Πώς να αυξήσει τα κράτη με σόδα

Τι θα γίνει με εξωτικές μεθόδους για την αύξηση το αρσενικό σεξουαλικό όργανο είναι το θρυλικό άνθρωποι! Ένα από αυτά είναι το πέος διεύρυνση σόδα. Πώς σόδα επηρεάζει το πέος, θέλει να γνωρίσει πολλούς άντρες. Πράγματι, είναι η ουσία του δεκάρα, σε αντίθεση με την ευρέως διαφημίζεται, αλλά ακριβό εξοπλισμό και λειτουργίες.

το πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα

Οι υποστηρικτές αυτής της μεθόδου σε άρθρα σχετικά με τον τρόπο για να αυξήσει τα μαγειρική σόδα, να γράψει για διάφορες επιλογές για αυτό το προϊόν:

 1. πίνετε νερό-αναψυκτικό λύση.
 2. λουτρά για το πέος με τσαγιού σόδα *
 3. scrub;
 4. μάσκες για το πέος από τη σόδα, το μέλι και το γάλα.

Τώρα θα δούμε πώς σόδα βοηθά να αυξήσει το πέος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σόδα για να αυξήσει το πέος, λαμβάνουν μέσα

Εκτός από το περπάτημα σε όλο το δίκτυο πληροφορίες σχετικά με το πώς να αυξήσουν τα κράτη χρησιμοποιώντας τη σόδα, την ουσία αυτή αποδίδεται σε μια σειρά από χρήσιμες ιδιότητες. Για παράδειγμα, οι ειδικοί στην παραδοσιακή ιατρική ισχυρίζονται ότι το πόσιμο σόδα (διττανθρακικό νάτριο) διαλύεται σε νερό βοηθά να απαλλαγούμε από την καούρα.

Πράγματι, τα άτομα που πάσχουν από υψηλή οξύτητα του στομάχου, επιβεβαιώστε το αποτέλεσμα είναι. Υπάρχει και η άποψη ότι το ποτό σύνθεση βοηθά να αντιμετωπίσει μια μυκητίαση (αποικίες μυκήτων). Λένε σόδα από το εσωτερικό, μέσω του αίματος, καταπολεμά τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς, διαταράσσοντας την επιβίωσή τους. Αλλά πώς να αυξήσει το μέλος της σόδας στο σπίτι;

Λαϊκή συνταγή: ποτό της λύσης

Βρήκαμε μια συνταγή για το πώς να αυξήσει το πέος ενός άντρα σόδα, συστηματικά το φαγητό μέσα. Το θέμα είναι η θετική του επίδραση στα εσωτερικά όργανα. Αν ένας άνθρωπος πάσχει από ασθένειες που σχετίζονται με τη ρύπανση του σώματος, το πέος του δεν είναι εντελώς γεμάτο με αίμα και φτάνει το μέγιστο μέγεθος σε στύση.

Έτσι, όπως και με τη σόδα, μπορείτε να αυξήσετε το μέλος; Αν η μεγάλη κοιλιά κρύβει το μήκος του ανδρισμού, διττανθρακικό νάτριο και υπόσχεται να λύσει το πρόβλημα, εξαλείφοντας τις τοξίνες και το υπερβολικό βάρος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σόδα για να αποβάλει τις τοξίνες και μειώνει το βάρος:

 • κάθε πρωί και κάθε βράδυ, πάρτε ¼ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα, αλλά όχι με άδειο στομάχι, έτσι ώστε να μην προκαλέσει έλκος ή γαστρίτιδα;
 • τελικά ο αριθμός των ληφθούν ουσίες για να κουταλιά της σούπας * ορισμένες πηγές ισχυρίζονται ότι καθαρισμό του σώματος είναι επίσης χρήσιμο να διαλύσει ένα κουταλάκι του προϊόντος σε ένα ποτήρι νερό και να λαμβάνεται με άδειο στομάχι.

