Ασκήσεις για να αυξήσει το πάχος του πέους

Το πρόβλημα με το πέος μπορεί να αγγίξει πολλούς εκπροσώπους μιας ισχυρής μισό της ανθρωπότητας. Υπερκόπωση, έλλειψη ύπνου και η κακή διατροφή, η συχνή αλλαγή των εταίρων, την ανάπτυξη ασθένειες και λοιμώξεις που μπορούν να επηρεάσουν όχι μόνο την υγεία του πέους, αλλά επίσης να οδηγήσει σε μειωμένη ανάπτυξη. Ως αποτέλεσμα, η ανάπτυξη του πέους, επιβραδύνει σημαντικά, και σε ορισμένες περιπτώσεις εντελώς στάσεις, που οδηγούν σε σεξουαλική δυσλειτουργία και τα προβλήματα σεξουαλικής φύσεως. Για να ενισχύσει τη σεξουαλική όργανο, υπάρχουν πολλοί αποτελεσματικοί τρόποι. Βέλτιστη και απολύτως ασφαλής τρόπος είναι ασκήσεις για να αυξήσει το πάχος του πέους , η οποία, μαζί με την απόλυτη αβλάβεια, μπορεί να φέρει ορατά και μακράς διαρκείας αποτέλεσμα.

Γιατί χρειάζομαι για να αυξήσει το πέος

πέος διεύρυνση.

Για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους και το πάχος του είναι η επιθυμία πολλών ανδρών. Οι αιτίες αυτές οι προσδοκίες μπορεί να είναι όχι μόνο σεξουαλική κυριαρχία, αλλά και από άλλους παράγοντες:

 • δώστε το πέος σας είναι η σωστή ανατομική μορφή
 • ενισχύστε τη σεξουαλική αντοχή και την τόνωση της λίμπιντο;
 • για να επιτευχθεί μια επίμονη και παρατεταμένη στύση;
 • για να αυξήσετε τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και να επιτύχει διαρκή οργασμό;
 • για να απολαύσετε μια καλή σεξουαλική ζωή;
 • ξέχνα αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία και τα προβλήματα με την ισχύ *
 • για να μειώσει το χρόνο μεταξύ των φύλων στο ελάχιστο.

Παρά τη φύση της επιθυμίας, είτε η επιθυμία να γίνει η σεξουαλική γίγαντα ή απλά για να διατηρήσει την υγεία των ανδρών, πριν προχωρήσετε στη δράση, είναι καλύτερο να συσκεφτεί με έναν γιατρό, διότι η χρήση λάθος τεχνικές και ισχυρά φάρμακα μπορεί να διακόψει τη λειτουργία του πέους και να προκαλέσει την ανάπτυξη των παθήσεων και αποκλίσεις.

Τι επηρεάζει την ανάπτυξη του πέους

Πριν προχωρήσετε σε δραστικά μέτρα, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τα σημαντικά σημεία και τις συνήθειες που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην αύξηση του μήκους και του πάχους του πέους και μπορεί να σας αποτρέψει να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μεταξύ αυτών των παραγόντων επιρροής μπορούν να διακριθούν:

 • Το κάπνισμα – η νικοτίνη βοηθά να ασχοληθεί με τα νεύρα και την κατάθλιψη, αλλά την ίδια στιγμή έχει αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία και τη δραστηριότητα του πέους, εξασθενίζει τη λίμπιντο, μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης, καθώς και η ταχύτητα της υπερδιέγερση και η διάρκεια της στύσης;
 • διατροφή – ακατάλληλη διατροφή, συχνή υπερκατανάλωση τροφής, μια μικρή ποσότητα ιχνοστοιχείων και βιταμινών οδηγεί στην έλλειψη ζωτικών ουσιών για να λειτουργήσει το αναπαραγωγικό σύστημα, ως αποτέλεσμα, την παραγωγή των αρσενικών ορμονών μειώνεται, η φυσική αύξηση του πέους, να επιβραδύνει ή σταματά τη ροή του αίματος είναι διαταραγμένη, υπάρχει ένα πρόβλημα με τη στύση;
 • ασθένεια – είναι αποδεδειγμένο ότι οι ασθένειες του ανοσοποιητικού φύση, ενδοκρινικού, του ουροποιητικού και του νευρικού συστήματος, των λειτουργιών του πέους αναστατώνονται, η οποία πλήττει το μέλλον, όχι μόνο επιβραδύνει την ανάπτυξη, αλλά επίσης σχετικά με τη σεξουαλική δυνατότητες, την ικανότητα να συλλάβει και την ποιότητα του σπέρματος και μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη σοβαρών ασθενειών στο μέλλον.

