Το πέος διεύρυνση πριν και μετά

Σήμερα, πανταχού παρούσα μεθόδους για να αυξήσει το πέος. Προσφέρει διάφορα φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής, και το υλικό τρόπους. Ωστόσο, αν κοιτάξετε αυτό το ζήτημα με νηφαλιότητα, είναι δυνατόν να κάνει ένα ακριβές συμπέρασμα ότι η διεύρυνση του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι αδύνατη. Θα πρέπει να είναι δύσπιστοι όσον αφορά τα διάφορα χειροπρακτική μεθόδους που υπόσχονται τεράστια διεύρυνση του πέους σε ένα θέμα των ημερών, είναι καθαρό αγυρτεία.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Η αύξηση του μέλους του ΧΙΧ — αρχές του ΧΧ αιώνα, και παραμένει ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι οι επιλογές για μια επιχείρηση πολύ. Καθένα από αυτά περιλαμβάνει τη χρήση των διαφόρων εμφυτεύματα, τα οποία αντιπροσωπεύουν ένα υλικό που αποτελείται από ειδικό ύφασμα. Είναι συνδεδεμένο στη βάση του πέους, το όργανο του σώματος (χέρι, το πόδι, το δάχτυλο, τα αυτιά, κ. λπ.), τώρα είναι συχνά χρησιμοποιείται για να σημαίνει "πέος" με λίγα σπηλαιώδης ράβδους, οι οποίες κατά τη διάρκεια της στύσης είναι γεμάτη με αίμα και να αυξήσει το μέγεθος του πέους του.

Μια άλλη μέθοδος για την αύξηση της διαμέτρου του πέους του ΧΙΧ — αρχές του ΧΧ αιώνα — τα κράτη είναι "πληγή" των ιστών του δέρματος του ασθενούς λαμβάνονται από ένα άλλο μέρος σχετικά με το πέος. Η λειτουργία είναι αρκετά απλή, και ο κίνδυνος της αποτυχίας είναι εξαιρετικά μικρό. Εκτός αυτού, το δέρμα που καλύπτει το ανδρικό πέος είναι μοναδικό στο είδος του. Σε αντίθεση με το δέρμα καλύπτει το σώμα μας, αυτό κομμάτι δέρμα δεν είναι συνδεδεμένο με τις απολήξεις των νεύρων με το σώμα του πέους. Λόγω αυτού, οι χειρουργοί έχουν τη δυνατότητα να εύκολα να αφαιρέσετε το ύφασμα, εφαρμόστε ένα νέο στρώμα του δέρματος και να ράβει στη θέση του παλιού. Αυτή η λειτουργία πραγματοποιείται πολύ γρήγορα και η πιθανότητα επιπλοκών είναι εξαιρετικά μικρή. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έγκειται στην απόρριψη της ένα στρώμα από ύφασμα στην άλλη. Για να αποφευχθεί αυτό, το δέρμα λαμβάνεται από τον ασθενή και σε χώρους όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πέος, για παράδειγμα, από την περιοχή των γλουτών. Μερικές φορές οι γιατροί μεταμοσχευμένου ιστού μαζί με τσαμπιά των αιμοφόρων αγγείων. Μόλις μεγαλώνουν μαζί με την οικογένεια, το αίμα αρχίζει να γεμίζει τους, η οποία οδηγεί σε επιπλέον αύξηση στο πέος.

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την αύξηση της διαμέτρου του πέους έως 1 cm Εάν χρειάζεστε ακόμα μεγαλύτερη μεγέθυνση, οι γιατροί καταφεύγουν σε μικροχειρουργική. Η λειτουργία αυτού του τύπου μοιάζει με τη λειτουργία του πέους που περιγράφεται παραπάνω. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση μεταμοσχεύονται όχι μόνο το δέρμα αλλά και μυϊκού ιστού. Η τεχνική αυτή επιτρέπει να επιτευχθεί μια σχετικά μεγάλη διάμετρο, ωστόσο, η πιθανότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών αυξάνει.

Χειρουργική επέμβαση για να αυξήσει το μήκος

Πολύ διαφορετική είναι η περίπτωση με τις εργασίες να αυξήσει το μήκος του σεξ — αρχές του ΧΧ αιώνα — κράτη. Οι πράξεις αυτές απαιτούν σημαντική παρέμβαση στη λειτουργία του ολόκληρο το σώμα, και μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες συνέπειες. Προκειμένου να διευρύνει το πέος, οι γιατροί καταφεύγουν σε ορισμένα κόλπα που χρησιμοποιούν τα διαρθρωτικά χαρακτηριστικά του ανδρικού σώματος.

