Ασκήσεις για να αυξήσει το πέος

Για τους άνδρες ένα σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική ζωή παίζεται από δύο δείκτες: την ισχύ και το μέγεθος του πέους. Αν για να αυξήσει το πρώτο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές ταμπλέτες για την αύξηση της ανάπτυξης κατά το δεύτερο με το φάρμακο δεν έχει δει όσο το δυνατόν. Ως εκ τούτου, μέσα από παρατηρήσεις και πειράματα εδώ και πολλές δεκαετίες έχει αναπτύξει ειδικές ασκήσεις για την αύξηση του πέους, αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει το έργο της.

ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών

Σύμφωνα με τη μέθοδο της έκθεσης αυξήσει το πέος ενός άντρα μπορεί να διαιρεθεί σε:

Οι μηχανισμοί δράσης είναι δυνατόν να διαθέσει αύξηση του πέους με τη χρήση:

 • τα χέρια;
 • μηχανικές συσκευές (όπως αντλίες κενού);
 • εμπορεύματα.

Πάχυνση του πέους επιτυγχάνεται λόγω της μακροχρόνιας διατήρησης του τεχνητή στύση. Η επιμήκυνση του πέους προκύπτει από το μηχανικό τέντωμα.

Ο ιδανικός τρόπος για να αυξήσετε την ανδρική σεξουαλική όργανο θεωρείται μέθοδος με το χέρι (χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα * τρία εκατοστά σε μήκος).

Ασκήσεις για να αυξήσει το πέος θα πρέπει να κάνει 15-30 λεπτά κάθε μέρα. Ο καλύτερος χρόνος για τις τεχνικές, πρωί και βράδυ. Επίσης, είναι σημαντικό πριν ξεκινήσετε την άσκηση για να αυξήσει το πέος εξεταστούν και να πάρετε συμβουλές από έναν γιατρό.

Κάθε άσκηση έχει τη δική του ένταση και φορτίο, το οποίο πρέπει να ληφθεί υπόψη. Η μετάβαση σε ένα πιο εξελιγμένο επίπεδο θα πρέπει να γίνει σταδιακά και ομαλά.

Η κύρια καλό αποτέλεσμα των διαδικασιών που εξαρτώνται από το ακόλουθο κείμενο:

 • η καθαριότητα του πέους και μεγεθυντικό συσκευές?
 • στάση του σώματος;
 • συμμόρφωση με το χρονικό διάστημα;
 • ώρα της ημέρας;
 • η παρουσία του λίπους;
 • προθέρμανση;
 • χωρίς πόνο;
 • προσοχή.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά επιτρέπουν να επιτευχθεί το επιθυμητό όνειρα για να αυξήσει το πέος .

Όλες οι ομάδες των ασκήσεων μπορεί να διαιρεθεί σε:

Τύποι των επιληπτικών κρίσεων εξαρτάται από το είδος της άσκησης:

Ασκήσεις για να αυξήσει τη δραστικότητα

 1. Στέκεται με ίσια πλάτη είναι απαραίτητο εναλλάξ να σηκώσει ψηλά τα γόνατα στο στομάχι.
 2. Στέκεται πάνω σε λυγισμένα πόδια για να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε το γλουτιαίων μυών και των μυών του περινέου κατά τη διαδικασία της κάμπτοντας τα γόνατα.
 3. Να αυξήσει τη λεκάνη, ενώ σε ύπτια θέση.

Ασκήσεις για να αυξήσει το μήκος του πέους

"Kegel" (ακούσια στύση)

Θεραπεία το πέος με μια κρέμα ή το λίπος απαιτείται από την μεταγραφική κατακόρυφες κινήσεις και σταδιακή αύξηση της ταχύτητας με δύο δάχτυλα για να το φέρει σε στύση, πριν από την οποία πρέπει να "τσιμπάτε" την βάση του πέους.

"Μασάζ" (τράβηγμα κινήσεις και τις ποικιλίες τους)

Ενεργό τράβηγμα του πέους σε στύση και δεν το διεγερμένη κατάσταση οφείλεται στο τέντωμα του κεφαλιού. Ανώτατα τεντωμένο πέος πρέπει να κρατήσει για 15 δευτερόλεπτα. Να αφήσει να πάει, επαναλάβετε την άσκηση. Ο αριθμός αυτών των "αρμέγματα" πέντε λεπτά θα πρέπει να φθάσει το 100 φορές.

"Τέντωμα"

Θα πρέπει σιγά-σιγά να τεντώσει ήρεμος και χαλαρός στο πέος για 15 δευτερόλεπτα 10 φορές. Αυτό το τέντωμα πρέπει να γίνει σε διαφορετικές θέσεις: τους γλουτούς, το ηβικό οστό, γυρίζει 360, το εκκρεμές, εσωτερική τέντωμα, διπλό τέντωμα, V-τέντωμα, τέντωμα, κ. λπ.

Ασκήσεις για να αυξήσει το πάχος του πέους

Ασκήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να πυκνώσει το πέος, επίσης, έχουν πολλά επίπεδα σοβαρότητας και χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

Κάθε άσκηση θα πρέπει να αρχίσει με ζέσταμα και προθέρμανση και στο τέλος με ένα μασάζ σχεδιασμένο για να χαλαρώσετε το πέος και να αποκαταστήσει τη λειτουργία των πλοίων. Είναι απαραίτητο να λαμβάνουν προφυλάξεις για την ασφάλεια και την παραμικρή αίσθηση του πόνου, είναι καλύτερα να τελειώσει η άσκηση, για να αποφύγετε τραυματισμούς και μακροχρόνια φορτία. Μετά από μια προπόνηση, σίγουρα πρέπει να δώσει το πέος σας για να ξεκουραστούν και να ανακάμψουν.

πέος διεύρυνση.

Επίσης να αυξήσει το πέος με ένα ειδικό βάρος της συσκευής η οποία πρέπει να φορεθεί για έως και οκτώ ώρες την ημέρα. Ωστόσο, τέτοιες μέθοδοι είναι πιο επώδυνη και δυσάρεστη.

Εκτελώντας αυτές τις απλές ασκήσεις κάθε μέρα, μπορείτε να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα: μια αύξηση στο μέγεθος του πέους. διορθώνει ορατά ελαττώματα, βελτιωμένη δραστικότητα και περισσότερο.Δρ. Εκτός από όλα τα παραπάνω, είναι απαραίτητο να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτό σημαίνει: να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες, να τρώτε μια υγιεινή διατροφή, δεν SuperCool, να επιδίδονται σε επαρκή φυσική δραστηριότητα, την ελαχιστοποίηση δοκιμή ανοσία στην ασθένεια. Όλα αυτά θα είναι μια άλλη ένδειξη της καλή διάθεση και αυτοπεποίθηση.

19.04.2019