Πώς να αυξήσει το πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Πολλοί, πολλοί άνθρωποι ζουν ευτυχισμένη, ικανοποιητική ζωή, ενώ είναι απολύτως δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του κράτους και συνεχώς αναζητούν τρόπους για να αυξήσει ελαφρώς. Επειδή αυτό είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι νιώθεις σαν να είσαι το μοναδικό στον κόσμο πάσχοντος με ένα μικρό κράτος (λιγότερο από 15 cm).

πώς να αυξήσει τα κράτη

Καταλαβαίνω πολύ καλά τι αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται. Αυτός είναι ο λόγος που έγραψα αυτό το άρθρο με βάση την προσωπική μου εμπειρία, μετά από πολλές δοκιμές και λάθη. Φυσικά περίμενα όταν φτάσει στην εφηβεία και η "φίλη" θα αυξηθεί. Αλλά δεν μεγαλώνουν. ROS ή δεν είναι τόσο ενεργός όσο θα ήθελα. Εγώ τότε δεν έχω πολλά, τόσο για την επιχείρηση και δεν έχετε να σκεφτείτε. Και όλα τα είδη των φόρουμ και ιστοσελίδες που είναι κυριολεκτικά γεμάτο από πληροφορίες σχετικά με όλα τα είδη των χαπιών για τη διεύρυνση πεών, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο.

Άρχισα να ψάχνω για πληροφορίες για το πώς μπορείτε να αυξήσει το πέος και διαπίστωσε ότι κάποιοι γράφουν ότι θα μπορούσε να αυξήσει περίπου 6 cm , χάρη σε ειδικές ασκήσεις. Άρχισα να μελετήσει το Διαδίκτυο και βρήκε μια σειρά από τεχνικές που είναι κατάλληλες για αρχάριους, καθώς και μια σειρά από πιο σύνθετες μεθόδους για όσους έχουν από καιρό εμπλακεί σε αυτό το ζήτημα.

Το πιο εξελιγμένο εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για εκείνους που έχουν ένα στραβό πέος ή προβλήματα με την εκσπερμάτιση. Αλλά ευτυχώς δεν έχω τέτοια προβλήματα. Έτσι, αποφάσισα να ξεκινήσω με τις απλές συστάσεις.

Ή δεν το πιστεύω, αλλά δεν ήταν σε θέση να αυξήσει τη συσκευή σχεδόν 6 εκατοστά σε μόλις 3 μήνες. Ναι, κύριοι συνάδελφοι, πράγματι! Πριν ξεκινήσω το μήκος μου κρατών ήταν λίγο μικρότερη από 15 cm, αλλά τώρα έχει όσο το 17.5 cm. Και αυτό είναι μια νίκη!

Εμπνευσμένο από τέτοιες επιτυχίες αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο και πρόκειται για μια λεπτομερή εξήγηση σχετικά με το πρόγραμμα κατάρτισης. Για να ξεκινήσετε δεν χρειάζεται καμία εμπειρία. Αυτό το πρόγραμμα είναι απολύτως ασφαλές και κατάλληλο για όλους.

Το άρθρο θα σου πω την πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αυξηθεί το μέγεθος χωρίς να καταφεύγουν σε ένα χειρουργικό νυστέρι. Για αρχή, θα σας πει πώς να μετρήσει σωστά το πέος. Και μετά θα μιλήσω για τις μεθόδους που θα σας επιτρέψει να επιτευχθεί η πιο αποτελεσματική αποτελέσματα, και θα περιγράψω την εμπειρία μου στον τομέα αυτό.

Πώς να μετρήσει σωστά το πέος

Λίγοι άνθρωποι ξέρουν πώς να μετρήσει σωστά την "οικονομία". Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς αυτές οι πληροφορίες θα βοηθήσουν στο μέλλον να επιτευχθεί η καλύτερη και ορατά αποτελέσματα. Οι πιο ακριβείς μετρήσεις που λαμβάνονται εάν η χρήση του ένα εύκαμπτο ύφασμα μέτρο, αλλά αν δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε για. Όπως ένα συμβατικό χάρακα και ένα κομμάτι σπάγκο.

