Πώς να αυξήσει το πάχος του πέους

Ο άνθρωπος που είναι δυσαρεστημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή, συχνά τείνει να αλλάξει το μέγεθος του πέους του. Κάποιοι θέλουν να αυξήσουν το πάχος των κρατών. Το πάχος βοηθά να πάρετε μια πιο ζωντανά συναισθήματα κατά τη διάρκεια του σεξ. Επιπλέον, το μήκος και τον όγκο των κρατών δώσει την εμπιστοσύνη του ανθρώπου και την ικανότητα να πάρει ικανοποίηση από τη σεξουαλική οικειότητα.

πέος διεύρυνση.

Οι γιατροί λένε ότι με την τακτική πρακτική ειδικές ασκήσεις, μπορείτε να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα στην αλλαγή του μεγέθους της αξιοπρέπειας. Για να αλλάξετε τη διάμετρο των κρατών είναι δυνατόν, χάρη στη βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου. Στην περίπτωση εξομάλυνση της ροής του αίματος, τα εσωτερικά όργανα να πάρει την απαραίτητη θρέψη και οξυγόνο, να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά. Τα ενεργά κύτταρα διαιρούνται και να αυξήσει ένα κράτος σε μέγεθος.

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του πέους είναι δυνατόν χωρίς ριζικά μέτρα, για παράδειγμα, που κάνει το μασάζ σε ένα μήνα. Σε αυτή την περίπτωση, αν η δράση μασάζ γίνεται από συνεργάτη, η πιθανότητα να πετύχει είναι να μειωθεί στο μέγιστο. Τα κράτη είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, οπότε οι κινήσεις πρέπει να είναι ελαφρύ και λείο. Αν ένας άνθρωπος αμφιβολίες για το κατά πόσον για να κάνει το μασάζ, θα πρέπει να την αναθέσουν σε επαγγελματίες.

Για τη διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Να πάρει στη ρίζα του πέους, στη συνέχεια, απαλά και σιγά-σιγά να εκτελέσετε το χέρι σας μέχρι το κεφάλι του πέους. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, ο άνθρωπος θα πρέπει να προσπαθήσει να τεντώσει υφάσματα κράτους όσο το δυνατόν περισσότερο.
 2. Δείκτη και τον αντίχειρα θα πρέπει να κρατάτε τη βάση του πέους προς την κορυφή και ελαφρώς ελαστικό ύφασμα. Οι δράσεις αυτές θα οδηγήσουν στην πάχυνση του πέους, η οποία είναι ο στόχος της χειραγώγησης.
 3. Μόλις το κράτος γίνεται πιο δύσκολο, είναι απαραίτητο να τεντώσει προς την πλευρά, και στη συνέχεια να επιστρέψει στην αρχική του θέση, αφήστε το για 10 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια επαναλάβετε.

Για να αποφύγετε βλάβη στο μαλακό ιστό του πέους, το μασάζ πρέπει να γίνεται προσεκτικά, και την εμφάνιση δυσφορία και πόνος πρέπει να σταματήσει. Ακόμη και με μια μικρή ταλαιπωρία θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό που θα καθορίσει την αιτία του πόνου και να αντικαταστήσει μασάζ άλλη διαδικασία.

Προκειμένου να διευρύνει το πέος, και να επιτευχθεί μια αύξηση της στύσης, είναι απαραίτητο να ομαλοποιήσει τις ορμόνες. Ένας άντρας θα πρέπει να εξασφαλίζουν ότι το επίπεδο της τεστοστερόνης στο αίμα ήταν φυσιολογικά. Παίζει σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική ζωή. Στα χαμηλότερα επίπεδα των ορμονών του φύλου, καμία από τις μεθόδους δεν μπορεί να δώσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Εκτός αυτού, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τη δίαιτα είναι να αποφύγετε τα λιπαρά και τα junk food, να ασκούν και να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα. Τα λιπαρά τρόφιμα οδηγεί στο σχηματισμό της χοληστερόλης πλακών στα αιμοφόρα αγγεία, να εμποδίζουν την κανονική κυκλοφορία του αίματος. Πρέπει να γνωρίζετε ποια τρόφιμα για να βοηθήσει να αφαιρέσει την κακή χοληστερόλη, έτσι ώστε να τις συμπεριλάβει στη διατροφή σας. Ο πλήρης αποκλεισμός του τα λιπαρά τρόφιμα είναι επίσης γεμάτη με αρνητικές συνέπειες, γι ' αυτό είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό, ο οποίος θα επιλέξει την καλύτερη επιλογή με βάση τα χαρακτηριστικά του οργανισμού. Τρώει υγιεινά τρόφιμα, αυξάνει τις προστατευτικές λειτουργίες του σώματος και την ικανότητα να ασχοληθεί με τα εξωτερικά και εσωτερικά ερεθίσματα που επηρεάζουν αρνητικά τη δραστικότητα. Για την αρσενική σεξουαλική επιρροή και τις κακές συνήθειες — το Κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών. Το αλκοόλ μειώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, προκαλώντας τους ιούς και τις ασθένειες που προκαλούν τα μικρόβια μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην λειτουργία των γεννητικών οργάνων. Το αλκοόλ επηρεάζει αρνητικά το ήπαρ, το σώμα δημιουργεί τοξίνες και οι τοξίνες που δεν μπορούν να αφαιρεθούν και να γίνει ένα σημαντικό παράγοντα για την αναστάτωση των εσωτερικών οργάνων. Η τακτική χρήση αποτελεσματικών μεθόδων για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας και ενός υγιεινού τρόπου ζωής μπορεί να οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μέθοδοι πάχυνση του πέους