Η μέθοδος που σας προτείνουμε να συνδυάσετε με τη λήψη ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΆΤΩΝ διατροφής που σχεδιάστηκε για να ενισχύσει την ανδρική υγεία. Συμπληρώματα τονώσει τη ροή του αίματος στην περιοχή βουβωνική χώρα, μια ευεργετική επίδραση στον προστάτη και την αύξηση της δραστικότητας. Λόγω της αυξημένης πλήρωση του πέους, στυτική αίμα αυξάνει σε μέγεθος, και έτσι το αποτέλεσμα είναι να επιτευχθεί.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ διατροφής, που αναγράφονται στη συσκευασία. Δεν είναι αναγκαίο να αυξηθεί η δόση ή να υπερβαίνει τη διάρκεια του μαθήματος.

Που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη μέθοδο

Για να αποφύγετε τις αρνητικές συνέπειες που ακολουθούν μια σειρά από συστάσεις:

 • δεν μπορείς να πάρεις σόδα σε άτομα με παθήσεις του στομάχου και των εντέρων: γαστρίτιδα, έλκος, παγκρεατίτιδα αντενδείξεις για αυτή τη μέθοδο.
 • απαγορεύεται να πίνεις σόδα άτομα με διαβήτη, λόγω του κινδύνου των επιβλαβών επιπτώσεων επί των κυττάρων του αίματος;
 • ο καρκίνος είναι ασυμβίβαστη με τη χρήση του όξινου ανθρακικού νατρίου στο εσωτερικό του αίματος στο αραιωμένο και σε κίνδυνο
 • διανομή αλλάξει κύτταρα σε όλα τα όργανα του σώματος;
 • στην ξηρά, επιρρεπής σε ευαισθησία του δέρματος μπορεί να ερεθιστούν και να προκαλέσουν φλεγμονή.

Θέλω να τονίσω ότι η μέθοδος δεν έχει επιβεβαιωθεί εμπειρικά, και καταγράφονται σε επίσημες πηγές, όπως οποιαδήποτε άλλη δημοφιλής συνταγή. Editorial δεν ευθύνεται για τα αποτελέσματα που μπορούν να ληφθούν. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι αν οι αναγνώστες μας ενδιαφέρονται για το πώς να κάνει το πουλί μεγαλύτερο σόδα, καμία πληροφορία δεν θα είναι περιττή.

Οι γιατροί για τη διεύρυνση πεών μαγειρική σόδα

πώς να αυξήσει τα κράτη

Η επίσημη ιατρική δεν ήταν πληροφορίες για το πώς να αυξήσει το πέος σόδα ή για την επίτευξη της ανάπτυξης σε ένα άλλο μέρος του σώματος, ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης είναι η λύση. Το όξινο ανθρακικό νάτριο σε οποιοδήποτε ιατρικό Εγχειρίδιο, δεν προσδιορίζονται ως μέσα που συμβάλλουν στην ενίσχυση των ανθρώπινων οργάνων.

Τι να στομαχικά προβλήματα, και δεν είναι τόσο σαφής. Παρά την προσωρινή ανακούφιση επίδραση εάν κρίσεις καούρα, ποτό σόδα σκοτώνει τα ευεργετικά βακτήρια που ζουν στο στομάχι, και παραβιάζει το οξύ-αλκαλική ισορροπία του πεπτικού συστήματος. Δεν αναλαμβάνουν την υποχρέωση να πω αν είναι δυνατό να θεραπεύσει ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα.

Αλκαλοποίηση του σώματος που οφείλονται στις επιδράσεις του όξινου ανθρακικού νατρίου, και φέρει τον κίνδυνο της ορμονικής ανισορροπίας λόγω αλλαγών στη σύνθεση του αίματος και των λεμφικών υγρών. Ποιητής όλων των συστάσεων, όπως η χρήση σόδας για την προώθηση της υγείας — απλά τροφή για σκέψη.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω σόδα για να αυξήσει το κράτος, εφαρμόζοντας τοπικά

Σκουπίστε ή βρεγμένο με ένα διάλυμα σόδας μπορεί εγκαύματα που έλαβε από απρόσεκτο χειρισμό διαλύματα οξέος. Επίσης, το νερό με την σόδα είναι χρήσιμη σε γαργάρες για τον πονόλαιμο με ένα κρύο.

