Πώς να κάνει το πουλί μεγαλύτερο σόδα: εφαρμογή συνταγή

Μάλλον τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο περίπλοκο όπως σεξουαλική σφαίρα. Ιδιαίτερα ευαίσθητες άνδρες στην κριτική σχετικά με το μέγεθος του ανδρισμού. Ως εκ τούτου, με την παραμικρή υποψία, ούτε καν λογική, ότι το πέος τους δεν πληροί τις "προδιαγραφές" του, ο άνθρωπος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία που βοηθούν την επίτευξη της διεύρυνσης πέος. Ως τέτοια είναι διαθέσιμη και προσιτή τρόπος για να πάρετε το πέος διεύρυνση του Internet είναι η μαγειρική σόδα. Σχετικά με το πώς να διευρύνει το πέος στο σπίτι σχεδόν δωρεάν με τη βοήθεια της μαγειρική σόδα, θα σας πει το άρθρο.

το πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα

Εφαρμογές

Να βοηθήσει στην κατανόηση των επιπτώσεων από μαγειρική σόδα πάνω στο πέος, είναι σκόπιμο να κατανοήσουν τι συνιστά μια λευκή σκόνη. Τσαγιού σόδα είναι μια χημική ένωση που ονομάζεται νατρίου hydroxycarbonate. Κανονική σόδα ψησίματος είναι μια λευκή σκόνη, σε κοντινή εξέταση, που αποτελείται από λεπτούς κρυστάλλους.

Τσαγιού σόδα έχει από καιρό δοκιμαστεί από Νοικοκυρές ως το μέσο με το οποίο μπορείτε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα στον καθαρισμό, να βελτιώσει τις ιδιότητες του φαγητά. Το τσάι, η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς: συνιστάται για την προετοιμασία του διαλύματος για ενυδάτωση, τροφή το άτομο όταν αφυδάτωση. Πρόσφατα, ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το πόσιμο διάλυμα μπορεί να αραιώσουν το αίμα του, για να αποτρέψει το σχηματισμό των θρόμβων αίματος. Η επίδραση αυτή περιγράφεται στο Διαδίκτυο πηγές, βοηθά να αυξήσει το πέος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα και η πιο τολμηρή πειραματιστές που έχουν περάσει από τη διαδικασία αυτή, δεν υπόσχονται ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όλοι οι άνθρωποι είναι μέτρια στην αξιολόγηση της μεθόδου, αλλά, παρ ' όλα αυτά, να γιορτάσουμε τις θετικές της πτυχές. Τι είναι η μέθοδος για την αύξηση του πέους, να συστήσει ειδικούς; Ας περιγράψουμε συνοπτικά τα πιο γνωστά:

  • Για να χρησιμοποιήσετε το τσάι, η σόδα μπορεί μέσα. Τσάι διάλυμα παρασκευάζεται καθημερινά. Για εσωτερική λήψη, αρκεί να διαλύστε ½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το πρόσφατα παρασκευασμένο διάλυμα μετά τα γεύματα 1 σελ/ημέρα. Οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι μια τέτοια μέθοδος μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγούμε από την καούρα, ωστόσο, να αυξήσει τα κράτη δεν είναι σε θέση να. Λαμβάνοντας υπόψη τη συχνότητα χρήσης των τροφίμων σκόνη και η έλλειψη ανατροφοδότησης από τους άνδρες για την αύξηση του πέους μετά την εφαρμογή του μαγειρική σόδα, για να ακούσετε το σκεπτικιστές θα ήταν σοφό. Βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το πώς να προετοιμάσει μια λύση, μπορεί να δει σε απευθείας σύνδεση κοιτάζοντας το βίντεο που αναρτήθηκε παρακάτω.
  • Προετοιμασία αλοιφή. Όλοι γνωρίζουμε ότι το φάρμακο λειτουργεί καλύτερα αν εφαρμόσετε κοντά στην παθολογική εστίαση. Το ίδιο ισχύει και για μαγειρική σόδα. Τοπική εφαρμογή του τσαγιού σόδα, για σχόλια, βοηθά πολύ καλύτερη μεγαλύτερο πέος από την κατάποση.

Για να προετοιμάσει την αλοιφή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορες συνταγές. Το πρώτο είναι με βάση το νερό. Οι αναλογίες με το υγρό και η σκόνη δεν προσδιορίζονται. Το νερό στο κρύσταλλα ρίχνουμε λίγο-λίγο μέχρι η σκόνη να πάρετε μια παχιά ουσία που μοιάζει με μια κρέμα ή αλοιφή. Για να αυξήσει το πέος θα πρέπει να τρίβονται μέσα στο δέρμα του πέους για 10 λεπτά.

Σημείωση: το δέρμα του πέους είναι αρκετά ευαίσθητα, οπότε πολύ ζήλο, δεν είναι απαραίτητο.

Η δεύτερη συνταγή αλοιφή περιλαμβάνει επιπλέον χρήση του μελιού. Διαστάσεις: 25 mg μελιού είναι απαραίτητο να λάβει 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συνταγή όχι μόνο σας βοηθά για να διευρύνει το πέος, αλλά και αύξηση της λίμπιντο (libido) και να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή.