Σωστή διατροφή με την προσθήκη των πιο αποτελεσματικά συστατικά και προϊόντα για το πέος, καθώς και το συνδυασμό της με άλλες αποτελεσματικές μέθοδοι μπορούν να δώσουν θετικά αποτελέσματα και να βοηθήσει γρήγορα να αποκαταστήσει την υγιή ανάπτυξη του πέους.

Σύγχρονες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

μέσο για τη διεύρυνση πεών

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλές μέθοδοι που βοηθούν να επιταχύνει την ανάπτυξη του πέους και να επιτευχθούν ορατά αποτελέσματα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Όλες οι μέθοδοι μπορούν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες: απλό, σπιτικό και ριζοσπαστική. Η πρώτη κατηγορία θα πρέπει να περιλαμβάνουν τη χρήση διαφόρων φαρμάκων και την τόνωση φάρμακα, αλοιφές, κρέμες και χάπια με διαφορετικά αποτελέσματα. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει τη χρήση των διαφόρων αντλιών, τον εξοπλισμό και τις συσκευές για να αυξήσει την πραγματική ανάπτυξη του πέους.

Ριζοσπαστικές μεθόδους για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους είναι τα εμφυτεύματα και τη χειρουργική επέμβαση, η οποία, παρά τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα και την επίδραση που θα διαρκέσει μια διάρκεια ζωής, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην ανδρική υγεία. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας παρέμβασης θα μπορούσε να είναι ανικανότητα, η μόλυνση, η υπογονιμότητα και άλλα. Η πιο ασφαλής και πολύ αποτελεσματική είναι σπιτικά τρόπους για την αύξηση, μεταξύ των οποίων ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε πολύπλοκες ασκήσεις και μασάζ.

Τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά των ασκήσεων

Ασκήσεις και αναπτύχθηκε ειδικά μασάζ του πέους μπορεί να επιτρέψει το τέντωμα του υφάσματος και έτσι να αυξήσει το μέγεθος του σώματος. Συνήθως, αυτές οι ασκήσεις είναι απλό να εκτελέσει και δεν παίρνει πολύ χρόνο, οπότε μπορεί εύκολα να γίνει στο σπίτι. Η χρήση αυτών των τεχνικών στην καθημερινή ζωή, θα βοηθήσει να δώσει σεξουαλικό όργανο είναι το σωστό, τη σωστή μορφή, την ευελιξία και την κινητικότητα. Ένα άλλο ιδιαίτερο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι απολύτως ασφαλές, η οποία είναι αδύνατο να εγγυηθεί όταν λάβετε υποστήριξη tablets και άλλα μέσα. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές του ένα ειδικά σχεδιασμένο σύνολο των ημερήσιων η εφαρμογή των οποίων θα δώσει τη δυνατότητα να αυξήσει τη ροή του αίματος στο πέος, κάνει το ύφασμα πιο ελαστική, πιο δυνατός, πιο σφιχτά. Έτσι, όλες οι ασκήσεις μπορούν να χωριστούν σε το τέντωμα και την ενίσχυση. Απλότητα, την ευκολία εφαρμογής και μόνο λίγα λεπτά την ημέρα να κάνει αυτή η μέθοδος για την αύξηση του πέους είναι μια καθολική και με τη βοήθεια των ειδικά αναπτυγμένων συγκρότημα μπορεί σημαντικά να ενισχύσει τα τοιχώματα των αρθρώσεων και να προστατεύουν από την ανάπτυξη της παραμόρφωσης, την ασθένεια και άλλα ελαττώματα.

Μια σειρά από ασκήσεις για την αύξηση του σωματικού

Επί του παρόντος, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από διαφορετικές ασκήσεις για να αυξήσει το ύψος σας και το τέντωμα των κρατών. Η πλειοψηφία τους είναι απλό και εύκολο να εκτελέσει, δεν απαιτούν πολύ προσπάθεια, άλλοι περιλαμβάνουν τη χρήση των βοηθητικών εξαρτημάτων, κρέμα για τη λίπανση, κ. λπ.

Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς ασκήσεις για να αυξήσει το μήκος και το πάχος του πέους στο σπίτι:

συσκευές για τη διεύρυνση πεών
 • Άσκηση για το τράβηγμα

  Περιγραφή: σε καθιστή θέση, να χαλαρώσετε, να πάρει το σεξουαλικό όργανο του κεφαλιού της, σιγά-σιγά, τραβώντας μακριά από το σώμα για 5-7 δευτερόλεπτα, χαλαρώστε, στη συνέχεια, τραβήξτε προς τα δεξιά πλευρά, για να χαλαρώσετε, να τραβήξει προς τα αριστερά, όλα σε διαστήματα 5-6 δευτερόλεπτα, να σταθούμε στο τράβηγμα θέση.

 • Άσκηση με μια πετσέτα

  Περιγραφή: πάρτε ένα μικρό-μεγέθους πετσέτα, βρεγμένο σε ζεστό νερό, στύψτε την περίσσεια υγρού, τυλίξτε το με μια πετσέτα, ένα πέος σε όλο το μήκος του, αφήνοντας το κεφάλι, για να ζεσταθεί το πέος για 7-10 λεπτά, αφαιρέστε την πετσέτα και σκούπισε το σώμα στεγνό.

 • Το τέντωμα άσκηση

  Περιγραφή: τέντωμα σε καθιστή θέση, να χαλαρώσετε, να εκτελέσει τις ασκήσεις που απαιτούνται για να επιτευχθεί ένα εύκολο στύση, τότε το πέος μικρή κίνηση αναγκαία για την καθυστέρηση κάτω από τους γλουτούς, και πάνω από το αρνητικό, η άσκηση θα βοηθήσει να αυξηθεί η εσωτερική πίεση για ένα ειδικό σώμα, που θα αυξηθεί σε μέγεθος.

 • Μασάζ για την τόνωση της ανάπτυξης

  Περιγραφή: για να εκτελέσετε μια τόνωση μασάζ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κρέμα για τη λίπανση, είναι απαραίτητο να επιτευχθεί μια εύκολη στύση του πέους για να πάρει τα δάχτυλά του, την τοποθέτησή τους στη βάση, για να ξεκινήσει μια ελαφρά μπρος-πίσω κίνηση για να διορθώσετε τα δάχτυλα στην βάση και στην κεφαλή που θα προωθήσει τη ροή του αίματος και το τέντωμα των ιστών.

 • Μια σειρά από ασκήσεις "άρμεγμα"

  Περιγραφή: πραγματοποιούνται σε μια ατελής στύση, έτσι ώστε να μην τραυματίσουν την επιφάνεια και το εσωτερικό των τριχοειδών αγγείων, να λάβει σεξουαλικό όργανο με τα δάχτυλα, τον αντίχειρα και το δείκτη θέσης είναι συνδεδεμένος σε ένα δαχτυλίδι, που καλύπτει το πάνω μέρος του σώματος γίνεται σε αργή κίνηση στην έκταση κατά την οποία τα δάχτυλα να φτάσει στην άκρη του κεφαλιού, στη συνέχεια, το χέρι αλλάξει και η άσκηση επαναλαμβάνεται και πάλι.

 • Ασκήσεις για να αυξήσει το κεφάλι

  Περιγραφή: προκειμένου να ενισχύσει και να αυξήσει την άκρη του πέους θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 1-2 φορές την ημέρα μετά την άσκηση, η αρχική καθιστή θέση, πόδια σε πλάτος τους ώμους, πριν από την εκτέλεση είναι αναγκαία για να επιτευχθεί το 80% της στύσης, στη συνέχεια, τυλίξτε το γύρω από τη βάση του πούτσου του, τραβώντας το κεφάλι της από την αρχή να κάνω 30-50 μια κυκλική κίνηση προς τα δεξιά, στη συνέχεια, αλλάξτε πλευρά και επαναλάβετε την άσκηση με κίνηση προς τα αριστερά, για να χαλαρώσει τους μυς, να εκτελέσει τις ασκήσεις χρησιμοποιώντας μια ειδική κρέμα ή λίπανση δεν είναι απαραίτητη.

25.05.2019