Την ανάπτυξη του πέους σόδα

Οι άνδρες συχνά ανησυχούν για το μέγεθος του πέους τους, έτσι ώστε κάποιοι τείνουν να αυξάνουν με κάθε μέσο. Κάποιος καταφεύγει σε χειρουργική επέμβαση, με την κενή αντλία, άλλοι με τη σωματική άσκηση. Κάποια στροφή μασάζ, συμπληρώματα διατροφής, συσκευές και φάρμακα. Αυτές οι μέθοδοι μπορεί να βλάψει το πέος. Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε την παλιά σπιτική μέθοδος και εφαρμόστε μαγειρική σόδα. Δεν είναι επώδυνη, η τιμή είναι εξαιρετικά χαμηλή. Το κύριο πλεονέκτημα της ασφάλειας. Κανείς δεν ξέρει τι είναι διατροφικά Συμπληρώματα και κρέμες. Κάθε άνθρωπος πρέπει να γνωρίζουν: μαγειρική σόδα επηρεάζει το πέος διεύρυνση. Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στη μαγειρική.

σόδα για τη διεύρυνση πεών

Η μαγειρική σόδα είναι στην κουζίνα για όλους, αλλά όχι ο καθένας ξέρει ότι έχει πολλά θαυμαστά αποτελέσματα: αγωνίζονται με το υπερβολικό βάρος, καούρες, και εγκαύματα, έχει αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση, επιταχύνει το μεταβολισμό. Διττανθρακικό νάτριο βοηθά στο να γίνει μια σταθερή στύση, το σεξ ανακουφίζει από τη φλεγμονή, ενισχύει τη ροή του αίματος στην περιοχή της πυέλου. Με την σόδα μπορείτε να αυξήσετε το πέος, να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή τους και να ευχαριστήσουν έναν συνεργάτη. Η μέθοδος αυτή μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες μεθόδους: μασάζ, κρέμες, αντλία και απολέπιση.

Είναι δυνατόν να αυξήσει τα σόδα

Κανείς δεν μπορεί να πει 100% αν είναι δυνατό να κάνει το πέος σας μεγαλύτερο, χρησιμοποιώντας σόδα. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, οι οποίες, μερικές φορές, ακόμη και σε αντίθεση μεταξύ τους. Μερικοί άνδρες πιστεύουν ότι μετά την εφαρμογή της, τη μαγειρική σόδα με το κράτος έχει αυξηθεί κατά μερικά εκατοστά. Άλλοι υποστηρίζουν ότι κανένα αποτέλεσμα δεν.

Όταν χρησιμοποιείτε σόδα μέσα στο πέος ξεκινά ενόχληση για το γεγονός ότι αυξάνει τη ροή του αίματος. Χάρη σε αυτό το κράτος μεγαλώνει 3-5 mm. Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι μακροπρόθεσμη, το μέγεθος θα επιστρέψετε στο σπίτι σας σε 2-4 ώρες. Μια ολοκληρωμένη και συστηματική έκθεση στο πέος μπορεί να τεντώσει μέχρι μια ίντσα, και να κάνει το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Ίσως ένα μεγάλο αριθμό από αρνητικές κριτικές οφείλεται στο γεγονός ότι η μέθοδος του πέους διεύρυνση μαγειρική σόδα είναι πολύ μεγάλη, πρέπει να συνεχίσει τη θεραπεία παρ ' όλα αυτά, οι νέοι συχνά την απελπισία και παύει να ισχύει η σκόνη. Αν ένας άνθρωπος έχει ανησυχίες σχετικά με ένα μικρό πέος, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το απλό σπίτι μέθοδο. Επειδή οι παρενέργειες είναι σχεδόν κανείς, ο νεαρός άνδρας θα χάσει τίποτα, και να κερδίσετε επιπλέον πόντους.

