Αποτελεσματικές μεθόδους για να αυξήσουν την ανδρική οργάνων

Στα φόρουμ και τα κοινωνικά δίκτυα άντρες αναρωτιούνται είναι δυνατόν να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι. Υπάρχουν αρκετές αποτελεσματικές μεθόδους τέντωμα του πέους: τρόπους, αντλίες, φάρμακα, άσκηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις το πρόβλημα είναι η χειρουργική επέμβαση.

Μια απόκλιση από τον κανόνα

πώς να αυξήσει τα κράτη

Το πέος διεύρυνση είναι ένα καυτό θέμα για τους άνδρες που πιστεύουν ότι τα γεννητικά τους όργανα είναι μακριά από το ιδανικό. Για να ευχαριστήσουν το σύντροφό σας και να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση, θέλουν να αλλάξουν το μέγεθος και το πάχος του πέους για μέγιστη απόδοση.

Να βρείτε την αποτελεσματική μέθοδο, είναι να καταλάβουμε την δομή του πέους. Το μήκος του εξαρτάται από το σηραγγώδες σώμα, το οποίο είναι ένα δομικό μέρος του σώματος. Δίπλα τους είναι ένα σπογγώδες σώμα που καλύπτουν την ουρήθρα.

Βάση το σηραγγώδες σηραγγώδους ιστού, που αποτελείται από μικρά κύτταρα. Κατά τη διάρκεια της διέγερσης, ο όγκος των κοιλοτήτων αυξάνει. Το αίμα που ρέει στο γεννητικών οργάνων, συμπληρώνει το κύτταρο και παρουσιάζεται ανέγερση, αυξάνει το μήκος του πέους.

Στο σπίτι, κτίριο, για να παρέχει:

 1. δημοφιλείς μεθόδους χρησιμοποιώντας απλά υλικά;
 2. ασκήσεις για το τέντωμα του πέους;
 3. αντλία;
 4. ειδικές κρέμες που τονώνουν την ανάπτυξη.

Αν μέσα στο σπίτι δεν έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, είναι δυνατόν να κάνει τη χειρουργική επέμβαση. Χειρουργική μέθοδος όχι μόνο αυξάνει το μήκος των κρατών και αυξάνει τη διάμετρό του.

Πώς μπορώ να αυξήσω το μέλος;

Οι γιατροί πιστεύουν ότι ανησυχείτε για το μικρό μέγεθος, συχνά, σκηνοθετημένη από άνδρες και προτείνω να καταφύγουμε σε χειρουργική επέμβαση σε ακραίες περιπτώσεις.

Να απαλλαγούμε από τα συμπλέγματα και να κάνει το πέος να ισχυρότερος και παχύτερος, είναι καλύτερα να εκδίδει το λαογραφικό τρόπους. Δεν έχουν εγγυημένη απόδοση, αλλά δεν έχουν βλαβερές συνέπειες για το σώμα. Για να αυξήσετε το μήκος του μέλους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους:

 • ειδικές ασκήσεις;
 • το τέντωμα των ιστών με τη βοήθεια του φορτίου *
 • αντλίες κενού *
 • φάρμακα *
 • κομπρέσες με μαγειρική σόδα;
 • κατάποση τα αφεψήματα.

Το κλειδί για την επιτυχία είναι κανονικότητα των διαδικασιών. Για να κάνει στο σπίτι, να καθορίσει ένα χρονοδιάγραμμα για την άσκηση και άλλες μεθόδους. Ακολουθώντας αυτόν τον κανόνα, είναι εύκολο να επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μερικούς μήνες.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι

Δοκιμασμένη μέθοδος για να αυξήσει τα κράτη στο σπίτι μαγειρική σόδα. Η χημική του σύνθεση βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και το βοηθά να τεντώσει. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εφαρμογής η σκόνη για να τεντώσει το αναπαραγωγικό όργανο των ανδρών.

