεν είναι μόνο να βοηθήσει να αυξήσει τις διαστάσεις του πέους, αλλά και να διαφοροποιήσουν τη σεξουαλική ζωή, την παράταση της στύσης, κάνει ένα φωτεινό και αξέχαστη οργασμό.

συμβουλή για τη διεύρυνση πεών

Πώς το κεφάλι του πέους διεύρυνση;

Αρχηγοί των κρατών — μοναδικό οικεία συσκευή, η οποία βοηθά να αυξήσει το πέος σε μήκος και/ή πλάτος (ανάλογα με το μοντέλο), χωρίς έντονη άσκηση, η παρατεταμένη χρήση σε διαφορετικές συσκευές και χειρουργικές επεμβάσεις. Δεν προκαλούν σωματική ανάπτυξη του πέους, και το έργο οφείλεται στο γεγονός ότι έβαλε σε πέος σε στύση και αυξάνει το μήκος και τον όγκο κατά τη διάρκεια του σεξ. Αντίστοιχα, μετά την αφαίρεση, το σώμα επιστρέφει στην παλιά του μέγεθος.

Μπορούν να συγκριθούν με τους δονητές, αλλά σε αντίθεση με το τελευταίο, η χρήση του αυτό το παιχνίδι φύλων για την αύξηση του φαλλού μπορεί να είναι μόνο άνδρες. Fit είναι ιδιαίτερα απαραίτητη για τα άτομα που επιθυμούν:

 • να παραδώσει το σύντροφό σας την πλήρη ικανοποίηση από τη σεξουαλική επαφή;
 • για να αντισταθμίσει το φυσικό μέγεθος του πέους;
 • παρατείνουν τη σεξουαλική επαφή και την ανέγερση
 • αυξάνουν τη διέγερση κατά τη διαδικασία της σεξουαλικής επαφής;
 • να διαφοροποιήσουν τη σεξουαλική ζωή, την πρακτική βαθιά διείσδυση.

Τυχόν περιορισμούς για τη χρήση της επέκτασης ακροφυσίων τα κράτη δεν έχουν, εκτός από ατομική δυσανεξία των υλικών από το οποίο είναι κατασκευασμένα.

Ποικιλίες

Ένα ευρύ φάσμα των ακροφυσίων για τη διεύρυνση πεών επιτρέπει σε κάθε άνθρωπο να βρει την καλύτερη επιλογή. Συσκευές μεγέθυνσης κατηγοριοποιούνται ανάλογα με:

 1. Τύπος κατασκευής: για την επιμήκυνση και πάχυνση, ανοικτές και κλειστές.
 2. Τύπος επιφάνειας: λεία με ραβδώσεις, δημιουργώντας ρεαλιστικό έδαφος του πέους με τα σπυράκια, τα μουστάκια, μπάλες, αιχμές.
 3. Χρώμα. Το πιο κοινό χρώμα σώματος που μιμείται ένα πραγματικό πέος. Γνωρίστε διαφανής, κόκκινος, μωβ και άλλα χρώματα.
 4. Το υλικό. Είναι cyber cutis, λατέξ, σιλικόνη ακροφύσιο, TPR, TPE.
 5. Επιπλέον χαρακτηριστικά, για παράδειγμα, από την παρουσία των κραδασμών για επιπλέον διέγερση.
συμβουλή για τη διεύρυνση πεών με το πώς να εφαρμόσει

Η επιμήκυνση των ακροφυσίων, κατά κανόνα, κλειστό. Βοηθούν να διευρύνει το πέος σε μήκος από 2 έως 10 cm μοιάζει με ένα κεφάλι προφυλακτικό καλύπτει πλήρως το πέος και την τόνωση της στοιχεία. Ως εκ τούτου, ορισμένοι πιστεύουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επαναχρησιμοποιήσιμα εργαλεία για την ασφαλή σεξουαλική επαφή. Αλλά επιμήκυνση του πέους συνημμένα δεν είναι ένα αντισυλληπτικό και δεν προστατεύει από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Άνδρες που χρησιμοποιούν τέτοιες μεγεθυντικούς φακούς, σημειώστε μείωση της ευαισθησίας κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για εκείνους που είναι τακτικά αντιμέτωποι με την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Συμβουλές για πάχυνση μπορεί να είναι τόσο ανοιχτό και κλειστό. Συνήθως είναι η τόνωση στοιχεία: μια ραβδωτή επιφάνεια, η προσομοίωση ρεαλιστικών φλέβες, κεραίες, κ. λπ. είναι Ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των ανδρών συσκευές, οι οποίες ταυτόχρονα επιμηκύνει το πέος και να το κάνει παχύτερο.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί για να ανοίξετε τα συνημμένα για πάχυνση. Έχουν μια ποικιλία μορφών: ματιού * δίνη * μερικές φορές με τη μορφή των δύο δαχτυλίδια Ενωμένοι από μια γέφυρα, ένα ευρύ κυλίνδρων και ούτω καθεξής. Οι μεγεθυντικοί φακοί σας επιτρέπουν να πάρετε την πλήρη ικανοποίηση από το σεξ για τους δύο εταίρους.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Συσκευή για τη διεύρυνση πεών δεν τρίβεται εύκολα και φοριούνται, συνιστάται να λιπαίνετε το πουλί με το λιπαντικό. Θα πρέπει να είναι σε χαλαρή κατάσταση. Ο μεγεθυντικός φακός είναι φοριούνται όπως ένα κανονικό προφυλακτικό coem:

 1. Αν είναι καλά τεντωμένο, τότε έλασης προς τα πάνω, βάλτε στο κεφάλι του πούτσου σου και το τέντωμα σε όλο το μήκος.
 2. Αν το κακό απλώνεται, να συγκεντρωθούν σε ένα ακορντεόν και το τέντωμα κατά μήκος του φαλλό.

