Πώς να αυξήσει το μέγεθος του πέους

Πώς να αυξήσει το πέος; Αυτό το ερώτημα απασχολεί πολλούς άνδρες, οι διαστάσεις του ανδρισμού που είναι πολύ από το τέλειο. Να θυμάστε ότι για να αυξήσουμε τα κράτη μερικά εκατοστά για ζωή θα σας βοηθήσει μόνο με χειρουργική επέμβαση, αλλά στο σπίτι σας μπορεί να κάνει περισσότερα από το να ξοδεύουν λίγα λεπτά ειδικές ασκήσεις και άλλες τεχνικές.

Πώς να αυξήσει το πέος: κενή τεχνική

πώς να αυξήσει τα κράτη

Πώς να αυξηθεί ένα πουλί; Υπάρχει μια ειδική κενή τεχνική με την οποία μπορεί να προκαλέσει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα και να αυξήσει για λίγο.

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να αγοράσετε μια ειδική αντλία κενού (μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτρική). Με αυτή τη μέθοδο, το αναπαραγωγικό όργανο επισκέφθηκε το κελί όπου υπάρχει αρνητική πίεση. Ανάπτυξη σε αυτή την περίπτωση είναι μέχρι και τρεις ίντσες σε ένα χρόνο, αλλά η διάρκεια αυτής της επίδρασης δεν είναι διαθέσιμα.

Πώς να αυξήσει τα κράτη: φάρμακα τεχνικές

Πολλοί άντρες αναρωτιούνται πώς να επιμηκύνει τα κράτη με τα χάπια και τις αλοιφές; Αυτή η μέθοδος αύξηση μπορεί να ονομάζεται ένα φάρμακο, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το σπίτι χρησιμοποιώντας ένα χάπι θαύμα, δεν θα είναι σε θέση να αυξηθεί δραματικά τον ανδρισμό του για τη ζωή, αλλά υπάρχει μια μικρή αύξηση λόγω της εισροής του αίματος και αυξάνουν τη συγκέντρωση των ορμονών του σώματος που μπορείτε να βασιστείτε.

Τώρα είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία από αλοιφές που πρέπει να εφαρμόζονται στα κράτη για να την αυξήσετε. Η μέθοδος αυτή είναι αποτελεσματική όταν συνδυάζεται με την τεχνική του μασάζ. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι πριν από την εφαρμογή οποιαδήποτε αλοιφή συνιστάται να διαβάσετε προσεκτικά τη σύνθεση, προκειμένου να εξαλειφθεί η πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αλοιφή και η αναστολή μπορεί να είναι τόσο μικρής όσο και μακράς δράσης. Στην πρώτη περίπτωση, μπορείτε να υπολογίζετε σε μια βραχυπρόθεσμη επίδραση (πέος ελαφρώς αυξηθεί σε μέγεθος για δύο ώρες). Συνήθως, αυτή είναι ικανοποιητική για σεξουαλική επαφή, για να αποφύγετε τη δυσφορία και αμηχανία, ειδικά αν έχει ένα νέο συνεργάτη.

Η δεύτερη ομάδα των φαρμάκων που είναι σχεδιασμένο για παρατεταμένη επίδραση, σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε μέρα, και μικρή επίδραση μπορεί να παρατηρήσει μετά από μια-δυο εβδομάδες.

Υπάρχουν επίσης φάρμακα με τη μορφή δισκίων, τα οποία περιλαμβάνουν ορμόνες. Ωστόσο, το φάρμακο μόνο μετά από συνταγή γιατρού, καθώς μπορεί να προκαλέσει πολλές παρενέργειες. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και ασφαλή συμπληρώματα διατροφής, τα οποία περιλαμβάνουν φυτικά συστατικά. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν αντενδείξεις και παρενέργειες.

Ειδικές ασκήσεις

Μεγέθυνση πέους σε μέγεθος, χρησιμοποιώντας ειδικές ασκήσεις, που είναι τακτική και σωστή μασάζ. Ακόμα και με την έλλειψη χρόνου, δίνοντας τις ασκήσεις λίγα λεπτά την ημέρα, μπορείτε να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο: Δρ. Μακάροβα - κράτη αύξηση 5 cm

Το πρώτο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε το λιπαντικό που οφείλεται στην οποία προπόνηση θα είναι πιο αποτελεσματική. Στη συνέχεια, φέρει το σεξουαλικό όργανο σε στύση. Ο στόχος σας είναι να τεντώστε απαλά το βαρέλι μέλος για να αυξηθεί η πρόσφυση στη βάση του πέους. Την ίδια στιγμή να προσπαθήσουμε να κρατήσει την κυκλοφορία του αίματος σε αυτό το μέρος. Σημείωση: τα πιασίματα χρειάζεστε έναν τρόπο για να μην αισθάνεται δυσφορία. Το κλειδί για την επιτυχία κατά την εκτέλεση αυτών των ασκήσεων είναι επαρκής λιπαντικό και ενεργητική σύλληψη. Μετά από μια προπόνηση, θα πρέπει να απαλά μασάζ πέος σας για αρκετά λεπτά. Οι διαδικασίες αυτές θερμή φύση θα βελτιώσει την κυκλοφορία διαδικασία.

