Ακροφύσιο κράτος αυξάνει

Ακροφύσια για τη διεύρυνση πεών είναι μια τεχνητή συσκευή με τη μορφή των αρσενικών γεννητικών οργάνων. Οι άνδρες που είναι σχεδόν πάντα με αντιστάθμιση για το μέγεθος του πέους, τη θεραπεία μια επίσκεψη σε εξειδικευμένα καταστήματα ερωτικών προϊόντων. Χάρη σε μια ειδική συμβουλή, η σεξουαλική ζωή του ανθρώπου πολύ καλύτερα ο συνεργάτης θα είναι ευαίσθητο να αισθάνονται το πέος στην περιφέρεια και την εμπειρία ταχεία οργασμούς, τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής θα αυξηθεί αρκετές φορές.

Τα είδη και συμβουλές εφαρμογής

πέος διεύρυνση.

Υπάρχουν πολλοί τύποι των ακροφυσίων που επικεντρώθηκε σε μήκος και πάχος. Επιπλέον, ακροφύσια για τη διεύρυνση πεών έχουν διαφορετικά σχήματα, τα χρώματα, πρόσθετες καμπύλες και αιχμές, δόνηση, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη ευαισθησία των γεννητικών οργάνων και των δύο εταίρων, καθώς και το είδος των υλικών από το οποίο είναι κατασκευασμένα. Για τη διαφορετικότητα στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού μπορεί να πάρει όλο το σετ για τη διεύρυνση πεών, να εμπλουτίσουν τις οικεία περιοχή.

Συμβουλή για τη διεύρυνση πεών είναι πολύ εύκολο στη χρήση – πριν από τη σεξουαλική επαφή για το πέος σε στύση. Για την ασφαλή στερέωση σετ ειδικό δαχτυλίδι, μερικές φορές περιλαμβάνεται στο κιτ. Προσάρτημα εκ των προτέρων πλένονται σε ζεστό νερό με απορρυπαντικά ή ειδικό εξοπλισμό για τη σιλικόνη και λατέξ. Επιτρέπεται να εφαρμόζουν διαφορετικά λιπαντικά και κρέμες, προφυλακτικά.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Αν ένας άνθρωπος πάσχει από τη μικρή διάμετρο ή το κοντό πέος μέγεθος, θα συμβάλλει σημαντικά διαφορετικούς τύπους ακροφυσίων που θα τον παραδώσει από αυτό το πρόβλημα. Εύκολο στη χρήση, επιτρέπει σε σας για να επιτύχει απίστευτες εμπειρίες στο σεξ, αν το χειριστεί σωστά και να αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, διαθέσιμη σε κάθε άνθρωπο, που δεν έχουν στυτική δυσλειτουργία. Τα μειονεκτήματα είναι η υψηλή τιμή των αποκλειστικών συσκευών με πρόσθετα στοιχεία για το πρωκτικό ή άλλα ερεθίσματα. Επίσης, ακροφύσια για τη διεύρυνση πεών είναι μόνο προσωρινό χαρακτήρα, περιορίζοντας με αυτό τον τρόπο έναν άνδρα να έχει ένα φυσικό πλεονέκτημα, το μέγιστο μέγεθος για την τυχαία συνδέσεις.

Διαλυτικά για τη διεύρυνση πεών

Οι περισσότεροι άνδρες που ντρέπονται για το μέγεθος του πέους τους, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά τη συναισθηματική τους κατάσταση. Μία από τις αποτελεσματικές μεθόδους για να επιτύχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στη σεξουαλική τους όρους επέκτασης. Η συσκευή επέκτασης είναι μια ειδική συσκευή για να διευρύνει το πέος μέσα από την οποία ένας άνθρωπος μπορεί να επιτύχει βελτιώσεις στη σεξουαλική ζωή. Το μακρύ φορώντας για μια περίοδο έξι μηνών, η συσκευή είναι σε θέση να αυξήσει το κράτος από 3-4 εκατοστά σε μήκος και να προσθέσετε απτές διαστάσεις σε διάμετρο. Η δημοτικότητα έχει μια ηλεκτρική συσκευή επέκτασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους από διαφορετικές ηλικίες, χωρίς καμία ενόχληση όταν το φοράω. Η αρχή λειτουργίας της συσκευής βασίζεται στην αναρρόφηση κράτος για ένα κενό. Επιπλέον, ειδικές μελέτες των γιατρών-σεξολόγους έχουν αποκαλύψει ότι η χρήση του κενού διαλυτικά είναι μια συμπληρωματική μέθοδος για την ανικανότητα και τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες.

