Πώς να μεγέθυνση πέους: μεθόδους για να αυξήσει το μέγεθος του πέους

Τι μεθόδους της διεύρυνσης πέος είναι εκεί; Βοήθεια, αν κρέμες, αλοιφές ή τζελ; Πόσο αποτελεσματικό είναι το χειρουργείο; Αποτελεσματικές αντλία; Σε αυτές και άλλες ερωτήσεις θα απαντηθούν σε μια σειρά άρθρων.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Πώς να κάνει το πουλί μεγαλύτερο πραγματικά

Μύθος: κάποιες τεχνικές για να δώσει ένα πέος διεύρυνση 5-7 cm σε μήκος σε λίγες εβδομάδες.
Κανένα μέρος του σώματος δεν μπορεί να αυξηθεί στο μισό σε δύο φορές ανά μήνα. Η έντονη αυτή η αλλαγή είναι απλά αδύνατο για το ανθρώπινο σώμα. Χάπια, μασάζ, αλοιφές, κρέμες, τζελ και άλλα "μυστικές τεχνικές" δεν θα είναι σε θέση να δώσει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Για την επίτευξη του στόχου είναι πιθανό, ωστόσο, είναι απαραίτητο να συντονιστείτε σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Αλήθεια: μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος από 1 έως 4 εκατοστά σε 6-8 μήνες
Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το επιλεγμένο μεθόδους (extender, προαιρετικές συσκευές, και τα ναρκωτικά), την προσωπικότητα του το σώμα και, φυσικά, η επιμονή στην επίτευξη στόχων. Μιλάμε για μεθόδους που προκαλούν την ανάπτυξη του σώματος, όχι προσωρινή διαστρέμματα ή πρήξιμο. Σε αναλογία με το μήκος του το κράτος θα αυξήσει τόσο σε όγκο (το ίδιο θα αυξήσει και τη βάλανο του πέους). Τα αποτελέσματα μπορεί να σε 6-8 μήνες, περίπου το 90% των ανθρώπων που ακολουθούν τις οδηγίες και συστάσεις:

  • η αύξηση σε μήκος από 2-4 εκατοστά σε στύση
  • η αύξηση σε μήκος τον να ξεκουραστεί σε 2-2.5 cm
  • η αύξηση της περιμέτρου από 1.5 cm
  • η αύξηση του μεγέθους του πέους κεφάλι
  • αποκατάσταση του πέους (συγγενής κάμψη πέους δεν είναι επαρκώς ομαλή περιουσία που αποκτήθηκε διορθωθεί καλύτερα)
  • βελτίωση της στύσης, λίμπιντο (σεξουαλική επιθυμία), διότι από τη συνεχή άσκηση των ιστών του σώματος
  • αύξηση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής (υπάρχει μια καθυστέρηση πρόωρη εκσπερμάτωση, αφαιρώντας την υπερβολική ευαισθησία του πέους κεφάλι)

Ακόμη και να αυξηθεί κατά 10-15% δίνει μια καλή οπτική επίδραση.

Έχει την αξία της αρχικής σας προσωπικές μέγεθος: το μεγαλύτερο είναι, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα του ιστού που συμμετέχουν στο τέντωμα και την ανάπτυξη, αντίστοιχα, περισσότερο από το αποτέλεσμα. Για την επίτευξη περισσότερο από το 30%, είναι πολύ δύσκολο, μετά από να φθάσει αυτό το επίπεδο η δυναμική είναι συνήθως πολύ πιο αργή. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα για τις διαδικασίες με την πιο ταχεία ανάπτυξη.

Η αρχή των μεθόδων εργασίας, με το τέντωμα και την ανάπτυξη των ιστών

Μύθος: υπάρχουν πολλές διαφορετικές αρχές για την ανάπτυξη του πέους.
Στο Διαδίκτυο μπορείτε να δείτε πολλές προσφορές. Κάποιες υπόσχονται μια πολύ ταχεία αύξηση των κρατών με τη βοήθεια κάποιου μυστικού άσκηση, άλλοι διπλασιάζοντας το μέγεθος από κρέμες, άλλοι χρησιμοποιούν το "τελευταίες εξελίξεις". Παρακάτω θα σας πω περισσότερα για κάθε μία από τις μεθόδους, αλλά αν εν συντομία, στη συνέχεια:

Αλήθεια: όλες οι μέθοδοι εργασίας με βάση την αρχή της τέντωμα και την ανάπτυξη των ιστών.
Αυτή η αρχή χρησιμοποιείται σε κινητά τηλέφωνα τους Ιλιζάροβ. Filatov και οι οπαδοί του έχουν αναπτύξει μια μέθοδο για την κατασκευή νέων ιστών για μεταμόσχευση μέσα από το σταδιακό τέντωμα και την ανάπτυξη των νέων ιστών. Όπως όλα τα λαμπρά, αυτή η αρχή είναι αρκετά απλή: το σώμα ανταποκρίνεται σε εξωτερικά ερεθίσματα, η ανάπτυξη ξεκινά ως αντίδραση του οργανισμού σε παρατεταμένη τέντωμα.