Τα αποτελέσματα της σόδας στο πέος

Η σόδα δεν έχει καμία επίδραση στο πέος άμεσα. Δεν μπορείς απλά ψεκάστε το πέος αυτό το θρεπτικό συστατικό, με την ελπίδα να αυξάνεται σε μέγεθος. Μην περιμένετε μια ξαφνική ανάπτυξη ενός κράτους, τότε να μην είναι αναστατωμένος. Η σόδα είναι ένα εργαλείο που βοηθά μόνο μια ολοκληρωμένη και συστηματική εισαγωγή. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να ακολουθήσει όλες τις συστάσεις, τότε σίγουρα θα πετύχει. Ο τρόπος δράσης της σόδας στα γεννητικά όργανα είναι πολύ ενδιαφέρουσα:

 1. Εισέρχεται στο σώμα, αραιώνει το αίμα. Αν συνδυάσετε αυτή η μέθοδος μασάζ, άσκηση, το αποτέλεσμα θα γίνει πιο αισθητή. Κατά τη διάρκεια ειδικής δραστηριότητας, το αίμα θα είναι πιο εύκολο να εισάγετε το πέος, με αποτέλεσμα να αυξηθεί. Όταν χρησιμοποιείτε συμπληρώματα διατροφής (λάδι, κρέμα) το κράτος όχι μόνο δεν θα γίνονται όλο και πιο ελαστική, λεία και σφριγηλή. Η σόδα αυξάνει επίσης τη ροή του αίματος στο πέος και την περιοχή βουβωνική χώρα. Αυτό σε μεγάλο βαθμό βελτιώνει τη στύση.
 2. Μαγειρική σόδα ομαλοποιεί την παραγωγή των αρσενικών μυστικό, αποκαθιστά τα επίπεδα των ορμονών, προωθεί την παραγωγή και την αυξημένη τεστοστερόνη στους άνδρες. Διττανθρακικό νάτριο, επίσης, ενισχύει τη στύση και συμμετέχει στην πρόληψη της ανικανότητας.
 3. Εμποδίζει την ανάπτυξη των επιβλαβών βακτηρίων και έχει αντι-φλεγμονώδη δράση. Βοηθά στην πρόληψη της προστατίτιδας.
 4. Σόδα μπορεί να επηρεάσει την αναγέννηση των κυττάρων. Συμμετέχει στην αποκατάσταση όλων των διαδικασιών τους και την πρόληψη καλοήθων και κακοήθων όγκων.
 5. Διττανθρακικό νάτριο αυξάνει τη δραστηριότητα του σπέρματος έχει επιπτώσεις στην αντοχή και την ταχύτητα.

Πριν ξεκινήσετε τη διεύρυνση του πέους με τη βοήθεια του μαγειρική σόδα, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες από τη χρήση τους. Ανεξάρτητα πειράματα στο σπίτι δεν συνιστάται, διότι οι συνέπειες μπορεί να είναι δυσάρεστη: η εμφάνιση των ρωγμών και έλκη στο πέος, Αλλεργία, πόνο, αίσθημα καύσου σε όλη μου τη βουβωνική χώρα. Η σόδα καταστρέφει όχι μόνο τα μικρόβια αλλά και τα ευεργετικά βακτήρια, η οποία οδηγεί σε μείωση της ασυλίας, της φλεγμονής και της μικροχλωρίδας του ξηρού δέρματος.

Εφαρμογές

οι χρήσεις της μαγειρική σόδα

Η βάση για ένα σταθερό αποτέλεσμα σε όλους τους τρόπους σόδα είναι μια συστηματική προσέγγιση. Μια μέρα, αποτέλεσμα δεν επιτυγχάνεται. Την ανάπτυξη του πέους, χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα θα πρέπει να πραγματοποιείται πλήρως, χρησιμοποιώντας μπάνια, κομπρέσες και τη σκόνη στο εσωτερικό. Οι τεχνικές αυτές στοχεύουν στα διαφορετικά συστήματα του σώματος, και ο συνδυασμός των μεθόδων που θα σας βοηθήσει να βελτιώσει το αποτέλεσμα, να απαλλαγούμε από ασθένειες και προβλήματα με τη στύση.

