Μασάζ για τη διεύρυνση πεών

Αυτό το μασάζ τεχνικές, πολλά πλεονεκτήματα. Το πρώτο πιο σημαντικό που θα πρέπει να δώσει το πουλί μόλις 5 λεπτά την ημέρα. Η δεύτερη συν – είναι ακόμη πιο αποτελεσματική από τις άλλες ασκήσεις που λαμβάνουν μια ώρα ή περισσότερο την ημέρα. Και το τρίτο – αυτή η άσκηση μπορεί να γίνει σε περισσότερες από μία φορά την ημέρα, και δύο ή τρεις. Ωστόσο, αυτό το είδος του μασάζ είναι ένα κράτος, δεν είναι καθόλου αδύνατο να το κάνω σωστά. Κατά την εκτέλεση αυτής της τεχνικής αυξάνει τον όγκο των εισερχόμενων αίμα, η οποία αυξάνει τη μάζα του πέους. Σε αυτή την τεχνική τα πιο θετικά σχόλια από τους πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το σύστημα. Επίσης προσωπικά από μένα. Σε 6 εβδομάδες θα αυξηθεί το πέος του κατά 2 cm

Η προπαρασκευαστική φάση

πώς να αυξήσει τα κράτη

Ναι, πράγματι, μασάζ, με στόχο την αύξηση κράτος μπορεί να δώσει καλά αποτελέσματα, όταν σε όλες τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις. Κατά τη διεξαγωγή ασκήσεων με την κανονικότητα, τη γονιμότητα στους άνδρες θα είναι όχι μόνο το μεγαλύτερο και πλέον, αλλά και να χάσει η συνήθης ευαισθησία που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να ελέγχει την εκσπερμάτωση και να παρατείνει την πράξη της οικειότητας.

Ένα προπαρασκευαστικό στάδιο για την εκτέλεση του μασάζ θα πρέπει να καθορίζεται από:

 • Θετική στάση, προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα;
 • Εκτέλεση για την επεξεργασία του νερού, δηλαδή, λαμβάνοντας ένα ζεστό μπάνιο ή ντους, ακολουθούμενο από το τρίψιμο βουβωνική χώρα με μια πετσέτα;
 • Η άνετη ατμόσφαιρα, είναι δυνατό να προσθέσετε, να είναι εύκολο, χαλαρωτική μουσική.

Και στη συνέχεια, προχωρήστε απευθείας στο μασάζ.

Οι τεχνικές του μασάζ

Το μασάζ έχει μια τονωτική επίδραση στο δέρμα και όλα τα εσωτερικά ιστούς του πέους. Ως αποτέλεσμα, έχουν γίνει πιο ευέλικτη, και επιδέχονται το τέντωμα, αυξάνοντας έτσι το αρσενικό αναπαραγωγικό όργανο.

Κατά τον πρώτο μήνα της μασάζ για να αυξήσει το πέος οπτικές αλλαγές δεν μπορεί να παρατηρηθεί. Αλλά για 2-3 μήνες με τη βοήθεια του μασάζ μπορεί να αυξήσει τις διαστάσεις του πέους μερικά εκατοστά.

Τεχνική Νο 1

Μασάζ για τη διεύρυνση πεών με τη μέθοδο αυτή, πραγματοποιείται 5 φορές την εβδομάδα για περίπου 3 μήνες.

Η τεχνική που περιγράφεται μεθόδους της διεύρυνσης πέος έχει ως εξής:

 • Είναι απαραίτητο να φέρει το πέος σε στύση, για περαιτέρω ζύμωμα, και την προετοιμασία για μασάζ;
 • Στη συνέχεια, σε όλο το μήκος του πέος είναι απαραίτητη για επίχρισμα με το λίπος;
 • Μετά θα πρέπει το αρσενικό αναπαραγωγικό όργανο με κάποια προσοχή, για να αγκράφα στη βάση των δύο δάχτυλα, και να αρχίσει προς τα κάτω κινήσεις, και τον εαυτό μου;
 • Μετά είναι δυνατόν να αλλάξετε τα όπλα και να συνεχίσετε να κάνετε μασάζ για τη διεύρυνση πεών είναι το άλλο άκρο;
 • Το πρώτο 7 ημέρες πρέπει να μασάζ για τη διεύρυνση πεών περίπου 10 λεπτά, και κάθε ακόλουθη εβδομάδα να αυξήσει το χρόνο εκτέλεσης της περιγράφονται τεχνικές για 5 λεπτά.