Πόσο αποτελεσματική είναι η κάθε μέθοδος

Διαλυτικά

Ταχύτερος όλων είναι η διεύρυνση πεών διαλυτικών χρώματος. Η υψηλή αποδοτικότητα της μεθόδου πηγάζει από το γεγονός ότι το πέος είναι τεντωμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα – 6 ώρες ανά ημέρα, και όσο μεγαλύτερη είναι η έκθεση, τόσο πιο γρήγορα η ανάπτυξη. Η συσκευή επέκτασης είναι ανάλογη του Ιλιζάροβ συσκευές, παράγει ένταση στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας την άνοιξη μπαρ.

Οι μηχανές διαφέρουν στο σχεδιασμό και την αποτελεσματικότητα. Προκειμένου να μην κάνουν το λάθος επιλογή, διαβάστε το άρθρο για τις διαφορές τους. Φορώντας τη σωστή συσκευή που είναι απλή, μπορείτε να περπατήσετε γύρω από το σπίτι και να πάει για την επιχείρησή τους, και μερικά μοντέλα επιτρέπουν την εφαρμογή και έξω από το σπίτι. Μετά την εξέταση όλων των δημοσιευμένο υλικό σχετικά με το θέμα, θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η καλύτερη λύση είναι να αγοράσει το extender PeniMaster Pro, κανένα από τα μοντέλα που παρουσιάζονται.

μασάζ

Αναστολή

Σχετίζεται με αποτελεσματικές μεθόδους, αλλά με περιορισμούς. Συχνά μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τους τραυματισμούς, την υπερφόρτωση των ιστών του πέους από την κρεμάλα, και άλλες οχλήσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αναστολή είναι συνήθως ένα πολύ μεγάλο φορτίο – 3 ή περισσότερα κιλά και για σύντομο χρονικό διάστημα 1-2 ώρες την ημέρα. Εκτός αυτού, συνήθως χρήση αργού συσκευή για την ένωση των πολύ βάρος συν κακός σχεδιασμός μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό. Μην προσπαθήσετε να την αποζημιώσει για το σύντομο χρονικό διάστημα που μεταφέρουν ένα βαρύ φορτίο, αυτό είναι λάθος.

Αντλία και hydro pump

Συμβατικές αντλίες αέρα για τους άνδρες, στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται να αυξηθεί, αυτό ήταν ένα τέχνασμα μάρκετινγκ. Είναι σχεδιασμένο για ένα σύντομο (δύο λεπτά) περιόδους χρήσης για να δημιουργήσει μια στύση. Μια παρατεταμένη διαμονή σε κενή βλάπτει το δέρμα και προκαλεί έντονο οίδημα.

Οι νέες αντλίες δεν υπάρχει καμία επαφή του δέρματος με ένα κενό, οπότε υδραυλική αντλία μπορεί να παρέχει την πιο ισχυρή και μακράς διαρκείας εκτατό υφάσματα. Το σώμα είναι τεντωμένο, χρησιμοποιώντας ζεστό νερό, θερμαίνει τους ιστούς και τους κάνει πιο ελαστική. Αλλά ακόμα και ο μέγιστος χρόνος της εφαρμογής, σε σύγκριση με το μικρό extender – μέχρι 20-30 λεπτά την ημέρα, να αυξήσει τα μέλη από το υδρο-η αντλία είναι σχετικά αργή, και είναι ως επί το πλείστον σε όγκο. Έτσι, αυτή η αντλία είναι καλό ως ένα Συμπλήρωμα, θα ζεστάνει τον ιστό, πριν ή μετά την επέκταση, αύξηση της ροής του αίματος, να ενισχύσει το επίπεδο της στύσης – αυξήσει άμεσα τον ανδρισμό πριν το σεξ.

