Αυξήσει το μέγεθος του πέους - ασκήσεις

Φροντίστε να διαβάσετε όλες τις οδηγίες πριν ξεκινήσετε την εκτέλεση οποιασδήποτε ασκήσεις ή τεχνικές, να κατανοήσουν την ιδιαιτερότητα και τη συνοχή, καθώς και πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να οφείλονται σε εσφαλμένη εκτέλεση του προγράμματος. Μην δοκιμάσεις τίποτα μέχρι να είναι πλήρως εξοικειωμένοι με τις πληροφορίες. Είναι προϋπόθεση!

πώς να αυξήσει τα κράτη

Πώς να αυξήσει τα κράτη

Το πέος διεύρυνση είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου του προγράμματος μας. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή σας, αν θέλετε. Το πρόγραμμα μας θα σας δώσει την εμπιστοσύνη, την αύξηση της αυτοεκτίμησης.

Λίγη υπομονή και θα δείτε ότι δουλεύει το σύστημα! Μην περιμένετε ότι τα αποτελέσματα θα είναι αισθητή μετά από μια-δυο μέρες, αλλά μετά από 1-3 μήνες, η τακτική άσκηση θα επιτευχθεί μια τέτοια επιτυχία, που δεν μπορούσες να φανταστείς. Θέλουμε τη ζωή σας και τις ζωές εκατομμυρίων ανδρών και τα ζευγάρια θα είναι μια θαυμάσια και επιβράβευση όσο το δυνατόν. Στόχος μας είναι να βελτιώσει τη ζωή σας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να αντλήσει τη μέγιστη ευχαρίστηση από τη ζωή. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το πρόγραμμα μας.

Εκπαίδευση

Βρέξτε ένα μαλακό πανί σε ζεστό νερό, στύψτε το. Τυλίξτε το γύρω από τον κορμό του πέους σας (ανεξάρτητα από την κατάσταση ηρεμίας ή ανέγερση) και αφήστε το για τρία λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το ύφασμα. Επαναλάβετε την άσκηση τουλάχιστον δύο φορές. Στη συνέχεια, να στεγνώσει καλά το πέος. Ξεκινήστε τακτική άσκηση με αυτή τη διαδικασία. Μια ζεστή κομπρέσα θα παρέχουν ροή του αίματος και έτσι να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή του πέους σας και, επίσης, θα κάνει το δέρμα σας πιο ελαστική. Επιπλέον, θα παρέχει καλύτερη πρόσφυση για τις ασκήσεις που θα πρέπει να εκπληρώσει.

Η τεχνική των διατάσεων

Μετά από μια ζεστή κομπρέσα θα πρέπει να προχωρήσετε σε μία από τις διατάσεων. Συμπίεση και το τέντωμα του πέους σας σε ένα κανονικό πρόγραμμα μπορεί να δώσει απίστευτα αποτελέσματα, καθώς και ασκήσεις για τους μυς που τους καθιστά μεγαλύτερη και ισχυρότερη. Αυτές οι ασκήσεις τέντωμα του πέους σας, την ίδια στιγμή που σας επιτρέπει να αυξήσετε το μέγεθος της στύσης. Αυτή η μέθοδος για την επιμήκυνση του πέους σας σε χαλαρή και ενθουσιασμένος Μέλη. Επιλέξτε ΈΝΑ από τα διατάσεων και να το συμπεριλάβετε στο πρόγραμμά σας.

Μία Επιλογή

Η τεχνική αυτή σας προτείνουμε, επέλεξε η πλειοψηφία των πελατών μας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε όρθια και καθιστή.

1. Τα κράτη είναι σε χαλαρή κατάσταση. Πάρτε το με το ένα χέρι, σταθερά πιάνοντας το κεφάλι, αλλά δεν παρεμβαίνει με τη ροή του αίματος.

2. Τραβήξτε το πουλί. Τεντώσει όσο το δυνατόν περισσότερο, μέχρι τότε, μέχρι να αισθανθείτε πόνο ή δυσφορία. Κρατήστε το σε αυτή την κατάσταση για 5 λεπτά. Μετά από κάθε λεπτό, προσπαθήστε να αυξήσει ελαφρώς το τέντωμα. Να θυμάστε, η άσκηση δεν πρέπει να προκαλεί πόνο.

3. Ξεκουραστείτε για 1 λεπτό. Μασάζ πέος σας σε μια κυκλική κίνηση για περίπου 30 φορές. Αυτό θα αποκαταστήσει την κανονική κυκλοφορία του αίματος.

4. Επαναλάβετε τη δεύτερη άσκηση 4 φορές, το τέντωμα του πέους σε διαφορετικές κατευθύνσεις: πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά. Μετά από κάθε 5 λεπτά διατάσεις επαναλάβετε 3.

5. Μετά συνειδητοποιείς 5 τέντωμα (5 λεπτά το καθένα), re-τεντώστε το κράτος άμεσα τον εαυτό σας. Κρατήστε το για 1 λεπτό και, στη συνέχεια, 10 φορές ελαφρά συμπίεση, χωρίς να προκαλούν πόνο στον εαυτό σου.