Σημαντικό! Στη διαδικασία των ασκήσεων θα πρέπει να το ανδρικό αναπαραγωγικό όργανο ήταν σε μια διεγερμένη κατάσταση, αλλά χωρίς την εμφάνιση της στύσης. Και μετά την εμφάνιση τέτοιων απαραίτητο να διακόψει τον εξοπλισμό, μέχρι και την επακόλουθη διέγερση του πέους. Και μετά να συνεχίσει τις σπουδές του.

Η απόδοση του μασάζ:

 • Η παρατηρούμενη επίδραση μετά από 3 μήνες. Αύξηση του μήκους του πέους από 7 cm, και το ποσό των 2-3 εκατ.
 • Τον πλήρη έλεγχο πάνω από τη στύση;
 • Αύξηση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής.

Τεχνική Νο 2

Ασκήσεις για την τεχνική αυτή θα πρέπει να επαναλαμβάνεται καθημερινά για 90 ημέρες.

Βήμα-προς-βήμα οδηγίες για:

 • Θα πρέπει πρώτα να διεγείρουν το πέος;
 • Πρέπει να σφίξει τα δάχτυλα της στη βάση του το ανδρικό αναπαραγωγικό όργανο και σιγά-σιγά να εκτελέσετε το χέρι σας προς τα κάτω, τραβώντας το πέος κάτω και. Για να εκτελέσετε μια παρόμοια άσκηση για περίπου 5 λεπτά.
 • Μετά από την ανάγκη να φέρει το πέος σε στύση και ανάπαυση.
 • Στη συνέχεια έχουμε το σεξουαλικό όργανο και πάλι να φέρει;
 • Διανείμετε το λίπος στη βάση του πέους;
 • Στη συνέχεια, θα πρέπει να αγκαλιάσει το πέος με τα δάχτυλα στη βάση, πιέστε και 2-3 δευτερόλεπτα να περιμένει;
 • Όταν αισθάνεστε την αύξηση θα πρέπει να χαλαρώσει το πιάσιμο χεριών, τραβήξτε το πέος, και να συνεχίσει την κίνηση του άκρου προς το κεφάλι και προς τα κάτω από αυτό *
 • Στις αρχές του πέους κεφάλι για να διορθώσετε τα δάχτυλα δαχτυλίδι για μερικά δευτερόλεπτα.

Η απόδοση του μασάζ:

μασάζ για τη διεύρυνση πεών
 • Για 3 μήνες παρόμοια μασάζ για να αυξήσει το πέος ενισχύει το ανδρικό αναπαραγωγικό όργανο από 5-7 cm σε μήκος και 2-3 cm σε όγκο;
 • Το κεφάλι του πέους αυξάνει επίσης.

Σημαντικό! Η μέθοδος αυτή πρέπει να διεξάγεται όχι περισσότερο από 15 λεπτά. Η αύξηση του χρόνου που δεν συνιστάται.

Τεχνική Νο. 3

Μασάζ σύμφωνα με τη λεγόμενη μέθοδο του Ταοϊσμού – "κάθαρση ενέργειας" πρέπει να διεξάγονται περισσότερες από 3 φορές την εβδομάδα για 90 ημέρες.

Βήμα-προς-βήμα οδηγίες για:

 • Να ζεσταθεί το πέος πρέπει να Ινστιτούτου *
 • Στη συνέχεια, στη βάση, με τις δύο πλευρές του πέους είναι απαραίτητο να δώσετε τα χέρια, τόσο πολύ έτσι ώστε οι μεγάλες δάχτυλα έχουν αλλάξει, και ο δείκτης στο κάτω μέρος του πέους;
 • Αργές κινήσεις πρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε μασάζ στο πέος, κινείται αργά προς το κεφάλι του, για να διαλύσει το αίμα;
 • Τα μαθήματα θα πρέπει να τρέξει 10 φορές.
 • Στη συνέχεια, θα πρέπει να πατήσετε το σεξουαλικό όργανο ανάμεσα σε δύο δάχτυλα, μερικά εκατοστά από το κεφάλι;
 • Κλίνει προς τα εμπρός θα πρέπει να χτυπήσει το χαλινός του πέους, στο μηρό;
 • Στη συνέχεια, κάνει ένα χτύπημα στο μηρό με το άλλο χέρι.

Η απόδοση του μασάζ:

 • Το πέος θα αυξήσει σε μήκος 5 cm και ο όγκος κατά 2-3 cm για 3 μήνες.
 • Θα υπάρξει αύξηση στο πέος κεφάλι;
 • Του προστάτη θα είναι σε καλή κατάσταση.