Μερικές συμβουλές για τη διεύρυνση πεών υπάρχουν βρόχους για το όσχεο, παρέχουν πρόσθετη στερέωση του προϊόντος και βελτιώνει την εμπειρία του, λόγω της συμπίεσης των όρχεων. Αν λουρί δεν παρέχεται, το εξάρτημα που πραγματοποιήθηκε από το κενό.

Τα μέτρα ασφαλείας

Συσκευή για να διευρύνει το πέος πρέπει να είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια, προστατευμένο από το φως του ήλιου, σε ακραίες αλλαγές της θερμοκρασίας. Διαφορετικά, η ζωή θα είναι βραχύβια, και σύντομα το ακροφύσιο θα ρωγμή, η οποία μπορεί να προκαλέσει ρήξη του υλικού.

Δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το μεγεθυντικό φακό για να το πρωκτικό σεξ. Οι μύες του πρωκτού σφιχτά τυλιγμένο γύρω από το πέος, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ολίσθηση του ακροφυσίου. Επιπλέον, μπορεί να προκαλέσει σπασμό του σφιγκτήρα του πρωκτού, στην οποία υπάρχει ακούσια σύσπαση των λείων μυών του πρωκτού.

Τι μήκος πρέπει να επιλέξω;

Δεν πρέπει να συγχέεται με τον άνθρωπο, πριν να αγοράσετε την αύξηση των ακροφυσίων για να μετρήσει το μέγεθος του κράτους. Αυτή η επιλογή στο μέλλον θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας κατά την επιλογή μεγεθυντικός φακός: βάθος πρέπει να είναι ίσο με το μήκος του πέους.

Για παράδειγμα, το πλήρες μήκος του είναι 20 cm, το προϊόν που επιμηκύνει το φαλλό 5 cm, τότε το βάθος της είναι 15 cm. Αν το πέος θα είναι περισσότερο ή λιγότερο από αυτό το βάθος, το κεφάλι του πέους διεύρυνση θα είναι μεγάλο ή, αντίθετα, μικρή.

Αλλά υπάρχουν καθολικά μοντέλα που devolvunt σαν προφυλακτικό και μπορεί να ρυθμιστεί σε μήκος. Μπορούν επίσης να πωλούν προϊόντα που μπορεί να κοπεί και να προσαρμοστεί για να ταιριάζει με το μέγεθος του πέους του άνδρα.

Να είστε βέβαιος να δώσουν προσοχή στην εσωτερική διάμετρος αξεσουάρ για το πέος διεύρυνση. Για να εξασφαλιστεί ότι το προϊόν δεν expressum το δέρμα του πέους και δεν φέρει δυσφορία κατά τη διάρκεια του σεξ, θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από ελαστικό υλικό. Αν το ακροφύσιο διάμετρος είναι 3 cm, τότε το πέος, όγκος 3,5-4 cm, θα πρέπει να είναι άνετα.

συμβουλή για τη διεύρυνση πεών μήκος

Όσο για το υλικό, το καλύτερο είναι cyber cutis. Είναι η πιο ρεαλιστική και ευχάριστη στην αφή τόσο για τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, γρήγορα παίρνει τη θερμοκρασία του σώματος. Οι γυναίκες προϊόντων για τη διεύρυνση πεών αρέσει περισσότερο, επειδή είναι πιο μοιάζει με ένα πραγματικό πέος, όχι κάτι παραπάνω. Εάν χρειάζεστε ένα σκληρό ακροφύσιο σιλικόνης, λατέξ, gel ή άλλο υλικό.

Να αισθάνονται οι άντρες που δεν έχουν αμβλυνθεί κατά τη διάρκεια του σεξ, λόγω του γεγονότος ότι το ακροφύσιο, αυξάνοντας τον φαλλό, κλειστό, συνιστάται να δώσουν προσοχή σε μοντέλα με δόνηση.

Συμβουλές για τη φροντίδα του

Πριν από τη χρήση ένα παιχνίδι για να διευρύνει το πέος πρέπει να πλυθεί προσεκτικά με σαπούνι και νερό, στεγνώστε. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μετά από κάθε χρήση. Η ανεπαρκής υγιεινή μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις του ουροποιητικού. Για να κρατήσει το υλικό με τις καλύτερες, συνιστάται να λιπαίνετε το μεγεθυντικό φακό υψηλής ποιότητας με βάση το νερό λιπαντικό.

01.11.2018