Μέτρηση του μήκους του πέους σε κανονική κατάσταση (χωρίς στύση)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που το μήκος του ενθουσιασμένοι κατάσταση αλλάζει συνεχώς. Κυριολεκτικά κάθε ώρα. Το μέγεθος δεν είναι ενθουσιασμένος από το πέος επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, για παράδειγμα, αλλάζοντας τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος ή την ένταση της κυκλοφορίας του αίματος στην πυελική περιοχή. Θα ήθελα να συστήσω να μετρήσετε το μήκος του ενθουσιασμένος το πέος με τον ακόλουθο τρόπο:

 • Σηκωθείτε ευθεία και να πούτσο στο χέρι. (Μην το τέντωμα, διαφορετικά θα νοθεύσει το αποτέλεσμα της μέτρησης).
 • Ελεύθερο χέρι πάρτε μια μεζούρα ή ένα χάρακα και μετρήστε το μήκος του φίλου σας.
 • Το αποτέλεσμα γράψτε κάτω σε ένα κομμάτι χαρτί.

Μέτρηση του μήκους του πέους σε μια διεγερμένη κατάσταση

Το μήκος του ενθουσιασμένος κράτος είναι πιο σημαντικό, όπως οι περισσότεροι άντρες ανησυχούν γι ' αυτό. Πριν από τη μέτρηση, βεβαιωθείτε ότι είστε πλήρως ενθουσιασμένοι. Δείτε ερωτικό βίντεο, για παράδειγμα. Ενθουσιασμένος; Μεγάλη. Τώρα πάρτε μια μεζούρα ή ένα χάρακα, το μέτρο και πάλι και να καταγράψει.

 1. Τοποθετήστε ένα χάρακα ή μεζούρα στη βάση του ενθουσιασμένος το πέος είναι να ξεκινήσετε από την ηβική περιοχή.
 2. Σιγά-σιγά σπρώξτε προς τα κάτω το ηβικό οστό, μέχρι τότε, μέχρι να χτυπήσει το κόκαλο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν υπάρχουν πολλά από το λίπος της κοιλιάς. Αλλά μην το παρακάνετε!
 3. Μέτρο από τη βάση μέχρι το τέλος του κεφαλιού.
 4. Το μέσο μήκος του πέους κυμαίνεται από 13.9 έως 16 ίντσες.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε την ίδια συσκευή μέτρησης, η οποία μετράται όχι ενθουσιασμένος πέος. Αυτό θα σας δώσει τα πιο ακριβή αποτελέσματα.

Η μέτρηση της περιμέτρου (πάχος) του πέους σε μια διεγερμένη κατάσταση

Για να μετρήσει το πάχος του πέους είναι δυνατόν, χρησιμοποιώντας μια μεζούρα, ή νήμα (και, στη συνέχεια, απλά μετρήστε το string με ένα χάρακα). Οι δείκτες που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της μέτρησης πάχους του πέους πολλοί άνθρωποι είναι πολύ διαφορετικά, γιατί κάθε μέτρων διαφορετικό.

 • Αν έχετε επιλέξει ένα νήμα, βεβαιωθείτε ότι δεν έχει ραγάδες.
 • Προσεκτικά τυλίξτε την κορδέλα ή σπάγκο μία φορά γύρω από το πιο παχύ μέρος του σώματος από το διεγερμένο πέος.
 • Παρακαλώ σημειώστε, όπου τα άκρα της ταινίας, είναι το δωμάτιο που θέλετε να καταγράψετε. Εάν χρησιμοποιείτε το νήμα για να σηματοδοτήσει όπου το τέλος συναντά το υπόλοιπο του νήματος μέρος, στη συνέχεια, τραβήξτε το και χρησιμοποιήστε ένα χάρακα για να μετρήσετε την απόσταση από το σήμα μέχρι το τέλος.
 • Καταγράψτε τα αποτελέσματα της μέτρησης.
 • Μέσο μέγεθος της περιμέτρου του πέους είναι από 11,4 12,9 cm.

Τα μαλλιά κάτω!

Πριν την προπόνηση, βεβαιωθείτε ότι το κράτος μαλλιά, τα μαλλιά μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και δυσφορία. Με την ευκαιρία, όταν θα αφαιρέσει την τρίχα, θα δείτε ότι το κράτος άρχισε να φαίνεται όλο και περισσότερο.

Του πλανήτη είναι το πρώτο βήμα για την αρχή

Αύξηση της θερμοκρασίας είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό μέρος της εκπαίδευσης, γιατί με αυτό τον τρόπο θα μειώσετε τον κίνδυνο βλάβης σε περίπτωση εντατική εργασία. Του πλανήτη είναι ως προθέρμανση για τον αθλητή. Χωρίς το πουθενά. Μειώνεται το κράτος δεν είναι λιγότερο από 6-8 λεπτά πριν από την έναρξη της άσκησης.

