Πραγματική και αποδεδειγμένη τρόπους για το πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι

Πώς να αυξήσει το πέος στο σπίτι; Το ερώτημα είναι αρχαϊκή, ακόμα και οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν μια λατρεία μιας θεότητας με μια αφύσικα μακρύ πέος του Πρίαπο. Αλλά στη σύγχρονη εποχή ο τίτλος του αρσενικού ασθένεια, το υπερβολικά μεγάλο μέγεθος του πέους, που ονομάζεται "πριαπισμός".

το πέος διεύρυνση στο σπίτι

Δημοφιλή κουλτούρα σήμερα εκπομπές διαστάσεων πρότυπο αυτό το μέρος του σώματος, το οποίο ξεπερνά κατά πολύ το μέσο όρο.

Κάποιος ενδιαφέρεται μέθοδοι μεγέθυνσης πέους από περιέργεια, και κάποιος σκόπιμα και επίμονα θέλει να αλλάξει το μέγεθος του τα γεννητικά τους όργανα, που δεν βρίσκονται σε αυτή τη χειρουργική επέμβαση.

TOP 10 καλύτερες μεθόδους διεύρυνσης πεών στο σπίτι

Επιλογές διεύρυνσης πεών πολύ στο σπίτι. Είναι με στόχο την αύξηση του μήκους, αυξάνοντας την παροχή αίματος στο σώμα και το τέντωμα. Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή:

 • Λαϊκές θεραπείες, για παράδειγμα, σόδα *
 • Επιπτώσεις ασκήσεις stretching, jelqing, ασκήσεις με βάρη;
 • Συσκευές — αντλίες και διαλυτικά;
 • Ακροφύσια;
 • Μασάζ;
 • Gel;
 • Κρέμα *
 • Αλοιφή;
 • Σπρέι;
 • Φάρμακα;
 • Οι ορμόνες.
 • Βότανα και τροφές.

Το καθένα από αυτά απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι πιθανό να βλάψουν το σώμα.

Λαϊκές θεραπείες

Κάθε νέα γενιά των ανδρών έδωσε την ιστορία της νέας μέθοδο της διεύρυνσης πέος. Η πιο κοινή χρήση της σόδας, η οποία ενεργεί μόνο προσωρινά.

Για την επιμήκυνση του πέους πρέπει να κάνει μια μπανιέρα με μαγειρική σόδα. Ο χειρισμός πραγματοποιείται για μια ώρα πριν από την υποτιθέμενη οικειότητα απαιτεί μια προσωρινή φύση.

Σε μια εποχή που το όργανο θα πρέπει να βυθίζεται στο μπάνιο, δεν θα πρέπει να είναι σε στύση.

Χρησιμοποιήστε τη σόδα με τη μορφή συμπιέζει. Αναμιγνύεται με το μέλι, στη συνέχεια, εφαρμόστε σε όλο το μήκος του πέους, εξαλείφοντας το μείγμα στο κεφάλι. Αυτή η κατανομή της σύνθεσης οφείλεται στο γεγονός ότι σε επαφή με το ευαίσθητο δέρμα της κεφαλής μέρος που προκαλεί τη δυσφορία. Σε ακραίες περιπτώσεις, να αισθάνονται μια αίσθηση καψίματος. Στη συνέχεια, υπάρχει ο κίνδυνος να τραυματίσει το σώμα.

το πέος διεύρυνση άσκηση στο σπίτι

Η ευρεία χρήση οδοντόκρεμας με μαγειρική σόδα, που θα κάνουμε στο σπίτι, αλλά αλληλεπιδρούν με τους πιο προσεκτικά. Πριν από τη διαδικασία να πάρετε ένα ζεστό μπάνιο, fumantemque δέρμα και, στη συνέχεια, προσεκτικά στέγνωσε τα μαλλιά της με μια πετσέτα.

Πέος του άντρα λιπαίνει με το πετρέλαιο, και, στη συνέχεια, ψεκάστε μια μικρή ποσότητα σόδας. Μετά πρέπει να πάρει ένα μαλακό σφουγγάρι και κάντε απαλό μασάζ λαδωμένος πέος. Κυκλική κίνηση, όχι περισσότερο από 5 λεπτά. Μετά από 2 λεπτά, να μην αγγίζουν το σώμα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η προκύπτουσα πάστα πρέπει να πλένονται καλά με νερό.

Μπορεί να υπάρχει κάποια ερυθρότητα στο τέλος. Μετά είναι να λιπαίνετε το σωματικό λίπος κρέμα, έτσι ώστε να μην overdry το δέρμα.