Μετά την ολοκλήρωση της περιγράφεται κατάρτισης ελαφρά και πάλι για να κάνετε μασάζ στο πέος, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε βοτανικά κρέμες για ενυδάτωση. Αυτό θα βελτιώσει την κυκλοφορία στο πέος και να το επαναφέρετε μετά από περιποιήσεις μασάζ.

Μπορεί να αντλία;

Ο φαλλός δεν είναι ένας μυς! Λογικά σκεπτόμενοι, μπορούμε να καταλάβουμε ότι για να αντλήσει το πέος στο γυμναστήριο είναι αδύνατο. Για να τονώσετε και να ενισχύσει τους μυς του πυελικού εδάφους, οι οποίες παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανέγερση, αλλά στη διαμόρφωση της μέγεθος δεν συμμετέχουν. Το σώμα του πέους αποτελείται από δύο σπηλαιώδη σώματα και το σπογγώδες, η οποία περνά από το κεφάλι του πέους και το σηραγγώδες σώμα είναι στις πλευρές. Για μεγαλύτερη κατανόηση, μπορείτε να συγκρίνετε το πέος με ένα χοτ ντογκ, όπου το λουκάνικο είναι σπογγώδες σώμα, και η ζύμη είναι σπηλαιώδης. Σπηλαιώδης του σώματος ονομάζονται έτσι επειδή περιέχουν κενά ή "σπηλιά", όπου κατά τη διάρκεια της ανέγερσης της ροής του αίματος. Λειτουργεί όπως αυτό: το αίμα ρέει μέσα από τα κενά και να τους γεμίζει, αυτή τη φορά των μυών του πυελικού εδάφους, όπως εάν για να εμποδίσει την εκροή του αίματος από το πέος έρχεται περισσότερο από ό, τι πηγαίνει. Έτσι, έρχεται μια στύση. Μετά την χαλάρωση των μυών, το φλεβικό αίμα, αφήνει κενά δωρεάν. Το αποτέλεσμα είναι ένα μεγάλο φαλλό σταδιακά να παίρνει και πάλι το συνηθισμένο μέγεθος. Όλα με κάποιο τρόπο υπάρχουσες τεχνικές βασίζονται σε αύξηση του αριθμού και του μεγέθους των κενών στο σώμα του πέους, και το τέντωμα του δέρματος του πέους και τραύμα στο σπηλαιώδη και σπογγώδη φορείς με στόχο δίνοντάς τους μια ώθηση. Όλα αυτό οδηγεί σε μια αύξηση στο μήκος και το πάχος του σώματος. Έτσι, το μασάζ είναι κάτι που θα πρέπει να δώσουν προσοχή αν θέλετε να αυξήσετε τον ανδρισμό σου.

Μεθόδους χρήσης

Συχνά για την αύξηση φαλλό οι άνθρωποι χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους διαλυτικά. Αλλά είναι ακριβό, μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο πέος. Και αυτό είναι ένα ξένο σώμα ότι χρειάζεται τουλάχιστον 6 ώρες την ημέρα για να φορέσει για το πέος. Αυτό είναι μια σειρά από αδυναμίες της τεχνικής. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τη συσκευή επέκτασης ή όχι, υπάρχουν πολλά είδη μασάζ και ασκήσεις που μπορεί επίσης αποτελεσματικά να αυξήσει το μέγεθος του πέους του στο σπίτι. Πολλοί θεωρούν ότι οι τεχνικές αυτές είναι λιγότερο τραυματική.

πέος διεύρυνση.

Τα πλεονεκτήματα της άσκησης και μασάζ:

 1. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στο σπίτι σας σε οποιαδήποτε κατάλληλη στιγμή στο σπίτι.
 2. Δεν παίρνει πολύ χρόνο (εκτός από ορισμένες μεθόδους).
 3. Χρειάζεται καμία προηγούμενη διαβούλευση με το γιατρό.

Μειονεκτήματα:

 1. Θα πρέπει να προσεκτικά να μάθεις την τεχνική.
 2. Το αποτέλεσμα ποικίλλει και είναι πολύ μεμονωμένα.
 3. Είναι δυνατόν να βλάψει το πέος.

Ας εξετάσουμε λεπτομερώς η τεχνική της εκτέλεσης μασάζ, είναι επίσης ασκήσεις για να αυξήσει το πέος. Άσκηση τακτικά, θα είστε σε θέση να αυξήσει όχι μόνο το μήκος του φαλλού, αλλά και το πάχος. Επίσης να παρατηρήσετε ότι οι ανεγέρσεις θα γίνει περισσότερο, και τις αισθήσεις κατά τη συνουσία – φωτεινή.

