Πώς να κάνει το πουλί μεγαλύτερο σόδα: οι κανόνες της μεθοδολογίας

Διάφορες πληροφορίες που περιγράφουν το πώς να αυξήσει τα κράτη χρησιμοποιώντας τη σόδα, το world wide web, μπορείτε να βρείτε πολλά. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι ένα αβλαβές και αποτελεσματικό προϊόν, ενώ άλλοι επιμένουν ότι η χρήση λεπτή λευκή σκόνη που θα βλάψει την υγεία και δεν θα φέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα εγείρει το ερώτημα: είναι δυνατόν να αυξήσει το πέος ενός άντρα σόδα; Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, θα πρέπει να κατανοήσουν σε βάθος.

Πέος διεύρυνση με τη βοήθεια της σόδας – μύθος ή πραγματικότητα;

το πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα

Παρά τις ανάμεικτες κριτικές, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο γεγονός ότι το όξινο ανθρακικό νάτριο μπορεί να αραιώσουν το αίμα σας, γρήγορα διεισδύει στους ιστούς των γεννητικών οργάνων. Ωστόσο, η μαγειρική σόδα μπορεί να μην διαθέτουν στη σύνθεσή τους συστατικά που θα μπορούσε να επηρεάσει άμεσα το μήκος του φαλλού. Ωστόσο, η σόδα βοηθά να ενισχύσει το πέος, ωστόσο η αποτελεσματικότητα της τεχνικής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο, την συχνότητα και την ατομική τους άνδρες.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η μαγειρική σόδα βοηθά να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό προκύπτει μέσα από τον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες. Η έλλειψη των προσμείξεων έχει θετική επίδραση στην ισχύ και το μέγεθος του πέους. Ως αποτέλεσμα, ένα άνδρα και τη σύντροφό του την εντύπωση ότι το πέος πρόσθεσε το μήκος και το πλάτος.

Οι υποστηρικτές αυτής της μεθόδου υποστηρίζουν ότι το πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα είναι πιο λογικό να χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με ασκήσεις stretching, όπως jelcing. Σύμφωνα με αυτές τις κριτικές, η χρήση μαγειρική σόδα και υποβάλλονται σε τακτική εκπαίδευση έχει θετική επίδραση στην ελαστικότητα των ιστών του πέους. Αυτό εκδηλώνεται με την επιμήκυνση του αναπαραγωγικού οργάνου, με παράλληλη βελτίωση της έντασης της αιματικής ροής.

Πώς να αυξήσει την αρσενική κράτη σόδα

Μια λιγότερο δημοφιλή μέθοδο της διεύρυνσης πέος θεωρείται η λήψη μαγειρική σόδα μέσα. Το γεγονός ότι βασίζεται σε καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες, οπότε δεν εγγυάται εκπληκτικά αποτελέσματα. Ωστόσο, η μέθοδος αυτή μπορεί να επηρεάσει θετικά το ανδρικό σώμα, να απαλλαγούμε από τις ασθένειες που, για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν επιτρέπουν το πέος για να λάβει το μέγιστο διεγερμένη κατάσταση.

Λαμβάνουν διττανθρακικό νάτριο με άδειο στομάχι το πρωί, στο 0,5 κουταλάκι του γλυκού. διαλύεται σε 100-150 ml νερού ή ¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη ανάμεσα στα γεύματα (πρωί και βράδυ). Με μια σημαντική βελτίωση στην πρόσληψη των μαγειρική σόδα αυξάνεται σε 1 κουταλάκι του γλυκού, και σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και 1 κουταλιά της σούπας

Ωστόσο, αυτή η μέθοδος δεν είναι κατάλληλη για τα άτομα που έχουν ατομική δυσανεξία σε διττανθρακικό νάτριο ή υπάρχουν προβλήματα με την οξύτητα του στομάχου, τις λειτουργίες του πεπτικού συστήματοσ. Ως εκ τούτου, η παρουσία φλεγμονωδών αλλοιώσεων του βλεννογόνου του στομάχου ή έλκη, διαβήτη ή κακοήθεις όγκοι, αυτή η συνταγή δεν θα λειτουργήσει. Οι αντίπαλοι αυτής της μεθόδου υποστηρίζουν ότι η χρήση των φαινομενικά ακίνδυνο προϊόν μπορεί να βλάψει την ωφέλιμη μικροχλωρίδα του στομάχου, να επηρεάσει αρνητικά το οξύ-αλκαλική ισορροπία.

Εξωτερική χρήση μαγειρική σόδα είναι η χρήση των λουτρών, ποδιές, αλοιφές, επιθέματα. Η χρήση τους δεν συνιστάται σε περίπτωση αλλεργικές αντιδράσεις, έλκη στο πέος του, το ξηρό δέρμα, τις παθολογικές αλλαγές του φαλλού.