Υπάρχουν και άλλες δημοφιλείς τρόπους πραγματικό διεύρυνσης πέος, αυξάνοντας τη ροή του αίματος. Για το σκοπό αυτό, βάμμα της ιπποκαστανιάς ή χυμό αλόης.

Ασκήσεις

Υπάρχουν οι ακόλουθες ασκήσεις:

 • το τέντωμα;
 • jelqing;
 • τα κρεμαστά βάρη.

Ανάλογα με το σκοπό να αποφασίσει σχετικά με μια συγκεκριμένη άσκηση.

Το τέντωμα

Το τέντωμα με στόχο την αργή, τακτοποιημένη αποτελέσματα για το πέος σε μια χαλαρή κατάσταση. Αυτή η άσκηση είναι παρόμοια, με τη διαφορά στο συγκρότημα στάσεις στις οποίες το σώμα είναι τεντωμένο.

Περιλαμβάνει το τέντωμα μετατρέπει σχεδόν 360για το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά είναι το είδος του εκκρεμούς. Η διάρκεια δεν υπερβαίνει το 10 επαναλήψεις για 15 δευτερόλεπτα το καθένα.

jelqing

jelqing είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα τεχνική που βασίζεται στην αύξηση πλήρωση του αίματος στο σηραγγώδες των κρατών που είναι ο λόγος για την αύξηση του μεγέθους του σώματος. Η άσκηση αυτή υπάρχει σε υγρή και ξηρή εκδόσεις. Διαφέρουν ως προς την παρουσία των λιπών.

Ένας άνθρωπος επιτυγχάνει πλήρως όρθια, αρπάζει το σώμα σας από τη ρίζα με ένα δαχτυλίδι αντίχειρα και το δείκτη. Στη συνέχεια, συμπιέζει τους για 3 δευτερόλεπτα. Αυτό κρατά το δαχτυλίδι στο κεφάλι. Μετά την παρακολουθούν στη βάση με το άλλο χέρι και επαναλαμβάνει την κίνηση.

Αναστολή των εμπορευμάτων

Αναστολή του φορτίου —επάγγελμα μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό. Τα πιο διάσημα αρχαία μέθοδος για την αύξηση του μήκους του πέους. Πάρτε ένα συνηθισμένο σχοινί, τα οποία σχηματίζουν ένα βρόχο και εξασφάλισε ακριβώς πίσω από το κεφάλι του πέους. Για λόγους ευκολίας, είναι μερικές φορές επιπλέον σταθερό με μια ταινία-ενίσχυση, μην ΤΡΊΒΕΤΕ το δέρμα.

Στη συνέχεια το σχοινί αναστέλλεται ένα μικρό βάρος. Με μια τέτοια "συσκευή" εκτελέσει τις συνήθεις οικιακές δουλειές.

Με την εμφάνιση του ακόμη και το φως του πόνου, θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως δράση.

Συσκευές

Η ανθρωπότητα έχει αναπτύξει μια σειρά από καινοτόμες συσκευές για να αλλάξετε το μέγεθος του πέους του. Σε κάθε κατηγορία με τις συσκευές θα είναι ένα μεγάλο αριθμό από σχήματα και μεγέθη, που ταιριάζει σε όλα τα γούστα εκατομμύρια πελάτες.

Αντλία

Κενή αντλία είναι γνωστή στον κόσμο ως η πιο δημοφιλής συσκευή για τη διεύρυνση πεών. Η αρχή της εργασίας είναι η διαμόρφωση της χαμηλής πίεσης περιοχές γύρω από το σώμα βυθισμένο στην αντλία.

Υπό την επίδραση αυτής της πίεσης στο πέος αυξάνει. Δημιουργείται μια επιπλέον εισροή του αίματος με ταυτόχρονη αδύναμη εκροή. Η διαδικασία διαρκεί από μία ώρα έως μία ώρα. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για να αυξήσει το πάχος του κράτους.

Διαλυτικό χρώματος

Διαλυτικό χρώματος – μια συσκευή για το τέντωμα των ιστών του φαλλού. Χρησιμοποιώντας τη συσκευή για να τονώσει την ανάπτυξη των ιστών. Η συσκευή δεν είναι μόνο στόχο την επιμήκυνση του πέους, αλλά και την αύξηση του πλάτους της.

Ακροφύσιο

Ακροφύσια ανήκουν στην κατηγορία των κεφαλαίων για να αυξήσει το πέος με προσωρινή ισχύ και εφαρμόζονται άμεσα κατά τη σεξουαλική επαφή. Θα αυξήσει άμεσα το μήκος και το πλάτος του πέους. Το αποτέλεσμα αυτό, με τη μορφή ταξινόμησης του ανδρισμού, που, φυσικά, δεν δίνουν.

