Τη διεύρυνση του πέους: χειρουργικές μεθόδους

Κανείς δεν είναι έκπληξη το γεγονός η γυναίκα, που επιδιώκουν να ενισχύσουν τα Στήθη τους. Ως εκ τούτου, η επιθυμία των ανθρώπων να κάνουν τους "μέσο όρο" αξιοπρέπεια πιο εντυπωσιακό, δεν θα πρέπει να προκαλέσει παρανόηση και ουσιαστική χαμόγελα. Στο τέλος, επειδή οι άνθρωποι έχουν την αύξηση της μυϊκής μάζας και τείνουν να αποκτήσουν νέες φυσικές ικανότητες. Και αυτό το μέρος του σώματος δεν είναι χειρότερη. Η κοινή φράση "το μέγεθος δεν έχει σημασία" είναι παρήγορο για αυτούς που έχουν πραγματική ψυχική ταλαιπωρία, επειδή, κατά τη γνώμη τους, πολύ μικρή για το μέγεθος του πέους.

πέος διεύρυνση.

Είναι γνωστό ότι από την αρχαιότητα το πέος μου ήταν ένα θέμα υπερηφάνειας για κάθε άνθρωπο. Γι ' αυτόν που τραγουδάει στα τραγούδια, που απεικονίζονται σε τοιχογραφίες από τη Ρώμη έως την Κίνα. Επιπλέον, σύμφωνα με τις παραδόσεις του Ινδουισμού, το lingam είναι το σύμβολο της ένα από τα πιο διάσημα θεούς αυτής της θρησκείας – Σίβα.

Τρόποι για να αυξήσει το πέος

Χειρουργική

Αυξήσει τα κράτη σήμερα γίνεται πιο συχνά με χειρουργική επέμβαση. Τέτοιες πράξεις είναι 2 τύπων: επιμήκυνση και πάχυνση του πέους.

Αύξηση του μήκους του πέους περιλαμβάνει την τοποθέτηση στη λεκάνη της ειδικής σχοινιά, τα οποία ονομάζονται "υποστήριξη συνδέσμων". Έχουν μια σύνδεση με το πέος και να βοηθήσει να κρύψει μέρος του απευθείας στο εσωτερικό του σώματος. Εάν αυτοί οι σύνδεσμοι έχουν κοπεί, τότε η ένταση θα αποδυναμώσει. Μετά από αυτό, το μεγαλύτερο μέρος του σώματος γίνεται ορατή. Για να αποτρέψει τη δευτεροβάθμια σφραγίδα των συνδέσμων, μπορεί να χρειαστεί κάθε μέρα για έξι μήνες να φορούν μια ειδική συσκευή για τη στάθμιση ή την έλξη.

Προηγουμένως, η χειρουργική επέμβαση για την πάχυνση του πέους έχει χρησιμοποιηθεί λιπώδους ιστού που λαμβάνονται από άλλα μέρη του σώματος. Εφαρμόστηκαν το βαρέλι κράτος, οπότε ανέλαβε τη σταθερότητα. Όμως αποτελεσματική αυτή η διαδικασία ήταν δύσκολο να καλέσετε. Μέρος του λιπώδους ιστού ήταν αριστερά, προκαλώντας το πέος έχει γίνει με αναχώματα και ελκυστική.

Στη συνέχεια, υπάρχει μια νέα παραλλαγή αυτής της τεχνικής – εμφύτευση ενός αλλογενούς (μεταμοσχευμένου ιστού από ένα άλλο ανθρώπινο).

Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα στην πλαστική χειρουργική. Το γεγονός ότι η αλλογενούς είναι σε θέση να παρέχει μια μακράς διαρκείας και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Bezoperatsionnye

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει την αρσενική "αξιοπρέπεια" θα μπορούσε να είναι αποκλειστικά χειρουργική επέμβαση, τώρα η πλαστική χειρουργική προσφέρει ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές. Είναι σε θέση να παρέχουν το αποτέλεσμα να είναι χειρότερο από το οποίο λαμβάνεται μετά την επέμβαση. Ως μπόνους, ο ασθενής λαμβάνει μια έλλειψη του πόνου και της δυσφορίας. Ας δούμε τα δύο πιο δημοφιλή παραλλαγές των εν λόγω τεχνικών.