Μπάνιο

Το πιο δημοφιλές μέσο για τη διεύρυνση πεών είναι η χρήση μαγειρική σόδα στα λουτρά. Πέος γίνεται ελαστική και μετά από αυτούς. Η συνταγή για αυτό το μπάνιο είναι απλή: 400 ml ζεστό βρασμένο νερό θα πρέπει να αναδεύεται ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Η θερμοκρασία του υγρού πρέπει να είναι ωραίο, να ταιριάζει 36-38 βαθμούς, για να αποφύγετε εγκαύματα ή υποθερμία. Τα κράτη θα πρέπει να τοποθετείται σε διάλυμα που παρασκευάζεται φέρεται για 15 λεπτά. Τα λουτρά πρέπει να είναι μία ώρα πριν από την αναμενόμενη σεξ.

Υπάρχει και μια άλλη συνταγή: 500 γραμμάρια μαγειρική σόδα αραιωμένη με τρία λίτρα νερό. Το νερό θα πρέπει να είναι μια άνετη θερμοκρασία: όχι λιγότερο από 38 βαθμούς και δεν υπερβαίνει τα 41. Πάρτε ένα μπάνιο θα πρέπει μισή ώρα και στη συνέχεια να πάρετε ένα ντους αντίθεση. Για να κάνετε τη διαδικασία πριν τον ύπνο. Πολλοί άνδρες σημειωθεί ότι η σόδα χαλαρώνει και βοηθά να κοιμηθείτε πιο γρήγορα. Μέσω της χρήσης ενός ντους αντίθεση ενισχύσει την υγεία, το αίμα θα αρχίσει να κυκλοφορεί πιο ενεργά, παρέχοντας μια σταθερή στύση.

Άνδρες επιβεβαιώσετε το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, αλλά σημειώστε ότι η διεύρυνση του πέους είναι δυνατόν όχι περισσότερο από δύο εκατοστά. Η ανατροφοδότηση από το μπάνιο αυξάνει την ελαστικότητα των κρατών. Θα καθαρίσει το ανθρώπινο σώμα από τις τοξίνες, να βοηθήσει να βελτιώσει το μεταβολισμό, προωθεί την πρόληψη της προστατίτιδας και της φλεγμονής. Λουτρά αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία οδηγεί σε αυξημένες μεταβολικές διεργασίες που προκαλούν την απώλεια βάρους. Είναι πολύ ευεργετικό για τη σεξουαλική υγεία των ανδρών, διότι η παχυσαρκία προκαλεί ανικανότητα.

Οι γυναίκες αλκαλικό λουτρά με μαγειρική σόδα είναι απολύτως αντενδείκνυται, από το κόλπο τους είναι όξινο περιβάλλον. Η σόδα είναι επιζήμια, τόσο απέχουν από τη λήψη των λουτρών με ένα συνεργάτη.

Συμπίεση

Υπάρχει και ένα άλλο πολύ καλός τρόπος για να αυξήσει το πέος με τη βοήθεια της σόδας ψησίματος. Δεν είναι λιγότερο δημοφιλής χρήση κομπρέσες.