Η χρήση της επέκτασης και τις επιπτώσεις του

Χρησιμοποιώντας τη συσκευή επέκτασης είναι σταθερό ανδρισμό σε τεντωμένο θέση που διαρκεί τουλάχιστον 6 ώρες την ημέρα, με διαλείμματα κάθε μισή ώρα για 20-30 λεπτά. Όταν αυτό το σπογγώδη δομή του πέους, μερικές φορές γεμίζουν με αίμα προσαρμόζεται σε αυτό το τέντωμα, η οποία θα οδηγήσει τελικά τη διεύρυνση πεών με αλλαγές. Διαλυτικά ταξινομούνται κυρίως στο βρόχο, ζώνη μέσης και ευέλικτο. Κάθε άνθρωπος επιλέγει την κάμερα για μεγέθυνση ξεχωριστά, σύμφωνα με την επιθυμία του. Τοποθετεί expander είναι ένας άνθρωπος με τα ίδια του τα χέρια, χωρίς τη βοήθεια των ξένων στο σπίτι. Πρώτα, θα πρέπει να τεθεί σε μια "ήσυχη" κράτος των κατώτατων την πλαστική πλατφόρμα, και στη συνέχεια βιδώνονται μεταλλικές ράβδους (rods) σύμφωνα με το μήκος του σε στύση όργανο. Σιλικόνη λουρί odevaetsya το αφρώδες δαχτυλίδι ακροφυσίων είναι λυγισμένα και εισάγεται στην κορυφή πλαστική πλατφόρμα (σε μερικά είδη υπάρχει ένταση δαχτυλίδι), το οποίο μετά βάλτε τη συσκευή επέκτασης. Στο τέλος ο μηχανισμός κλειδώματος δεν θα πρέπει να επηρεάζει το κεφάλι του πέους πολύ σφιχτά, καθώς αυτό θα περιπλέξει τη ροή του αίματος. Μόλις το κράτος να θέσει στο extender να αυξάνεται, μπορείτε να το παραγγείλετε με ασφάλεια και να μην ανησυχείτε ότι θα ξεχωρίσει στα μάτια των άλλων.

Πώς να επιλέξετε φωτιστικά

Οι άνδρες, οι οποίοι προσπαθούσαν να διευρύνει το πέος του, πολλές φορές λάθος επιλογή και έχασε πολύ χρόνο. Ωστόσο, έχοντας βιώσει διάφορα ακροφύσια και συσκευές για τη διεύρυνση πεών, σεξουαλική ζωή είναι πολύ βελτιωμένη. Παρά το μεγάλο φάσμα των μέσων, το καθένα από αυτά απαιτεί προσεκτική μελέτη των οδηγιών χρήσης, και αν υπήρχαν σοβαρές ασθένειες που συνδέονται με τα εσωτερικά όργανα βουβωνική περιοχή είναι υποχρεωτικό να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι το τεχνητό δόλωμα δώσει μόνο την αυξανόμενη επίδραση στο χρόνο, το σταθερό φορώντας αδύνατο. Ευχαρίστηση κατά τη χρήση, το ακροφύσιο είναι σε μεγάλο βαθμό εξαρτώμενη συνεργάτης, ο άνθρωπος μόνο την επαίνεσε για το μέγεθος και τη δραστηριότητα. Αδύναμη στύση μπορεί να καταστρέψει τη διαδικασία, έτσι ώστε, πριν να εφαρμόσετε τις συμβουλές τους, είναι απαραίτητο να διορθώσει την κατάσταση με τη δραστικότητα της. Η διεύρυνση πεών διαλυτικών χρώματος είναι πιο σημαντική. Η συνεχής χρήση της συσκευής, εγγυάται την εκπλήρωση των επιθυμιών – σεξουαλικό όργανο είναι πραγματικά σε θέση να αυξηθεί σε μέγεθος. Κατά την περίοδο της φορώντας το extender μπορείτε να μετακινήσετε ελεύθερα στο δρόμο, να περνάω χρόνο στη δουλειά. Είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη συσκευή πριν από τη σεξουαλική επαφή και πριν τη χρήση της τουαλέτας, τον υπόλοιπο χρόνο δεν προκαλεί δυσφορία. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, οι άνδρες μπορούν να κάνουν απελπισμένες όνειρα για να βελτιώσει την αξιοπρέπειά τους και να δείξουν τις δυνατότητες στον οικείο τομέα.

