Το πέος διεύρυνση: είναι αληθινό;

Πολλά συγκροτήματα, που επηρεάζει τους άνδρες, που συνδέονται με το μέγεθος του πέους του. Πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρότερο φύλο έτοιμοι να κάνουν οτιδήποτε για να την μεγεθύνετε. Χάπια, σπρέι, τις παραδοσιακές μεθόδους – όλα αυτά τα εργαλεία, αν πιστεύετε ότι η διαφήμιση, μπορεί να βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα με το μέγεθος του πέους. Αλλά πώς είναι τα πράγματα; Είναι πραγματικά δυνατό για να πάμε ενάντια στη φύση και να αλλάξετε το μήκος του πέους σας;

πέος διεύρυνση

Το μέσο μέγεθος των αρσενικών ενηλίκων όρθια κατάσταση είναι 10-15 cm μήκος Αυτό θεωρείται φυσιολογικό. Δεν θα πρέπει να εξετάσετε το μέγεθος eius flaccidum μέλος του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ. Σε κατάσταση ενθουσιασμού ένα μικρό πέος μπορεί να αυξήσει σημαντικά, αλλά το σεξουαλικό όργανο του εντυπωσιακό μέγεθος – όχι. Αλλά αν το μέγεθος σε κατάσταση ενθουσιασμού λιγότερο από 8 cm, μέλος της μικροσκοπικές. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι άνδρες έχουν την επιθυμία να αυξήσει.

Η στάση σε αυτό το ερώτημα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την αντίληψη του ανθρώπου και του συνεργάτη του και της σημασίας του μήκους του πέους. Υπάρχει μια αντίληψη ότι η ποιότητα του σεξ παράγοντες όπως το μέγεθος του πέους του δεν επηρεάζεται. Παρόλο που πολλές γυναίκες συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση που μπορεί να ληφθεί, αν ένας εταίρος από ένα μεγάλο πέος που αγγίζει κατά τη σεξουαλική επαφή να τραχήλου της μήτρας. Μερικά κορίτσια είναι σε θέση να επιτύχει οργασμό μέσω της διέγερσης της κλειτορίδας και των μικρών. Σε αυτή την περίπτωση, προτιμούν να έχουν έναν σύντροφο ήταν μια χοντρή ψωλή του.

Οι άνδρες με τη σειρά τους είναι πλήρως ικανοποιημένοι με το σεξ μόνο όταν η σύντροφος οργασμό. Διαφορετικά, η δυσαρέσκεια με τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού γίνεται η αιτία της σύγκρουσης, και παρόλο που τα συγκροτήματα για το μέγεθος πιο συχνά προκαλούνται από τα στερεότυπα, πολλοί ανησυχούν πολύ γι ' αυτό. Όχι τυχαία, ακόμη και αυτές οι αμφισβητήσιμες μεθόδους, όπως η χρήση του σπρέι και ταμπλέτες, και σήμερα είναι πολύ δημοφιλής. Μερικές φορές οι άντρες είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε για να επιτύχουν τη διεύρυνση πεών.

Το μέγεθος του πέους εξαρτάται από γενετικούς παράγοντες και τα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης. Εάν κατά τη διαδικασία του σχηματισμού του οργανισμού παραλλαγή, τα βάσανα και τα γεννητικά όργανα. Η αιτία της παραβίασης της ανάπτυξής τους, κατά κανόνα, γίνεται ανεπαρκής παραγωγή της τεστοστερόνης. Μετά από 13 χρόνια τεχνητή διέγερση της ανάπτυξης μέσα από την ένεση αυτή η ορμόνη δεν επιτρέπει να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι οι άνδρες ψάχνουν για άλλες μεθόδους που αλλάζει το μέγεθος του πέους του.

Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

  • Κενή αντλία;

Μέλος επισκέπτεται σε μια ειδική συσκευή με τη μορφή ενός κυλίνδρου. Είναι συνδεδεμένο με μια αντλία αέρα που παρέχει σημαντικά τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Ως αποτέλεσμα, το κράτος έρχεται σε erectum κατάσταση, είναι εμποτισμένα με αίμα και αυξάνει σε μέγεθος. Σε αυτό το σημείο, το πέος είναι στερεωμένο με ένα δαχτυλίδι. Αποτρέπει την εκροή του αίματος. Αρχικά, αυτές οι αντλίες χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Ένα σημαντικό μειονέκτημα αυτού του μέθοδο της διεύρυνσης πέος είναι ότι μόλις το δαχτυλίδι έχει αφαιρεθεί, το πέος επιστρέφει στο κανονικό της μέγεθος. Επιπλέον, όταν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκληθεί ζημιά στα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα αιμάτωμα μώλωπες. Αφήστε το δαχτυλίδι στο κράτος για περισσότερα από 20 λεπτά είναι αδύνατο. Διαφορετικά, η πιθανότητα βλάβης των ιστών.