Ειδικότερα, το ήμισυ του πέους κρυμμένα στην ηβική περιοχή. Χειρουργική επέμβαση για επιμήκυνση του πέους είναι να καθορίσει την Ίδρυσή της το σπίτι, που βρίσκεται πιο κοντά στην επιφάνεια. Μαζί με αυτό, διενεργεί την πλαστικότητα του δέρματος από την ηβική περιοχή. Η μέθοδος αυτή θεωρείται πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με hardware-based τρόπος για να αυξήσει τον ανδρισμό. Άλλες επιλογές για την επιμήκυνση του πέους είναι αρκετά δύσκολο να το περιγράψω και είναι πέρα από το πεδίο αυτού του άρθρου.

Γενικά, στη σύγχρονη ιατρική, υπάρχουν μια σειρά από τέτοιες πράξεις. Ωστόσο, λόγω της πολυπλοκότητάς τους, είναι σπάνια πραγματοποιούνται. Επιπλέον, οι επιπλοκές μετά από ακόμα περισσότερο. Ειδικότερα, μετά από τέτοιες πράξεις συχνά παραμορφώνεται, και στην επιφάνειά του, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τις προσκρούσεις.

Όπως και αν τα πάντα δεν φαίνονται εύκολα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Χειρουργική επέμβαση για να αυξήσει το μήκος και η διάμετρος του ανδρισμού συνοδεύεται από πολλούς κινδύνους. Τα πάντα, από τη διαδικασία, τις πράξεις και τη λήξη της περιόδου αποκατάστασης, μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον ανδρισμό σου. Απλές λύσεις σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα απλά δεν το κάνει, και αν έχετε αποφασίσει σχετικά με αυτή την επιχείρηση, να είναι προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε αποτελέσματα.

Ο κατάλογος των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών είναι αρκετά μεγάλο και μπορεί να τρομάξει κάθε ασθενή.

Αμέσως μετά την επέμβαση, μπορεί να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα ευαίσθητα ζητήματα:

 • Αιμορραγία κατά τη διάρκεια της ούρησης
 • η εμφάνιση του πόνου κατά τη στύση
 • η αδύναμη ευαισθησία του πέους κεφάλι

Ωστόσο, αυτό είναι μόνο τα πρώτα σημάδια του από μια ανεπιτυχή έκβαση της επιχείρησης. Τα περισσότερα από τα συμπτώματα εκδηλώνονται μέσα σε ένα μήνα, ένα χρόνο, ίσως μία δεκαετία μετά την ημέρα της χειρουργικής επέμβασης.

Ανάμεσά τους είναι οι εξής:

 • μια τυπική παραμόρφωση ή καμπυλότητα του πέους
 • νέκρωση του ιστού, που θεσπίστηκε για την αύξηση της διαμέτρου
 • μείωση της ευαισθησίας του πέους
 • μείωση της δραστικότητας

Αυτή η λίστα δυσάρεστες συνέπειες, δεν μπορεί να καυχηθεί ακόμη και περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις στα ζωτικά όργανα. Όλα αυτά δίνει να καταλάβει ότι η αύξηση του πέους δεν έχει ακόμη τεκμηριωθεί επαρκώς και απαιτεί πολλή παραμετροποίηση.

Πώς να επιλέξετε μια ιατρική σχολή

πέος διεύρυνση.

Αν ο άνθρωπος ήθελε να διευρύνει τον ανδρισμό του, είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν κάποια δυσάρεστα γεγονότα. Πρώτον, 100% αποτελεσματική και αποδεδειγμένη τρόπους για να αυξήσει το πέος σήμερα όχι. Δεύτερον, ένα καταξιωμένο θεσμό, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους κατά τη διεξαγωγή των εν λόγω λειτουργία, προσπαθήστε να αποφύγετε τη δημόσια διαφημίσεις. Αυτό σημαίνει ότι αν ο δρόμος είναι ορατό είναι με το σαμάνο ή ικανοποιημένοι με το γιατρό σας, παρέχοντας την τεράστια αύξηση στο πέος, το πιθανότερο είναι μια απάτη, και είναι καλύτερα να αποφεύγεται λόγω καζίνο.

