Λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση πεών

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι για να αυξήσει την αξιοπρέπεια όχι μόνο χειρουργική τεχνική, αλλά πώς ακριβώς να το κάνουμε δεν το καταλαβαίνουν. Στο άρθρο μας θα σας πω για τις λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση πεών και την ισχύ που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μερικά από αυτά είναι αρκετά εξωτικό, για άλλα υλικά που μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε σπίτι. Επίσης, υπάρχουν συστάσεις, η τήρηση των οποίων θα επιταχύνει τη διαδικασία, όπως η κατάργηση των επιβλαβών συνηθειών και η σωστή διατροφή.

λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση πεών

Το μέγεθος του πέους στους άνδρες εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες: την εθνικότητα, την ηλικία, το ποσοστό των μεταβολικών διεργασιών. Επηρεάζει κάποια από αυτά είναι αδύνατο, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που επηρέασε, όπως το επίπεδο της τεστοστερόνης ή τον τρόπο ζωής. Θα επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα των ερωτικών σχέσεων και την ισχύ, τόσο κατά την ίδια στιγμή με ένα μεγαλύτερο πέος έχετε όλες τις πιθανότητες για να αποτρέψει ουρογεννητικό ασθενειών και την ενίσχυση της στύσης. Οι περισσότερες από τις μεθόδους που δεν αναγνωρίζονται από την ιατρική, έτσι δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία για το έργο τους. Θα δείχνουν αυτά που χρησιμοποιούνται πιο συχνά θετικά σχόλια.

Ποικιλία τεχνικών

Είναι αδύνατο να πούμε με βεβαιότητα ότι μια συγκεκριμένη τεχνική θα είναι σε θέση να αυξήσει το πλεονέκτημα του ισχυρότερο φύλο. Για κάθε οργανισμό μία ή η άλλη μέθοδος θα λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο, γιατί, μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσετε διάφορες θεραπείες. Παραδοσιακές μέθοδοι μεγέθυνσης πέους που χρησιμοποιούνται στο σπίτι, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι ασφαλής και δεν έχει αντενδείξεις. Φυσικό τρόπο, χωρίς την χρήση χειρουργικής επέμβασης, είναι δυνατόν να αυξήσει το μέγεθός της χρησιμοποιώντας:

 • Βότανα και φυτά που χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία κρέμα ή ζωμό
 • Απλές ασκήσεις και μασάζ
 • Αυτοσχέδια μέσα (σόδα, "αστερίσκο", κ. λπ.)

Από πού να αρχίσετε εξαρτάται από εσάς, νομίζω ότι είσαι έτοιμος να αποφασίσει πρώτα. Υπάρχει ακόμη και μια ψυχολογική μέθοδος, με βάση το γεγονός ότι η θετική σκέψη βοηθά στην παραγωγή ορμονών που αυξάνουν σταδιακά τα γεννητικά όργανα. Εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, μπορείτε να αγοράσετε ειδικές συσκευές, ικανές να αυξήσει το κράτος, αλλά η χρήση τους μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Αν αποφασίσετε να τη διεύρυνση του πέους σας, να είναι προετοιμασμένοι για μια μακρά και κουραστική διαδικασίες. Ωστόσο, το αποτέλεσμα θα είναι η αύξηση της αυτοπεποίθησης, η έλλειψη δυσφορία στην αντιμετώπιση με το αντίθετο φύλο ή να είναι σε ένα κοινό ντους, μπανιέρα.

Με την αύξηση του μεγέθους του πέους σας μπορεί να μην παρατηρήσετε ότι άρχισαν να συμπεριφέρονται πιο σίγουροι, πιο εύκολο να ασχοληθεί με Υποθέσεις, γιατί αντί η ύφεση είναι σε μεγάλα κέφια. Για να μην μειώσει τις προσπάθειές τους στο μηδέν, είναι απαραίτητο να σταματήσουν το Κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ, οδηγούν έναν ενεργό τρόπο ζωής, να λάβει όσο το δυνατόν φάρμακα που επάγουν τη δραστικότητα, να μην χρησιμοποιείτε Συμπληρώματα διατροφής που υπόσχονται ταχεία ανάπτυξη του πέους. Η τελευταία στην καλύτερη περίπτωση δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα, και στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να παρεμποδίσει σημαντικά την υγεία.