Πριν από την εκτέλεση οποιασδήποτε μασάζ και ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών, θα πρέπει να τυλίξετε 10 λεπτά το πέος με μια πετσέτα εμποτισμένο με ζεστό νερό. Αυτό γίνεται για να μειώσει το τραύμα στο πέος. Πρέπει απολύτως να λιπαίνετε το πέος με λιπαντικό ή βαζελίνη (σε ορισμένες μεθόδους η διαδικασία γίνεται "στεγνό", αναφέρεται). Θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τη συνιστώμενη ανέγερση επίπεδο για τις ασκήσεις, αλλιώς μπορεί να βλάψει το πέος.

Τι πρέπει να ξέρω;

Ακόμα και όσοι δεν πάσχουν από έλλειψη μήκος από την αξιοπρέπειά μου, θέλω να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα. Βίντεο μασάζ για τη διεύρυνση πεών μπορεί να τους βοηθήσει να κατανοήσουν πώς να εκτελέσει σωστά τη διαδικασία, μερικοί λένε ότι είναι αναγκαίο να προετοιμαστούν. Μέσα από αυτό το αποτέλεσμα μπορείτε να επιτύχετε το τέντωμα των κοιλοτήτων που συνθέτουν το πέος, και θα προσθέσει στην ανάπτυξη. Αυτό συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι το σπηλαιώδη σώματα γεμίζουν με αίμα, να γίνει ευρύτερη και το τέντωμα. Σταδιακά, λόγω της τέντωμα θα αποτελέσει νέο ιστό και να γίνει πιο ελαστικό.

Τα θετικά αποτελέσματα του μασάζ μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και αν έχετε αφιερώσει μόλις 5 λεπτά την ημέρα. Αν πολλή επιμονή και υπομονή, μετά από μερικές εβδομάδες θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα.

Θετική επίδραση μασάζ δεν είναι μόνο για το μέγεθος του πέους, αλλά επίσης σχετικά με τα εσωτερικά συστήματα:

 • Βελτιώνει την τοπική κυκλοφορία αίματος
 • Αποτρέπει το ενδεχόμενο της πρόωρης εκσπερμάτωσης
 • Αυξάνει τη δραστικότητα
 • Αυξάνοντας την αντοχή στο κρεβάτι
 • Έξω στασιμότητα του αίματος και σπέρματος

Ανέγερση από το μασάζ γίνεται πιο σφριγηλό και πιο σταθερή, και η συγκίνηση του οργασμού γίνει πιο φωτεινή. Η τεχνική αυτή είναι ασφαλής και δεν θα φέρει κανένα κίνδυνο, μόνο σε περίπτωση που η τήρηση των συστάσεων, όπως:

 1. Προ-θερμότητας-ύφασμα, λαμβάνοντας ένα ζεστό ντους ή το βρέξιμο του σώματος με ένα πανί εμποτισμένο σε ζεστό νερό
 2. Θερμότητα που χρειάζεται όχι μόνο το πέος αλλά και την περιοχή του οσχέου και στη βουβωνική χώρα
 3. Τα χέρια θα πρέπει επίσης να είναι ζεστό, ώστε να ΤΡΊΒΕΤΕ ένας εναντίον του άλλου
 4. Προετοιμάστε το λάδι, την κρέμα ή το λιπαντικό, το οποίο θα βοηθήσει το μασάζ

Μασάζ έχει φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα, να κάνουμε μια μικρή εκπαίδευση. Ασκήσεις υπάρχουν αρκετές επιλογές. Έτσι, μπορείτε να χαλαρώσετε και σε μια κυκλική κίνηση για να λιπαίνετε το πέος με το λιπαντικό, από τη βάση μέχρι το κεφάλι για 3 λεπτά. Είναι δυνατόν να αγκράφα μια γεννητικών οργάνων με τα δύο χέρια και να αρχίσει να κυλήσει από πλευρά σε πλευρά. Δεν πρέπει να το κάνουμε πάρα πολύ πόνο, δεδομένου ότι είναι μόνο ένα ζεστό-up. Το τρίτο είναι να τρέμουν, όταν ένα μέλος που απαιτούνται για να σκάσει τα υπόλοιπα.