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλοί τρόποι πάχυνση του πέους. Για να παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να ακολουθήσετε το μάθημα και τις συστάσεις του γιατρού. Το αποτέλεσμα θα είναι αισθητή σε αυτή την περίπτωση, εκτελέστε τη διαδικασία τακτικά, υπό την επίβλεψη ενός ιατρικού επαγγελματία.

Κοινές διαδικασίες είναι:

 • χειροκίνητη μέθοδο.
 • χειρουργική επέμβαση;
 • αντλία κενού *
 • διαλυτικό χρώματος.

Κάθε μία από αυτές τις μεθόδους έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Ποια διαδικασία θα πρέπει να επιλέξετε λέει ο γιατρός μετά την εξέταση του ασθενούς. Αν κάποιος θέλει να αυξήσει το πέος, θα πρέπει να περάσει τις απαιτούμενες εξετάσεις, συμβουλευτείτε ένα γιατρό και να διαβάσετε τις αντενδείξεις. Η διαδικασία που θα επιλεγεί με βάση τα επιμέρους χαρακτηριστικά του οργανισμού. Για παράδειγμα, ένας ασθενής μπορεί να έρθει σε μια τεχνική, την άλλη για να βλάψει. Έτσι, πριν από την έναρξη, ο γιατρός σταθμίζει τους κινδύνους και μόνο στη συνέχεια να προχωρήσει η διαδικασία.

Χειροκίνητη μέθοδος

σωστή διατροφή

Η μέθοδος αυτή είναι δημοφιλής με τους άνδρες, λόγω της έλλειψης του κινδύνου επιπλοκών. Επιπλέον, η διαδικασία είναι εύκολο να εκτελέσει στο σπίτι σας, αν γνωρίζετε τη σωστή τεχνική εκτέλεσης. Χειροπρακτική τεχνική περιλαμβάνει την εκτέλεση διαφόρων ασκήσεων. Αυτή η μέθοδος θα δώσει καλά αποτελέσματα, αν οι ασκήσεις θα πρέπει να εκτελούνται κατά τη διάρκεια του μέλους της στύσης. Για αρχή, το φορτίο στο πέος πρέπει να είναι ελάχιστη, αλλά μετά από λίγο μπορείτε να αυξήσετε την ένταση και την πολυπλοκότητα των ασκήσεων.

Για να αυξήσετε τη βάλανο του πέους θα πρέπει να ζεσταθεί του ιστού και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να κάνετε τις ασκήσεις. Για μια γρήγορη προθέρμανση για να πάρει την πετσέτα προ-εμποτισμένο σε ζεστό νερό, και αρχίστε να κάνετε μασάζ το κράτος. Όταν το πέος είναι το ζέσταμα, το λιπαίνετε με ένα λιπαντικό για να μειώσετε τον κίνδυνο βλάβης στο δέρμα. Στη χειροκίνητη μέθοδο, πρέπει να τηρήσει τα ακόλουθα:

 1. Το σεξουαλικό όργανο αρχίζει να απαλά εγκεφαλικό επεισόδιο.
 2. Μετά από αυτό, θα πρέπει να ασκήσει πίεση στα κράτη μέχρι την ανέγερση.
 3. Χέρι και τυλίξτε το γύρω από τη βάση του πέους, στη συνέχεια, τραβήξτε απαλά το κεφάλι του πούτσου σου. Κρατήστε σε αυτή τη θέση για ένα λεπτό περίπου, τότε ας πάει.
 4. Το κεφάλι τραβήξτε αργά, μέχρι, μέχρι που ένιωσα ένα ήπιο πόνο για να κρατήσει σε αυτή την κατάσταση για μισό λεπτό, στη συνέχεια, επιστρέψτε στην αρχική θέση και μετά από 10 δευτερόλεπτα, επαναλάβετε.

Μετά την χειρισμούς μπορείτε να κάνετε ένα απαλό μασάζ στο πέος, βοηθά στην ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος.