 1. Για να αυξήσετε το μήκος ή το πάχος του πέους είναι δυνατόν με υαλουρονικό οξύ που εγχέεται κάτω από το δέρμα με τη μορφή ενέσεων. Ειδικότερα, η χρήση του τζελ και μια ποικιλία από toppings. Η ουσία αυτή δείχνει απόλυτη βιολογική συμβατότητα με τα ανθρώπινα κύτταρα. Η επέμβαση γίνεται σε μια βάση εξωτερικών ασθενών, καθώς η ανάγκη για την εισαγωγή του αναισθητικού έλειπε. Αντίστοιχα, δεν απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο. Μόλις μια-δυο μέρες, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή.
 2. Η δεύτερη πιο δημοφιλής επιλογή για την αύξηση αρσενικό πέος σε μέγεθος είναι το κενό αυξηθεί με τη χρήση της αντλίας. Αυτό είναι "ένα κλασικό του είδους" στη διεύρυνση πεών. Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται με τον ακόλουθο τρόπο. Τα τοποθετείται στον κύλινδρο, το οποίο συνδέεται με μια ειδική αντλία. Όσον αφορά το κενό αρσενικό μέλος, που θα είναι η παροχή αίματος, εξασφαλίζοντας την ανέγερση και μεγαλύτερο μέγεθος. Στη συνέχεια, το πέος είναι στερεωμένο με ένα δαχτυλίδι, το οποίο δρα ως αιμοστατικό επίδεσμο για να αποτρέψει τη ροή του αίματος προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τέτοια εργαλεία είναι συνήθως αντιμετωπίζεται η σεξουαλική δυσλειτουργία. Ένα σημαντικό μειονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι η μικρή διάρκεια του αποτελέσματος. Τα κράτη θα είναι το ίδιο μέγεθος αμέσως μετά από την αφαίρεση του δακτυλίου. Επιπλέον, υπάρχει κίνδυνος προσωρινή ανικανότητα, φουσκάλες, μώλωπες, ζημιές σε σκάφη, απώλεια φυσικό χρώμα του δέρματος και την αραίωση. Σε αυτό το πλαίσιο, το δαχτυλίδι επιτρέπεται να φορούν μόνο μισή ώρα.
τρόπους για την αύξηση

Πώς να προετοιμαστεί για τη χειρουργική επέμβαση

Αν επισκεφθείτε έναν πλαστικό χειρουργό για πρώτη φορά, τότε, φυσικά, παρακαλούνται να τον ρωτήσω πώς να προετοιμαστεί για τη χειρουργική επέμβαση και όπως θα είναι η ίδια η διαδικασία. Η κατάρτιση περιλαμβάνει:

 • συζήτηση με τον ασθενή τις επιθυμητές διαστάσεις των κρατών;
 • την παράδοση που απαιτείται για μια συγκεκριμένη λειτουργία εξετάσεις (αίματος – ομάδα προσδιορισμό του παράγοντα RH, Γενικά, της βιοχημείας, της ηπατίτιδας β και C, AIDS, και τα ούρα);
 • εξέταση από ουρολόγο;
 • διαβούλευση με τον αναισθησιολόγο.

Αν όλα τα αποτελέσματα ικανοποιούν τις γιατρός, διαπραγματεύεται με τον ασθενή, την ημερομηνία της συναλλαγής. Η ημέρα πριν από τη ανατεθεί παρέμβασης, το φαγητό απαγορεύεται. Η επέμβαση γίνεται με άδειο στομάχι. Και μετά από αυτό, είναι άκρως ανεπιθύμητο να πιείτε αλκοόλ, καθώς επηρεάζουν αρνητικά τη διαδικασία της αποκατάστασης.