Για να ξεκινήσει η διαδικασία της θερμότητας, πάρτε μια μικρή πετσέτα ή ένα πανί και υγρό σε ζεστό νερό. Αποσπάσουν την πετσέτα και το τυλίγουμε στο πέος. Κρατήστε την πετσέτα για 2 λεπτά, στη συνέχεια, αφαιρέστε την πετσέτα. Μέσα σε 2 λεπτά, επαναλάβετε τη διαδικασία.

Επαναλάβετε 3 φορές, στη συνέχεια, στεγνώστε το πέος με μια μαλακή πετσέτα. Αυτό είναι μόνο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών

Πριν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι γιατροί και οι ειδικοί δεν είχε πάρει στα σοβαρά σε τέτοιες μεθόδους, γιατί δεν πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα τους. Αλλά σήμερα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης άλλαξαν γνώμη, επειδή, όπως φαίνεται στην πραγματική χρήση.

χαλάρωση

Σήμερα στην αγορά υπάρχουν πολλά εμπορικά προγράμματα για να αυξήσουν την ανδρική σεξουαλική όργανο και τις περισσότερες φορές ο άνθρωπος είναι δύσκολο να κάνει μια επιλογή. Αλλά όλα αυτά τα dummy-ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να φέρει κέρδη στους ιδιοκτήτες τους και δεν φέρει κανένα καλό.

Οι προγραμματιστές από αυτά τα προγράμματα δεν έχουν καμία ιδέα για το τι θα γράψω. Δεν έχουν δοκιμαστεί. Γι ' αυτό είναι άχρηστο και δεν φέρει κανένα όφελος.

Εξέτασα προσεκτικά τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα, έκανε μερικά πειράματα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν τρία είδη των ασκήσεων που λειτουργούν πραγματικά. Ας εξετάσουμε πιο αναλυτικά!

Τεχνική για να ενισχύσει τους μυς είναι πολύ αποτελεσματική, καθώς σας επιτρέπουν να αυξήσει το μήκος και το πάχος ταυτόχρονα. Επιπλέον, βοηθά στον καλύτερο έλεγχο της εκσπερμάτωσης. Χάρη σ ' αυτούς το κράτος όχι μόνο θα αυξηθεί σε μήκος, αλλά θα γίνει πιο πυκνό.

Πολλοί άντρες το κάνουν αυτό, προκειμένου να ελέγχουν καλύτερα την εκσπερμάτωση.

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι οι τεχνικές αυτές επίσης να βοηθήσει να διορθώσετε το σχήμα των αναπαραγωγικών οργάνων. Με άλλα λόγια, το κακό, την πρακτική χρήση.

Πώς να εκτελέσει μια άσκηση για να διευρύνει το πέος το πέος;

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε ένα οικείο μυών. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το μυ που βρίσκεται μεταξύ του πρωκτού και οσχέου, έτσι ώστε να είναι μερικές φορές δύσκολο να βρεθεί.

Πρέπει να πάω στην τουαλέτα και να αρχίσετε να γράφετε. Εάν σταματήσετε απότομα τη διαδικασία στη μέση, θα αισθανθείτε πόσο τεταμένη τους μυς. Αυτό είναι ένα φιλόξενο μυών.

Εργασία 1. Άσκηση για να ενισχύσει τους μυς.

Αυτή είναι μια απλή αλλά πολύ αποτελεσματική άσκηση, εστιάζοντας σε μήκος. Ο κύριος στόχος της μεθόδου είναι να αυξηθεί η ροή του αίματος στο πέος κατά τη στύση. Το αίμα ρέει, η όλο και πιο δύσκολο να γίνει μέλος. Για να ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα δεν παίρνει πολύ χρόνο, και είναι πολύ απλό. Απλά πρέπει να πατήσετε το ηβικό-κοκκυγικό μυς και, στη συνέχεια, να την αφήσεις να φύγει.

Σύμφωνα με τις προσπάθειές μου, το 24% είναι το βέλτιστο αριθμό από τις βρύσες για τα άτομα κάθε ηλικίας. Θα πρέπει να κάνω 5 σετ των 24 αφής. Διαμονή μεταξύ οι επαφές είναι 1-2 δευτερόλεπτα. Αν αυτό είναι πάρα πολύ, ξεκινήστε με 16 βαλβίδες και να αυξήσει σταδιακά τον αριθμό τους.

Έργο 2. Η συστολή και χαλάρωση.