Το πέος διεύρυνση στο σπίτι

πέος διεύρυνση.

Υπάρχουν πολλές δημοφιλείς μέθοδοι μεγέθυνσης πέους που ισχύουν στο σπίτι σας. Αυτές οι μέθοδοι; Είναι δύσκολο να πω, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες, πιο αποτελεσματικές προσεγγίσεις. Είναι το πιο ασφαλές και χρήσιμο πέος διεύρυνση μεθόδους στο σπίτι:

  1. Το τέντωμα των κρατών. Πριν από την εκτέλεση αυτού του χειρισμού, συνιστάται να βάλει το πέος λιπαντικό με αποτέλεσμα αύξηση της θερμοκρασίας. Στη συνέχεια, απαλά αλλά διεξοδικά αρχίσει να κινείται από το δέρμα του πέους στραμμένη μακριά από εσάς. Ως αποτέλεσμα η τακτική άσκηση κατά τη διάρκεια του μήνα μπορεί μερικές φορές να βοηθήσει να αυξήσει το μέγεθος του πέους σε εκατοστά.
  2. Η χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής είναι μια άλλη δημοφιλής μέθοδος του πέους διεύρυνση. Η σύνθεση αυτών των προσθέτων περιλαμβάνουν φυσικό τρόπο, έτσι ώστε να είναι απολύτως ασφαλές για χρήση. Μπορείτε να αγοράσετε ταμπλέτες με το εκχύλισμα από βότανα, πιπέρι Καγιέν και άλλα βοηθητικά εξαρτήματα, τα οποία ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος στο πέος και να αυξήσει τον όγκο του.
  3. Βότανα είναι μια απλή και δημοφιλής μέθοδος. Μερικοί συνιστούν τακτικά τρίβονται στο σεξουαλικό όργανο ή έγχυση hawthorn ιβίσκος, για να κάνετε κομπρέσες εγχύσεις από αυτά τα βότανα. Η αποτελεσματικότητα της τεχνικής αυτής είναι αμφίβολη, ωστόσο, αντενδείξεις για τη βοτανική ιατρική δεν είναι διαθέσιμη, με εξαίρεση τις πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις.

Υπάρχουν επικίνδυνα σπίτι μεθόδους, που δεν συνιστάται. Μιλάμε για τα διαφορετικά φορτία που είναι κρεμασμένα στο σεξουαλικό όργανο. Στο δεξιός εφαρμογή τα βάρη που μπορεί να τραυματίσει τα γεννητικά όργανα, οδηγώντας σε στυτική δυσλειτουργία και φλεγμονώδεις διεργασίες.

Αυξήσει το μέγεθος του πέους μέσω της χειρουργικής επέμβασης

Αν οι παραπάνω μέθοδοι δεν βοηθούν, ένας ειδικός μπορεί να προσφέρει για να αυξήσει το σεξουαλικό όργανο με χειρουργική επέμβαση. Σε αυτή την περίπτωση, ο χειρουργός αυξάνει το σεξουαλικό όργανο, προσαρμόζοντας το καβάλο του Τμήματος. Είναι μερικές φορές χρησιμοποιείται συνδυασμός μέθοδος λειτουργίας του, το πρώτο βήμα είναι η διασταύρωση ορισμένων συνδέσμων του πέους, τότε η βουβωνική χώρα φοριέται ένα ειδικό διαλυτικό χρώματος που θα πρέπει να φορεθεί τακτικά για να εδραιώσει την ισχύ.

Δεν νομίζω ότι η λειτουργία του θα κρατήσει για όποιον το επιθυμεί. Υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις για χειρουργική επέμβαση, μεταξύ των οποίων είναι η εκ γενετής παραμόρφωση του πέους. Εκτός από την πλαστική χειρουργική για την αύξηση του πέους είναι μια ακριβή διαδικασία που δεν είναι διαθέσιμη σε όλους.

Το πλαστικό είναι μια αρκετά επώδυνη μέθοδος διόρθωσης, η οποία γίνεται υπό αναισθησία. Η λειτουργία έχει μια μεγάλη και δεν είναι πολύ ευχάριστη αποκατάστασης για αρκετούς μήνες, θα πρέπει να απέχουν από το σεξ. Αυτό είναι γιατί, πριν αποφασίσει για μια τέτοια ριζοσπαστική μέθοδο, συνιστάται να δοκιμάσετε τις πιο προσιτές τρόπους.

Έτσι, για να αυξήσει τα κράτη στο σπίτι είναι αρκετά πραγματικό, είναι απαραίτητο να καταφύγουμε σε χειρουργική επέμβαση, το μόνο που χρειάζεται να συνδυάζουν διάφορες ασφαλείς και υγιείς τρόπους και δεν πρέπει να ξεχνάμε την τακτική άσκηση.

24.04.2019