Πώς να κάνει το πουλί μεγαλύτερο σόδα: αυτή η μέθοδος

Αν θέλετε να ξέρετε πώς να αυξήσετε τα κράτη της σόδας, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσαρέσκεια με τις ρυθμίσεις του πέους σας. Εάν δεν είστε έτοιμοι να λάβουν δραστικά μέτρα και να επισκεφτεί έναν πλαστικό χειρουργό, να δώσουν προσοχή σε απλούς ανθρώπους τεχνικές, που θα βοηθήσουν να κάνουν το πέος ελαφρώς μακρύτερο και παχύτερο να απαλλαγούμε από ψυχολογικά συμπλέγματα και να γίνει πιο σίγουροι.

πώς να αυξηθεί ένα μέλος της μαγειρική σόδα

Μήπως αυτή η μέθοδος

Είναι αλήθεια ότι η σόδα αυξάνει το πέος; Παραδόξως, αυτό που πραγματικά είναι. Η ουσία είναι διττανθρακικό νάτριο, το οποίο αραιώνει το αίμα. Το φαινόμενο αυτό παρέχει μια καλή βοήθεια κατά τη διάρκεια των ασκήσεων για τη διεύρυνση πεών.

Υγρό αίμα, σε επαρκή ποσότητα, διανέμεται σε όργανα του ουροποιογεννητικού συστήματος. Όταν η ουσία δεν επιτρέπει να σχηματίζει θρόμβους, μια επιπλοκή που παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Είναι δυνατόν να αυξηθεί το κράτος σόδα, ωστόσο, θα χρειαστεί η σωστή χρήση αυτού του προϊόντος, της τακτικότητας της χρήσης και της ασφάλειας. Ενώ αυτή η μέθοδος έχει χαμηλό κόστος και τη διαθεσιμότητα, επειδή τα προϊόντα μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Χρήσιμες ιδιότητες της μαγειρικής σόδας

Πριν από την εκμάθηση πώς να κάνει το πουλί μεγαλύτερο σόδα, παρακαλώ, διαβάστε τις χρήσιμες ιδιότητες της ουσίας.

Παρακάτω είναι τα κύρια χρήσιμες ιδιότητες της μαγειρικής σόδας:

 1. Τοπικός ερεθισμός του δέρματος, η οποία οδηγεί σε αυξημένη κυκλοφορία και, κατά συνέπεια, την προσωρινή διόγκωση του πέους.
 2. Χάρη στην τοπική επίδραση, βελτιώνει τη στύση του πέους, το οποίο είναι σημαντικό για εκείνους που έχουν μικρά προβλήματα με δραστικότητα.
 3. Ενδιαφέρον γεγονός: μερικοί ειδικοί λένε ότι ήπιο ερεθισμό του πέους είναι μια εξαιρετική πρόληψη των ασθενειών στην περιοχή της πυέλου.
 4. Ταχεία έναρξη των αποτελεσμάτων. Αυτή είναι μια καλή επιλογή αν η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί για λίγες ώρες, και με σχέδια – για να αυξήσετε το κράτος και να εκπλήξει το σύντροφό σας.
 5. Μπορείτε πραγματικά να αυξήσει τα κράτη σόδα και να μην καταφεύγουν για να λάβετε το όχι και τόσο χρήσιμο ταμπλέτες και ριζική χειρουργική επέμβαση. Σόδα δρα τοπικά στο σώμα, έτσι ώστε να μην βλάψει το συκώτι και άλλα όργανα.
 6. Προσιτό κόστος – ένα ακόμα πλεονέκτημα του μαγειρική σόδα, η οποία βοηθά να αυξήσει το πέος. Να το αγοράσει μπορεί να είναι κανείς άνδρας, ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυνατότητες.

Προετοιμασία για τη διαδικασία αύξησης

Πριν ξεκινήσετε να αυξήσει τα κράτη, θα πρέπει να προετοιμάσει τα πάντα εκ των προτέρων.