Ένας τεράστιος αριθμός των ανθρώπων που ενδιαφέρονται, μπορείτε πραγματικά να αυξήσει τα κράτη αναψυκτικό με μέλι αλοιφή. Βρήκαμε δυο λαϊκή συνταγή:

Το τρίψιμο στο δέρμα

Μείγμα από μαγειρική σόδα και νερό πηχτό, χωρίς εξογκώματα τρίβονται για 10 λεπτά κάθε μέρα, τρεις φορές την ημέρα. Το εργαλείο χρησιμοποιείται είτε μόνο του ή σε συνδυασμό με ασκήσεις, την αναστολή του φορτίου ή κατάρτισης, με τη συσκευή επέκτασης. Πιστεύεται ότι η διαδικασία αυξάνει τη ροή του αίματος και να επιταχύνει την ανάπτυξη, που προκαλείται από την προπόνηση. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί για να μην βλάψει το mucosa της το κεφάλι.

Μάσκα με μέλι

Το μέλι αλοιφή που έγινε από τις 25 γραμμάρια. σόδα και ένα μεγάλο κουτάλι των αποβλήτων προϊόντων των μελισσών. Κριτικές δείχνουν ότι αυτή η προετοιμασία αυξάνει τη λίμπιντο και να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή. Μάλλον, ιχνοστοιχεία και βιολογικά ενεργές ουσίες που κάνουν την ανέγερση πιο ισχυρό, ώστε να αυξήσει την κυκλοφορία αίματος και το μεταβολισμό σε ιστούς.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι το μέλι είναι ένα ισχυρό αλλεργιογόνο, έτσι, εάν είστε επιρρεπείς σε αλλεργικές αντιδράσεις, κάνοντας μια γλυκιά μάσκα για το πέος αδύνατο.

Λοσιόν (πακέτο)

Πριν εμπειρικά διαπιστωθεί αν η σόδα για να αυξήσει τα κράτη, εάν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μια κομπρέσα, θα πρέπει να προετοιμάσει μια λύση. Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και ανακατέψτε ½ Φλιτζάνι νερό θερμαίνεται. Βάλτε σε ένα διάλυμα από ένα επίδεσμο ή γάζα, αφήστε το να μουλιάσει και στη συνέχεια πιέστε απαλά. Το ύφασμα πρέπει να έχει επαρκές μήκος για να τυλίξει το πέος σε πολλές στρώσεις.

Οι συγγραφείς αυτής της συνταγής πω ότι η διαδικασία πρέπει να γίνει για τουλάχιστον ένα μήνα, αλλιώς το αποτέλεσμα δεν θα έρθει. Σε ένα ποτήρι νερό, προαιρετικά, προσθέστε μια σταγόνα από το αιθέριο έλαιο για να επιτύχει την επίδραση της αρωματοθεραπείας (χαλάρωση). Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα πρέπει να βρίσκονται σε οριζόντια θέση, και μετά από 10 λεπτά για να περάσουν ειρηνικά και ήσυχα.

Μπάνιο

Μπάνιο με αυτό το φτηνό προϊόν, το οποίο μπορεί να βρεθεί σε κάθε σπίτι θα κάνουν τον ανδρισμό πιο ελαστική. Σε ένα ποτήρι νερό, θα πρέπει να πάρετε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και βυθισμένο στην τελική σύνθεση του κράτους για 15-20 λεπτά. Κριτικές δείχνουν ότι, χρησιμοποιώντας το εργαλείο πριν έρωτα, τους άντρες να επιτύχει μια επιχείρηση στύση, αν και ισχυρή ανάπτυξη δεν παρατηρείται.

Scrub

Για να κάνετε ένα απλό scrub σώματος με βάση διττανθρακικό νάτριο, βρέξτε το σώμα, και μετά από μια προσεκτική κυκλικές κινήσεις ΤΡΊΨΤΕ τη σκόνη στην επιφάνειά του. Το αίμα θα έντονες προσπάθειες για να φθάσει στον ιστό, έτσι ώστε το scrub διεγείρει την ανέγερση και, όπως και οι συγγραφείς της συνταγής, να αυξήσει ελαφρώς το κράτος σε μέγεθος. Σε ορισκένες υλοποιήσεις, η συνταγή περιγράφει πώς να εφαρμόστε τη σόδα με το γάλα.