Φαρμακευτικά φυτά

Σχεδόν κανένας από το γρασίδι δεν είναι σε θέση να αυξήσει το πέος για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο, δηλαδή δεν θα δώσει μόνιμο αποτέλεσμα. Ωστόσο, οι θετικές πλευρές της χρήσης των φαρμακευτικών φυτών είναι ότι η αύξηση κράτους αυτή η δημοφιλής μέθοδος είναι σε θέση να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στην πύελο, να αυξήσει την παραγωγή των ορμονών του φύλου, επηρεάζει θετικά την δραστικότητα. Η χρήση των φυτικών φαρμάκων έχει αποδειχθεί περισσότερο από μία φορά, έτσι ώστε να αμφιβάλλω ότι δεν αξίζει τον κόπο. Επιπλέον, τα συστατικά για τα εργαλεία που μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε φαρμακείο και το κόστος που θα σας εκπλήξει.

Ανάμεσα στα μειονεκτήματα της χρησιμοποιώντας βότανα μπορεί να ονομάζεται μια μακρά αναμονή για τα αποτελέσματα και αρκετούς μήνες. Ακόμη και η χρήση της για την αύξηση της δραστικότητας απαιτεί το λιγότερο χρόνο. Επίσης, λειτουργεί καλύτερα φυτικά φάρμακα για όσους ασχολούνται με τη σωματική δραστηριότητα, ισορροπημένη feeds. Διαφορετικά, δεν θα λύσει μόνο το σώμα πρόβλημα: αραιώστε παχύ αίμα, να δώσει τα εσωτερικά όργανα τα θρεπτικά συστατικά για την καλύτερη εργασία, κ. λπ. Για να αυξήσετε την αξιοπρέπειά τους, το ισχυρότερο φύλο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 1. Θυμάρι
 2. Σκόρδο
 3. Ginseng
 4. Ginkgo biloba
 5. Περουβιανή Maca
 6. Hawthorn
 7. Αρτεμισία

Ας εξετάσουμε αυτά τα φυτά στενά. Το θυμάρι (ή το θυμάρι) από την αρχαιότητα χρησιμοποιείται για τη θεραπεία κρυολογήματα, πεπτικές διαταραχές, δερματικές παθήσεις. Έχει μια πλούσια χημική σύνθεση, από την οποία μας σημαντικά αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Χάρη σε αυτούς, το θυμάρι έχει αντι-φλεγμονώδη, αναλγητική, ανθελμινθικό, τονωτικό ιδιότητες. Όσο για την υγεία των ανδρών, είναι ικανός να:

 • Να ασχοληθεί με το άγχος (συχνά η αιτία της ανικανότητας)
 • Στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης (πολύ υψηλή, δεν επιτρέπει στο κράτος να επιτευχθεί η απαραίτητη "προϋπόθεση", πολύ χαμηλή προκαλεί αδυναμία και μειώνει την λίμπιντο)
 • Αυξάνει τη σύνθεση της τεστοστερόνης (είναι υπεύθυνο για τη στύση, αύξηση του πέους, να αυξήσει την αντοχή στο κρεβάτι)
 • Ανακουφίζει από μυϊκούς σπασμούς
 • Θετικά επηρεάζει το αναπαραγωγικό σύστημα