πώς να αυξηθεί ένα μέλος της μαγειρική σόδα μεθόδους

Παρακάτω είναι μερικές βασικές συμβουλές:

 • Αγοράστε σόδα. Είναι σκόπιμο να μην αποθηκεύσετε και να επιλέξετε την πιο ακριβή επιλογή, χωρίς προσμείξεις.
 • Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αλλεργικές αντιδράσεις στο μαγειρική σόδα πριν το βάλετε σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα για να αυξήσει τα κράτη. Για να το κάνετε αυτό, υγράνετε την περιοχή του αγκώνα με νερό και εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας. Σε μια ώρα μπορείτε να ελέγξετε την επιδερμίδα: αν δεν υπάρχει ερυθρότητα, φαγούρα και ερεθισμό, μπορείτε με ασφάλεια να αρχίσουν να πειραματίζονται.
 • Τα γεννητικά σου όργανα πρέπει να είναι έτοιμα για την επούλωση αύξηση, και ως εκ τούτου, συνιστάται να ατμός, θερμό νερό. Κάνετε αυτό με τη συμπίεση των ιστών, ή κάτω από το ντους.
 • Προετοιμασία πρόσθετα εξαρτήματα για μασάζ με στόχο την αύξηση (ανάλογα με την επιλεγμένη μέθοδο της διεύρυνσης πέος).
 • Για μέγιστη άνεση, ενώ η αύξηση απόθεμα επάνω σε στεγνό και υγρό υγιεινής σκουπίζει το οποίο μπορείτε γρήγορα να απομακρυνθεί η περίσσεια σόδας.

Εγχειρίδιο πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα

Εδώ είναι μερικοί τρόποι για τη διεύρυνση πέους:

 • Ισχύει για τα κράτη φυτικό λάδι (καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το ελαιόλαδο για την πλήρη χαλάρωση του δέρματος). Μετά από αυτό, είναι η σόδα που εφαρμόζεται στην επιφάνεια των γεννητικών οργάνων και μασάζ. Η διαδικασία για την αύξηση του πρέπει να συνεχιστεί για αρκετά λεπτά, μετά την οποία τα λείψανα της σύνθεσης είναι να πλένονται καλά με νερό, και την ευαίσθητη περιοχή με μια ενυδατική κρέμα για την πρόληψη ερεθισμό.
 • Η αποσύνδεση κράτους στο μπάνιο είναι μια άλλη αποτελεσματική μέθοδος που βοηθά αμέσως να διευρύνει το πέος. Διαλύουμε τη μαγειρική σόδα (μια κουταλιά της σούπας) σε ένα λίτρο ζεστό νερό. Τοποθετήστε το κράτος μέσα στο δοχείο με το διάλυμα για περίπου 15 λεπτά. Μετά την έγκριση του συμφώνου λουτρά, τα ερείπια του σύνθεση, ξεπλύνετε με νερό, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια κρέμα με ενυδατική δράση.
 • Όχι λιγότερο αποτελεσματική συνταγή της διεύρυνσης πεών μαγειρική σόδα – την ανάμειξη της σκόνης με το μέλι σε ίσες αναλογίες (σας επιτρέπει επίσης να αυξήσει τα γεννητικά σου όργανα). Εφαρμόστε το αποτέλεσμα υφή στην επιφάνεια των κρατών, κρατήστε το για μερικά λεπτά και κάντε μασάζ με τα χέρια σας. Ενδιαφέρον γεγονός: αυτή η συνταγή όχι μόνο αυξάνει το μέγεθος αλλά επίσης να βελτιώσει την ευαισθησία της κεφαλής, ώστε να το χρησιμοποιήσετε πριν από μια ρομαντική βραδιά για βελτιωμένη αίσθηση κατά τη σεξουαλική οικειότητα. Χρήσιμη συμβουλή: για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα πάρτε το φυσικό μέλι σε υγρή μορφή. Συνθετικό προϊόν με γεύσεις που θα κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.
πώς να αυξηθεί ένα μέλος της μαγειρική σόδα μεθόδους

Υπάρχει και μια άλλη μέθοδος: η σόδα εφαρμόζεται στο κράτος, μετά την οποία τα γεννητικά όργανα είναι συνδεδεμένη με μια αντλία κενού. Η συσκευή χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες (αέρας ωθείται μέσα στην αντλία, το αφήνουμε για λίγα λεπτά, στη συνέχεια πηγαίνει προς τα κάτω). Μέσα από αυτή τη συνδυαστική μέθοδο είναι δυνατή σε αρκετές φορές για να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος μέσω των αιμοφόρων αγγείων, και, ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο έντονη.

Αν θέλετε να μεγιστοποιήσει την άνεση και την αύξηση, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα σε ζεστό νερό, ενώ το μπάνιο.