 1. Ρίχνουμε σε ένα μπολ με ένα ποτήρι ζεστό νερό. Πασπαλίζουμε με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και ανακατεύουμε. Βάλτε το υγρό από το πέος και να κρατήσει το τέταρτο της ώρας. Η διαδικασία διεξάγεται κατά προτίμηση καθημερινά για μια ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή.
 2. Υγρό από το πέος με το νερό. Ανακατεύουμε το ίδιο ποσοστό το μέλι και την σόδα. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στο πέος και κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα με την παλάμη σας για 5 λεπτά. Μέθοδος αυξάνει τη ροή του αίματος σε συγκεκριμένα όργανα και διαποτίζει τα κύτταρα με οξυγόνο.
 3. Σόδα κρύσταλλοι διαλύονται θερμαινόμενο νερό σε μια λεία πάστα. Βάλτε σε φυσικό ύφασμα και τυλίξτε το αρσενικό όργανο. Κρατήστε για 15 λεπτά και ξεπλύνετε. Εφαρμόζοντας συμπίεση, αποφύγετε τη σκόνη πάνω από το κεφάλι του πέους.

Για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους και να ενισχύσει τη στύση, χρήσιμα βότανα. Αναμίξτε σε ίσες αναλογίες ginseng, το τζίντζερ, το hawthorn. Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού συλλογή ρίχνουμε 250 ml βραστό νερό. Αυτό το υγρό καθαρότερο, και πάρτε 1-2 ώρες πριν από την οικειότητα. Για να πάρετε μια γεύση του ποτού μπορείτε να προσθέσετε μέλι φυσικό.

Απτή βοήθεια έχει σκόρδο και το ζωμό. Δύο σκελίδες άλεσμα, ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Στο δρόσισε σημαίνει προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό και πιείτε μικρές ΓΟΥΛΙΈΣ. Βέλτιστη στιγμή της υποδοχής πριν πάτε για ύπνο.

Αντλία

Απαλή και αποτελεσματική μέθοδος για τη διεύρυνση πεών είναι ειδικές συσκευές που πωλούνται στα καταστήματα των ερωτικών προϊόντων.

Καλά αποτελέσματα εξασφαλίζει μια αντλία κενού. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά εγγυάται την ανάπτυξη του πέους 2-3 cm και αυξάνει την στύση.

Η θετική δυναμική που εκδηλώνεται με την αύξηση της ροής του αίματος σε συγκεκριμένα όργανα και να βελτιώσει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων.

 1. Διαθέσιμα είναι χειροκίνητες και ηλεκτρικές συσκευές είναι κυλινδρικό σχήμα.
 2. Βάλτε το πέος, προ-λιπαίνονται με λιπαντικό.
 3. Με τη βοήθεια αντλίας από τη δεξαμενή αντλείται έξω τον αέρα.
 4. Στο εσωτερικό της συσκευής δημιουργεί υψηλή πίεση, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος.
 5. Του σηραγγώδους σώματος είναι μέγιστη γεμίζουν με αίμα το πέος αυξάνει σημαντικά σε μέγεθος.

Πριν από τη χρήση οι αντλίες πεών, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και ακολουθήστε τις συστάσεις. Μέση διάρκεια της διαδικασίας των 20 λεπτά.

Όχι λιγότερο αποτελεσματική για το τέντωμα έξω το πέος κρέμεται αγαθών. Τεχνολογία η μέθοδος είναι απλή. Μασάζ σώματος palm 5 λεπτά για να διαλύσει το αίμα. Στη μέση του άξονα επισυνάψετε ένα ισχυρό ορχήστρα εγχόρδων.

πέος διεύρυνση.

Κρεμάστε το φορτίο και το αφήνουμε για 10-15 λεπτά. Την έναρξη, χρησιμοποιώντας τα βάρη των 20 g, με την κάθε μέρα, την αύξηση του βάρους κατά 10 γραμμάρια και αυξάνοντας σταδιακά την διάρκεια της διαδικασίας.