 • Το πέος πρέπει να υγρανθεί όλο το μήκος, ΤΡΊΨΤΕ μαγειρική σόδα σε όλη την περιοχή. Στη συνέχεια, αφήστε την κομπρέσα για 15 λεπτά. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, υπάρχει μια βιασύνη του αίματος στο πέος. Ως αποτέλεσμα, γίνεται λίγο περισσότερο. Αυτή η μέθοδος έχει λίγες παρενέργειες: το κάψιμο και ερεθισμό του δέρματος του πέους.
 • Για να εξαλειφθούν αυτά τα συμπτώματα, μπορείτε, αν προσθέσεις και το μέλι. Για να προετοιμάσετε το μείγμα θα πρέπει να αναμειγνύονται σε διαφορετικές αναλογίες σόδα και το μέλι. Η προκύπτουσα υδαρούς εφαρμόζεται στο πέος, στη συνέχεια, περιμένετε μισή ώρα και ξεπλύνετε. Το μέλι βοηθά να φθάσουν σε υψηλότερες αποτελέσματα, διότι περιλαμβάνει αντιφλεγμονώδη συστατικά.
 • Μερικοί χρησιμοποιούν μια πιο ήπια μέθοδος: ένα μέλος για να λιπαίνει όλο το μήκος το φυτικό έλαιο, στη συνέχεια, εφαρμόστε μαγειρική σόδα σε όλη την περιοχή. Το μείγμα ΤΡΊΨΤΕ το, αφήστε το για λίγα λεπτά.
 • Μπορείτε να κάνετε μια κομπρέσα, και να το πάρετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα: θα πρέπει σόδα ανακατέψτε το με 200 ml καθαρό βραστό νερό. Λύση για να υγράνετε αποστειρωμένες ιατρικές επίδεσμο σφιχτά, στη συνέχεια, να το επισυνάψετε στο πέος. Δεν είναι απαραίτητο να σφίξετε τον επίδεσμο πάρα πολύ σφιχτά. Η συμπίεση δεν πρέπει να κοιμούνται με το κράτος, αλλά μην το πιέζετε. Ένα τέτοιο επίδεσμος πρέπει να φορεθεί για τουλάχιστον 15 λεπτά έως 12 ώρες. Μετά την αφαίρεση η συμπίεση πρέπει να πάρετε ένα ντους.
 • Σε συμπίεση, μπορείτε να προσθέσετε ειδικά αιθέριο έλαιο έλατου, ρίξτε μέσα τη σόδα σε ένα πολτό. Αυτό το λάδι είναι πολύ ενεργό, μπορεί να αντικατασταθεί από μια πιο ήπια γλυκό αμύγδαλο ή ροδάκινο. Η σόδα βοηθά το αίμα να κυκλοφορεί πιο γρήγορα, και το λάδι τρέφει το δέρμα και τους ιστούς μεταλλικά στοιχεία. Ένα κράτος θα αυξηθεί, θα φαίνονται πιο υγιή, πιο σταθερή και πιο ευχάριστο στην αφή.

Το μασάζ είναι μια από τις δημοφιλείς μεθόδους της διεύρυνσης πέος. Εκτέλεση είναι πολύ απλή: θα πρέπει να ΤΡΊΨΕΤΕ ένα από κομπρέσες στο δέρμα του πέους. Ακριβώς πριν από αυτό, είναι απαραίτητο να βρέξτε με ζεστό νερό και μια μαλακή πετσέτα, τυλίξτε το γύρω από το πέος και το αφήνουμε για λίγα λεπτά. Αυτό το τελετουργικό θα κάνει το δέρμα εύπλαστο και να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε μασάζ. Περαιτέρω, θα πρέπει να χαλαρώσετε και να ξαπλώσω.

Κατάποση

συνταγές με μαγειρική σόδα

Η κατάποση μαγειρική σόδα μέσα για να ενισχύσει τη δράση των δύο προηγούμενων μεθόδων, μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες και τις βλαβερές ουσίες. Ποτό οι λύσεις που προτείνω σε άτομα που κάνουν καθιστική ζωή, η έλλειψη άσκησης. Έχουν μια στασιμότητα του αίματος στην περιοχή βουβωνική χώρα. Μπορεί, επίσης, να κυκλοφορούν πιο αργά λόγω υποσιτισμού. Όλα αυτό οδηγεί σε επιδείνωση της ποιότητας της στύσης. Η σόδα βοηθά να το παλέψω. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να το εφαρμόσετε στο εσωτερικό:

 1. Ανακατέψτε μισό κουταλάκι του γλυκού άσπρο τροφίμων συστατικό και ένα ποτήρι (300 ml) ζεστό γάλα. Το μίγμα θα πρέπει να αναδεύεται καλά και στη συνέχεια πιείτε. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 3-4 εβδομάδες. Για να κάνετε ένα διάλυμα μία φορά την ημέρα.
 2. Μια πιο ριζοσπαστική τρόπος είναι να λάβετε αποκλειστικά σόδα. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με μισό κουταλάκι του γλυκού, σταδιακή αύξηση της δόσης στην τραπεζαρία. Μπορείτε να πάρετε στις επόμενες δύο εβδομάδες. Σόδα σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη των ασθενειών του στομάχου και των εντέρων.
 3. Για τη διεύρυνση πεών και την πρόληψη της ανικανότητας, οι γιατροί συνιστούν να κάνετε ένα διάλυμα από ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και μισό Φλιτζάνι νερό (100-150 ml). Αυτό το μίγμα θα πρέπει να λαμβάνονται το πρωί, αμέσως μετά το ξύπνημα με άδειο στομάχι.