Σταθμίσει τα "υπέρ" και "μειονεκτήματα"

Πλεονεκτήματα:

 • το επιθυμητό αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Μειονεκτήματα:

 • ο κίνδυνος επιπλοκών μετά από χειρουργική επέμβαση;
 • σχετικά υψηλό κόστος *
 • μακρά περίοδο αποκατάστασης (περίπου 4 μήνες) *
 • την ανάγκη να φορούν τη συσκευή επέκτασης σε όλη την περίοδο αποκατάστασης.

Ποιος δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία

Στο πέος διεύρυνση άνθρωπος θα αρνηθεί την παρουσία του:

 • ψυχικές ανωμαλίες *
 • χρόνιες παθήσεις στην οξεία φάση;
 • σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα;
 • οποιαδήποτε φλεγμονή;
 • έλκη και πληγές;
 • περίπλοκη ασθενειών του ουροποιητικού οργάνων;
 • ασθένειες του αυτοάνοση φύση;
 • δυσανεξία του ασθενούς ορισμένα φάρμακα.

Ενδιαφέροντα γεγονότα

Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός των ανδρών είναι εξαιρετικά ανήσυχοι για την "αξιοπρέπεια". Έτσι ώστε αυτό το σημαντικό όργανο είχε τον χρόνο να αποκτήσει πολλές από τις πιο απίστευτες μύθους και φήμες. Αλλά τα γεγονότα παραμένουν γεγονότα. Περιγράφουν μερικά από αυτά.

 1. Το μέσο μήκος του πέους είναι 15 εκατοστά. Οι γιατροί λένε ότι κάθε μέγεθος (και αυτό ποικίλλει από 1,5 cm έως 30 cm) παραμένει πλήρως λειτουργικό.
 2. Ο ιδιοκτήτης του το μεγάλο κράτος είναι κάτοικος του ηνωμένου βασιλείου Τζόνα Φάλκον. Το μήκος του είναι 34.5 cm
 3. Οπτικά, το πέος φαίνεται μεγαλύτερο όταν αντιμετωπίζεται όχι από κάτω ή από πάνω και από το πλάι. Δεν πρέπει να συμμετέχουν στην εξέταση της "ουσίας" της γείτονες στην τουαλέτα, όπως το λάθος γωνία, θα σας παραπλανήσουν.
 4. Κάποιοι προφανώς νεαρά μέλη στο κάθετο κράτος μπορεί να αυξηθεί έως και 5 φορές το μέγεθος.
 5. Η περιτομή δεν έχει την παραμικρή επίδραση στο μέγεθος του πέους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ έκοψε περισσότερα από τα μισά από όλα τα βρέφη αμέσως μετά τη γέννησή του. Οι Εβραίοι αποφάσισε η περιτομή των αγοριών για την 8η ημέρα της ζωής τους. Και εκείνων που πρεσβεύουν το Ισλάμ, μόνο μετά την ηλικία των 13.
 6. Οι γιατροί λένε ότι το Κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει μια μικρή μείωση στο κράτος περίπου 1 cm.

Για να συνοψίσουμε

Αν ένας άνθρωπος πεπεισμένος ότι το πέος του είναι πολύ μικρό, και το χάρακα και τα γενικώς αποδεκτά πρότυπα υποδεικνύουν το αντίθετο, καλό θα είναι να αναζητήσουν τη συμβουλή του θεραπευτή. Ειδικοί αποκαλούν ειδική διαταραχή για το πέος.

συστάσεις

Αν όμως ο άνθρωπος αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα και να θεωρεί ότι η αύξηση του μέλους, πλαστική χειρουργική κλινική, είναι το μόνο σωστό τρόπο, συνιστάται να περιηγηθείτε καταλόγους, πριν και μετά τη διαδικασία. Θα πρέπει να παρέχουν στην κλινική. Στο Διαδίκτυο μπορείτε να δείτε το βίντεο για το ίδιο θέμα και επίσης να μελετήσει τα σχόλια από εκείνους που έχουν και μπορούν να είναι περήφανοι για τα αποτελέσματα.

02.11.2018