Stretch υφάσματα αυξήσουμε το ανδρικό όργανο μήκος, αλλά δεν συμβάλει στην πάχυνση της διαμέτρου του πέους. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο, ακούστε τα συναισθήματά τους. Αν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μέλος της μουδιασμένος, το τελειώσω πριν από το χρόνο και την επόμενη φορά μειώστε το φορτίο.

Ασκήσεις

Η μέθοδος περιλαμβάνει jelcing αποτελεσματικές ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών. Η τεχνική που σας επιτρέπει να κάνετε το σώμα σε ηρεμία και κατά τη διάρκεια της στύσης. Η ουσία του είναι η διέγερση από τα τοιχώματα των αγγείων και να βελτιώσει τη ροή του αίματος. Αν κάνετε τις ασκήσεις καθημερινά για 2-3 μήνες, είναι δυνατόν να αλλάξετε το μέγεθος των 3-4 εκατοστά σε μήκος και να αυξήσει σημαντικά το πάχος του πέους.

Αναπτυχθεί διάφοροι τρόποι για να εκτελέσει jelqing. Ένα από αυτά είναι τα εξής:

 • το σεξ καβλιάρης στο γράσο λιπαντικό
 • αντίχειρα και τον δείκτη να κρατάτε κράτους στο άνω μέρος *
 • πιέζοντας ελαφρά για να προωθήσει τα δάχτυλα διπλωμένα σε ένα δαχτυλίδι, να καθοδηγεί, να του το κεφάλι;
 • αλλάξτε χέρια και επαναλάβετε το χειρισμό *
 • επαναλάβετε την άσκηση, κρατώντας το ρυθμό και την πίεση.

Κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες συνιστάται να κάνετε 250 προσεγγίσεις καθημερινά. Στη συνέχεια, να αυξήσει τον αριθμό 400 κινήσεις ανά συνεδρία. Κάθε εβδομάδα, να αυξήσει το ρυθμό και την ένταση, συμπίεση του πέους. Κατά τη διάρκεια της τακτικής άσκησης άντρας πρέπει να νιώσει πόνο.

Λειτουργία

Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει ζήτηση για την αύξηση του μεγέθους του πέους. Κοινή χειρουργική διαδικασία που αυξάνει το μέγεθος από 4 έως 6 cm.

 1. Εκτελείται με την ανατομία των συνδέσμων, και να επισυνάψετε το πέος για να το ηβικό οστό.
 2. Λόγω αυτού, στον ουρανό, το εξωτερικό μέρος του πέους που κρύβεται στο σώμα.
 3. Μετά την επέμβαση η απαιτούμενη διάρκεια του μασάζ, για τον καθορισμό μια νέα θέση ενός κράτους, και φορώντας το extender — συσκευές που αυξάνουν το μήκος του πέους σας μέσα σε 4-6 μήνες.

Διάρκεια λειτουργίας 1 ώρα. Μετά την παρέμβαση του ανθρώπου 2 ημερών παραμονή στο νοσοκομείο.

Για να αυξήσει το πέος σε διάμετρο, και άλλες μεθόδους που χρησιμοποιούνται. Για να αυξήσει το πάχος του πέους εισάγεται κάτω από το δέρμα και το μυϊκό ιστό του ασθενούς. Η διαδικασία που επιτρέπει να αυξηθεί 1-2 cm σε διάμετρο.

Μερικές φορές κάτω από το δέρμα του πέους τοποθετείται συνθετικά εμφυτεύματα ή τζελ. Μέθοδος που ενέχει κινδύνους για την υγεία των ανδρών, ως εκ τούτου, χρησιμοποιούνται σπάνια.

Κάθε λειτουργία που πραγματοποιούνται για ιατρικούς λόγους, έχει μια υψηλή τιμή και μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες. Πριν να εξετάσει και να σταθμίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

22.08.2019