Σε αυτή την περίπτωση, η σόδα θα αυξήσει την ευαισθησία του κεφαλιού, και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο ενώ η λήψη νερού θεραπείες. Στην μπανιέρα τραβήξτε απαλά το πέος στο μήκος, κρατώντας με τα δύο δάχτυλα και προχωρώντας προς το κεφάλι. Δεν πρέπει να αισθάνονται ένα αίσθημα καύσου ή πόνο, ταλαιπωρίες, να σταματήσει τη διαδικασία. Το τέντωμα στο μπάνιο με τη χρήση αυτού του προϊόντος διατροφής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασφαλιστεί μια καλή αγγεία του αίματος στην περιοχή της πυέλου.

Συμπίεση σόδα είναι ένα άλλο αποδειχθεί αποτελεσματική επιλογή για τη διεύρυνση πεών. Προετοιμάστε διάλυμα (ένα Φλιτζάνι ζεστό νερό με ένα μεγάλο κουτάλι του προϊόντος). Βουτιά γάζα πανί στο υγρό και τυλίξτε το πέος της, κρατήστε το για πέντε λεπτά. Με αυτό τον τρόπο είναι εγγυημένη για να πάρει ένα μεγαλύτερο πέος!

Τι αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν

Τώρα ξέρετε πώς να μεγέθυνση της αρσενικό μέλος μαγειρική σόδα. Με την τακτική χρήση μία ή περισσότερες από τις τεχνικές που μπορεί να επιτύχει τα ακόλουθα:

 • Άμεση αύξηση σε όγκο κατά 1-2 cm.
 • Η αυξημένη ευαισθησία της βαλάνου, η οποία συμβάλλει στην πλήρη στύση και ισχυρό οργασμό.
 • Αλλαγή ρυθμίσεων τόσο σε μήκος και σε πάχος.
 • Τακτική εντατική ροή του αίματος στο ουρογεννητικό σύστημα, το οποίο είναι η πρόληψη πολλών φλεγμονωδών παθήσεων.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο της διεύρυνσης πέος και σόδα, και μπορεί να περιστραφεί πολλαπλές προσεγγίσεις.

Προκειμένου να επιτευχθεί πραγματική πέος διεύρυνση, θα πρέπει να διενεργούν καθημερινές διαδικασίες. Μετά από τα αποτελέσματα, να είστε βέβαιος να εφαρμόσει τη σόδα στο δέρμα μαλακτικές με μια κατευναστική επίδραση. Δύο εβδομάδες αργότερα, μια παρόμοια χειραγώγηση για τη διεύρυνση πεών επιτρέπεται να κάνουν ένα διάλειμμα.

Πίνοντας σόδα μέσα

Για να ενισχύσει το πέος διεύρυνση επιτρέπεται να λάβει τη σόδα μέσα σε συνδυασμό με τις άλλες μεθόδους. Με μέτρο, σόδα έχει μια θετική επίδραση στα εσωτερικά συστήματα του σώματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ανεπαρκής για το μέγεθος των γεννητικών οργάνων και την υποτονική της στύσης οφείλονται σε ταυτόχρονη ασθένειες που συμβαίνουν χωρίς συμπτώματα.

Η τακτική κατανάλωση σόδας για την αύξηση της σας δίνει την ευκαιρία να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες που προκαλούν φλεγμονώδεις και μολυσματικές ασθένειες.

Υποδοχή σόδα θα πρέπει να συμβεί σε πολύ μικρές ποσότητες: ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού δύο φορές την ημέρα μεταξύ των γευμάτων (συνιστάται η αραίωση της ουσίας σε υγρό). Εάν το σώμα δεν μπορεί να ανεχθεί τη σόδα, το ποσό μπορεί να αυξηθεί μέχρι ένα μικρό κουτάλι.

Υπάρχει μια αλλαγή στο κράτος ρυθμίσεις και θα βοηθήσει να αυξηθεί; Όχι άμεσα, όχι. Ωστόσο, η χρήση της σόδας μέσα σε μια θετική επίδραση στην υγεία και την ευεξία, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα φλεγμονώδη και τα λοιμώδη διαδικασίες.