Λειτουργία προσθετικό πέος

Πεϊκή πρόθεση είναι μια χειρουργική επέμβαση. Επί του παρόντος, η πλειοψηφία των ανδρών που πάσχουν από ανικανότητα. Πολλοί από αυτούς βοηθήσει γνωστές μεθόδους θεραπείας, ιδιαίτερα τη φυσική θεραπεία, συμβουλευτική, διάφορες φαρμακολογικές θεραπείες όπως το viagra. Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια τέτοια θεραπεία δεν βοηθήσει, τότε ελάτε με την ενίσχυση των χειρουργών.

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Οι γιατροί μαζί με τους μηχανικούς έχουν αναπτύξει μια αποτελεσματική μέθοδος που επιτρέπει σε σας για να απαλλαγούμε από τέτοιο πρόβλημα, όπως η ανικανότητα είναι πεϊκής πρόθεσης. Το πρώτο hard top δεν ήταν πολύ άνετα, επειδή το πέος όλη την ώρα ήταν σε κατάσταση στύσης. Αργότερα κατάφερε να βελτιώσει αυτό το σχέδιο. Τρέχουσα οδοντοστοιχίες μαλακό εύχρηστο και πολύ διαφορετική από την δογματική τους προκατόχους του.

Η πρόσθεση αποτελείται από δύο κυλίνδρους που εμφυτεύεται στο σηραγγώδη σώματα. Τότε πυροδοτήθηκε με μια αντλία κρυμμένα στο όσχεο. Μετά την επέμβαση απαιτεί αποχή για 2 μήνες.

Επί του παρόντος, η ιατρική μπορεί να βοηθήσει σχεδόν όλους τους ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχουν τέτοια απελπιστική παθολογία, όπως ίνωση. Μετά την επέμβαση προσθετικής χάσει την ικανότητα και πάλι. Μαζί με αυτό, ο άνθρωπος γίνεται απεριόριστος σεξουαλική δυναμικό, επειδή η πρόσθεση σας επιτρέπει να κάνετε επαναλαμβανόμενη σεξουαλική επαφή οποιασδήποτε διάρκειας.

Πεϊκή πρόθεση είναι η πιο αποτελεσματική επιλογή για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας οργανικής τύπος.

Αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας γίνεται το δυνατόν σε περισσότερο από το 95% των ασθενών.

Για να καταστεί η λειτουργία είναι επιτυχής, είναι απαραίτητο να καθορίσει σωστά τις ενδείξεις για την προσθετική. Αυτό παρέχει ένα θετικό αποτέλεσμα από την επέμβαση. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι η εμφύτευση της πρόσθεσης είναι το τελικό στάδιο της θεραπείας. Αν είναι λάθος να καθορίσει τις ενδείξεις, το αποτέλεσμα της λειτουργίας ενδέχεται να αποτύχει και η χρήση άλλων εναλλακτική μέθοδος θεραπείας θα ήταν αδύνατο.