Άγριο θυμάρι το μαγείρεμα ζωμό, που πρέπει να ληφθεί εντός 4 μηνών. Για να το κάνετε αυτό, να προετοιμάσει 100 γρ. ξερά χόρτα, ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό και αφήστε το να απότομες για μία ώρα. Μετά από αυτό, το στραγγίζουμε και το πίνουμε 2 φορές το πρωί και το βράδυ. Αν χάσατε κάποια τεχνική, θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά τη θεραπεία.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Το σκόρδο είναι ένα φυσικό αφροδισιακό που αυξάνει τη λίμπιντο και δραστικότητα. Αυτό αυξάνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος, έτσι ώστε τα κράτη μεγαλώνει σε μέγεθος. Συνήθως παρασκευάζεται βάμμα, το οποίο πρέπει να λαμβάνεται 3 μήνες. Πάρτε 1 κιλό φλούδα πρώτες και γεμίστε των τριών λίτρων βάζο και ρίξτε βραστό νερό στην κορυφή. Μέσα σε ένα μήνα θα το κρατήσει σε ένα σκοτεινό μέρος, ανακινώντας περιστασιακά. Να πίνετε 25 σταγόνες, είτε απλά, ή να αραιώνεται σε ένα ποτήρι γάλα.

Ginseng, ή μάλλον ρίζα της, είναι γνωστή για τις ιδιότητές του για να απαλύνει και να διαστέλλονται τα αιμοφόρα αγγεία, η οποία βοηθά να διεξάγει μια πλήρη σεξουαλική επαφή. Σε βάρος της αύξησης του κράτους, είναι αδύνατο να πούμε με σιγουριά, αλλά η στυτική λειτουργία είναι σίγουρα βελτιωθεί. Για να προετοιμάσει το βάμμα του ginseng, κάντε τα εξής:

 1. Mix 20 γρ. τριμμένη ρίζα σε 200 ml βότκα
 2. Ας τους αφήσουμε να απότομες για 2 εβδομάδες, ερμητικά κλειστό
 3. 20 σταγόνες δύο φορές την ημέρα μισή ώρα πριν από τα γεύματα

Ginkgo biloba βελτιώνει την κατάσταση των αγγειακών τοιχωμάτων, αποτρέπει τους θρόμβους στο αίμα, ανακουφίζει από την κόπωση, αυξάνει την ευαισθησία του πέους. Αλλά το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι η μονάδα συμβάλλει στο τέντωμα των ιστών, σύμφωνα με την οποία το πέος μπορεί να αυξήσει. Από τα φυτά συνήθως δεν προετοιμάσει αφεψήματα ή αφεψήματα, και να το αγοράσετε σε μορφή τσαγιού ή κάψουλες από το φαρμακείο.

Εύχρηστα εργαλεία

Τη διεύρυνση του πέους λαϊκές θεραπείες περιλαμβάνει τη χρήση όχι μόνο των βοτάνων. Στο σπίτι, μπορείτε να βρείτε μερικά στοιχεία που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει το μέγεθος του αξιοπρέπεια. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι η σόδα και βαζελίνη.

Σόδα. Αυτή η λευκή σκόνη είναι, επίσης, χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα και το καθάρισμα, και τον καθαρισμό. Διεύρυνση πεών με την σόδα είναι επίσης αρκετά πραγματικό, ενώ δεν είναι επιβλαβή για την υγεία και έχει υψηλό κόστος. Εφαρμογές υπάρχουν αρκετές. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τα εξής:

 • Πλένετε καλά και ατμού το σώμα σας σε ζεστό νερό
 • Πετσέτα για να στα γεννητικά όργανα παρέμεινε υγρασία
 • Ισχύει για τα κράτη από τα πρώτα φυτικά έλαια και, στη συνέχεια, πασπαλίζουμε με μαγειρική σόδα
 • Μετά από λίγα λεπτά αφαιρέστε απαλά με ένα σφουγγάρι

Εάν αυτή η διαδικασία προκαλεί κάποια δυσφορία, μετά από αυτό μπορείτε να λιπαίνετε το πέος μαλακτική κρέμα. Στην πορεία δεν μπορείτε απλά να αφήσετε την μαγειρική σόδα στην επιφάνεια του δέρματος, αλλά ακριβή μασάζ με τα χέρια ή σφουγγάρι. Υπάρχει και μια άλλη μέθοδος: σε ένα ποτήρι ζεστό νερό, ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού ακατέργαστο, και στη συνέχεια αναχωρούν σε ένα δοχείο, το οποίο μπορεί να βάλει ένα σεξουαλικό όργανο. Κρατήστε το στην μπανιέρα για περίπου 15 λεπτά, μετά την οποία μπορείτε να προχωρήσετε στην ερωτική επαφή. Ακόμη και αν η αξιοπρέπεια δεν πρόκειται να αυξηθεί σε μέγεθος, πολλοί άνδρες να σημειώσετε ότι η αύξηση της ελαστικότητας του σώματος.