Το έργο της συγκέντρωσης και χαλάρωσης είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αναπνοή σας. Θα πρέπει να χαλαρώσετε και να διασφαλίσει ότι η αναπνοή δεν είναι δύσκολο.

Ξεκινήστε σταδιακά και άγγιξε απαλά το ηβικό-κοκκυγικό μυς, κάθε φορά, καθιστώντας το αγγίζει πιο έντονη, μέχρι να νιώσετε ότι έχετε αγγίξει το πιο απομακρυσμένο σημείο. Τώρα κρατήστε την αναπνοή σας και ήσυχα μετράει 20. Μειώνει τη μυϊκή για 1 λεπτό, στη συνέχεια να χαλαρώσετε.

Εργασία 3. Δρόμο προς την κορυφή.

Βοηθά να αναπτύξει τη δύναμη του ηβικού-κοκκυγικό μυς. Απαλά πιέστε και κρατήστε πατημένο για περίπου 5 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, αφήστε και επαναλάβετε, αλλά αυτή τη φορά σφίξεις λίγο περισσότερο. Αφού θα συρρικνωθεί στην ηβική-κοκκυγικό μυών όσο το δυνατόν περισσότερο, κρατήστε το για 2 λεπτά. Στη συνέχεια χαλαρώστε και επαναλάβετε τον κύκλο από την αρχή. Δεν είναι εύκολο, συμφωνώ!

Εργασία 4. Παλιρροϊκό κύμα

Η μέθοδος αυτή διαφέρει από την προηγούμενη. Αυτή τη φορά θα πρέπει να κοπεί μυών, αλλά μην χαλαρώσετε ανάμεσα στις συσπάσεις, και αντίστροφα, να αυξήσει σταδιακά την ένταση. Επαναλάβετε την άσκηση για 3-4 λεπτά. Προσπαθήστε να μειώσετε την μυϊκή για 30 δευτερόλεπτα.

Αυτοί οι τύποι των τεχνικών είναι καλό, γιατί δεν μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Και για την εφαρμογή τους δεν είναι απαραίτητη για να χρησιμοποιήσετε το λιπαντικό.

Άσκηση για να μακρύνουν το πέος

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το πάχος των κρατών τέτοια χειραγώγηση της ειδικής επιρροής δεν παρέχουν.

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει το λιπαντικό. Πάντα να χρησιμοποιείτε ένα λιπαντικό, διότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει ερεθισμός και κοκκίνισμα.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι υπάρχουν 2 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις stretching κράτους.

Άσκηση 1. Πικάπ.

Το όνομα μιλάει από μόνη της, πάει:

 1. Θα πρέπει, χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και το δείκτη του αριστερού χεριού κάνει το OK σημάδι.
 2. Προσεκτικά και απαλά, πιάστε την άκρη του πέους και να αρχίσει να το γυρίσει.
 3. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση 10 φορές, 5 φορές δεξιόστροφα και 5 φορές προς τα αριστερά.

Άσκηση 2. Το τέντωμα και χαστούκια.

Θα πρέπει να επαναλάβετε το ακόλουθο αλγόριθμο:

 1. Θα πρέπει, χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και το δείκτη του αριστερού χεριού κάνει το OK σημάδι.
 2. Προσεκτικά και απαλά, πιάστε την άκρη του πέους και να αρχίσει να το γυρίσει.
 3. Στη συνέχεια να λάβει ένα διάλειμμα για 20 δευτερόλεπτα.
 4. Και στη συνέχεια να αρχίσει να Πατ: 15 αριστερό χέρι και 15 κτυπήματα με το αριστερό πόδι.

Άσκηση 3. Κλώστης και Πατ.

ασκήσεις για το κράτος

Πρόκειται για ένα συνδυασμό των δύο προηγούμενων. Πριν ξεκινήσετε να το κάνετε, είναι καλύτερα να εκτελέσετε τις δύο πρώτες ασκήσεις ξεχωριστά:

 1. Θα πρέπει, χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και το δείκτη του αριστερού χεριού κάνει το OK σημάδι.
 2. Προσεκτικά και απαλά, πιάστε την άκρη του πέους και να αρχίσει να το γυρίσει.
 3. Επαναλάβετε αυτή την τεχνική, 15 φορές δεξιόστροφα και 15 φορές αριστερόστροφα.
 4. Στη συνέχεια, ξεκινήστε πατώντας πούτσο 30 φορές με το δεξί πόδι και 30 φορές με το αριστερό πόδι.
 5. Μια σειρά από ασκήσεις που εκτελούνται 1 ώρα. Να επαναλάβω ότι δεν είναι απαραίτητο.