Τύποι προθέσεων για ένα κράτος

Νεότερα προθέσεις έχουν υψηλό βαθμό αξιοπιστίας. Το πιο απλό είναι δύσκολο οδοντοστοιχίες. Είναι λιγότερο βολικό στη χρήση. Ο σχεδιασμός τους αποτελείται από αξιόπιστες ελαστική σιλικόνη ράβδοι, τα οποία δίνουν στο κράτος την επιθυμητή σκληρότητα. Αυτές οι συσκευές δεν έχουν τις εγγενείς παραμέτρους ενός ευέλικτου πρόσθεση, τα οποία διαφέρουν σε πλαστική μνήμη και μεταβλητής σκληρότητας. Το κράτος είναι πάντα σε μια κατάσταση έντασης, προσομοιώνοντας μια στύση. Το γεγονός αυτό παρακωλύει σημαντικά την κοινωνική και σεξουαλική προσαρμογή άνδρες, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το σχηματισμό των επιπλοκών. Παρ ' όλα αυτά, οι προθέσεις αυτού του τύπου έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα, το χαμηλό κόστος. Σήμερα, αυτές οι προθέσεις στην ιατρική δεν χρησιμοποιούνται.

Το επόμενο τύπο της πρόσθεσης πλαστικό. Έχει δύο άκαμπτο κύλινδρο και έχει μια πλαστική μνήμη. Αυτό επιτρέπει στον άνθρωπο να δώσει το πέος στην επιθυμητή θέση. Μέλος γίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσικά και διατηρεί τη λειτουργία του. Πλαστική μνήμη αυτού του τύπου της πρόθεσης εξασφαλίζεται από μια μεταλλική ράβδο εγκατασταθεί στο κέντρο της πρόσθεσης.

Διογκώσιμη πρόσθεσης. Αυτό το είδος έχει διαλείπουσα ακαμψία και σήμερα θεωρείται το πιο τέλειο. Μεταβλητή σκληρότητα παρέχει μια πραγματική επανάληψη της σεξουαλικής λειτουργίας, αυτό το όργανο έχει μια καλή αισθητική εμφάνιση μετά την επέμβαση. Ένα άλλο συν διογκώσιμη πρόσθεσης είναι μια μικρή πιθανότητα σχηματισμού εξελκώσεις, επειδή η πίεση στον ιστό λείπει. Όλα τα διογκώσιμα πρόσθεση προτίμηση είναι συνήθως για να δώσει τους τρεις-συστατικό μοντέλα.

Ενδείξεις για προσθετική

Υπάρχει μια λίστα με ενδείξεις για τις οποίες ο γιατρός συνταγογραφεί σε ασθενείς η εμφύτευση της πρόσθεσης στο πέος. Οι ενδείξεις αυτές περιλαμβάνουν: τη στυτική δυσλειτουργία, την υπανάπτυξη του πέους, η αναποτελεσματικότητα της το κενό σημαίνει ότι μια πιθανή θεραπεία. Η εμφύτευση της πρόσθεσης συνταγογραφείται σε ασθενείς με ενδοκρινείς ανικανότητα (διαβήτη), καθώς και μετά από ένα κακό αποτέλεσμα πριν από τη χειρουργική επέμβαση, μετά από επεμβάσεις στον προστάτη, του ορθού ή της κύστης. Εμφύτευση πεϊκής συνταγογραφείται για τους άνδρες με ψυχογενή στυτική δυσλειτουργία. Αυτό το είδος της νόσου θεωρείται άτυπα, έτσι ώστε η διάγνωση μπορεί από μόνη της να αποτελέσει τη βάση για τη λειτουργία της πρόσθεσης στον ασθενή.

Η επέμβαση γίνεται με την εμφύτευση πεϊκής σε ασθενείς με αυτή τη νόσο μόνο στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες πνευματική βλάβη δεν μπορεί να διορθωθεί με την επαναλαμβανόμενη μαθήματα της τόσο κλασικής είδη θεραπείας, όπως η ψυχοθεραπεία, η χρήση ειδικών φαρμάκων, τις κενές συσκευές, ειδικά ένεση αγγειοδραστικών φαρμάκων.