Παρόμοια δράση έχει και το "Σταρ", αλλά για πολλούς μπορεί να είναι πολύ ισχυρό και να κάψει τους βλεννογόνους. Αν δεν θέλεις να βάλεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο, μπορεί να διαλύσει τη σόδα στο νερό, που εφαρμόζονται στα κράτη και περιμένετε μέχρι το διάλυμα να στεγνώσει. Μετά από αυτό μπορείτε να ξεκινήσετε την εφαρμογή του βάλσαμο.

Μια άλλη χρήση για το ψήσιμο σόδα είναι να το ανακατεύουμε με το μέλι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα σπιτικό scrub, το οποίο είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα σε όλη την επιφάνεια του δέρματος και μασάζ μασάζ. Κάνει τα αποτελέσματα είναι δυνατόν, να χρησιμοποιούν μέσα το γάλα με την σόδα.

Βαζελίνη. Με τη βοήθεια της ουσίας αυτής που εγχέεται κάτω από το δέρμα, διανέμεται σε περιορισμένο χώρο και το κράτος εισπράττει περισσότερο από το ευπαρουσίαστο. Για τη διαδικασία θα πρέπει να κρατήσει στη βάση, για να απορροφήσει τη σύριγγα με βαζελίνη, απαλά με ένεση κάτω από το δέρμα και να το διανείμει σε όλο το μήκος. Η μέθοδος απαιτεί μεγάλη προσοχή και είναι καλύτερα να διεξάγεται από πρόσωπο με την ιατρική εκπαίδευση.

Αν η μάζα είναι κατανεμημένο σωστά, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρούς τραυματισμούς. Οι γιατροί δεν εγκρίνει μια τέτοια διεύρυνση πεών, διότι:

 1. Τον κίνδυνο για να πάρει κάτω από το δέρμα από ξένα σώματα που μπορεί να προκαλέσει το σχηματισμό των όγκων
 2. Χωρίς το κατάλληλο επίπεδο απολύμανσης στο αίμα μπορεί να πάρετε έναν ιό ή μόλυνση
 3. Η βαζελίνη μπορεί να προκαλέσει μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση αν χρησιμοποιείται σε πολύ μεγάλες ποσότητες

Χρησιμοποιήστε αυτό όχι πολύ συχνά, γιατί αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε φλεγμονώδεις διεργασίες που απαιτούν δαπανηρή θεραπεία.

Ειδικό μασάζ

Την ανάπτυξη του πέους σε παραδοσιακές μεθόδους, παρέχει τις εν λόγω μεθόδου, όπως το μασάζ. Μέσω της σωστής συμπεριφοράς, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την ανάπτυξη του μερικά εκατοστά. Η διαδικασία χωρίζεται σε 2 μέρη: την εκπαίδευση και το μασάζ. Στο πρώτο μέρος που θέλετε να ζεστάνετε τον ιστό, να βελτιώσει τη ροή του αίματος. Για να το κάνετε αυτό, το πέος καλύπτεται με ένα ύφασμα από φυσικά υλικά, εμποτισμένο σε ζεστό νερό για λίγα λεπτά.

Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει διάφορες ασκήσεις. Πριν από αυτούς, για την ευκολία, για τα κράτη να εφαρμόζουν μερικές σταγόνες λάδι (ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, δεντρολίβανο). Η τεχνική της παρόμοια με τον Αυνανισμό. Θέλετε να τυλίξετε γύρω από το σώμα με ένα δακτύλιο αντίχειρα και το δείκτη σας για τρία λεπτά για να κάνει το "άρμεγμα" - μασάζ πάνω και κάτω.

ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών

Το επόμενο βήμα είναι να προσπαθήσουμε να απαλά τεντώσει το κράτος μπροστά, αλλά αυτή τη φορά δεν θα πρέπει να είναι σε κατάσταση ισχυρή στύση. Για να αυξήσει το πάχος του το κεφάλι στο δαχτυλίδι στα δάχτυλα, είτε χέρι και να αρχίσει να κάνει άλλη μια κυκλική κίνηση. Τα χέρια οδηγήσει από τη βάση μετά από κάθε κλήση σε μια-δυο ανατροπές μετατόπιση 2 cm Στο τέλος του μασάζ, ξεπλύνετε το λάδι και φοράτε χαλαρά ρούχα, μέσα σε μια ώρα να προσπαθήσουμε να μην πάει έξω στο κρύο. Διαδικασία πληρώσει για 5-7 λεπτά καθημερινά.

Μπορεί να είναι μια χρήσιμη άσκηση για το ηβικό-κοκκυγικό μυς. Είναι υπεύθυνος για την επίμονη στύση και πόσο καιρό ένας άνθρωπος μπορεί να τη στηρίξει. Ποιο τρένο σε οποιαδήποτε κατάλληλη στιγμή, ακόμη και που κάθεται στο έργο στέλεχος των μυών, τη μείωση του χρόνου για λίγα δευτερόλεπτα και μετά χαλαρώνει. Θα πρέπει να κάνετε 8 προσεγγίσεις, και μετά από ένα σύντομο διάλειμμα και επαναλάβετε 3 φορές. Απλά θα το στέλεχος κάτω από τη λεκάνη για 2-3 δευτερόλεπτα, με το χρόνο που απαιτείται για να πάει μέχρι το 10.

Άλλες μεθόδους για την αύξηση

Μεταξύ των μεθόδων για να αυξήσει μέλος στις εθνικές συστάσεις και υπάρχουν και πολλοί άλλοι που δεν αναφέρονται. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα ξεχωριστό είδος των επιπτώσεων – βελονισμού. Θέλετε να βρείτε για το σώμα των βιολογικά ενεργών σημείων, τα οποία είναι υπεύθυνα για το αναπαραγωγικό σύστημα και απαλά επιρροή τους. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν αυτή η τεχνική λειτουργεί.

Αντίθεση λουτρά βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και επίσης να κάνουμε το κράτος πιο, αν και εν συντομία. Χρειάζεται ένα λεπτό για να πάρει σε ζεστό νερό, στη συνέχεια κρύο, τουλάχιστον 5 μεταβάσεις. Με παρόμοιο τρόπο λειτουργούν κομπρέσες. Σε cheesecloth, διπλωμένο σε πολλά επίπεδα, στοίβα και να εφαρμοστεί πάγος στην βάση του κρανίου, στην περιοχή της καρδιάς και γύρω από το όσχεο. Σε κάθε περιοχή, κρατώντας σε όχι περισσότερο από 2 λεπτά, απλά συνεχίστε τη διαδικασία για 15.

Για να αυξήσετε το μέγεθος πλεονεκτήματα, το φαγητό και τα καρπούζια. Περιέχουν το αμινοξύ, το οποίο, σάπια στο σώμα, μετατρέπεται σε αργινίνη, μια ουσία που διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και δίνει στο πέος λίγα χιλιοστά σε μήκος.

Για να βοηθήσει να λύσει το πρόβλημα των μικρών πλεονεκτήματα μπορεί ασκήσεις αναπνοής. Ο άνθρωπος οφείλει να το κάνει 50 βαθιά κοιλιά ανάσες, και στη συνέχεια να λάβει ένα πουλί στο δεξί χέρι και 81 φορές να κάνω την κυκλική κίνηση κατά την ήβη, σε μια δεξιόστροφη κατεύθυνση. Μετά από αυτό, το πέος είναι μασάζ σε όλη την επιφάνεια, αλλά δεν το φέρει σε στύση. Αναπνοή όλο αυτό το διάστημα, ακόμα βαθιά.

01.05.2019