Η μέθοδος έχει αντενδείξεις:

 • ερεθισμό, βλάβη, βλάβες στο πέος;
 • αλλεργική δερματίτιδα, κνίδωση;
 • παθολογικές διεργασίες του πέους που προκαλούνται από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα Νοσήματα, διαβήτη, κ. λπ.
 • διαταραχές του οξέος-αλκαλική ισορροπία του σώματος;
 • ατομική δυσανεξία.

Συντακτική γνώμη

Είμαστε επιφυλακτικοί με τις μεθόδους διεύρυνσης πεών και δεν είναι σίγουροι, είναι αλήθεια ότι η σόδα αυξάνει το πέος. Ίσως αυτές οι ενέργειες θα φέρει κάποια οφέλη, αλλά, σύμφωνα με την κοινή σκέψη, μια σημαντική αύξηση είναι απίθανο.

Στην πραγματικότητα * εάν από τα αποτελέσματα του μελιού αυξήθηκε ζωντανό ιστό, οι γυναίκες είναι απίθανο να γίνουν χιλιάδες για να πάει κάτω από το μαχαίρι για την αύξηση του μαστού, αλλά αυτή είναι η πιο δημοφιλής πλαστική χειρουργική στον κόσμο. Αποδεικνύεται ότι το ερώτημα του αν πρέπει να αυξήσει το μέλος του μαγειρική σόδα, η απάντηση θα είναι αρνητική.

Μερικοί άνθρωποι χλωρίνη τα δόντια με διττανθρακικό νάτριο, ωστόσο, αυτό δεν είναι καλό για το σμάλτο. Παραδοσιακές συνταγές αναφέρουν ότι η σόδα στεγνώνει φλεγμονώδη στοιχεία για το λιπαρό δέρμα εφηβική. Εδώ, ίσως, και τα πάντα που μπορεί να αλλάξει το αλκαλικό διάλυμα στο ανθρώπινο σώμα. Η δήλωση ότι η σόδα βοηθά να αυξήσει τα κράτη, εάν το υγρό στο σώμα της, δεν επιβεβαιώνεται από την εμπειρία.

Πώς μέλι και σόδα, γνωστό ότι οι αισθητικοί και οι οπαδοί φροντίδα. Μια αλοιφή από μέλι και σόδα θα δώσει στο δέρμα απαλότητα και ευχάριστο στην αφή. Το μέλι είναι ένα σύνθετο προϊόν που δεν έχει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και βιολογικά ενεργές ουσίες, επειδή περιλαμβάνεται στη σύνθεση των καλλυντικών μάσκες. Γλυκιά μου τυλίγει ασκείται από τους εραστές της ομορφιάς διαδικασίες, αλλά κανείς τους δεν είναι να αυξηθεί ο όγκος του κάποιο μέρος του σώματος.

Αποτελεσματικές μεθόδους για να αυξήσει τον ανδρισμό στο σπίτι

πέος διεύρυνση.

Έχουμε αξιολόγηση έγκυρες πηγές και διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να βρουν την απάντηση στο ερώτημα του πώς να αυξήσει το πέος σόδα. Οι συγγραφείς των άρθρων σχετικά με τον αντίκτυπο της σόδας για την αύξηση κράτος, το αναφέρω μόνο για την υποστήριξη των δυνατοτήτων του. Ορισμένοι προτείνουν την χαλάρωση του ιστού του πέους με τη βοήθεια του αυτό το πράγμα προ-προπόνηση extender.

Στο άρθρο αναφέρεται ότι κρύσταλλα διττανθρακικού νατρίου μπορεί να βλάψει το βλεννογόνο, διαβρώνουν ή να προκαλέσει αλλεργίες. Έτσι, αποφασίζουν να ελέγξουν τη δική τους εμπειρία, είναι δυνατόν να αυξήσει το πέος μαγειρική σόδα, υπάρχει κίνδυνος να λάβετε τις πληγές της και να αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σεξ για λίγο καιρό.

30.05.2019