Πριν από τη λειτουργία

>Το πιο τρομακτικό επιπλοκή είναι το αποτέλεσμα της λειτουργίας του πέους είναι μια λοίμωξη. Λόγω του γεγονότος ότι το ανθρώπινο σώμα είναι εμφυτευμένη ξένο αντικείμενο, η λειτουργία θα πρέπει να διεξάγεται σε συνθήκες απόλυτης στειρότητας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ασθενείς που έχουν διαβήτη, επειδή είναι επιρρεπείς σε λοιμώξεις περισσότερο από τους άλλους ανθρώπους. Για αυτούς, προεγχειρητική προετοιμασία είναι πολύ σημαντική.

Πριν την επέμβαση ο ασθενής θα πρέπει να ελέγχουν το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα. Εξαιρούνται επίσης τα συμπτώματα των λοιμώξεων. Θα πρέπει να θεραπεύσει πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Όλοι οι ασθενείς που είναι σε θεραπεία με φάρμακα αντιβακτηριακά. Πριν από τη χειρουργική επέμβαση συνιστάται η χρήση αντισηπτικού σαπουνιού κατά το πλύσιμο του πέους και του οσχέου κάθε μέρα πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

Λειτουργία προσθετική περιλαμβάνει μια σύντομη παραμονή στο νοσοκομείο για να εξαλείψει τον κίνδυνο της λοίμωξης. Μετά την επέμβαση, ο ασθενής ξυπνάει με το εισήλθε στην ουροποιητικού καθετήρα, η οποία αφαιρείται αμέσως μετά οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να σηκωθεί και να κινηθεί. Ο επίδεσμος και ο επίδεσμος εφαρμόζεται για το σύνολο της διαμονής στο νοσοκομείο. Μαζί με αυτό, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε παγοκύστες για 4 ημέρες μετά την επέμβαση.

Μετά την επέμβαση

χειρουργική επέμβαση για να αυξήσει το κράτος

Μετά την προσθετική πέους, ο ασθενής θα πρέπει να περιμένουμε μικρή πρήξιμο και μώλωπες στην περιοχή του πέους και του οσχέου. Γιατρός συνταγογραφεί ένα επτά ημερών με αντιβιοτικά και παυσίπονα. Μετά την επέμβαση απαγορεύεται το σεξ ζωής για 2 μήνες. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί ότι ο ιστός είναι πλήρως ανακτηθεί. Μια εβδομάδα αργότερα, ο ασθενής έρχεται στην κλινική, ο γιατρός ελέγξει την κατάσταση των ραφών. Για να μειώσετε το πρήξιμο, συνήθως μετά από χειρουργική επέμβαση, φορώντας κομψά εσώρουχα.

Συνήθως, η πρόσθεση είναι επιτυχής, ο άνθρωπος αρχίζει μια νέα φάση στην προσωπική ζωή. Ο βαθμός ικανοποίησης από την εμφύτευση πεϊκής στη χειρουργική προσθετική κράτος είναι περίπου 95%. Αυτή η χειρουργική επέμβαση είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Αλλά παρά το γεγονός αυτό, οι ασθενείς θα πρέπει να θυμάστε ότι από την εμπειρία του χειρουργού και το νοσοκομείο επιλογή εξαρτάται από πολλά πράγματα, γιατί αυτές οι παράμετροι έχουν πρωτεύοντα ρόλο. Στειρότητα στο χειρουργείο, με την παρουσία του την λειτουργία του όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και εξοπλισμό, υψηλό επίπεδο κατάρτισης του ο γιατρός και η χειρουργική ομάδα παραγόντων, αποφεύγοντας τις όποιες δυσκολίες, δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Οι παράγοντες αυτοί επηρεάζουν άμεσα το αποτέλεσμα και η ποιότητα της χειρουργικής επέμβασης.

01.05.2019