Το εγχειρίδιο που εκτείνεται από το κράτος παράγει τα ίδια αποτελέσματα, όπως το παραδοσιακό σύστημα φόρτωσης του πέους. Η πιο ασφαλής μέθοδος για να συλλάβει συνεπάγεται την έλλειψη της πίεσης μόνο στο ραχιαίο νεύρο που τρέχει κατά μήκος της πάνω από τον πούτσο σου. Μπορείτε να εφεύρει το δικό σας τρόπους για να συλλάβει, γιατί όλοι οι άνθρωποι θα καταλάβουν τα συναισθήματά σας. Το πιο σημαντικό, μην πιέζετε πάρα πολύ σκληρά, αλλιώς μπορεί να διαταράξει την κυκλοφορία του.

Αυτή η άσκηση θα αυξήσει το μήκος του πέους σας σε δύο εβδομάδες, αλλά μόνο μετά από 3-4 μήνες, μπορείτε να εκτιμήσετε πραγματικά την κλίμακα.

Επιλογή Δύο

1. Πιάσε το κράτος σε μια χαλαρή κατάσταση πάνω από το κεφάλι με το ένα χέρι και πιέστε. Να θυμάστε ότι δεν θα πρέπει να αισθάνονται δυσφορία ή να παρεμβαίνει με την κυκλοφορία του.

2. Τεντώστε προς την κατεύθυνση της αμέσως με αρκετή δύναμη για να αισθάνονται μια ανώδυνη το τέντωμα. Κρατήστε το τεντωμένο προϋπόθεση για 30 δευτερόλεπτα, 1 λεπτό, στη συνέχεια να χαλαρώσετε.

3. Συνεχίστε να τεντώσει το πέος για 15-20 λεπτά σε μια μόνο συνεδρία. Μεταξύ των συνεδριών χαλαρώσετε όχι λιγότερο από 10-20 λεπτά.

Επιλογή Τριών

Η τεχνική αυτή ανήκει στους αρχαίους σοφούς. Περιλαμβάνει το τέντωμα του πέους σε χαλαρή και όρθια κατάσταση. Αρχαίες μέθοδοι είναι πολύ πρωτότυπο, οπότε η χρήση τους μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο. Δημοσιεύσαμε την τεχνική τους με τον τρόπο που περιγράφεται από σοφούς. Βαθιά εισπνοή αέρα με τη μύτη σας, κρατήστε το στο λαιμό, στη συνέχεια καταπιείτε, οδηγώντας το στο στομάχι. Όταν ο αέρας φτάσει στο κάτω μέρος της κοιλιάς, απευθείας στο πέος. Τα τρία μεσαία δάχτυλα του αριστερού χεριού για να πατήσετε το σημείο Hu-Yun, που βρίσκεται στο μέσο της απόστασης μεταξύ του πρωκτού και οσχέου. Αυτό θα ενισχύσει τη δύναμη του κράτους. Αποκατασταθεί η κανονική αναπνοή, συνεχίζοντας να κρατήσει τα δάχτυλα στο σημείο.

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Το δεξί χέρι αρχίσει να τεντώσει το πέος σας εμπρός και πίσω, τραβώντας το φως του ρυθμικές κινήσεις 36 φορές. Αντίχειρα χαϊδεύοντας το κεφάλι, ενώ το πέος γίνεται σκληρό. Το δεξί χέρι κάλυψη μέλος της βάσης. Ενώ κρατάτε τη λαβή, μετακινήστε το χέρι σας 3-4 cm προς τα εμπρός. Έτσι, περικλείστε το πέος ενέργεια του αέρα ωθώντας την προς το κεφάλι. Τραβήξτε το πέος σας προς τα δεξιά και να αρχίσει να περιστρέψετε τους 36 φορές δεξιόστροφα και 36 κατά. Στη συνέχεια, γείρετε προς τα αριστερά και επαναλάβετε την άσκηση. Η ενέργεια του πολλές σωματικές όργανα ρέει στο πέος, την ενδυνάμωση και σύσφιξη. Τελειώστε την άσκηση, χτυπήστε ελαφρά 36 φορές ενθουσιασμένος πρώτο κράτος στην εσωτερική πλευρά του δεξιού μηρού και, στη συνέχεια, αριστερό μηρό.

Επιλογή Τεσσάρων

Αυτό το τέντωμα τεχνική περιγράφεται στο best seller βιβλίο στην ανδρική σεξουαλικότητα. Περιλαμβάνει το τέντωμα στη χαλαρή και όρθια κατάσταση. Φαίνεται ότι είναι ελαφρώς τροποποιημένη τεχνική των αρχαίων σοφών.

1. Το δεξί χέρι πιάσε τον πούτσο του και να αρχίσει να ρυθμικά τέντωμα και από τον εαυτό του. Επαναλάβετε 10 φορές (κάθε τέντωμα για 15 δευτερόλεπτα).

2. Επαναλάβετε το τέντωμα προς τα δεξιά 10 φορές, αριστερά 10 φορές, 10 φορές.