αναψυκτικό με μέλι για τη διεύρυνση πεών
  • Λουτρά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Internet, μπάνιο με μαγειρική σόδα λύση κουταλάκι του γλυκού ιδιαίτερα χρήσιμο σε συνδυασμό με ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών. Στη μαγειρική δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο. Μεγαλώνουν τα κράτη που χρησιμοποιούν το μπάνιο μαγειρική σόδα θα βοηθήσει την ακόλουθη μέθοδο: ανά 1 λίτρο νερού θα πρέπει να λάβει περίπου 100 γραμμάρια τσάι σε σκόνη. Το υγρό δεν πρέπει να είναι πολύ καυτό — είναι καλύτερο ότι το νερό είχε μια άνετη θερμοκρασία για τους περισσότερους άνδρες. Ανάπτυξη ενός κράτους, τα σχόλια θα είναι ορατά μετά από 1 μήνα από την τακτική χρήση δίσκοι 2 p/ημέρα για 15 λεπτά.
  • Το συμπιέζει. Όπως και στην 2η μέθοδος, η οποία βοηθά να αυξήσει μέλος μόνο η αλοιφή τοποθετείται στο πέος σαν κομπρέσα. Κρατήστε το για περίπου 20 λεπτά.

Φυσικά, δείτε πώς αμέσως να μεγαλώσει το πέος, δεν μπορείς. Μαγειρική σόδα δεν ισχύει για την ταχείας δράσης ουσιών. Η αύξηση της ευαισθησίας της μεθόδου, μπορεί να προκύψει σταδιακά.

Τα μέτρα ασφαλείας

Παρά το γεγονός ότι η μαγειρική σόδα είναι αρκετά ασφαλές να χρησιμοποιήσετε δεν έχει οδηγήσει σε αρνητικά αποτελέσματα, είναι καλύτερο να τηρούν ορισμένα μέτρα ασφαλείας:

  1. Όταν χρησιμοποιείτε το εσωτερικό της σόδας για την αύξηση κράτος, πρέπει να θυμόμαστε ότι το τσάι παραβιάζει τη σόδα οξύτητα, έτσι ώστε η τακτική χρήση του μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα της πέψης.
  2. Σκόνη όπως και οποιαδήποτε άλλα τρόφιμα που μπορεί να επηρεάσει το επίπεδο των σακχάρων. Οι άνδρες με διαβήτη θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, να μην κάνουν κατάχρηση της πρόσληψης.
  3. Υπάρχει μια άποψη ότι η εσωτερική χρήση του αντενδείκνυται σε κακοήθεις όγκους. Στο Διαδίκτυο, ανέφερε ότι η λύση μειώνει την πυκνότητα του αίματος, συμβάλλουν στην εξάπλωση των κακοήθων κυττάρων σε όλο το σώμα.

Για να δείξει τη φροντίδα θα πρέπει να είναι για εξωτερική εφαρμογή. Πρώτα απ ' όλα, για άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα ή με προδιάθεση για αλλεργικές αντιδράσεις. Ο Χρυσός κανόνας για κάθε άτομο που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για εξωτερική εφαρμογή: πριν από τη χρήση, ελέγξτε την ευαισθησία του δέρματος. Για αυτό το ευαίσθητο σημείο (πίσω από το αυτί, τον αγκώνα) πρέπει να εφαρμόσει μια μικρή ποσότητα φάρμακα για τοπική εφαρμογή και να δοκιμάσουν την αντίδραση του δέρματος μετά από 15 λεπτά. Αν το δέρμα της παρέμενε αναίσθητος, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη συνταγή επιτρέπεται.

συνταγές με μαγειρική σόδα

Οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, καλό είναι να θυμόμαστε ότι καμία θερμική επίδραση μπορεί να αυξήσει την πίεση. Ως εκ τούτου, η διαδικασία πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά, να ακούω τα δικά σου συναισθήματα. Αν παρουσιάσετε πονοκεφάλους, αίσθημα παλμών, ερυθρότητα του προσώπου, δυσκολία στην αναπνοή μπάνιο θα πρέπει να σταματήσει και η απουσία θετικής αντίδρασης, να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Χρειάζεται προσοχή, και οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ που είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες, ειδικά αν είναι σχετικά με τη χρήση του μια αλοιφή με μέλι. Τα προϊόντα της μέλισσας, ένα ισχυρό αλλεργιογόνο, έτσι ώστε ακόμη και αν υποψιάζεστε ότι η δυσανεξία πρέπει να επιλέξετε μια διαφορετική μέθοδο για να βοηθήσει να διευρύνει το πέος.

Διαδικασία αύξησης του πέους σόδα είναι αρκετά απλή και ευεργετική. Ωστόσο, για να κρίνουμε την αποτελεσματικότητα δύσκολο. Στο Διαδίκτυο δεν υπάρχουν αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών, τσάι, σόδα και δεν περιγράφεται πραγματικό ιδιότητες που βοηθούν να διευρύνει το πέος. Ως εκ τούτου, πιο πιθανό, η αποτελεσματικότητα θα πρέπει να αξιολογήσει τον εαυτό σας.

28.10.2018