Πριν πάτε κάτω από το μαχαίρι, θα πρέπει να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το ίδρυμα που προσφέρει προσωπικές υπηρεσίες. Πριν από τη χειρουργική επέμβαση σίγουρος ότι η διαβούλευση, η οποία περιγράφει τα κύρια στάδια της δράσης ή συνδυασμός τους για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου, και, επίσης, την περίοδο της ανάκτησης. Πριν από την εκτέλεση αυτής της λειτουργίας οι περισσότεροι από τους αξιόπιστους θεσμούς θα κρατήσει μια συνομιλία με τον ασθενή, βεβαιωθείτε ότι είναι ψυχικά ισορροπημένο, και ειλικρινά λίστα με όλα τα πιθανά αρνητικά αποτελέσματα.

Χειρουργική επέμβαση για να αυξήσει το κράτος τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με άλλες επιλογές για τα καλλυντικά διαδικασίες. Για να έχετε ένα εντυπωσιακό σχήμα του σώματος είναι το όνειρο του κάθε ανθρώπων, αλλά από μια ιατρική άποψη, όχι πρότυπα μέγεθος του πέους δεν υπάρχει. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ανάπτυξης και της ανάπτυξης σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των αρσενικών "αξιοπρέπεια", "τρέχει" η κληρονομικότητα. Αν και το πέος διεύρυνση χειρουργική έχει εφαρμοστεί, οι άνθρωποι έχουν μάθει να ρυθμίσετε τι έσωσε τη φύση.

Μέθοδοι διόρθωσης

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλές τεχνικές, που προτείνει να αυξηθεί το πέος. Περιλαμβάνουν ένα συγκρότημα με ειδικές ασκήσεις, "το θαύμα των ναρκωτικών", τις κενές συσκευές, διαλυτικά, κ. λπ., αλλά στην πραγματικότητα, στην καλύτερη περίπτωση είναι άχρηστα, στη χειρότερη περίπτωση – θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη.

Ιατρικές μεθόδους διόρθωσης:

 • Μη-χειρουργική. Η μέθοδος βασίζεται στην χρήση των διαλυτικών χρώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Χειρουργική. Χειρουργική επέμβαση πάχυνση του κράτους πραγματοποιείται με την προσαρμογή της ένα κρυφό Τμήμα (διασταύρωση είναι μέρος των συνδέσμων του πέους). Ενώ τα πραγματικά μεγέθη των ανδρών αυξήθηκε "αξιοπρέπεια" να παραμείνει στη θέση του, και το μήκος οπτικά αναδιανέμεται στην περιοχή του cantilevered μέρος.
 • Combo. Χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός των δύο προηγούμενων μεθόδων: πρώτο, η χειρουργική επέμβαση εκτελείται για να αυξήσει άνθρωπος είναι "αξιοπρέπεια" και, στη συνέχεια, βάλε τη συσκευή επέκτασης.

Η μόνη αληθινή μέθοδος με την οποία μπορείτε να προσθέσετε μερικά πολύτιμα ίντσες, είναι ένα πλαστικό πέος . Φυσικά, το κόστος λειτουργίας, να αυξήσουν την "αξιοπρέπεια" των ανδρών είναι υψηλή και δεν είναι διαθέσιμη σε όλους. Εκχωρεί τη χειρουργική επέμβαση ο γιατρός μετά από λεπτομερή εξέταση του ασθενούς, την εξάλειψη ανεξέλεγκτες συνέπειες. Δεν νομίζω ότι το πέος χειρουργικά αύξηση σε όλους που ζητούν, για αυτό υπάρχουν μια σειρά από ενδείξεις. Κατά κανόνα, η πλαστική χειρουργική έχει αντιστοιχιστεί με ένα μικρό μέγεθος του πέους, το οποίο στην πραγματικότητα χαλάει τη ζωή του ανθρώπου, τόσο σε φυσιολογικές και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Κριτικές για καθένα από αυτούς τους τρόπους διεύρυνσης πεών είναι διφορούμενη, που αντιμετωπίζουν τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά σχόλια. Το μόνο πράγμα που είναι παρόμοια ειδικούς, είναι η αξιολόγηση της μερικής απόδοσης ενός μεγάλου αριθμού "θαύμα θεραπείες" που μπορείτε να διαβάσετε στο Διαδίκτυο. Κατά κανόνα, οι άντρες της "αξιοπρέπειας" έχει γίνει όλο και θα μπορούσε να σταθεί για να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να περάσουν από τον πόνο και δεν είναι πολύ ευχάριστη περίοδο της αποκατάστασης. Για προφανείς λόγους που οι άντρες φοβούνται να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, και προσπαθούν να το αποφύγουν.