3. Χαϊδεύοντας το κεφάλι του πούτσου σου με τον αντίχειρά σας μέχρι να υπάρχει μια στύση. Πιάσε το πέος στη βάση με τον αντίχειρα και το δείκτη σας. Αγκαλιές, σύρετε τα δάχτυλα προς τα εμπρός 3-4 cm 10 φορές.

4. Τραβήξτε τα κράτη προς τα δεξιά και περιστρέψτε σε ένα μικρό κύκλο, συνεχίζοντας να τεντώσει, 10 φορές. Επαναλάβετε την άσκηση 10 φορές προς τα αριστερά.

5. Εύκολα νίκησε μια ενθουσιασμένη κράτος από την εσωτερική πλευρά του μηρού 10 φορές, που εκτείνεται σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Τεχνική δέσμευσης και εκτείνεται ως ένας τρόπος για να αυξήσει το πέος

Αυτή η τεχνική είναι μεγάλη για εκείνους που δεν έχουν χρόνο να αφιερώσουν κάθε μέρα τουλάχιστον μια ώρα από την τακτική κατάρτιση. Αυτές οι ασκήσεις θα σας πάρει λιγότερο από 5 λεπτά, αλλά μπορεί να αυξήσει το πέος σου από 3 εκατοστά σε λίγους μήνες. Αυτές οι ασκήσεις είναι βολικό, επειδή μπορείτε να το κάνετε αρκετές φορές την ημέρα. Μην διστάσετε να επαναλάβετε δύο ή τρεις φορές την ημέρα. Ο στόχος αυτής της τεχνικής είναι η δημιουργία τάσης σε ένα συγκεκριμένο ιστό με το τέντωμα του δέρματος του πέους σε μια διεγερμένη κατάσταση. Αυτό όχι μόνο κάνει το δέρμα πιο ελαστικό πέος, αλλά αυξάνει τον όγκο των τμημάτων του πέους, που ονομάζεται ωχρά τα σηραγγώδη σώματα. Η αύξηση του όγκου του αίματος θα οδηγήσει σε αύξηση της συνολικής μάζας του πέους σας.

Λιπαίνετε το πέος σας. Κάθεται στην άκρη του καναπέ ή το κρεβάτι, να αρχίσει να τον εγκεφαλικό επεισόδιο, έσφιγγα τον αντίχειρα και το δείκτη (όπως το σημάδι O κυζνετσοβσκ). Όταν κινούνται τα χέρια από τη βάση του πέους προς το κεφάλι κρατήστε ένα σταθερό πιάσιμο, προσπαθώντας να τεντώσει το δέρμα. Κάθε χρόνο, επιστρέφοντας στην βάση του πέους και ελαφρώς αυξάνουν την πρόσφυση για να κρατήσει όσο πιο πολύ αίμα στο πέος. Στη συνέχεια, επαναλάβετε την κίνηση από τη βάση μέχρι το κεφάλι.

Σταδιακά αυξήστε την ταχύτητα των κινήσεων, δεν αποδυναμώνει τη λαβή. Θα πρέπει να αισθάνονται τον ενθουσιασμό. Επιτευχθεί πλήρης στύση. Φθάνοντας εκατό τοις εκατό στύση και πάλι πιάσε το δείκτη και τον αντίχειρα του πέους στη βάση και να προσπαθήσει να κρατήσει το αίμα του σηραγγώδους ιστούς του πέους.

Κρατώντας τη λαβή στη βάση των κρατών, με το άλλο χέρι πιάστε την βάση του κεφαλιού. Προσπαθήστε να τεντώσει το κράτος όσο το δυνατόν χωρίς ταλαιπωρία. Τεντώστε προς τα δεξιά και κρατήστε πατημένο για 10 δευτερόλεπτα. Τότε, η καθυστέρηση είναι 10 δευτερόλεπτα. Τώρα προς τα αριστερά, μια καθυστέρηση 10 δευτ. Και, τέλος, η κλίση προς τα κάτω και πάλι, κρατήστε για 10 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τέσσερις φάσεις των ασκήσεων τέσσερις φορές με καθυστέρηση 10 δευτ. Κάθε άσκησης θα πρέπει όχι περισσότερο από 5 λεπτά.

μεγάλο πέος

Μετά την άσκηση, να χαλαρώσουν τη λαβή στη βάση του πέους. Θα πρέπει να νιώθεις το αίμα να αρχίσουν να διαρρέουν. Αυτή τη στιγμή μπορεί να συμβεί εκσπερμάτωση. Να θυμάστε ότι η άφθονη λίπανση και ισχυρή πρόσφυση είναι οι κύριες προφυλάξεις. Σε κάθε περίπτωση, η σύλληψη δεν πρέπει να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία. Η τεχνική αυτή δεν πρέπει να σας προκαλέσει καθόλου πόνο ή δυσφορία. Αν κατά τη διάρκεια της άσκησης, μπορείτε να αισθανθείτε πόνο, θα πρέπει να αναστείλει μαθήματα και re-διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες

30.10.2018