Σύγχρονες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Για πολλούς άνδρες διεύρυνσης πεών για τουλάχιστον μερικά εκατοστά, είναι ένα όνειρο. Ωστόσο, πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι σύγχρονες μέθοδοι επιτρέπουν να επιτύχει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Μόνο τι;

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι μπορείτε να αυξήσετε το κράτος από ένα εκατοστό, οι άλλοι τρεις ή τέσσερις. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τις τεχνικές για να αυξήσετε το κράτος χωρίς τη χειρουργική επέμβαση ή τα χάπια και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πόσο αποτελεσματική είναι δημοφιλής σε ένα αρσενικό περιβάλλον διαδικασίες για την αύξηση κράτος.

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Έτσι, σύμφωνα με τις στατιστικές, μετά την ολοκλήρωση και την πορεία του πέους αυξάνει κατά μέσο όρο 3-4 εκατοστά σε μήκος, 1-2 εκατοστά σε πλάτος (αυτό είναι σε διεγερμένη κατάσταση). Δεν σε διεγερμένη κατάσταση των ανθρώπων είναι η "αξιοπρέπεια" είναι φυτρώνει συνήθως όχι περισσότερο από δύο εκατοστά. Η πρακτική δείχνει ότι το πέος που συνήθως δεν αυξάνεται περισσότερο από το τριάντα τοις εκατό από το φυσικό τους μέγεθος. Αν δεν γράψετε επίμονη κατηγορίες, είναι δυνατόν να αυξηθεί το πέος από αρκετές ίντσες, αλλά μετά από αυτό η διαδικασία επιβραδύνεται σημαντικά. Κάθε ίντσα θα δοθεί με δυσκολία.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι πολλά εξαρτώνται από την επιλεγμένη τεχνολογία. Τους πρώτους μήνες του πέους μόνο να συνηθίσει το νέο φορτία. Επιπλέον, ιστού από το αρσενικό όργανο δεν αναπτύσσονται. Το περιστατικό λίγους μήνες ξεκινά ενεργά την ανάπτυξη, η οποία έχει να κάνει περισσότερο με την αποτελεσματική τέντωμα των συνδέσμων προετοιμασμένοι. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να αναμένετε μια σημαντική αύξηση – μέχρι και δύο-τρία εκατοστά. Στο μέλλον να αναπτυχθούν μόνο υφάσματα κράτους. Ο πιο αποτελεσματικός σε αυτό το στάδιο θα είναι οι επεκτάσεις που πρέπει να φορεθεί για τουλάχιστον έξι ώρες την ημέρα.

Διαλυτικά

Στην περίπτωση των δεδομένων που είναι απλό στο σχεδιασμό και την αποτελεσματική συσκευές, μπορεί να επιτύχει τα πρώτα αποτελέσματα σε ένα μήνα ή δύο. Ανάπτυξη σε αυτή την περίπτωση θα είναι περίπου μιάμιση με δύο ίντσες. Αυτό το πλήρες πρόγραμμα διεύρυνσης πεών διαρκεί περίπου έξι μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι δυνατό να επιτευχθεί μια σημαντική αύξηση (περίπου δύο-τέσσερις ίντσες). Εάν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για δύο ή τρία χρόνια, ότι αυτή η υπόθεση είναι συγκλονιστική – περισσότερο από πέντε εκατοστά. Όσο για το πλάτος του πέους, τότε μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο δρόμο ελαφρώς (περίπου μισή ίντσα).

Jelking

Αυτό το "εγχειρίδιο" της τεχνικής είναι πολύ δημοφιλής σήμερα. Αυτό οφείλεται στην υψηλή αποδοτικότητα της κατάρτισης, καθώς και τη διαθεσιμότητα και την φτήνια της μεθόδου. Τα πρώτα "χελιδόνια" (περίπου το ένα εκατοστό της ανάπτυξης) θα είναι ορατό μόνο μετά από τρεις έως τέσσερις μήνες. Σε αντίθεση με την πρώτη τεχνική, jelking επιτρέπει στο κράτος να αυξήσει σε διάμετρο. Έτσι, η μέθοδος αυτή θα είναι πιο αποτελεσματική σε συνδυασμό με τη χρήση της επέκτασης. Στην αρχή το πέος μεγαλώνει σε μήκος και στη συνέχεια σε πλάτος.

Κενή αντλία

Με τη μέθοδο αυτή, είναι καλύτερο να καταφύγουμε σε ανθρώπους που έχουν ήδη δοκιμάσει την πρώτη και τη δεύτερη μέθοδο. Αυτό το αποτέλεσμα δεν πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό – το πέος είναι αυξημένη μετά από λίγα λεπτά 10-15 τοις εκατό. Αλλά μόλις χάνει τη στύση, πάει και το αποτέλεσμα. Η χρήση της αντλίας κενού μπορεί να αποδοθεί περισσότερο σε επιπλέον τεχνολογία. Εάν χρησιμοποιείτε μόνο αυτό το εργαλείο για τη διεύρυνση πεών, μπορείτε να περιμένετε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα – περίπου έξι μήνες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, για να επιτύχει αποτελέσματα, θα πρέπει να ασχοληθεί με. Αναμφισβήτητο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι η ικανότητα να αυξήσει άμεσα το κράτος.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Κάθε μία από αυτές τις μεθόδους έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και φυσικά μειονεκτήματα. Για κάθε μία από τις μεθόδους είναι πολύ σημαντικό για την σωστή τεχνική η οποία θα επιτρέψει να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα και να μην πάρει σοβαρά τραύματα. Έτσι, για να αποφύγετε σοβαρά λάθη, πριν από το μάθημα, θα πρέπει να διαβάσετε τις συστάσεις των επαγγελματιών, οι άνθρωποι που έχουν ήδη περάσει αυτό το δρόμο. Να διερευνήσει πιο αναλυτικά τα χαρακτηριστικά όλων των τεχνικών στον πόρο penisguide.ru. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι η υγεία έρχεται πρώτα.

20.02.2019