Η τεχνική του μασάζ

Τώρα ας μάθουμε πώς να το κάνουμε μασάζ για τη διεύρυνση πεών και ποιο είναι το καθεστώς διαδικασίες. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στη σωστή τεχνική και την κανονικότητα. Πρώτον, υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, έτσι θα πρέπει να ξεκινήσετε με το πιο εύκολο. Όταν οι μύες και τους ιστούς σταδιακά να χρησιμοποιηθεί για τα φορτία, θα πρέπει να αυξηθεί.

Μην κάνετε μασάζ σε κατάσταση στρες ή σε περιόδους στρες, ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι χαλαρή και να ρυθμιστεί με έναν θετικό τρόπο. Μπορείτε να παίξετε ακόμα και χαλαρωτική μουσική.

Συμβατικά μασάζ. Η συνιστώμενη διάρκεια της συμμετοχής – 3 μήνες, επαναλάβετε για 5 συνεχόμενες ημέρες, στη συνέχεια, 2 σπάσιμο ημέρας. Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των κρατών πρέπει να είναι σε διεγερμένη κατάσταση (αλλά σε πλήρη στύση), είναι πλήρως λιπαίνονται με γράσο ή λάδι. Τι πρέπει να κάνετε:

 • Πιάστε το σώμα στη βάση του αντίχειρα και του δείκτη σας (όπως το κουμπί OK σημάδι) και, στη συνέχεια, σύρετε απαλά τους, καθοδηγώντας το πέος από τον εαυτό σου και λίγο από το τράβηγμα. Για το κεφάλι και τα δάχτυλα δεν πρέπει να αγγίξει, να εξαπλωθεί πριν
 • Τώρα κάνει το ίδιο και με το άλλο χέρι
 • Διάρκεια της συνεδρίας είναι 10 λεπτά. Αν έχετε φτάσει σε στύση, πάρτε ένα μικρό διάλειμμα
μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Με κάθε επόμενη εβδομάδα, να αυξήσει τη διάρκεια του μασάζ, μέχρι να φτάσει τα 30 λεπτά. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να μάθει να ελέγχει την εκσπερμάτιση και να αυξήσει τη διάρκεια της οικειότητας. Για να αυξήσετε το μέγεθος του κεφαλιού, σπεύδουν να δώσει το αίμα της, και στη συνέχεια το στύβουμε με το χέρι σας για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, αφήστε σιγά-σιγά, αφήστε να ξεκουραστούν και να επαναλάβετε, κρατώντας για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα. Η διάρκεια αυτού του μασάζ είναι επίσης 10 λεπτά να το κάνεις όταν εγκαταστάθηκε με την πρώτη.

Uli. Τεχνολογία, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αυξήσει το πάχος του κράτους. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να το λίπος του σώματος βρεφική κρέμα ή λάδι, και στη συνέχεια να αγκράφα με το ένα χέρι όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς τη βάση. Τώρα σφίξε το χέρι σας και κρατήστε αυτή τη θέση για 30 έως 60 δευτερόλεπτα. Το πέος, μασάζ θα πρέπει να είναι μόνο ελαφρώς ενθουσιασμένος. Κάθε σκέλος είναι υποχρεωμένη να κάνει 10 αρπάζει. Συνεχίστε να Uli καλύτερη τακτική όταν τρίβει το κάνεις για δυο μήνες, γιατί το ανεκπαίδευτο σώμα μπορεί να υποφέρουν.

Σε καμία περίπτωση μην τραβάτε το κράτος και να μην κάνεις απότομες κινήσεις, αλλά κρατήστε σταθερά το χέρι στη βάση του. Όταν κυριαρχήσει η βασική τεχνική, μπορείτε να προσθέσετε τα υπάρχοντα πλεονεκτήματα σε τράβηγμα κατεύθυνση και την ίδια, την κράτησή του για 10 δευτερόλεπτα. Εναλλακτική καθήκοντα του πλανήτη για να αποκαταστήσει την κυκλοφορία.

Για αυτή την τεχνική έχει τις αντενδείξεις σε μορφή καρδιαγγειακά νοσήματα, διάφορες λοιμώξεις του ουρογεννητικού συστήματος και της δυσλειτουργίας που σχετίζονται με αυτά. Αρχίστε να κάνετε μασάζ Uli προσεκτικά, χωρίς βιασύνη, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Ένα άλλο του είδους του, θεωρείται διπλή πώληση, όταν με το ένα χέρι κρατάτε τη βάση, και το δεύτερο δεν είναι σε αδράνεια, και διατηρεί το μέλος πάνω από το κεφάλι. Επίσης κατά την ολοκλήρωση αυτού του έργου μπορεί να επαναληφθεί μερικές ασκήσεις που θα περιγράψω αργότερα.

27.03.2019