Κενή αντλία

Για να αυξήσει το πάχος των κρατών χρησιμοποιώντας μια αντλία κενού, τα οποία μπορούν να αγοραστούν σε ένα κατάστημα ειδικότητας, ένα sex shop. Ο μηχανισμός δράσης αυτής της συσκευής είναι ότι το πέος γεμίζει με αίμα και αυξάνει σε μήκος. Η μέθοδος αυτή είναι απλή, δεν είναι κοινή. Αυτό συμβαίνει επειδή η κενή αντλία δίνει ένα προσωρινό αποτέλεσμα. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να επιτύχετε να ενισχύσει την αρσενική σεξουαλική δύναμη και να αυξήσει το μέγεθος του πέους του.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή, δεν χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις, διότι η αντλία κενού είναι εύκολο στη χρήση. Όταν ένας άνθρωπος παρατηρεί μια μείωση στην σεξουαλική ζωή, μπορεί να αγοράσει αυτή τη συσκευή. Αν η στυτική λειτουργία δεν σχετίζεται με τα προβλήματα των οργάνων της πυέλου, ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να δει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, μετά την ανίχνευση του τα πρώτα συμπτώματα της υποβάθμισης της λειτουργίας του αδένα του προστάτη, είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστούν για να τον ουρολόγο, ο οποίος θα σας συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία.

Διαλυτικό χρώματος

Επί του παρόντος, υπάρχουν συσκευές που βοηθούν στην αύξηση κράτος σε μέγεθος. Όπως σημειώνεται από τους παραγωγούς, που δεν βλάπτουν το σεξ οργάνων και να έχουν μια θετική επίδραση στο πέος, αν χρησιμοποιηθεί σωστά. Μία από αυτές τις συσκευές που ονομάζεται μια συσκευή επέκτασης. Για να επιτύχει αποτελέσματα, θα πρέπει να ακολουθήστε τον οδηγό για να χρησιμοποιήσετε:

 1. Για να κλειδώσετε το πέος στη συσκευή.
 2. Μέσα από έναν ειδικό μηχανισμό για να τραβήξει το πέος.
 3. Να φύγει από το κράτος σε αυτή τη θέση για λίγο χρόνο για να τεντώσει τους ιστούς. Αυτή η διαδικασία θα κάνει το αρσενικό όργανο πλέον και μεγαλύτερο.
 4. Επαναλάβετε τη διαδικασία κατά προτίμηση αρκετές φορές την εβδομάδα και με την πάροδο του χρόνου την αύξηση του φορτίου.

Για τη διεξαγωγή της που εκτείνεται σε διάρκεια ενός μήνα, ωστόσο, το αποτέλεσμα θα είναι αισθητή μετά από 2 εβδομάδες. Παρά το γεγονός ότι αυτή η μέθοδος δεν είναι πολύ δημοφιλής, εξακολουθεί να έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους τρόπους για να αυξήσουν την ανδρική σεξουαλική όργανο. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι το αποτέλεσμα διατηρείται σε όλη τη ζωή. Το πέος διαφέρει στο μήκος και στην περίμετρο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής. Αν έχετε κολλήσει σε συστάσεις και να χρησιμοποιείτε σωστά τη συσκευή, είναι δυνατόν να επιτευχθεί αισθητή αποτελέσματα. Η συσκευή επέκτασης βρίσκεται πωλούνται σε εξειδικευμένα καταστήματα, επίσης, μπορεί να αγοραστεί στην επίσημη ιστοσελίδες. Το κόστος αυτής της συσκευής είναι κατά μέσο όρο 50 δολάρια, και στις ιστοσελίδες, η τιμή μπορεί να είναι πολύ χαμηλότερη. Μην ανησυχείτε για την ασφάλεια από τη χρήση αυτή η συσκευή, όπως μια συσκευή επέκτασης που εγκρίθηκε από ουρολόγους.

Χειρουργική επέμβαση

Η χειρουργική επέμβαση για να αλλάξετε το πλάτος και το μήκος του πέους είναι ένα πολύπλοκο είδος της επιχείρησης. Αυτή η μέθοδος δεν είναι όλοι έτοιμοι να resort, γιατί υπάρχουν κίνδυνοι επιπλοκών. Ο γιατρός κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης διαρκεί λιπώδους ιστού από την κοιλιακή χώρα και transplatinum στο πέος. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, το πέος είναι μεγαλύτερο από μερικά εκατοστά. Η επιτυχία της επέμβασης εξαρτάται από το ανδρικό σώμα, μερικές φορές υπάρχουν αρνητικές συνέπειες, οι οποίες περιλαμβάνουν:

πώς να αυξήσει τα κράτη
 • η παραμόρφωση του αρσενικού μέλους *
 • απώλεια της ευαισθησίας;
 • ένας άνθρωπος μπορεί να μην αισθάνονται πόνο κατά τη στύση, η οποία οδηγεί σε απώλεια της δραστικότητας *
 • νέκρωση του μεταμοσχευμένου ιστού.

Τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης είναι βαριά, οπότε πριν αποφασίσετε να διεξάγει τέτοιες διαδικασίες που απαιτούνται για την πλήρη εξέταση και δοκιμές. Ο γιατρός θα υπολογίσει τους πιθανούς κινδύνους και αν είναι υψηλή, τότε ο γιατρός θα αντικαταστήσει μια χειρουργική επέμβαση σε μια άλλη μέθοδο.

01.05.2019