Ενδείξεις για χειρουργική επέμβαση

Οι γιατροί-andrologists πιστεύουν ότι ένα μικρό όργανο αναπαραγωγής είναι ένα πρόβλημα για τους άνδρες περισσότερο ψυχολογική παρά λειτουργική. 11 έως 14 ίντσες "μπορεί κανείς να ζήσει", ακόμη και με μεγάλη επιτυχία, χειραγώγηση σε πάχυνση του πέους δεν είναι απαραίτητη. Αλλά ο άνθρωπος με ένα μικρό πέος (όργανο του μεγέθους 2-3 εκ.), δεν είναι δυνατόν να είναι σεξουαλικά ενεργή, έτσι θα πρέπει να αναζητούν τρόπους για να αυξήσουν τα κράτη. Αλλά αν η αύξηση αρσενικό "αξιοπρέπεια" είναι μια συμφωνία που κάνει, απλά πρέπει να μάθετε ποια είναι η τιμή!

Ενδείξεις για το πέος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση:

 • Συγγενείς ανωμαλίες (epispadias, υποσπαδίας) και μηχανικές βλάβες.
 • Το σύνδρομο του μικρού πέους. Το σώμα του ένα τέτοιο μέγεθος που δεν επιτρέπει να εκτελέσετε μια σεξουαλική πράξη. Στη φωτογραφία φαίνεται με τη μορφή "διπλώνει" και να είναι το αποτέλεσμα των ενδοκρινικών διαταραχών στο σώμα ενός αγοριού κατά την περίοδο της ανάπτυξης και της ανάπτυξης. Στην ενήλικη περίοδο σε αυτό το μέγεθος, συχνά προκαλεί λειτουργικά προβλήματα, τόσο χειρουργικά πέος διεύρυνση είναι αναπόφευκτη.
 • Την εποχή της αναγέννησης. Αυτό οφείλεται στην σταδιακή διαρθρωτικές αλλαγές στους ιστούς του πέους (απώλεια της ελαστικότητας, παχυσαρκία, κ. λπ.).
χειρουργική επέμβαση για να αυξήσει το κράτος

Έτσι, το μέγεθος της "μικρότερο από το μέσο όρο", δεν μπορείτε να ενοχλείτε και δεν λαμβάνουν υπόψη ορισμένες αισθητικές ατέλειες. Πόσο απαραίτητο είναι πλαστικό, ο γιατρός σας θα αποφασίσει με βάση πολλές παραμέτρους, και αν το πέος του λειτουργεί κανονικά και είναι σε θέση να αναπαράγουν, οι άμεσες ενδείξεις για χειρουργική επέμβαση δεν υπάρχει.

Η τεχνική του

Πώς μπορείτε να αυξήσετε το πέος με χειρουργική επέμβαση; Αν έχετε μελετήσει τις απόψεις των γιατρών, μπορούμε να ορίσουμε το μέσο ποσό που θα μπορούσε στην πραγματικότητα να αυξήσει το πέος: 3-5 cm

Επιπλέον, κάθε κλινική δίνει στον άνθρωπο που αποφάσισε σε χειρουργική επέμβαση για την επιμήκυνση του πέους, η ικανότητα της διαδικασίας για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο που καταγράφει την πρόοδο της επιχείρησης. Καλλυντική διαδικασία δεν είναι αισθητικά ευχάριστο, και η περίοδος αποκατάστασης είναι αρκετά επώδυνη, τόσο συχνά αυτό το βίντεο, βοηθά τους άντρες να αξιολογήσει την απόφασή σας.

Το πλαστικό γίνεται σε δύο κατευθύνσεις:

 • Πέος διεύρυνση.
 • Την επιμήκυνση του πέους.

Πόσο απαραίτητο είναι πλαστικό, ο γιατρός σας θα αποφασίσει με βάση πολλές παραμέτρους. Είναι ιδιαίτερα αναγκαίο να υπογραμμιστεί ότι η εν λόγω οικεία πλαστική χειρουργική για πάχυνση κράτους εκτελούνται μόνο από ειδικούς υψηλής ειδίκευσης σε καλά εξοπλισμένα ιατρεία.

Το κόστος της λειτουργίας αρσενικό "αξιοπρέπεια" επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, και ιδιαίτερα την περιοχή κατοικίας τους (το κόστος είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι στην περιφέρεια), εξοπλίζοντας τις κλινικές, και ούτω καθεξής.

Πριν μπορείτε να αντιστοιχίσετε την "ημέρα χ", ο γιατρός θέλει να μιλήσει για τον άνθρωπο, δείχνουν τις φωτογραφίες των ήδη τα αποτελέσματα είναι κατασκευασμένο από πλαστική ύλη, θα εξοικειωθεί ο ασθενής με τους πιθανούς κινδύνους και τις συνέπειες.

23.06.2019