Για το μπάνιο θα πρέπει να διαλύσει κάθε σε 200 ml ζεστό νερό 1 κουτ. μαγειρική σόδα. Κράτος βυθισμένο στο υγρό για 10-15 λεπτά. Αυτά τα λουτρά είναι χρήσιμο πριν από την άσκηση από το τέντωμα του πέους. Αυτή η διαδικασία κάνει όχι περισσότερο από δύο φορές την ημέρα. Μέσα σε ένα μήνα το άτομο θα αισθανθείτε το αποτέλεσμα, αλλά για να συμμετέχουν στις διαδικασίες αυτές δεν είναι απαραίτητο. Η εμφάνιση δυσφορίας, εξάνθημα ή ερεθισμός από τα λουτρά πρέπει να εγκαταλειφθεί. Κριτικές οι υποστηρικτές της μη-παραδοσιακές μεθόδους διεύρυνσης πεών πω ότι το μπάνιο είναι αποτελεσματική για 40-50 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή. Το διττανθρακικό νάτριο δίνει στο κράτος την ελαστικότητα και βελτιώνει την διεγερμένη κατάσταση.

Άλλοι δείχνουν σιγά-σιγά να πλύνετε τα κράτη της να αραιωθεί με νερό. Το τελευταίο πρέπει να απότομες για 5 λεπτά. Αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να λάβει ένα ζεστό ντους, μετά την οποία το γεννητικό όργανο να στεγνώσει. Μετά το πλύσιμο με σόδα διαλυμένη σε νερό, το πέος πρέπει να είναι στεγνή. Στη συνέχεια, πλύνετε με καθαρό νερό, δεν είναι απαραίτητο. Είναι προτιμότερο να φοράτε άνετα εσώρουχα και μέσα σε μία ώρα για να αποφύγετε την υποθερμία.

Πώς αλλιώς μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη σόδα; Για να κάνετε μια κομπρέσα, 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα αναμειγνύεται με 100 ml ζεστό νερό. Μετά την πλήρη διάλυση του ανθρακικού, η επίδεσμο ή γάζα είναι βρεγμένο και τυλίγεται γύρω από ολόκληρο το φαλλό. Ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι σε μια χαλαρή κατάσταση. Αν αυτό προκαλεί δυσκολίες που έρχονται με την ενίσχυση της αρωματικά κεριά και αιθέρια έλαια από λεβάντα, κάρδαμο ή κυπαρίσσι (για την εφαρμογή τους από τα κράτη, σε κάθε περίπτωση αδύνατο). Η διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας είναι 10-15 λεπτά. Σημειώνεται ότι το αποτέλεσμα από την προηγούμενη διαδικασία έχει παρατηρηθεί μέσα από ένα μήνα.

Μια άλλη συνταγή πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σπιτικό αλοιφή. Διττανθρακικού νατρίου αναμιγνύεται με μια μικρή ποσότητα νερού για να σχηματίσουν ένα παχύ πολτό. Αυτή η συνέπεια της σόδας τρίβονται απαλά στο δέρμα. Παράγει τη διαδικασία σιγά-σιγά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να βλάψει το δέρμα. Η αλοιφή εφαρμόζεται για 10 λεπτά έως και τρεις φορές την ημέρα. Με την εμφάνιση, αίσθηση καύσου και τους ερεθισμούς της μεθόδου αυτής πρέπει να εγκαταλειφθεί.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να αυξήσετε τα κράτη σόδα και το μέλι, και να προετοιμάσει το φυσικό scrub με βάση αυτά. Τα συστατικά αναμειγνύονται σε ίσες ποσότητες. Αυτό το φάρμακο για τη διεύρυνση πεών σφυροκόπησε στο δέρμα των γεννητικών οργάνων τακτοποιημένο κινήσεις μασάζ. Κριτικές δείχνουν ότι η χρήση του μελιού μαζί με την άσπρη σκόνη έχει μια θετική επίδραση στο χαλαρό κράτος και το δέρμα φαλλό.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των τεχνικών της διεύρυνσης πέος και σόδα

σόδα για τη διεύρυνση πεών

Κάθε μεθοδολογία, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του μαγειρική σόδα, περιλαμβάνει το πέρασμα από μια σειρά τεστ για την πορεία της αυξάνοντας τις επιλογές του πέους. Υπάρχει σκεπτικισμός, και τους κινδύνους τραυματισμού. Παράλληλα με όλα αυτά συνοδεύονται από χαμηλό κόστος και χαμηλό χρόνο δαπάνες, ωστόσο, δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση δεν.

Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι η χρήση μαγειρική σόδα για να αυξήσει το πέος κατάφεραν μερικά εκατοστά, ενώ άλλοι διαμαρτύρονται για τη χαμηλή αποτελεσματικότητα της τεχνικής. Ίσως το βασικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ατομικά χαρακτηριστικά του οργανισμού. Από την άλλη πλευρά, μέχρι να το δοκιμάσετε για τον εαυτό σας, δεν ξέρω όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της τεχνολογίας για τη διεύρυνση πεών.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διεύρυνσης πέος μαγειρική σόδα περιλαμβάνουν:

  • ελάχιστο οικονομικό κόστος.
  • η τεχνική δεν χρειάζεται να ξοδεύουν πολύ χρόνο;
  • βελτίωση της ροής του αίματος και τη βελτίωση της ποιότητας της στύσης;
  • να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες, όταν καταναλώνονται μέσα.

Μειονεκτήματα

  • για να αποκτήσετε το αποτέλεσμα που χρειάζεται λιγότερο από ένα μήνα.
  • ο κίνδυνος τραυματισμού από κρύσταλλα σόδα *
  • η διαδικασία μπορεί να συνοδεύεται από αίσθημα καύσου;
  • θα πρέπει να δώσουν προσοχή στις αντενδείξεις.
02.06.2019