Μασάζ: παραδοσιακοί τρόποι διεύρυνσης πεών

Αυτή η μέθοδος είναι το τέντωμα του πέους με τα χέρια σε διαφορετικές εκδόσεις των ασκήσεων. Τέτοιες ασκήσεις αρκετά, αλλά δεν έχει πολύ νόημα να αγοράσετε την πληρωμένη μέθοδοι δεν υπάρχει "μυστικό" ασκήσεις, όλες οι ασκήσεις είναι ελεύθερα διαθέσιμο, δεν υπάρχει καθολική πρόγραμμα κατάρτισης. Όπως και στο bodybuilding, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μεμονωμένο πρόγραμμα που θα ισχύει στην περίπτωσή σας, με βάση την αντίδραση του οργανισμού σε διάφορα φορτία.

Το μασάζ διαρκεί περίπου 40 λεπτά ανά ημέρα, έτσι ώστε η ταχεία ανάπτυξη από αυτό δεν αξίζει να περιμένει, αυτή η τεχνική δίνει επίσης αποτελέσματα αρκετά αργά, εδώ και αρκετά χρόνια.

Θα σας βοηθήσει χάπια, αλοιφή ή κρέμα;

Δυστυχώς, ταμπλέτες, αλοιφές ή κρέμες, το οποίο θα μπορούσε αβίαστα μεγαλύτερο πέος δεν υπάρχει. Δεν υπάρχουν σχόλια στο ανεξάρτητο φόρουμ, το οποίο θα καταγραφεί ανάπτυξη από δισκία ή κρέμα. Η συνήθης σύνθεση των ταμπλετών είναι μια σειρά από βιταμίνες και τα εκχυλίσματα, και κρέμες περιέχουν τα συνηθισμένα συστατικά των καλλυντικών για την περιποίηση του δέρματος.

Ορμόνες, επίσης, δεν θα προσφέρουν ανάπτυξη, είναι ένας άλλος μύθος σχετικά με το πώς να αυξηθεί ένα κράτος. Οι ορμόνες μπορεί να βοηθήσει μόνο στην περίπτωση της υπανάπτυξης της πρωτοβάθμιας σεξουαλικά χαρακτηριστικά λόγω προβλημάτων με το ενδοκρινικό σύστημα στην εφηβεία. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση ειδικά, είναι αδύνατο να αυτοθεραπείας απαγορεύεται σε ελεύθερη πώληση ορμονική συσκευές. Συμβουλευτείτε έναν ειδικό, ο γιατρός θα συνταγογραφήσει τα κατάλληλα φάρμακα, τη σωστή δοσολογία.

χειρουργική επέμβαση για να αυξήσει το κράτος

Ωστόσο, οι ειδικές κρέμες μπορεί να είναι χρήσιμη για τη διεύρυνση πεών. Αυτό είναι το καυτό κρέμες που ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς, τον τόνο και τον κορεσμό τους με το οξυγόνο. Αυτή η κρέμα που ζεσταίνει το πέος, ιδανικό ως ένα καυτό λάδι πριν από ένα μασάζ ή τάξεις με διαλυτικό χρώματος, μπορεί να παρέχει αυξημένο επίπεδο της στύσης πριν από το φύλο. Και επουλωτικές κρέμες θα βοηθήσουν στην περίπτωση ήσσονος σημασίας τραύματα, του βλεννογόνου και του δέρματος.

Βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, και ειδικά αμινοξέα που βοηθούν να διεγείρουν την ανάπτυξη των ιστών, εάν συνδυάσετε το ποσοστό των προσθέτων αυτών με τη σωματική δραστηριότητα. Στα επαγγελματικά και Ερασιτεχνικά αθλητικά συμπληρώματα διατροφής και μεταλλικά συμπληρώματα ασκείστε για να επιτευχθεί πιο γρήγορα και πιο αισθητή αποτελέσματα. Η ιστοσελίδα διαθέτει ένα αναλυτικό άρθρο για το πώς η βιταμίνη συγκροτήματα κατάλληλος για διέγερση της ανάπτυξης.

Θα πρέπει να προσθέσω ότι πιο συχνά αποτυγχάνει να επιτύχει αποτελέσματα για εκείνους που ασχολούνται με το λάθος τρόπο ή ακανόνιστα. Πολύ σφιχτό πουκάμισο, το οποίο δεν τεντώσει, είναι για σχόλια εξαιρετικά σπάνια – όχι περισσότερο από 5% των περιπτώσεων.