Παρακαλώ σημειώστε: εάν έχετε ήδη βακτηριακή ή άλλες ασθένειες του ουροποιογεννητικού συστήματος, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται κατάλληλα φάρμακα και γιατροσόφια να αυξήσει το κράτος, επιτρέπεται να εφαρμόζεται μόνο όπως κατευθύνεται από το γιατρό. Επιπλέον, η σόδα απαγορεύεται σε ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα, πεπτικές διαταραχές και αλλεργικές αντιδράσεις. Όταν ο πόνος στην κοιλιακή χώρα, ναυτία και αίσθημα καύσου, συχνή κόπρανα, το συντομότερο δυνατό για να σταματήσει αυτή η θεραπεία και να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση σόδα

Πώς να αυξήσει τα χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα; Να ενεργούν όχι μόνο τακτικά, αλλά να είστε προσεκτικοί! Σε αυτή την περίπτωση, θα επιτύχει το επιθυμητό μέγεθος και να αποφευχθούν επιπλοκές. Οι παρακάτω συστάσεις που πρέπει να τηρεί κάθε εκπρόσωπο του ισχυρότερο φύλο, οι οποίοι αποφάσισαν σε ένα παρόμοιο πείραμα:

πώς να κάνει το πουλί μεγαλύτερο μαγειρική σόδα λοσιόν
 • Μια αίσθηση του μέτρου – πάνω απ ' όλα. Μην κάνετε κατάχρηση του μαγειρική σόδα και ΤΡΊΨΤΕ αρκετές φορές την ημέρα, αλλιώς θα πάρετε ερυθρότητα και σοβαρά εγκαύματα.
 • Αν έχετε μια αλλεργική αντίδραση σε αυτό ή το άλλο συστατικό, να προχωρήσει πολύ προσεκτικά, και να αρχίσει να εφαρμόζεται το προϊόν σε μια μικρή περιοχή του δέρματος.
 • Μην χρησιμοποιείτε μαγειρική σόδα σε σπασμένο δέρμα από το ξύσιμο, το ξεθώριασμα και inritant. Διαφορετικά θα προκληθεί βλάβη στο πέος χειρότερα, και θα χρειαστεί ιατρική βοήθεια.
 • Μην ΤΡΊΒΕΤΕ την μαγειρική σόδα για να αυξήσει πολύ επιθετικός, προσπαθήστε να μην αγγίξετε το κεφάλι και των βλεννογόνων του πέους.
 • Μην χρησιμοποιείτε λήξει το προϊόν. Εκτός από ματαιότητα, μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες στην επιδερμίδα Αλλεργία. Μην χρησιμοποιείτε το εργαλείο ύποπτο χρώμα με μια δυσάρεστη οσμή.
 • Εάν έχετε ένα παθολογικό εκ γενετής παραμόρφωση του πέους, τέτοιες τεχνικές είναι επίσης απαγορεύεται.
 • Πριν πάτε για πρακτική, τη μελέτη της θεωρίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να τα βίντεο κατάρτισης που λεπτομερείς διαστάσεις, ο χρόνος της θεραπείας και άλλες λεπτομέρειες.

Παρενέργειες

Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν:

 • Αλλεργικές αντιδράσεις (σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν η εφαρμογή στο εσωτερικό του υπάρχουν σοβαρές μορφές με ισχυρή διόγκωση και αναστολή της αναπνευστικής δραστηριότητας, σε μια τέτοια κατάσταση, καλέστε αμέσως για επείγουσα ιατρική βοήθεια).
 • Μικρή ερυθρότητα και πρήξιμο στα γεννητικά όργανα (το φαινόμενο είναι απολύτως φυσιολογικό και περνάει μέσα σε μισή ώρα).
 • Η κατάποση, παρατυπία, καούρα, μετεωρισμός και φούσκωμα στην περιοχή του περιτοναίου.
 • Ο πόνος, το κάψιμο του πέους (συχνά βλεννογόνου).
 • Στυτική δυσλειτουργία, προβλήματα με τη δραστικότητα της.
 • Ο πόνος κατά τη συνουσία.
 • Σε σπάνιες περιπτώσεις, η εμφάνιση των ευρυαγγειών στη βουβωνική χώρα.
 • Η βλάβη μπορεί να ενταχθούν σε μια δευτερογενή λοίμωξη, η οποία συνοδεύεται από ένα εξάνθημα, πυώδεις εκκρίσεις και δυσφορία κατά την ούρηση.
πώς να αυξήσει τα κράτη μαγειρική σόδα αντενδείξεις

Έτσι, η αύξηση του πέους χρησιμοποιώντας το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι ένα αποτελεσματικό και απλό μέτρο, αλλά αυτό είναι μόνο μια προσωρινή λύση.

Ακόμα και την καλύτερη ποιότητα σόδα θα βοηθήσει στην εκ γενετής ανωμαλίες στην οικεία περιοχή, παραμόρφωση ή ασυνήθιστα μικρά γεννητικά όργανα. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται να δώσουν προσοχή σε χειρουργική επέμβαση από την επαγγελματική πλαστικά.

16.02.2019