Πώς να το κάνουμε jelcing

Jelcing είναι μια άλλη δημοφιλής μορφή ασκήσεις διεύρυνσης πεών, η οποία είναι επίσης γνωστό με το όνομα "άρμεγμα". Αυτό το όνομα εμφανίστηκε δεν είναι τυχαίο, διότι η αρχή της jelqing είναι πολύ παρόμοια με τη διαδικασία του αρμέγματος της αγελάδας. Η τεχνική αυτή δίνει επίσης ένα πραγματικό αποτέλεσμα, και πολλοί ειδικοί μιλούν γι ' αυτό, ακόμα και οι κατασκευαστές των διαφόρων εξοπλισμού για την αύξηση του "ανδρισμό".

Το καλύτερο μέρος είναι ότι το αποτέλεσμα θα παραμένουν, ακόμα κι αν πέσει το τρέξιμο.

Το πιο σημαντικό, να εκτελέσει όλες οι χειρισμοί προσεκτικά και να χρησιμοποιούν ενεργά το λίπος αμέσως πριν.

Μην ξεχνάτε το ζέσταμα διαδικασία πριν από το μασάζ. Υπάρχουν πολλές τεχνικές, αλλά η πιο αποτελεσματική τεχνική για την υγρή τεχνική και ξηρό jelqing.

Τεχνική — υγρό Jelcing

Από πού να ξεκινήσω:

 1. Γενναιόδωρα επάλειψης γράσου στο κράτος. Αν, κατά τη διάρκεια της άσκησης, το λίπος στεγνώνει, θα πρέπει να σταματήσετε την άσκηση και να εφαρμόζει πρόσθετα λιπαντικών.
 2. Με τον αντίχειρα και το δείκτη του αριστερού χεριού κάνει το OK σημάδι.
 3. Πάρτε τα κράτη πρότυπα OK – grip, μετακινήστε τη λαβή προς τα εμπρός αργά.
 4. Για την επίτευξη του επικεφαλής θα πρέπει να διαρκέσει περίπου 2-3 δευτερόλεπτα.
 5. Μόλις το πρώτο πιάσιμο θα είναι πιο κοντά στο κεφάλι με το άλλο χέρι πιέστε το βάση του πέους, επίσης – πρότυπο OK - grip.
 6. Αφήστε το πρώτο χέρι, το δεύτερο, σφίγγω τη λαβή του μολύβδου στο κεφάλι.
 7. Όταν το χέρι πάει για το κεφάλι, τον άλλο πιάσιμο βάση του σώματος.
 8. Επαναλάβετε τον κύκλο αρκετές φορές.

Είναι σημαντικό ότι είσαι καλά, αλλά όχι πλήρως ενθουσιασμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης (ανέγερση 50-70%). Εάν αισθάνεστε ενθουσιασμένοι από 100 %, δώστε στον εαυτό σας λίγο δροσερό.

Αν κατά τη διάρκεια της κατάρτισης θέλετε να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα. Στη συνέχεια, το αποτέλεσμα θα είναι απτά.

Η τεχνική του ξηρού Jelcing

Ξηρό jelcing είναι πολύ παρόμοια με την προηγούμενη μέθοδο, με τη διαφορά ότι δεν χρειάζεται λίπανση, και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να καθαρίσει το πλεόνασμα μετά τη διαδικασία. Πριν ξεκινήσετε, να είστε βέβαιος να εκτελέσει την υπερθέρμανση θεραπείες και ασκήσεις για το τέντωμα του πέους.

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

 • Ζεστό — 5 λεπτά,
 • Τέντωμα — 5 λεπτά,
 • Jelcing — 10 λεπτά.
 • Ζεστό — 5 λεπτά.

Ο κανόνας είναι να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μαθήματα. Δεν χρειάζεται να εκτελέσετε τους κάθε μέρα. Τέσσερις φορές την εβδομάδα είναι αρκετό.

Κάνετε όλες τις ασκήσεις προσεκτικά, ώστε να μην βλάψουν τον εαυτό σας!

Με την τακτική κατάρτιση θα δείτε τα αποτελέσματα μετά από 6 εβδομάδες. Αν έχετε ακολουθήσει όλες τις συστάσεις, μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος 4.5 έως 6 ίντσες σε λιγότερο από ένα μήνα.

26.05.2019