Πέος διεύρυνση χειρουργική

Η οποία είναι μια χειρουργική επέμβαση για τη διεύρυνση πεών. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, ο χειρουργός κόβει την υποστήριξη συνδέσμων που συνδέει την βάση του πέους, να το ηβικό οστό. Στη συνέχεια, τραβήξτε έξω το πέος χρήση της συσκευής επέκτασης, κ. λπ. όπως το πέος έχει ένα εσωτερικό τμήμα που πέος διεύρυνση παρουσιάζεται.

Μια κοινή παρερμηνεία ότι η λειτουργία μπορεί να αυξήσει σημαντικά το σώμα. Δεν είναι, συνήθως, το πέος αυξάνει με 1-1.5 cm, και το μικρότερο το μέγεθος αρχικά, το λιγότερο το εσωτερικό του, το οποίο μπορεί να κινητοποιηθεί. Το πέος ως εάν "απώλεια στήριξης" — μετά την επέμβαση, το τραύμα είναι χειρότερη από την υποστήριξή του, το εσωτερικό του σώματος φαίνεται μερικώς προς τα έξω, όλο αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι η μειωμένη γωνία της στύσης. Αυτό είναι το πέος σε στύση μετά την επέμβαση απευθύνεται όχι προς τα πάνω και προς τα κάτω.

Φορώντας της συσκευής επέκτασης μετά την επέμβαση, διαφορετικά το πέος ανασυρθεί πίσω και θα είναι στην ίδια θέση όπως και πριν την επέμβαση. Μετά την επιχείρηση χειραγώγησης μπορεί να είναι επώδυνη, οπότε αν αποφασίσετε να αυξήσετε κράτος μέσω της χειρουργικής επέμβασης, στη συνέχεια, να είστε βέβαιος να κάνει τον εαυτό σας εξοικειωμένοι με το διαλυτικό και μετά κυριολεκτικά κάθε ώρα μετράει.

Αλλά η καλύτερη επιλογή είναι να αρχίσεις να φοράς το extender, με τη βοήθεια ενός υποστηρικτικού συνδέσμων σταδιακά τεντωμένο, ενώ δεν υπάρχει καμία επίδραση της μείωσης της γωνίας της στύσης, όπως μετά από χειρουργική επέμβαση, καθώς η συσκευή προκαλεί αύξηση του πέους. Ίσως το αποτέλεσμα θα είναι επαρκής, χωρίς χειρουργική επέμβαση, και αν θέλετε, τότε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ολοκληρωμένες μεθόδους για να επιταχύνει τη διεύρυνση πεών

Για να έχει αποτελέσματα το συντομότερο δυνατό, είναι να προσεγγίσει το ζήτημα διεξοδικά. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος παραμένει η επέκταση, καθώς παρέχει 6 ώρες stretch υφάσματα ανά ημέρα. ΚΑΚΉ ή υδραυλική αντλία μπορεί να είναι μια καλή προσθήκη για τη συσκευή επέκτασης.

Η συσκευή επέκτασης είναι κυρίως για το μήκος, η υδραυλική αντλία θα σας βοηθήσει να προσθέσετε όγκο.

Από το ΚΑΚΌ στο ολοκληρωμένο αύξηση ταιριάζει καλύτερα συμπληρώματα με L-αργινίνη, ένα δομικό στοιχείο των πρωτεϊνών. Η αργινίνη βελτιώνει τη θρέψη των ιστών και διεγείρει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης και μια καλά-επιλεγμένη σύμπλεγμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών δημιουργεί καλές συνθήκες για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου μέρους του σώματος.

Μπορείτε να θερμάνετε τον ιστό με μια αντλία κατά το πρωινό σας ντους ή μπανιέρα, και στη συνέχεια να περάσουν μερικά σύνολα της επέκτασης, ο συνδυασμός διαφορετικών φορτία που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

μεγάλο καβλί

Μπορεί να φαίνεται ότι 6 μήνες να φοράει το διαλυτικό χρώματος πεών διεύρυνσης είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά οι εργασίες σχετικά με τον εαυτό τους, για παράδειγμα, bodybuilding ή απώλεια βάρους μέσω της διατροφής απαιτεί χρόνο, ειδικές τάξεις των αυτο-πειθαρχία. Όταν δείτε τα πρώτα αποτελέσματα, το ξέρεις ότι κάθε μέρα που λειτουργεί για σας, έτσι εάν έχετε μια επιθυμία να αλλάξει, να αρχίσετε να κάνετε σήμερα.

02.11.2018