Λαμβάνοντας σόδα μέσα για τη διεύρυνση πεών οι γιατροί συστήνουν να καθαρίσει το έντερο. Αυτή η διαδικασία θα βελτιώσει την παροχή αίματος του προστάτη και του ανοσοποιητικού συστήματος. Για microclysters πρέπει να λαμβάνουν μία κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και ανακατεύετε σε ένα λίτρο βραστό ζεστό νερό. Για να κάνετε τη διαδικασία μία φορά την ημέρα για ένα μήνα.

Όταν λαμβάνοντας μαγειρική σόδα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να ακούσετε τα συναισθήματά σας. Αν υπάρχει κοιλιακό πόνο, καούρα, διάρροια, η αποδοχή της σκόνης θα πρέπει να διακοπεί αμέσως και να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Αντενδείξεις

Οι βασικοί παράγοντες που μπορεί να αποτρέψει κάποιον να χρησιμοποιήσετε σόδα για να αυξήσει τα κράτη, που δεν έχουν ακόμα ανακαλυφθεί. Θα πρέπει να γνωρίζετε κάποιες αντενδείξεις, αλλά η λίστα είναι πολύ μικρή:

 1. Ατομική δυσανεξία σε νάτριο, αλλεργία στο φάρμακο ή άλλη ουσία που περιλαμβάνονται στις συνταγές για να αυξήσει κράτος. Πριν αρχίσετε να παίρνετε το διττανθρακικό νάτριο είναι απαραίτητο για τη δοκιμή για την ευαισθησία. Αναμίξετε οποιαδήποτε ποσότητα σόδα και νερό, απλώστε το σε μια μικρή περιοχή του δέρματος στο χέρι του και περίμενε για μισή ώρα. Αν το δέρμα κοκκινίζει, φαίνεται ερεθισμό και φαγούρα, η χρήση της σκόνης απαγορεύεται. Την ίδια δοκιμή πρέπει να γίνει με όλα τα εξαρτήματα που αποτελούν μέρος του συμπιέσει ή μπανιέρα (αλοιφή, λάδι, κρέμα γάλακτος, βάλσαμο).
 2. Διαβήτη, καθώς η δράση του μαγειρική σόδα έχει στόχο το αίμα του μόσχου.
 3. Καρκίνος του όγκου.
 4. Παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος: προστατίτιδα, ουρηθρίτιδα και κυστίτιδα.
 5. Δερματίτιδα, υπερευαισθησία του πέους, η παρουσία μικρές πληγές, εκδορές, κάλους και έλκη. Το κράτος θα αρχίσει να πονάει, ρωγμές που πρέπει να αντιμετωπιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 6. Υποδοχή σόδα μέσα απαγορεύεται για τους ανθρώπους με ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα (γαστρίτιδα, έλκος).
 7. Ανατομικές αλλαγές του πέους.

Λήψη λήξει η μαγειρική σόδα είναι αυστηρά απαγορευμένη. Αν η σκόνη έχει ένα περίεργο λευκό χρώμα, ακαθαρσίες, άσχημη μυρωδιά και, στη συνέχεια, να το χρησιμοποιήσετε για να αυξήσει το πέος δεν είναι απαραίτητη. Η σόδα είναι ένα πολύ φτηνό εργαλείο, είναι καλύτερα να αγοράσετε ένα νέο πακέτο, έτσι ώστε να μην έχουν να αντιμετωπίζουν τις παρενέργειες.

14.02.2019