  • ειδικές ασκήσεις και τα βάρη;

Το πέος έχει μυς, έτσι ώστε η αντλία δεν λειτουργεί. Ωστόσο, πολλοί πιστεύουν ότι με τη βοήθεια των σωματικών ασκήσεων θα είναι σε θέση να αυξήσει το μήκος του πέους. Η μέθοδος της "jelqing" είναι ένα τράβηγμα της άσκησης που πρέπει να γίνεται καθημερινά για μια ώρα. Τα κράτη δεν θα πρέπει να είναι σε διεγερμένη κατάσταση.

Τα βάρη έχουν μια παρόμοια επίδραση. Χρειάζεται να τεντώσει ένα κράτος που κάνει τόσο καιρό. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα των μεθόδων αυτών είναι αμφίβολη. Φορώντας μια ειδική συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα πρέπει να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία. Επιπλέον, προκαλεί βλάβη των ιστών, με βλάβη στα αιμοφόρα αγγεία. Ιατρική γνωστές περιπτώσεις όπου ο άντρας είχε να λειτουργούν σε ένα κράτος όπως ήταν υποστεί βλάβη ως αποτέλεσμα το βαρύ προσάρτημα.

wawona αντλία
  • χάπια, σπρέι για το πέος διεύρυνση;

Αυτές οι μέθοδοι είναι πολύ δημοφιλής, χάρη στην προσβασιμότητα και την ευκολία χρήσης. Φάρμακα από το στόμα πρέπει να λαμβάνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκτός από την αύξηση του μεγέθους του πέους, αυξάνουν την ικανότητα, τη βελτίωση της συνολικής υγείας. Ωστόσο, μετά τη λήξη της προθεσμίας η επίδραση εξαφανίζεται. Οπτική αύξηση του μεγέθους του κράτους οφείλεται σε αυξημένη ροή του αίματος, αλλά στην πραγματικότητα δεν γίνεται πλέον. Σημαντικό ρόλο παίζει και η ύπνωση, η οποία κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το κράτος έγινε πιο.

Πώς να διαβεβαιώσω τους κατασκευαστές, ψεκασμού λειτουργεί παρόμοια με τα δισκία, επιτρέποντάς τους να επιτύχουν την αύξηση πεών. Έχει τέτοιες αντιδράσεις, δεν προκαλεί αλλεργίες. Ωστόσο, η διεύρυνση πεών δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Δεν έχει υπάρξει ούτε μία περίπτωση να αλλάζει το μέγεθος του πέους λόγω της χρήσης αυτών των πόρων.

  • η χειρουργική επέμβαση.

Η χειρουργική επέμβαση είναι η μόνη αποτελεσματική μέθοδος. Με τη βοήθεια της χειρουργικής επέμβασης καταφέρνει να αυξήσει το μήκος του πέους και το πάχος του. Αν και ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι ορατό, όπως πολλοί θα ήθελαν. Επιπλέον, η αύξηση των κρατών είναι αρκετά δύσκολο, ακριβό και τραυματική διαδικασία. Οι ειδικοί δεν εγγυώνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα για αυτήν την χειρουργική επέμβαση, καθώς υπάρχει κίνδυνος από διάφορες επιπλοκές.

Δεν πιστεύουν τυφλά τη διαφήμιση και τη βιασύνη για να αγοράσει μια ποικιλία από θεραπείες, για παράδειγμα, το σπρέι που μπορεί να βοηθήσει να αυξήσει το πέος. Αδίστακτοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν μια κοινή επιθυμία των ανδρών για να αλλάξετε το μέγεθος του πέους, για να βγάλουν λεφτά. Αύξηση το κράτος μόνο με τη βοήθεια της χειρουργικής επέμβασης, αλλά σπρέι, χάπια, αλοιφές, φυσική όργανα και τις ειδικές συσκευές που στην περίπτωση αυτή είναι ανίσχυρη.

26.10.2018