Μασάζ

η αύξηση στην τελική ευθεία

Μασάζ, έχει ως στόχο να αυξήσει τις διαστάσεις του ανδρισμού, είναι επίσης κοινή μεταξύ των ανδρών. Παράδειγμα το μασάζ σε συνδυασμό με ασκήσεις είναι jelqing.

Το μασάζ μπορούν να απευθύνονται τόσο στην αύξηση του ολόκληρο το σώμα και τον αντίκτυπο του στέμματος.

Γενικά το μασάζ είναι μια δημοφιλής μέθοδος. Το πρώτο μέλος είναι ντυμένο με το λιπαντικό σε όλο το μήκος και, στη συνέχεια, να εισαγάγει το πέος του σε ένα πλήρως διεγερμένη κατάσταση.

Το όργανο να πιάσει το χέρι και να εκτελέσει την μεταγραφική κίνηση από τη ρίζα μέχρι την άκρη, το τράβηγμα. Την επόμενη, η ακροποσθία έλκεται προς τα κάτω, και προσεκτικά και επιστροφή στον τόπο. Στη συνέχεια, αλλάξτε πλευρά και επαναλάβετε την άσκηση. Ως αποτέλεσμα, τουλάχιστον 30 κινήσεις με τα δύο χέρια, αλλά όχι περισσότερο από 60 επαναλήψεις. Αυτή η συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά.

Για την αύξηση κεφάλια χρησιμοποιούν μια ειδική τεχνική μασάζ. Δάχτυλα που τοποθετείται κοντά στη βάση του πέους και πατώντας πάνω του, στέλνοντας το αίμα στο κεφάλι. Το μασάζ αυτό γίνεται σιγά-σιγά. Όταν τα δάχτυλα να φτάσει το κεφάλι, είναι σταθερό σε αυτή τη θέση για μερικά δευτερόλεπτα.

Κρέμες, αλοιφές, τζελ

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες που μπορείτε να διαιρέσετε όλες τις κρέμες, τζελ, αλοιφές, την αύξηση του πέους:

 • Βραχυπρόθεσμα;
 • Μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα *
 • Βοηθητικές.

Η πρώτη κατηγορία είναι σχετικό δικαίωμα πριν από την σεξουαλική πράξη, επειδή η δράση τους δεν διαρκεί περισσότερο από δύο ώρες

Μακροπρόθεσμη αύξηση του πέους σε ένα μήνα. Η αποτελεσματικότητά τους έχει μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, αλλά με βάση τη συνέπεια της χρήσης τους.

Η τρίτη ομάδα είναι που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους για να αυξήσουν την ανδρική σεξουαλική όργανο.

Φαρμάκων, βότανα και ομοιοπαθητική

Φάρμακα, όπως μέθοδοι μεγέθυνσης πέους σπιτικό τρόπο, με στόχο τη ροή του αίματος στο όργανο. Βότανα, τροφές, χάπια, Συμπληρώματα και οι ορμόνες επηρεάζουν την αλλαγή στο μέγεθος του ανδρισμού. Παρέχουν άνθρωπος μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις, να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή, η ευαισθησία του οργάνου και την αύξηση της λίμπιντο.

Ανεξάρτητα από το τι φάρμακο έχει διακοπεί ο άνθρωπος, διόρισε τον ιατρικό σύμβουλο.

Παρενέργειες και κίνδυνοι

Όλες οι μέθοδοι ενέχουν κινδύνους. Όταν μια ανεπιτυχής υποψήφιος της λαϊκής φαρμακείο με τη συνταγή ή το πήκτωμα μπορεί να αναπτύξουν αλλεργική αντίδραση ή να κάψει ιστούς του πέους.

Αν είναι λάθος ή πολύ δύσκολο να εκτελέσει την άσκηση, το μασάζ ή σφάλματα θα έχει ως αποτέλεσμα να φοράει τη συσκευή, είναι δυνατόν να πάρετε μια μελανιά, κατ ' αποκοπή ή ακόμα και τραυματίες πέος. Ωστόσο η υπερβολική φόβος δεν είναι απαραίτητο, αρκεί η συμμόρφωση, μπανάλ ασφάλεια.

Συμπέρασμα

η αύξηση του μέλους του σώματος από το φορτίο

Κάθε άνθρωπος μπορεί να επιλέξει την επιλογή, δοκιμάστε μία από τις μεθόδους της διεύρυνσης πέος. Αλλά η απόφαση πρέπει να είναι ισορροπημένη και ουσιαστική. Επιστημονικά αποδεδειγμένο: το μήκος του πέους δεν επηρεάζει την ποιότητα του σεξ, και το μεγάλο μέγεθος προκαλέσει δυσφορία σε κάποια κορίτσια.

15.02.2019